Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Chevrolet Camaro Z/28 je dražší, než Corvette Stingray

42 komentářů

flyboyeda
nic nechápeš, sportovní auto není jenom o výkonu, je i o tom ostatním
ericho33
Keď je Cayman supersport, kam chceš zaradiť Zondu, Ageru, Veneno...?
3_diamanty
[odkaz] , mam rad americke sportove auta ako corvette alebo camaro, paci sa mi ich charizma aj ich nadherny zvuk motorov :yes:
PERNO
Za nemecké autá s podobným výkonom by sme zaplatili raz tolko 😄
H_user
S Caymanem by jste se skvele doplnovali ted uz jen ty penize.
A doporucuji dat si tu fotku s Jeremym Clarksonem a kapesnicky z nocniho stolku mamce to urcite pripada divne.
Otrava
Hned jak jsem viděl článek o výkonném sporťáku s motorem vpředu, bylo mi jasné, že v diskuzi najdu flayboyedu 😄
CHerokee
Cayman není supersport.
3_diamanty
novy mustang je tiez nadherny suhlas a aj dodge challenger, krasne auta, prichadzam im na chut, pred 10-15 rokmi som viac zral europsku sportovu produkciu ale dnes by som silne sportove auto volil jednoznacne z USA bez debaty, asi by to u mna vyhrala corvetta :yes:
flyboyeda
Já mám rád skutečné sportovní auto ze současnosti a ve stejné cenové hladině je Porsche Cayman,

kterému bych dal přednost jak před Camarem, tak před Corvettou

podívejte se jak nepatrný rozdíl je mezi Corvettou a Caymanem S

[odkaz]

Nový Cayman R, bude Corvettě stačit a možná ji i porazí
flyboyeda
Za německé auto s stejným výkonem zaplatíš víc , ale je taky dvakrát a víckrát lepší
ve všem

Za německé auto s nižším výkonem , které jezdí stejně rychle, je kvalitněji vyrobené
zaplatíš stejně peněz

viz Cayman vs Corvetta
flyboyeda
síla
[odkaz]

rozum
[odkaz]

jsem pro rozum
Tymkoo
Je to supersport.. ne neni.. je.. neni.. >😁

kolik ti je? 13?

Jestli je pro tebe Cayman supersport? Co je 911? Hybersport? a LaFerrari je tim padem asi vesmirna lod co?
flyboyeda
[odkaz]

Nová Stingrey je děsivé auto a když ho neuřídí ani tenhle borec z Grip Magazínu, tak to už je co říct

Cayman je mnohem lépe ovladatelný, hlavně na limitu
ericho33
OK, a teraz mi presne definuj hypersport >😒]
CHerokee
Koukej

[odkaz]

To není samozřejmě nic proti Caymanovi!
3_diamanty
uzasne, dokonalost . dik za odkaz :yes:
ericho33
Keď už muscle car, tak jedine toto
[odkaz]
:-!
CHerokee
Souhlas. To jsme dva. Moje srdce ale bije spíše pro Mustanga. Všechny muscle cars mají něco do sebe! Kus poctivého auta.
flyboyeda
Corvette je ostré GT a Cayman je supersport a navíc za stejné peníze
Klaudius
Lenže Porsche nie je "amerika" - je to celkom inak postavené a ladené auto.
figurka
To se ti nedivim, že jsi pro rozum. Ono ti ani nic jiného nezbývá. Doufat, doufat, třeba to přijde. >😁
_MT_
Super a hyper jsou z fyziky? :-!
CHerokee
Aha a Veyron a LaFerarri je Gigasport? 😄 😉

Některými přívlastky z fyziky bych více šetřil. Na slovu sporťák u Caymana není nic špatného.
Anonym
Caymna a supersport, hehe. Ted tu šípkový růžence, prosím
Klaudius
Vážne? Tak mi to vyvráť, ukáž, že máš pravdu ty a nie ja.
Klaudius
Pokiaľ nie si schopný definovať a vnímať rozdiely medzi Caymanom a Corvettou, tak sa medzi nim vlastne ani nemôžeš rozhodovať. Táto kategória áut je určená skôr fajnšmekrom, čo evidentne nie si - nestačí spočítať papierové kone.
flyboyeda
Ještě Huyura
flyboyeda
Veyron, La Ferrari, Vemeno, Porsche 918, Mclaren P1- to jsou hypersporty
Anonym
Jo a o čem? O podvozku? Dej auto profesionálmínu závodníkovi a pošli ho na okruh, uvidíme za kolik zajede okruh s Camarem Z/28 a za kolik s BMW 645 >😁 >😁 >😁
flyboyeda
Hypersport
flyboyeda
koukám a nic nevidím , pošli mi odkaz kde bude napsána přesná definice Supersportu
flyboyeda
je to supersport

Jak zní přesná definice supersportu?
mino32
Ďalšia plodná diskusia...kebyže to mám vziať poporiadku...čo sa týka vyjadrenia o Caymane že je to superšport, ten kto toto povie má buď 10 rokov alebo je mentálne nesvojprávny...superšport je napr. Ferrari 458, Porsche 911 alebo napr. Lambo Gallardo kdežto hyperšport je napr. Veyron, Pagani Huayra, La ferrari a tak..

čo sa týka porovnávania Cayman vs Corvette...každému je jasné že Cayman bude na limite a na zatočených cestách lepší..je to proste Porsche...u Corvette sa mi ale páči ten obrovský V8 a bublanie motora aj pri nepatrnom zrýchlení..to je zas štýl američanov...oni totiž nerobia autá s ktorými bude človek jazdiť nadoraz..oni robia autá ktoré majú obrovský výkon a sú rýchle v priamke..mali sme doma na týždeň nové Shelby GT500..výkon ohromný ale podvozok je mäkký takže auto je celé nejaké rozhupané a nie moc stabilné.

aj tak by som si ale vybral corvette pretože to auto je proste imidžové aspoň pre mňa..navyše málokedy jazdím v zákrutách naplno a ten motor ma proste vzal...a porovnávať to s caymanom je proste blbosť pretože Vette je o niečo väčšia a tak ako Cayman dokonale plní funkciu auta pre šoféra Vette je zas perfektná ako výkonné GT...každé auto má niečo

😄
Fechta74
testovat takový auta v zimě, na mokru nemá vypovídající hodnotu. I kdyby krásně bylo sucho, podle zimní bundy co měl na sobě asi bylo dost pod 10C a zimáky taky nejspíš neměli😊. A taky by se mě líbilo, kdyby se v těch autech prohodili. Matthias je dobrej řidič, ale ten druhej týpek má v Porsche naježděno přecejenom o hodně víc.
jupo
Nič si z toho nerob, kopírujú nemcov. Aj BMW 3 series ma v štandarde desivý volant, aj sedačky, aj mnoho iných vecí a ľudia to kupujú. Tiež ich nechápem, ale čo už.
Klaudius
No ty si génius... 😁
Enthusiastic.driver
Trochu to ve mě evokuje Continental Supersports - to je taky taková obrovská kráva hrající si na okruhové auto.
305 mm široké salámy vpředu jsou maso, dosažený čas na Nordschleife taky (7😁7), navíc tady máme historický odkaz na původní Z28, což byl homologační speciál pro TransAm se skorozávodním motorem, ale stejně mi to nějak moc nedává smysl. Je to jako Bud Spencer na dietě napíchaný krevním dopingem a nasazený do tréningové skupiny Usiana Bolta, prostě krávovina... Ale stejně byste ji chtěli vidět 😄
Enthusiastic.driver
Edo, vidíš v tvém odkazu ty hodnoty bočního přetížení? Jak může ta nedokonalá pravěká Corvette s listovými pery vyvinout větší hodnotu bočního přetížení, než supersportovní Cayman s nejlepší koncepcí MR a hypermoderním zavěšením? Mohl bys mi to prosím nějak vysvětlit? Já tomu moc nerozumím, je to komplikované...
flyboyeda
Ano
flyboyeda
plácáš nesmysly
M1chal
Krasavec, ale ten standartní Chevroletskej volant je tam děs 8-s :no:
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.