Novinky
samael
6
koupí leda nějaký magor,kterému nevadí být druhým pro smích.Jezdit v tomle prdítku musí být stejně úchvatné jako brutální odpichy tuzingových nadšenců v neděli před Kauflandem.
Přejít do diskuze
to nebude jen o nejakym ruceni, ale o servisu, tyhle hnusky jsou proste normalni auta s jinou boudou a servisne to bude za pakatel jako puvodni auto, ale servisovat takove ojete Ferrari je jiny kafe, tam das pocitam za hodku tolik co za celej motor u te repliky >😁
osobne bych se oto stydel i oprit, natoz v tom jezdit, ale tak kazdy je jiny >😒]
osobne bych se oto stydel i oprit, natoz v tom jezdit, ale tak kazdy je jiny >😒]
hlavne naladena a na nic si nepotrebuji hrat. ale kdyz je nekdo pozer... budme radi, ze vetsina lidi je hloupa, tak jako vse to ma i sve vyhody 😉
MR2 asi těžko, ta má motor vzadu, tyhle pochybné repliky mají motor vpředu. Osobně proti replikám nic nemám, ale musí být trochu na úrovni, to znamená motor správně orientovaný a na správném místě, alespoň nějaký výkon, pokud možno zachovat počet válců. Viděl jsem už pár skutečně povedených replik Lamborghini, jsou výrobci, kteří si vyhrají s každým detailem a laik nemá šanci poznat rozdíl.
Nedávno jsem měl na pohovoru uchazeče, asi pětadvacetiletýho kluka.
Přišel pozdravil, sedl si naproti přes stůl a hodil na něj ruku s "Breitlingama".
V duchu jsem se řehtal jak malej.
Aspoň že ta Felicie s nápisem King Baník na zadním okně, kterou odjel, byla opravdová >😁
Přišel pozdravil, sedl si naproti přes stůl a hodil na něj ruku s "Breitlingama".
V duchu jsem se řehtal jak malej.
Aspoň že ta Felicie s nápisem King Baník na zadním okně, kterou odjel, byla opravdová >😁
Za necely milion si mozes kupit Ferrari 550 Maranello s 5.5l V12 a ver tomu ze ten zvuk bude uplne iny (repliky maju vacsinou motor s objemom 2-3 litre)
[odkaz]
[odkaz]
Na první pohled to nepoznáš. Zvuk to může mít taky fajn, akorát to nepojede 300 km/h. A taky nesmíš zjistit, kde to má motor.. >😁
Ale jo, připadal bych si v tom jako socka.. byť to není nic levného.. Za milion koupíš F360 v bazaru.
Ale jo, připadal bych si v tom jako socka.. byť to není nic levného.. Za milion koupíš F360 v bazaru.
Máš pravdu, spotřební díly jsou celkem v pohodě, viz. [odkaz]
U závažnějších oprav bych měl starost. Před pár lety jsem slyšel, kterak jednomu řediteli firmy museli měnit motor a stálo to přes milion korun.
U závažnějších oprav bych měl starost. Před pár lety jsem slyšel, kterak jednomu řediteli firmy museli měnit motor a stálo to přes milion korun.
Tedy musím uznat ze se jedná o kvalitní repliky dle videa, kukněte třeba na jiné repliky [odkaz] . Ovšem stejně bych si žádnou repliku já nekoupil a 1.1 mega už maž 360,550, nebo Aston DB9. Ovšem servis originálu bude hoodne mastný, Pokud bych hledal auto na vauefekt, tak bych asi trochu snížil náročnost a šel bych do "skromnějšího" auta jako Jaguar XK (od 2005>) který leze v dobrém stavu sehnat už kolem 500 tis Kč, parády udělá určitě hodně a servis nebude zas tak drahý (myslím brzdy a td)
Tak dotyčným šlo jen o to jak vypadají...ale je fakt, že bylo třeba být trochu naivní. Za milion jsou k dispozici zajímavé ojetiny, co udělají mnoho parády, ale je fakt, že povinné ručení bude vyšší jak u staré Toyoty 😄
je to tak. bohuzel lidi jsou ovecky a nechapou, ze mohou byt individualitou i jinak, nez ze budou mit na volantu konika (at uz toho z maranella, nebo treba nejakyho z guangzhou).
...radši 4C, 370Z, Genesis Coupe, GT86, BRZ, atd... Vypadají taky skvěle, jezdit s nima větší zážitek, jsou to nová auta bez pochybného zpracování a hlavně nejezdím ve fejku. >😁
Kvalitní moc nejsou. Vnějšek OK, ale interiér je na metry jasnej podvod. Jsou lepší výrobci replik. Viz.😒br />
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
včem optimista? 😄 Jinak ještě mě napadá Audi R8, Maseratti a klasicky 911 ruzných, ale přesto mě jako ideál připadá ten Jagoš XK nebo za dvojnásobek, tedy za 1.1 tu DB9,