Videa
žádnými filmovými střihy nenahradíš :no:
A 45 má dostatečně nízkou výšku, aby se s tím dalo sportovně jezdit, však se podívej... 😉
Proboha, Ada logicky (a tradičně) tvrdí, že nemá dostatečnou světlou výšku (do podobného terénu) a ty na to napíšeš dvojitý nesmysl, že má dostatečně "nízkou výšku". 8-s
P.S. Co napíšeš příště, "plavá bruneta", nebo "tmavá blondýna"?
P.S. Co napíšeš příště, "plavá bruneta", nebo "tmavá blondýna"?
... co Impreza dělá na požádání už roky... 😉
...a evo jak by smet! 😉
Evo už neexistuje, mimochodem. A nejsou to auta k porovnání. Mercedesem A můžeš jezdit denně do práce, s Imprezou ne. Je skvělá, ale tvrdá a moc žere.
divil by ses jakou má impreza malou spotřebu
Čemu říkáš malou? 15l mi jako malá nepřijde 😄.. s tím aspoň jezdí kolega mé přítelkyně, když přišla s ním řeč o jeho autě.
záleží na stylu jízdy, kamarád má imprezu 2.0 130 kw 4x4 a jezdí 8 litrů a to mi nepříjde tak hrozné, ten tvůj kamarád tomu dává asi moc za uši
Jednak netuším, komu takové video může vyrazit dech, potom dovolit si něco podobného k hatchbacku s cenou převyšující 1,25 milionu korun může každý, kdo na to má a nakonec jestli Mercedes dopadl se ctí nebo ne, můžeme jen spekulovat, neb žádný prokazatelný závěr jsem neviděl.
A navíc v celém videu je strašně moc střihů a to vždy značí nějakou kulišárnu.
Za mě - video :no:
Kdo chce do pouště, ať si koupí G63 AMG 6x6...
😲 :😉 😉
[odkaz]
nebo třeba počíst recenzi v české verzi Top Gearu, nebo i zde -
[odkaz]
nebo konkurence...
[odkaz]
"Pitom-ce" občas vyplodí, ale tak co mám s tebou dělat... 😉
Nevybírej si pouze testy, které se ti hodí do krámu. V češtině můžeš zkusit třeba minulé 4x4 auto, kde byla jeho srovnávačka s WRX STi a G7R. To co se tam píše o A45 AMG se až neuvěřitelně shoduje s tím, co jsem s ním zažil nejen já.
Hlavně se s ním běž taky svézt... a nejen s ním, i s konkurencí. A nemysli si, že co nemá na papíře minimálně stejný počet koní, nemůže se mu vyrovnat, tak to (bohužel pro něj) opravdu nefunguje.