Videa
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Přejít do diskuze
Nebuď prudérní, je to na všech významnějších webech a nikoho to nepobuřuje. A ty si klidně můžeš takové články přeskočit, hned z názvu je jasné o co jde.
[odkaz]
[odkaz]
ak to nezaujima teba este neznamena ze to nikoho nezaujima, ja si automobilove reklamy vzdy rad pozriem, urcite radsej ako videa havarii alebo kdejakych pablbov z ruskych ciest ktore nam tu serviruje redakcia.
gilgit to napisal elegantne profesorsky a jasne :yes:
gilgit to napisal elegantne profesorsky a jasne :yes:
A toto čo má spoločné s ACZ?
Strčte si už, páni z Blesku, ten váš špinavý bulvár niekam!
Čitateľov ACZ toto
NEZAUJÍMA !!!!
Strčte si už, páni z Blesku, ten váš špinavý bulvár niekam!
Čitateľov ACZ toto
NEZAUJÍMA !!!!
Přeji ti, ať se z té únavy vyspíš, a teď hurá do postele. 😄 Ne, mně na tom nic divného nepřipadá a s tou kvalitou redakce - vykřičníků ubylo, reklam spíš přibylo, redaktoři se celkem snaží, ale i tak jsou rozdíly v jejich nadšení a zkušenostech pořád moc velké. ;-\
No když si projdu celou dnešní stránku auto.cz tak vidím jediný nepatřičný článek😒br />
Legacy G6, Policie na Slovensku, VW Polo 1.0, FoFo 1.6, Kamaz, Audi TDI, Autoreklamy ze SB, MB S350, Hraní na iPadu jasně to sem nepatří, Masse slaví, MB V Edition 1, Honda Vezel, Renault Trafic, Tata Zest, Výroba aut v Mexiku, BMW i3 vyprodané, Suzuki crossover, Aston a AMG, Setra 500, Policie na Hodonínsku a drogy, Opel zaručil práci, Kalamita v Srbsku, 7 dní Peugeot, Muzeum karosářství, plus testy i3, Leon, 208, Sportage.
Takže mimo iPodu, který sem skutečně nepatří, co je podle tebe ta hromada smetí?
Takže mimo iPodu, který sem skutečně nepatří, co je podle tebe ta hromada smetí?
Ešteže s mi to tak pekne vysvetlil. Mne sa zdá tej reklamy až až aj bez ďalšej v rádoby článkoch...ak ju nejakým programom neodblokuješ, zaberá skoro polovicu priestoru... 8-s