Videa
Nebuď prudérní, je to na všech významnějších webech a nikoho to nepobuřuje. A ty si klidně můžeš takové články přeskočit, hned z názvu je jasné o co jde.
[odkaz]
[odkaz]
Gilgit
Mozná ti neuslo, ze já tady casto kritizuji chyby a neschopnost nekterých spolupracovníku ACZ. Za to si obcas vyslouzím sprosté ataky ze strany nekterých méne nárocných a zrejme i jinak méne vybavených ctenáru a i urázlivér odpovedi nekterých takzvaných novináru ACZ, které ovsem pri profesionální úrovni techto lidí beru spís jako komplimenty.
Ale tento príspevek o amerických reklamách nedává zádný duvod ke kritice. S bulvárem ani Bleskem to nemá nic spolecného.
Ale tento príspevek o amerických reklamách nedává zádný duvod ke kritice. S bulvárem ani Bleskem to nemá nic spolecného.
ak to nezaujima teba este neznamena ze to nikoho nezaujima, ja si automobilove reklamy vzdy rad pozriem, urcite radsej ako videa havarii alebo kdejakych pablbov z ruskych ciest ktore nam tu serviruje redakcia.
gilgit to napisal elegantne profesorsky a jasne :yes:
gilgit to napisal elegantne profesorsky a jasne :yes:
A toto čo má spoločné s ACZ?
Strčte si už, páni z Blesku, ten váš špinavý bulvár niekam!
Čitateľov ACZ toto
NEZAUJÍMA !!!!
Strčte si už, páni z Blesku, ten váš špinavý bulvár niekam!
Čitateľov ACZ toto
NEZAUJÍMA !!!!
Gilgit
Vseobecne souhlas. Ani já nejsem nadsen z vtíravé reklamy atd. Ale tento prípad je neco úplne jiného. Je to informace o jednom aspektu jednoho z nejvetsích trhu automobilu na svete. Krome toho, jak napsal Ham., clánek muzes preskocit. Tyto americké reklamy se ti nijak nevnucují.
Přeji ti, ať se z té únavy vyspíš, a teď hurá do postele. 😄 Ne, mně na tom nic divného nepřipadá a s tou kvalitou redakce - vykřičníků ubylo, reklam spíš přibylo, redaktoři se celkem snaží, ale i tak jsou rozdíly v jejich nadšení a zkušenostech pořád moc velké. ;-\
No když si projdu celou dnešní stránku auto.cz tak vidím jediný nepatřičný článek😒br />
Legacy G6, Policie na Slovensku, VW Polo 1.0, FoFo 1.6, Kamaz, Audi TDI, Autoreklamy ze SB, MB S350, Hraní na iPadu jasně to sem nepatří, Masse slaví, MB V Edition 1, Honda Vezel, Renault Trafic, Tata Zest, Výroba aut v Mexiku, BMW i3 vyprodané, Suzuki crossover, Aston a AMG, Setra 500, Policie na Hodonínsku a drogy, Opel zaručil práci, Kalamita v Srbsku, 7 dní Peugeot, Muzeum karosářství, plus testy i3, Leon, 208, Sportage.
Takže mimo iPodu, který sem skutečně nepatří, co je podle tebe ta hromada smetí?
Takže mimo iPodu, který sem skutečně nepatří, co je podle tebe ta hromada smetí?
Ešteže s mi to tak pekne vysvetlil. Mne sa zdá tej reklamy až až aj bez ďalšej v rádoby článkoch...ak ju nejakým programom neodblokuješ, zaberá skoro polovicu priestoru... 8-s
Mozná to nezajímá moc lidí, ale rozhodne to není zádny spinavý bulvár, a nemá to nic spolecného s Bleskem.
V USA se v médiích, která se zabývají automobilovým trhem a automobilovým prumyslem, venuje tématice reklamy víc pozornosti nez v Evrope. Myslím tím napríklad to, kdo kolik prostredku dává do reklamy, které agentury pracují pro jednotlivé výrobce, jaký mají jednotlivé reklamy ohlas. A práve reklamní cas v rámci Super Bowlu patrí k tem nejdulezitejsím.
O automobilových reklamách v rámci Super Bowlu písí serózní média jako je napríklad Automotive News.
Reklama patrí k prodeji automobilu a bez prodeje by nebylo výroby.
Mne osobne taková témata, která jsou soucástí automobilového biznisu, zajímají a rád bych si precetl víc o reklamách a zvlástnostech prodeje automobilu i v jiných regionech, treba v takovém Japonsku.