Novinky
0
a ani nebude.
Přejít do diskuze
Jsem furt někde, ale na auta teď moc času není, jediné zajímavé, co se mi dostalo do ruky, ale jen na opravdu chvíli, bylo soukromé C63 AMG, a ani nebudu veřejně říkat, co si o něm myslím ve vztahu k M3, možná by mě pak vrtulkáři nechtěli už nic půjčit. >😁 😉
"Bohužel NEznáte"? TAk si nějakého "najděte" - jistě Zlaté stránky pomohou nebo já viděla reklammu, že stačí "1188" vytočit/zavolat!
"Palce dužím" a ať si nějakého "šikovnéh👋SCHOPNÉHO" najdete :yes😒br /> Pvwěkný den 😉
"Palce dužím" a ať si nějakého "šikovnéh👋SCHOPNÉHO" najdete :yes😒br /> Pvwěkný den 😉
koukal jsem že ses tu moc nevyskyt. Nebyls mimo ČR?? A nedostal ses k něčemu zajímavému k projetí??
No konečně jsme se kámo na něčem shodli... >😒] Ostatně jak jde život?? Dlouho ses tu neukázal... 😉
Tvé problémy se tady psaním tvého nicku s trdým "Y" stejně nevyřeší..., chtělo by to radu odborníka na tyto problémy...
"bohužel" zatím žádného neznám... :😉 😉
"bohužel" zatím žádného neznám... :😉 😉
Tak hlavně, aby to auto rychle dali na trh, ať je vůbec, co zachraňovat, 159ka se pomalu stává silniční raritou.
Je to s tím "Y" takhle LEPŠí?
Tak to mne "muzí", vY milÝ matesY jste tedY asi pěknÝ "DUSOŇ", kdYž tam máte to "Y" (místo "i" 😉 )
PěknÝ den i další dnY 😄
Tak to mne "muzí", vY milÝ matesY jste tedY asi pěknÝ "DUSOŇ", kdYž tam máte to "Y" (místo "i" 😉 )
PěknÝ den i další dnY 😄
ALFA ROMEO je skvost zapísaný v našich srdciach. A táto 159, to je umelecké dielo. Je jednoducho prekrásna. A je celkom kvalitná. Tak v čom je problém. Prečo sa stále sakra nepredáva? Nuž, chýbajú jej povedzme také dva doby do konkurentov. Lenže Alfa Romeo nemá dobrú povesť a keď si ju chce napraviť, musí uviesť veľmi dobré auto. Hoci nepoľavuje, naopak, tak poľavovať oproti konkurencie, v zmysle tých 2 bodov môže iba premiant. A tým Alfa Romeo nie je. Tak dúfajme, že nová 159 bude skvostom a bude to špičkové prémiové auto. :yes:
Ja taky muzu lecjaky netradicni praktiky, ale ten CapsLock me nici 😄 Jen pro dopresneni. Vim, ze nejsi "zdejsi", ale ja-mates se sklonuju vzdy a ve vsech pripadech s tvrdym (y) 😉
Prosím NE takto "veřejně" - ještě si toho DARTH Vader (D. RATH) všimne a ...
PS: Za "písmenka" se OMLOUVÁM, když já to právě TAKto "ráda" mám ;-\
Takže alespoň😒br /> Pěkný den 😉
PS: Za "písmenka" se OMLOUVÁM, když já to právě TAKto "ráda" mám ;-\
Takže alespoň😒br /> Pěkný den 😉
Já ROZHODNĚ na Brumlu NE"ukecávám" a fiat ze 60tých (zvaný žiguli) já sice nikdy NEřídila, ale čímsi co Škoda 105/120 (?) se jmenovala jsem NEjen jela, ale já to "cosi" dokonce ŘíDILA! Mělo to uprostřed na zemi jakous "páčku" a ta se na začátku NAHORU zvedla a pak (prý POMALU) se "polehoučku/pomaloučku" za provozu SPUŠTĚLA - no GENIÁLNí "vynález"!
Já NEbývám "brzdou provozu" a NEmívám s autíčky PROBLÉM a NEcípá mi to na křižovatkách (i když jsem BLONDýna - mám na to AUTOMAT, na mne si NEpříjdete, pchh 😉 ), já totiž "cípání na křižovatkách" DO KONCE života VYBRÁNO mám (po jedné jízdě ve Šššškoda). Já normálně "chudokrevná" a "zimomřivá", ale TAKové horko jak tehdy bylo ve šššškodě mi ještě NIKDY NEbylo!
PS: KDE já bych KDE vzala "hvězd(ičk)u" na kapotě? Já tam totiž ŠÍPY vozím, heč! :yes: 😄
Já NEbývám "brzdou provozu" a NEmívám s autíčky PROBLÉM a NEcípá mi to na křižovatkách (i když jsem BLONDýna - mám na to AUTOMAT, na mne si NEpříjdete, pchh 😉 ), já totiž "cípání na křižovatkách" DO KONCE života VYBRÁNO mám (po jedné jízdě ve Šššškoda). Já normálně "chudokrevná" a "zimomřivá", ale TAKové horko jak tehdy bylo ve šššškodě mi ještě NIKDY NEbylo!
PS: KDE já bych KDE vzala "hvězd(ičk)u" na kapotě? Já tam totiž ŠÍPY vozím, heč! :yes: 😄
Ale na brumlu mě asi neukecáš... 😄 Jo takhle kdyby byl vymazlenej žigulík, to by byla jiná kávička... >😒]
BRUMLA tedy VELMi "prémiový" JE! On dokonce NAPROTO "mimořádný" a na maminku vždy "hodný" a "ochotný" a "poslušný" je (a skoro VŠECHNA přáni mi splnit umí 😉 :yes: ).
Brumla není prémie... já měl na mysli třeba něco s hvězdou na kapotě. 😄 já tě zase mohu povozit ve stodvaciášku, v tom jsi určitě už dlouho nejela (jestli vůbec kdy... 😉 )
To tedy ještě ZVÁŽIT musím 😄 , já tady velmi "vstřícná" a "otevřená", ale jinak VELMi NEpřístupná a "mražák" jsem (a tu ČEST sedět v Brumlovi zas tak MOC lidí NEmělo a NEmá!)
Pěkný den 😉
Pěkný den 😉
toto je hlavne Alfa Romeo ako sa patrí 😉
úchvatný dizajn sedanu, zaujímavá technika, tešíme sa na probefahrt...
úchvatný dizajn sedanu, zaujímavá technika, tešíme sa na probefahrt...