Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

ADAC falšoval výsledky anket už od roku 2009

15 komentářů

samael
nevyhraje žádné extra zajímavé auto,posledním mohykánem bylo tuším Porsche 928,něco podobného už se asi nikdy nestane,nedokážu si představit,že by se autem roku v Německu stalo nejlepší německé auto-Porsche GT3 nebo budoucínejlepší -Porsche 918.Nejlepší nebývá nejoblíbenější ani u nás a nejen v autoanketách.Viz. náš neojoblíbenější vladař a dobrodinec Milouš. >😁 :no:
3_diamanty
suhlas, vzdy to vyhra nejaky aktualne najekonomickejsi najnudnejsi najfadnejsi a najpredavanejsi model ale to nema velakrayt nic spolocne so skutocnymi hodnotami ktore ocenuje clovek so srdcom autickara ktoremu koluje v zilach benzin ...... podobne je na tom aj anketa auto roku..... v ktorej je tiez uplne bezne ze mercedes S alebo jaguar je porazeny nejakym fiatom skodou vw alebo nejakym japoncom...... tieto ankety nedavaju realny pohlad na vec... su len zhmotnenim istej ideologie ktoru si volime na zaklade istych preferencii a zboznych zelani......

skutocne naposledy asi najzaujimavejsie auto roka ktore nenahanalo body kufrom ani milimetrami v kabine bola alfa 156 ako auto r 1998
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Klaudius
Dylan McKay
Po zlých zkušenostech s pneu Continental jsem se vždy divil, proč tyhle pneu takřka vždy v testech vítězí. Jsem zvědav, jestli se podvádělo i tam.
Choochoo
Treba zimni Michelin Alpin A4 ma po 35tis tak polovinu vzorku, proste vydrzi cca 2x dele nez Contik a to se vyplati, tak proc kupovat Contiky 😉
Dylan McKay
Teď jsem na Prius koupil GoodYear Ultra Grip 8, jejich předchůdce jsem měl na Traficu a Range Roveru, ale není sníh, tak nemůžu hodnotit. Ale jsou tiché. Jinak Michelin kupuju letní Energy Saver, ty mám nejraději.
Hammunasakra
Vod tý doby co na Contiky prasklo jak brutalně podváděj v testech sou u mě vodepsaný. Zrovna Alpin 4 sou hodně povedený ale Pilot Alpin PA4 doslova fenomenální :yes: :yes: :yes:
Dylan McKay
Je to cca 10 let. Na Traficu a Avantimu jsem měl Continental a udělaly se boule. Táta je dal na Vel Satis, a otrhl se kus běhounu. Pneu jsme kupovali v Auto-Technik-Unger v Německu. Bez řečí dali jiné pneu. Nejsem si jist, ale asi Fulda.
mbrzda
Jo, tak to by mně taky zajímalo. Mám podobnou zkušenost s Dunlop. V testu v první trojce, ale v reálu naprostý propadák....
CommonUser
Rovnako zle skusenosti s Dunlop (slaba bocnica - plavanie) a Conti (strhavanie do stran - asymetricky vzor). :no: :no: :no:
Emel
Mám opačnou zkušenost... s WinterSport 3D i 4D nikdy problémy nebyly, perfektní guma... zejména do českých podmínek (mokro, břečka), na ledovku jsou asi i lepší.
white label
4D už se bohužel tolik nepovedly, ale 3D jsou/byly naprosto skvělé zimní pneu. :yes:
Continental, Dunlop.... jsou velmi úspěšné značky nejen v testech ADACu, takže zdejší bulvárně spiklenecké teorie jsou spíš komické.
Zajímavé, že ti co nedávno tvrdili, že ADAC určitě nadržoval koncernu VW, nediskutují nad tím, že tomu bylo spíš právě naopak. 😉
Dylan McKay
A tak ty jezdíš jen po městě, ty můžeš obouvat i protektory... 😉
Samuel
[odkaz]

nejvice podkopavali audi, ktere napr. v r. 2010 vyhralo z a5 cabrio, adac vyhlasilo jako viteze eklasse