Novinky
Po zlých zkušenostech s pneu Continental jsem se vždy divil, proč tyhle pneu takřka vždy v testech vítězí. Jsem zvědav, jestli se podvádělo i tam.
Treba zimni Michelin Alpin A4 ma po 35tis tak polovinu vzorku, proste vydrzi cca 2x dele nez Contik a to se vyplati, tak proc kupovat Contiky 😉
Teď jsem na Prius koupil GoodYear Ultra Grip 8, jejich předchůdce jsem měl na Traficu a Range Roveru, ale není sníh, tak nemůžu hodnotit. Ale jsou tiché. Jinak Michelin kupuju letní Energy Saver, ty mám nejraději.
Vod tý doby co na Contiky prasklo jak brutalně podváděj v testech sou u mě vodepsaný. Zrovna Alpin 4 sou hodně povedený ale Pilot Alpin PA4 doslova fenomenální :yes: :yes: :yes:
Jo, tak to by mně taky zajímalo. Mám podobnou zkušenost s Dunlop. V testu v první trojce, ale v reálu naprostý propadák....
Rovnako zle skusenosti s Dunlop (slaba bocnica - plavanie) a Conti (strhavanie do stran - asymetricky vzor). :no: :no: :no:
Mám opačnou zkušenost... s WinterSport 3D i 4D nikdy problémy nebyly, perfektní guma... zejména do českých podmínek (mokro, břečka), na ledovku jsou asi i lepší.
4D už se bohužel tolik nepovedly, ale 3D jsou/byly naprosto skvělé zimní pneu. :yes:
Continental, Dunlop.... jsou velmi úspěšné značky nejen v testech ADACu, takže zdejší bulvárně spiklenecké teorie jsou spíš komické.
Zajímavé, že ti co nedávno tvrdili, že ADAC určitě nadržoval koncernu VW, nediskutují nad tím, že tomu bylo spíš právě naopak. 😉
Continental, Dunlop.... jsou velmi úspěšné značky nejen v testech ADACu, takže zdejší bulvárně spiklenecké teorie jsou spíš komické.
Zajímavé, že ti co nedávno tvrdili, že ADAC určitě nadržoval koncernu VW, nediskutují nad tím, že tomu bylo spíš právě naopak. 😉
[odkaz]
nejvice podkopavali audi, ktere napr. v r. 2010 vyhralo z a5 cabrio, adac vyhlasilo jako viteze eklasse
nejvice podkopavali audi, ktere napr. v r. 2010 vyhralo z a5 cabrio, adac vyhlasilo jako viteze eklasse
skutocne naposledy asi najzaujimavejsie auto roka ktore nenahanalo body kufrom ani milimetrami v kabine bola alfa 156 ako auto r 1998