Novinky
Po těch skandálech určitě skončí, v Německu nechce být nikdo spojován s podvodným jednáním. U nás by daný subjekt jel dál jako by se nechumelilo, tady se stalo podobné jednání spíše normou.
sundat růžové brýle a uvědomit si,že GT3,M3,911 turbo apod. jsou něco zcela jiného než passaty a golfy,německá nadřazenost mezi lidovými vozy vůbec neplatí,leda tak nadřazenost vyšších cen.Když si vzpomenu na diskuzi o outbacku a příspěvky vychvalují a stavějící jakýsi zvýšený passat právě nad outback,tak se musím smát,to byla ukázka naprosté ztráty soudnosti.Kdyb mě někdo podezříval z nějakého odporu vůči německým autům,tak rád připomenu,že GT3 a SLS patří mezi má nejoblíbenější auta.
Tak ses nám tu vyplakal ze své nenávisti ke koncernu, z neschopnosti argumentace pod článkem o outbacku, a z vlhkých snů v podobě GT3 a SLS.
A co to má společného s ADAC?
A co to má společného s ADAC?
Vždy je to o prioritách. Mě se nový Outback nelíbí, zvenku ani zevnitř, oproti předchozí generaci je to bída. Nabídka je omezena toliko na dva motory a benzín nelze mít jinak než s CVT. Výbava je klasika... pokud chceš navi, musíš se smířit s kůží apod. Dostáváme se tedy k typickému obrázku: pokud ti vyhoví právě ta konkrétní varianta, kterou Subaru umí dobře, pak to může být zajímavé...
..už mě nic nepřekvapí a nevěřím nikomu, ani vládě, ani ČNB, ani statistickému úřadu, ani novinám, ani internetu, ani televizi...možná věřím ještě svému selskému rozumu 😉
Vládě vedené estébáckým udavačem taky nevěřím. :-! :no:
Raději estébácký udavač, který umí makat, než kupa nefachčenků, kteří kradou ze státní kasy...
Je vidět, že se vyznáš... ani nevíš, kdo vede vládu... 8-s
Kamaráde, TY a Tobě podobní by neměli mít "vůbec" volební právo...
Protože dokud budou chodit k volbám individua s jasnými znaky lobotomie mozku, tak bude v téhle zemi bordel navěky :-!
Kamaráde, TY a Tobě podobní by neměli mít "vůbec" volební právo...
Protože dokud budou chodit k volbám individua s jasnými znaky lobotomie mozku, tak bude v téhle zemi bordel navěky :-!
Netahej mě laskavě do tvé famílie,kde je incestní množení zřejmě naprosto běžnou formou rozšiřování rodu.Děkuji.
Hmm, těžký kalibr... hodný žáka pomocné školy... 8-s
K věci, předpokládám, nic nemáš... :-!
K věci, předpokládám, nic nemáš... :-!
to byly všude ty kecy, že podle německého ADACU, tahle značka tohoto či onoho je nejlepší a všichni jak ovce tomu věřili... Němci, to je kvalita, spolehlivost bla, bla... bejvávalo....
Edit😒br /> Ony ty testy možná nezávislé byly, jen ADAC krapítko "odklonil" výsledky >😁
Ale u dfense to vyhrály na celé čáře gumy Dayton, četls? >😁