Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Video: Naschvály na silnici ničemu nepomohou

Všichni řidiči občas dělají chyby, to je bez debaty. Ostatní by však měli vyjít vstříc a nedělat naschvály.
Zpět na článek
neregistrovaný "Me_Myself_and_I"
24. 2. 2014 21:09
Re: dobře
Ano, je to kaaaca, ale vodic s kamerou ju 1) mohol 3x obist, 2) kym ona urobila priestupok, vodic s kamerou ju umyselne ohrozoval.

Keby sa dopredu posunul raz, OK, vychovna lekcia. To, ze to urobil opakovane z neho urobilo pomstychtiveho * na entu.
Avatar - Dominik.
24. 2. 2014 23:01
Re: Google Topper
No nevím, tu ženskou bych fakt neobhajoval, to co řidíč udělal bych s vybržďováním a podobným svinstvem rozhodně nesrovnával.
Taky nemám rád zbytečný buzerování řidičů nervníma volama, ale někdy se jim musí dát najevo, jakou zhovadilost to udělali. Zrovna nedávno v noci v lese na okrsce přímo pod kopcem za horizontem uprostřed silnice stál neosvětlenej jeep bez blikaček, sotva jsem dobrzdil. Taky nedávno na dálnici moped (!!!!) ve 3 ráno, kterej neměl ani odrazky, nevím jak viděl na cestu, ale já si všimnul nějaký čmouhy a dálkový pak pár metrů předemnou odhalily siluetu babety.

Nechat to v klidu bez reakce a nedat těmhle volům pořádně najevo, co jsou zač, tak příští řidič, co je potká, už taky nemusí dojet.
Avatar - Bully_
24. 2. 2014 23:19
Re: dobře
Takze jsi pro to, abychom suplovali policii a vychovavali vsemi dostupnymi prostredky ty, co se podle nas nezachovali tak dokonale, jak to umime jenom my sami? To je skutecne hrdinstvi >:D
Avatar - JDM
24. 2. 2014 22:15
Re: Google Topper
udělal to dobře neudělal bych to jinak , lidi si musí uvědomit že jsou na silnici a musí se pode toho chovat a když ostatní můžou slušně zaparkovat tam kde mají tak proč by nějaká hnusná stará rašple v suzuki měla mít pocit že zastavit a stát si může kde chce , lidi jezdí jak hovada a je potřeba jim to netolerovat .
24. 2. 2014 22:03
Re: Google Topper
To jo fanda se pozna. Nevim co resis. Ta ridicka byla KUNA a neni se o cem bavit. Do ted to bozi hovadko nejspis nepochopila co udelala spatne. Ano ridic co to natacel se zdrzel, ale pokud ho to nejak moralne uspokojilo, preji mu to. S dobytkem na silnicich to jinak nejde. Osobne bych preferoval vytahnout z auta a propleskat... to bohuzel neni vzdy mozne. Omlouvat podobnou drubez jen proto, ze ridi stare suzuki... chlape... prober se.
24. 2. 2014 20:56
Re: Google Topper
Nic v zlom, ale v tomto pripade egoisticky vodic bola ta dama v Suzuki. O 10m dalej bolo volne miesto na zaparkovanie, ale ona musi zastat na ceste, v protismere, a tesne za krizovatkou. To moze urobit naozaj len skutocna krava.

Este sa cudujem,ze nevysla autom po schodoch az predo dvere. Tento typ vodicov "parkuje" zasadne najblizsie vchodu, a neprejde peso ani meter, ak nemusi...
24. 2. 2014 23:50
Re: dobře
Přesně. Jenom doplním, že POUZE IDIOT by do ní takto najížděl. Mohl ji normálně objet. Ale vzhledem k tomu, že jde o *, který není schopen správného řízení neudělal to, a normálně ji tam duznil. Kdyby proti němu stál CHLAP, tak se ten ubožák *** na místě..... Skutečný HNUS.
24. 2. 2014 22:21
Re: dobře
Co udelal spatne? Pokracoval jen v jizde ve svem pruhu. Ciste a v pořádku. Kaca parkovala auto na blikacky v protisměru. To je celkem hruby prestupek i u nas.
25. 2. 2014 08:07
Re: Google Topper
Tak po tomhle ti klidně napíši, že jsi pitomec.
24. 2. 2014 21:21
Re: Hloupý naschvál, ale příště už to neudělá.
Myslim, ze ta ani nevedela, co urobila.
25. 2. 2014 15:46
Ta ženská vůbec nemá mít papíry!
Já také obdobné chování na silnici přímo nesnáším, ale v tomto případě ho chápu. Paní řidička by vůbec neměla mít řidičské oprávnění! Proč?

1) Parkuje tam kde se nemá!

2) Nekodáže udržet chladnou hlavu. (Pokud by se to stalo mě, tak buď v autě chvíli počkám až se ten druhý uklidní nebo za ním půjdu a omluvím se.)

3) Vůbec netušila čeho se dopustila. Takoví lidé za volant nepatří. A za špatné parkování bych dával mnohem větší pokuty než 100kč a domluvu.
Avatar - beibej
24. 2. 2014 20:38
dobře
Ale co paní si zato mohla sama. Docela se divím, že ji tady nikdo nekritizuje. Vždyť udělala první impuls sama. Někdy je holt lenost zaparkovat a pro dítě dojít taková že si řekne: ať mi jí všichni vylížou. Já si zastavím tady a ostatní po*erte se. Třeba jí řidič/řidička jen chtěl/a upozornit, že takle se to dělat nemá.
24. 2. 2014 21:31
Re: Google Topper
To jo, zaparkovat mohla jinde, ale hold kdyz už tam je tak ji necham. Nejhorsi je ze typy ridicu co jezdi vylozene nebezpecne a zpusobi nehodu tak to vetsinou odnese ten co za to nemuze. Ja netvrdim ze jezdim dokonale a ze se občas rychle nesvezu, taky me to bavi, ale musi bejt na to prostor a takovy mista nebo silnice se najit daj.
Avatar - Shr3k
25. 2. 2014 12:16
Nechápu, proč bych se tím měl zdržovat a zbytečně tam oxidov
Nechápu tohle chování... Mně může být přece jedno, jakým směrem to auto stojí - je přes něj vidět stejně blbě i kdyby stálo přesně naopak, stejně jako neřeším bezdůvodnou jízdu v levém pruhu na dálnici, to ať si řeší policie.
24. 2. 2014 23:11
Rusové jsou prasata
Studovat videa z Ruska je podle mého zbytečné. Málokdo se na našich silnicích chová podobně. Srovnatelná videa z ČR (kterých je také plný youtube) jsou v porovnání s těmi ruskými autorizovanou příručkou BESIPu.
25. 2. 2014 04:28
Re: Google Topper
...voni sou geniální pane vachmajstr! Voni poznaj mafiána, kterej je dojíždí zezadu! ;-) Nechaj si to patentovat u gůglu, pane vachmajstr! :yes:
24. 2. 2014 20:22
Ego
Někteří egoističtí řidiči mě opravdu rozčilujou, nedávno mě jeden vybrždoval naprosto bezduvodně, nebo když jsem jezdil s jedním co měl čerstvě papíry a ještě si moc nevěřil, tak někdo by se pos... než aby počkal nebo normálně předjel. Místo toho vyblikávaj, vybrždují... Takovým přeju aby se někdy dostaly do situace jako např tahle pani. Já měl jen jeden případ s tím vybržděním, ale když vidim ty videa tak to dělaj naprosto normálně. 8-s
25. 2. 2014 22:53
Re: Nechápu, proč bych se tím měl zdržovat a zbytečně tam ox
Ano podobná lhostejnot je příčinou toho bordelu kolem nás, je mi to všechno jedno, ať to řeší jiní. Hlavně si nespálit sám prsty a držet hubu k bordelu. Jo možná si ulevit cintáním v diskusi.
25. 2. 2014 22:50
Re: dobře
O ničem takovym to video není, nic jí neudělal, tak jaký oko za oko? V čem je to oko za oko? >:D
Avatar - Shr3k
25. 2. 2014 12:17
Re: dobře
Pane, ale silnice přece nejsou od toho, abychom se tam chovali stylem oko za oko, zub z a zub. Takovéto impulsy má řešit dopravní policie, od toho si ji platíme.
25. 2. 2014 08:36
Re: dobře
Neřekl bych, že ji ohrozil, ale omezil. A zákon u nás na podobnou situaci, pokud vím, nepamatuje. Chování to nemusí být slušné, ale zakázané podle mne není.
Avatar - Bully_
24. 2. 2014 23:17
Prima umera
Cim vic na vychod, tim vic skolitelu :no:
23. 2. 2014 19:22
mimo toho
nechcem sa vyjadrovat o prave neprave len ma zaujala vodicka auta.najprv zrejme nedokazala otvorit zamknute dvere na aute a druha vec ze nevedela vycuvat bokom smerom k obrubniku cim by ju uz tak lahko dalej blokovat uz nemohol.
25. 2. 2014 07:06
Re: Google Topper
Tak já netvrdim ze ta pani nic neudelala, ha se bavil i o jinych co delaj. Jinak jestli delas to samy jak ten ridic s kamerou tak máš nejakej komplex malyho P nebo nevim.
25. 2. 2014 09:01
Re: Google Topper
Tu pani omlouvat nehodlám ALE. Tímhle nijak nikoho neohrozila. No tak holt vytvořila překážku silničního provozu, ale na přehledném místě, není to v noci, auto je vidět, v místě, kde se nejezdí nikterak rychle. Vytvořit z toho konflikt a eskalovat ho je dle mne ještě větší hloupost, než to její stání. Objedu a pokračuji. Na silnicích se dějí mnohem horší a hlavně nebezpečnější zvěrstva, kde by občas někdo potřeboval klíče na kola přes záda, ale toto.... Tohle nepovažuji za dobytek na silnici. Trochu obtěžující, to ano.
23. 2. 2014 19:35
Hloupý naschvál, ale příště už to neudělá.
Samozřejmě ta paní v Suzuki. Nebo ano ?
Avatar - 3_diamanty
24. 2. 2014 20:47
Re: Ego
taki ti nervaci ( zaviedol by som psychotesty povinne pre kazdu autoskolu ) su najhorsi co nevedia pockat 10 sekund a plasia sa a nakoniec sa s nimi stejne stretnes na najblizsej krizovatke na semaforoch, ohrozuju seba aj inych trubia plasia sa lepia sa ti na zadok .... ja niekedy aj schvalne jazdim predpisovo ked vidim za sebou nejaku mafiansku masinku tak mam v pecku takych kktov nech ma aj preskoci pekne brzdim a idem pomaly nech ho porazi mafiana .... samozrejme zalezi od auta ake ide za mnou a ako sa sprava ci sa mi lepi na zadok ci blika meni smer ci ma ohrozuje.... slusneho vodica brzdit nebudem tomu este rad uhnem ked je moznost