Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ženeva 2014

Zpět na článek

Ženeva 2014: První fotogalerie (+ video)

8 komentářů

Klaudius
...ale strčte si tie fotky bez popisov za klobúk. Jasné, že väčšina vyfotených modelov je známa, ale prečo sakra mám špekulovať nad tým, aká edícia alebo špecialita hodná fotky vlastne na nej je? To je krucinál tak ťažké napísať pod fotku pár slov? :no:
3_diamanty
vecny to problem foto bez popisov.... , niekoho to stve ineho nie ale otazkou ostava skutocne fakt preco popis chyba.... ja by som ho tam rad videl,len ci vobec v redakcii vedia ake auta su na fotkach >😁 to je dalsia otazka... lebo po to com co tu nedavno nerozoznali santa fe od grand santa fe som si nie celkom isty ci by zvladli popisky k fotkam..... tu vidim problem

toto nema chybu: [odkaz] dizajnovou hruzou prekonava snad aj novy civic kombi , uz tam chyba len nejake vysuvne pritlacne kridlo na streche ... kam ten svet speje... pritom mini boli kedysi skutocne krasne auticka...
Czerwik
no podľa mňa je ten Club-ujo krásny 😄
Choochoo
Na fotce se nezda MPV moc povedene v porovnani s ostatnima BMW. Divne bachrate vzadu, maly cumak. Zadny krasavec tedy, spise mi to prijde jak cinsky plagiat
Dinar
Hm, MPV, které vypadá jako MPV, tady je svět v pořádku, horší když někdo tvrdí, že udělal kombi (civic tourer) a na obrázku je vidět MPV. >😁 :no:
Czerwik
no ten tvar toho bavoráka sa mi teda vôbec nepáči... kde sa hrabe na Béčko [odkaz]
Pekelná Micinka
Volvo Volvo Volvo Volvo Volvo Volvo Volvo, pak dlouho nic, pak možná nová California a pak zpět domů. Proč se Callum nevymění s Horburym. Ten čumák, to by bylo XJ...
Dinar
Jo, je to designová pecka, jen mě při pohledu na tenhle neuvěřitelně "našlapanej" koncept jímá hrůza ze čtyřválců pod kapotou. Takový design prostě vyžaduje aspoň šestiválec. :yes: :no: 😉