Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Dvojí povinné ručení při přepisu: Neplaťte, co nemusíte

11 komentářů

beibej
ČKP JE BANDA ZMR*Ů PODVODNICKEJCH! To co zkouší je fest pokus o podvod. Jenže jsou chránění. Kdybych to samý udělal já nebo jiný obyč. občan letí k soudu za pokus o podvod. ***!!!!
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
petrumr
petrumr
petrumr
petrumr
MirekBednar
opravdu to tak musí
být?
MirekBednar
Ty jo, tak to jsem nevěděl, užitečný článek. JInak já si teď užívám pár týdnů staré Mondeo z AAA Auto a musím říst, tolik proklíaný bazar ale já jsem navýsost spokojenej
Palec nahoru pro ačka
ANAKRA
Vaše věta je správná. Dle mých informací však chybí druhá a důležitější část - za jízdu s vozem v polopřevodu není v zákoně žádná sankce. Nápravu by měla zjednat až novela zákona od r. 2015. Prosím o radu/informace, pokud již platí něco jiného. Děkuji.
ajrton
spravne mala byt druha veta😒br />
na slovensku moze predavajuci zrusit povinne poistenie az ku datumu ODHLASENIA auta na policii
ajrton
tak neviem ako je to presne v cechach ale z clanku som nic nepochopil ...

na slovensku moze predavajuci zrusit povinne poistenie az ku datumu prepisu auta na policii ... zrusit poistenie k datumu predaja nie je mozne ...

nove poistenie moze kupujuci uzavriet najskor az od datumu prepisu, bezne vsak sa poistenie uzatvara v den prihlasenia auta novym vlastnikom ...

obdobie medzi dnom odhlasania predavajucim a dnom prihlasenia kupujucim nemusi
mat auto povinne poistenie, ale nedoporucuje sa s nim samozrejme jazdit ...

btw: to obdobie v predchadzajucej vate je v drvivej vacsine ten isty den, ale mozu nastat pripady, hlavne ked sa auto prehlasuje do ineho okresu, ze proces moze isty cas trvat ...

takze u nas nie je ani teoreticky mozne aby auto malo subezne 2 rozne povinne poistenia