Novinky
flyboyeda
2
TAK TOHLE NE :no:
Přejít do diskuze
Murfyjun
To mě teda bere. Velká škoda té poslední věty v článku, že by byl zázrak, kdyby spatřilo světlo světa.
Nicco
Existuju rozni zakaznici. Amici v strednych a vyssich rokoch miluju tuning starych aut zo 60tych rokov. Toto by im tiez sadlo. Mozno by stalo za to, vytvorit novu diviziu BMW Retro, pripadne to nejako spojit s Mini.
XTad
Ledvinky by chtely udelat trochu dynamicteji, at se aspon trochu rozbije ta velka plocha pod prednimi svetly, ale hlavni problem mam stejne se zadkem. Ten u puvodniho auta vypadal daleko elegantneji.
John Doe
Není to ani špatný, ani úplně ono - pod to sa podpíšem.
Pomohli by širsie "ľadvinky". Ale interiér je prefektný..
Pomohli by širsie "ľadvinky". Ale interiér je prefektný..
Warrual
Až na čumák, kde to kazí linka nad ledvinkama co spojuje světla, je to super! A ten jednoduchej interier :yes:
3_diamanty
kladivohlaveho zraloka 😉
celkom zaujimave auto :yes: interier bez chybicky [odkaz] :yes: exterier takiez nadhera :yes: citim emocie .... je to tam :yes😒br />
chvalim genialitu dizajnera [odkaz] majstrovska praca, tie dychberuce rovne linie a vzhlad predatora su skutocne pecka :yes: taketo baworaky by sa mi skutocne pacili viac ako tie niektore dnesne [odkaz] ..... bez urazky .. staci len viac cerpat dizajn z historie... a nevymyslat nove patvary ... bmw ma tu vyhodu ze ma z coho cerpat... nie kazdy taku vyhodu ma.... skoda ze mnoho znaciek tieto vyhody malo vyuziva....
celkom zaujimave auto :yes: interier bez chybicky [odkaz] :yes: exterier takiez nadhera :yes: citim emocie .... je to tam :yes😒br />
chvalim genialitu dizajnera [odkaz] majstrovska praca, tie dychberuce rovne linie a vzhlad predatora su skutocne pecka :yes: taketo baworaky by sa mi skutocne pacili viac ako tie niektore dnesne [odkaz] ..... bez urazky .. staci len viac cerpat dizajn z historie... a nevymyslat nove patvary ... bmw ma tu vyhodu ze ma z coho cerpat... nie kazdy taku vyhodu ma.... skoda ze mnoho znaciek tieto vyhody malo vyuziva....
Pekelná Micinka
Není to ani špatný, ani úplně ono. Nissan to však dotáhl do reálných konceptů, tak třeba se předvedou i další. Fajné. :yes: