Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Technika

Zpět na článek

Porsche Panamera: Technika nového liftbacku podrobněji

13 komentářů

Je to krásne auto. A já oceňujem tú techniku.
pandan
Omyl, s 5 dveřmi. A to bude možná kámen úrazu. S tím u luxusnějších vozů pohořel už Renault. Když už, měla být za zadními dveřmi zasklená přepážka. U takového auta nikdo nebude sklápět zadní sedadla, aby převezl kolo.
Kdo čekal 4 místný sporťák, musí být zklamán. Toto je jen další luxusní limuzína. Tentokrát v balení Porsche. Tohle já nemusím, jako ostatně všechny poršáky poslední doby. Raději se půjdu kochat na stránky PGO (www.pgo.fr).
prilis techniky na 10qm ;-\ . Ten kdo da takovou masinerii do obehu a pojmenuje to >auto< by mozna mel par dni bydlet v blazinci. Treba by za par dni zacal opet kresat kremenama aby vyslehl plaminek 8-s
jossalito
A viděl si už Panameru naživo?
To auto je úžasně placaté a široké. Mužu potvrdit, že ve skutešnosti vypadá mnohem líp než na jékékoli fotce. Je to ale zase můj dojem. To je prostě devětsetjedenáctka s čtyřma dveřma.
Martin911Turbo
Uff vypadá více než dobře, safra měl bych začít tunelovat na garáž snů :yes:
Auta z tabulky zmiňovaná jako konkurenční řadím takto😒br /> 1.Maserati
2.Bentley
3.Porsche

Prostě může být Panamera technicky nadpozemsky vyspělá,jezdit s těmi výkony za půl rohlíku,ale desing nic moc.Kvůli znaku Porsche na přídi snad nemusím tvrdit opak.Porsche není žádné dogma.
Aké auto sa ti páči?
Ale mohlo by podle toho také vypadat,co se týče zevnějšku.Za něj :no:
po minulých fotkách SLSka
[odkaz]

další slast pro oči technika.

Tohle číňani naštěstí ještě dlouho nezkopírujou...
Dík. :yes:
GTI
:yes:
Chvalme Pána! Halelujá!
Myslím si, že k PORSCHE netreba príliš veľa slov. Každý PORSCHE je skvostom, autom, ktoré nedefinuje štandardy svojej triedy, ale vrchol svojej triedy. Panamera ním je. :yes: