Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Hyundai ix25 na první uniklé fotografii

20 komentářů

3_diamanty
to asi nebude.,.... vyrabat sa bude v cine a aj predavat... a zrejme aj v okolitej azii, plosina je z "pripravovanej i20tky" ale nic nenasvedcuje tomu ze toto auto pride do eu.... ani ho tu netreba .... inak sculpture dizajn sa mi zacina zdat ako fajn krok.... tie fluidne krivky ktori mnohi kritizovali na i30 elantre a dalsich modeloch uz konecne zmiznu a auta maju hned pekne tvrdsie tvary :yes:
twistedTSD
V EU že není třeba malé SUV? V dnešní době? Naopak by mě hodně překvapilo, kdyby s ním nepřišli právě do Evropy.
Jaros71
Potřebují ho v EU jako sůl...!
A vypadá konečně docela dobře. 😉
rokyta.p
není to ten vpravo? [odkaz] A jak mají kamarádi společný domeček že >😁
Rubb
>😁 >😁 >😁 :yes: Jako nákup v discontu... >😁 :yes:
JaMM
Prave ze pride. A aspon si utrhne z kolaca nieco aj pre seba. 😄
Choochoo
Ty predpokladane motory vypadaj dosti slabe a nevhodne. Snad se tzrochu pochlapi a daj neco lepsiho.
Jinak A-sloupek a prechod na strechu mi prijde hodne divny. Pripomina mi to studii Yetiho
3_diamanty
v indii cine thajsku alebo malajzii to bude stacit 😉

my v eu budeme mat coskoro novu i20 ale ix25 k nam asi nepride... a na co by sem aj chodila ... je to auto pre azijsky trh.... a mozno je to tak aj dobre.... eu je uz pre mnohych vyrobcov dnes stejne nezaujimava ... nam predsa stacia nase europske top auta na ktore nik nema
Fe
"Namísto fluidního vlnobití ..."

asi chcel autor napísať.. vlnoblití... ale tu sa koná opäť blití, akurát kockoblití.. :no:
3_diamanty
keby vyzeral hyundai akokolvek stale budes pindat, poznam taketo typy.... zaujimave ze kockata yetina nevadi nikomu..... keby to bolo hranate je zle ze je hranate ked je gulate je zase zle ze je gulate... tak si kup zigulika a mas po probleme ... takychto ludi milujem...
bigsoul
Pocuvaj topper ty poznas, taketo typy? Ked citam komentare u inych aut, tak ich krytizujes zo vsetkych stran a tu napadas nazori inych? Kup si konecne korejsku mikrovlnku nech uz mame od teba klud... Hlupacik!
JaMM
Pocuvaj bigsoul, najprv si vytunuj slovencinu: krytizujes, nazori, ...
bigsoul
Jáááj si ma zas dojebal >😁 Chod sa jebnúť z mosta blbečku!
JaMM
Keď chceš nadávať a urážať, tak choď na topky, tam ti bude hej!
P.S. Nabudúce si píš texty najprv nanečisto + jazykový korektor.
4hill
Takých ako ty ? >😒]
Fe
problem mas ty.. a asi najskor nejaky komplex z ludi.. :-!
Rubb
Ty tvary a provedení předních sloupků ve mě evokují nafouklou Fábii II, nebo Swifta - tento designový prvek je dávno překonán a hlavně velmi okoukán... :no: Vzadu zase jakýsi nepovedený pokus o křížence Fordu Edge [odkaz] ...
Ale tak nic pěkného jsem od Hyundae ani nečekal. Přeci jen jsou to levná auta na popojíždění po krámech a na to to stačí...
pumpkin
Išiel som akurát napísať že to napojenie predného skla na strechu + čierny A-stĺpik sú už dosť out. Ešte s tým pár značiek e😜erimentuje ale vnímam to skôr ako už len dozvuky.
dolfi
... asi hodně zatopí konkurenci... 😄
Rubb
To se mýlíš, Dacia může být klidná, tahle kreatura jí neohrozí 😉