Testy
co je to vlastně za značku? Thajská, Korejská a nebo Japonská? Kdo ji vlastní? 😄
Dobrý den,
Isuzu je jedna z nejstarších japonských automobilek. Její největší akcionáři jsou Mitsubishi Corporation, ITOCHU a Toyota.
S pozdravem, Ondřej Chamilla
Isuzu je jedna z nejstarších japonských automobilek. Její největší akcionáři jsou Mitsubishi Corporation, ITOCHU a Toyota.
S pozdravem, Ondřej Chamilla
Styď se, každý zná Isuzu a D-Max. Jeden z největších světových výrobců dieselových motorů, najdeš je všude. U nás můžeš koupit i nákladní vozidla a autobusy, jsou hodně vidět ty vyráběné v Turecku.
Isuzu je pojem, patří jasně mezi největší japonská jména. Isuzu Trooper - taky nic?
Isuzu je pojem, patří jasně mezi největší japonská jména. Isuzu Trooper - taky nic?
mam moznost z casu na cas previezt sa v L200 novej aj v tej starej uzkej a aj v nissane navara a priznam sa ak by som vyberal auto skutocne do terenu asi by som bral nieco na tento osposob tychto pickupov a v pripade potreby domontoval vzadu korbu ...... tieto auta su uz tiche a pohodlne .... nova l200 je oproti starej l200 uplny iny svet a da sa posadit aj dozadu... a aj ked sa tam sedi vyssie stale je miesta dost a aj na hlavu. jedine co mi trosku u novej L200 vadilo je ze sedi clovek vpredu akosi vysoko vzhladom na palubovku.... ako spolujazdec som kolena mal kdesi az nad palubovkou ale je to len o zvyku... kabina je proste na vysku nizka splostena .... nie je to proste vysoke a na vysku tucne auto ako pajero .. clovek nesedi utopeny za vysokym interierom a malymi oknami ... je to terenne auto s kabinou do terenu kde ste "nad vecou" .... ale pri vsetkej ucte skutocne je to uz pohodlne auto a tieto pickupy budu v terene nenahraditelne.... viem ze do starej L200 sa posadit dozadu je dost problem aj pre priemernu stihlu postavu, tie provizorne sedacky su tam skor na paradu a vhodne akurat na nosenie naradia... ale v novej L200 je to uz vcelku zazitok sediet vzadu a miesta je dost. Taketo auto v terene posluzi viac ako luxusne SUVecka... len to chce este navijak dopredu a nema to chybu 😉 navijak sa v terene zide... clovek sa moze napr o strom prichytit a vytiahnut ak ho smykne v lese..... paci sa mi isuzu ale nova L200 je stejne moja vacsia srdcovka
ale napriklad taka stara l200 z r 1998 s 2,5 litrovym dieslovym stvorvalcom o vykone okolo 74 kw a vahe 2 tony uz nie je ziadne delo 😉 ale ide dostatocne.... s tou som sa navozil boze moj.... neznicitelne auta 😉 krasne casy
isuzu palec hore... krasny je :yes: v nejakej bordovej farbe s navijakom vpredu.... nema chybu :yes: v terene budu taketo auta nenahraditelne