Holt pokaždý to nevyjde, ale nedělal bych z toho žádnou velkou vědu. Zase bude líp :yes:
overnight
2
Přesně tak, je to jenom slabý pokles. Německo bude vždy tahounem evropského automobilového průmyslu.
Jiné evropské země, jak bylo uvedeno, rostou a to je velmi pozitivní. V dubnu vzrostl prodej i ve Španělsku o 28,7 % - 80 174 aut.
Takže bych nemaloval čerta na zeď ....
Choochoo
0
Neni jeste ve Spanelsku srotovne?
Aby to pak nebyl pad na hubu a pokles o 50%
Kharl.ANTIDIESEL
0
došli €jra, no došli €jra no 😉
Ne, mám lepší😒br />
GERMÁNY UŽ NEBAVÍ KUPOVAT STARÝ KLASICKÝ JEDOVATÝ SPALOVACÍ POPELNICE, CHTĚJÍ ZKUSIT NĚCO NOVÝHO [odkaz] 😄
Petrko
0
Tady nejde o automobilový průmysl, ale o prodej auomobilu. Ten poklesl. O poklesu výroby jsem tam nic nečetl.
rapper
0
na poptávku reaguje i samotná produkce... co není, může zítra být 😉
3_diamanty
0
trh stupa to je ok...... celkovo v eu sa to zacina pomaly dvihat ale s tym optimizmom si este treba pockat.... kto vie kolko aut predavalo pred 5-6 rokmi nemecko francuzsko taliansko a vidi kolko sa predava dnes.... tak vidi ze este je co dohanat 😉
povedal by som to takto... trh v eu bol kedysi na urovni mont blancu.... potom padol kdesi na uroven milesovky..... no a dnes sme este stale tak na urovni kralovej holi.... na mont blanc to teda zdaleka nestaci 😉 .... stale sme hlboko kdesi dole...
WinDiesel
0
O Milešovku se mi neotírej rozumbrado. Radši vylez na štít Járy Cimrmana. Udělej něco pro zdraví. >😁 >😁 >😁
3_diamanty
0
😉 :yes😒br />
alebo pojdem do afriky
pargi
0
Ty jseš ale poeta 😄
tesnav
0
Jednoduché. Loni bylo velikonoční volno v Německu (i) v březnu, letos celé velikonoce připadly na duben.
Jiné evropské země, jak bylo uvedeno, rostou a to je velmi pozitivní. V dubnu vzrostl prodej i ve Španělsku o 28,7 % - 80 174 aut.
Takže bych nemaloval čerta na zeď ....
Aby to pak nebyl pad na hubu a pokles o 50%
Ne, mám lepší😒br /> GERMÁNY UŽ NEBAVÍ KUPOVAT STARÝ KLASICKÝ JEDOVATÝ SPALOVACÍ POPELNICE, CHTĚJÍ ZKUSIT NĚCO NOVÝHO [odkaz] 😄
povedal by som to takto... trh v eu bol kedysi na urovni mont blancu.... potom padol kdesi na uroven milesovky..... no a dnes sme este stale tak na urovni kralovej holi.... na mont blanc to teda zdaleka nestaci 😉 .... stale sme hlboko kdesi dole...
alebo pojdem do afriky