Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Nové Porsche Cayenne jako hybrid a diesel (nové foto)

16 komentářů

ronick
Tak a teď su zvědavý, jak se tu v několika (řekněme cca v 507 >😁 ) příspěvcích dozvím, že hybrid je na ho*no a je to jen slepá ulička >😁 >😁
Johnn
Tak na to jsem taky zvědav.V diskuzi pod Lexem,někteří pěkně perlí,teď budou muset rozcupovat i jejich vysněné Porsche. >😒]
ronick
No právě proto jsem to napsal. Ty bláboly jsem tam četl. O to víc mě zajímá, co napíšou zde >😁
Nic. Buď se diskuze nezůčastní nebo nám vysvětlí, že Němci předběhli dobu a hybridy začali ve skutečnosti první sériově vyrábět taky oni.
kolmar
Mate pravdu chalani...pozrite na pocty prispevkov tychto "e😜ertov na teplu vodu" ... nejak asi maju dnes povinnosti :yes😒br />
Pekny den vsetkym :-!
Tak, tak, slepá ulicka je to iba v prípade japonskej produkcie.
To rozhodně není. Minimálně je to předstupeň 100% elektromobilům. Vývoj je postupný a dokud nebudeme mít pořádný baterie, není jiná cesta.
ronick
A co si predstavujetě pod takým pojmom "pořádný baterie" Kefalín ?? >😁 >😁
Vývoj jde dál. Až budeme schopný vyrobit baterie, které opravdu vydrží celodenní provoz i při svižné jízdě, tj. alespoň 400 km v městském provozu a s nějakou přijatelnou hmotností, budou mít hybridy smysl pouze pro opravdu dlouhé cestování.
ronick
400 km v městským provozu za den ježdění ??? Snad jedině hóóóódně rozvášněnej emháďák ne? 8-s
Ale ne😊, jde o to, že když automobilka udá dojezd 400 km v městském provozu, realita bude kolem 250 km a každý má rád rezervu. Taky jezdíte k pumpě, když Vám začne svítit hladový voko, nebo až když počítač ukazuje dojezd 1 km?
Je to tak.
ronick
Co je tak ??? 8-s
Plautus
že dostane na čumák >😁
GTI
Neuteče tomu žádnej velkej... výrobce. Samozřejmě. Nikoliv ovšem proto, že by snad chtěl hybridy vyrábět, nýbrž proto, že je vyrábět bude... muset. Dnes už to není jen o tom, vyždímat z osmiválce nefoukaný stádo dravejch koní, dnes jsou výrobci svazování velmi těsnými ekologickými předpisy.

Je to jako u tebe doma, jedeš v lustru na mléčný klasice, nebo si zaděláváš na plešku a pět dioptrií hybridním kompaktem s pomalým nájezdem?

Naštěstí jsou (i na diskuzi) borci, co upřednostňujou hybridy, a je tedy pro koho vyrábět.. cha cha. Popravdě vlastně ani nevím proč někdo (byť platonicky, diskuzně) ty hybridy upřednostňuje. Vlastně já to vím, ale ze slušnosti to nenapíši. Jen snad u hlávkovejch salátů, tam je to dané politicko-geneticky

Výborné je to, že si každý z nás může (no...) koupit co se mu líbí. Hybriďáci hybridy, srdcaři, bejci s horkým srdcem festovní stooktanovou atmosféru, případně přeplňovanou naftu, nebo maloobjem na přeplňování dvojitém. O všem rozhoduje jediné - splasklost či naštosovanost tvé peněženky.

A o tom to je. Za sebe píši, že jedu žárovky a pod kopytem mi protéká má druhá krev. Jenom krev. N elektriku mám stěrače, klimačku a vokna. Svět polovičních motorových elektrických kovbojů je svět pro mne nepřitažlivý... a beru ho jen jako úlitbu úřadům, úlitbu pro nás, co to nad ránem umíme prohnat dlouhým táhlým na plnou pět v dokonalém souznění člověka a stroje. Burácivé vrrrroummm motoru, jekot dunlopek, meziplyn a na horizontu v ostrý pravý pak do silnice vygumovaná křivka tvé rozkoše...

BRAVO SRDCE, BRAVO KREV :yes:
Plautus
jooo, tak meziplyn...Ty teda jazdíš na V3S, žejo? >😁 😉
inak zase docela fajn napísané, i keď proti hybridom ja osobne nič nemám...presne o tom to je...máme možnosť voľby :yes😒br /> a srdce...keď srdce...tak cuore sportivo 😄