PR
Typicke nařky pokud je něco koncernoveho nepremioveho porovnavano s nějakou premii. Proč by si někdo měl řikal jestli si koupi to či ono.....ten test muže mit jinou vypovidajici hodnotu ale je tam ten koncern tak je to uplně na hlavu postavene přece.
Já bych to řekl jednou větou a hned to rozvedu. Takže doporučuji nepřeceňovat BMW a nepodceňovat Octavii.
Co chceme srovnávat? Projev motoru budou mít obě auta podobný, kultivovanost asi taky, zpracování obou je na dobré úrovni. Budou se lišit koncepcí pohonu a jízdními vlastnostmi. Jenže to aby člověk šel fakt na krev, při běžné jízdě bod A bod B je úplně jedno, jestli je poháněný zadek nebo předek.
Jak pročítám diskuzi, tak se opět boříme do těch stejných klišé a zavedených "pravd" o nedotknutelnosti BMW jako značky. Vždyť je to bavorák, ten bude vždycky lepší, že?
Souhlasím však s jednou věcí. Ten test je provokativní, prostě lidé se nerozhodují jestli BMW3 nebo Octavia. Nejde ani srovnat spičkově vybavenou Octavii a holobyt BMW3 s halogenama. Tak prostě kupující, až na výjimky, nepřemýšlejí.
Ano, vždy tu bude nějaká ta blondýnka, která potřebuje ukázat kamarádkám, že není socka a že jezdí v novém BMW v akci za 760. Ale kupující BMW3, který to myslí se svým novým zázrakem vážně, bude volit silný šestiválec a atraktivní výbavu uvnitř a to je pak nesrovnatelné cenově.
Prostě Autotip porovnává dvě auta pro úplně jiné cílové skupiny. Ani jedné skupině to nepomůže při rozhodování. Maximálně si někdo řekne, že ta jeho Octavia (třeba) porazila BMW3. Pokud to neukazuje někde na silnici, pak mu to nechme...
Co chceme srovnávat? Projev motoru budou mít obě auta podobný, kultivovanost asi taky, zpracování obou je na dobré úrovni. Budou se lišit koncepcí pohonu a jízdními vlastnostmi. Jenže to aby člověk šel fakt na krev, při běžné jízdě bod A bod B je úplně jedno, jestli je poháněný zadek nebo předek.
Jak pročítám diskuzi, tak se opět boříme do těch stejných klišé a zavedených "pravd" o nedotknutelnosti BMW jako značky. Vždyť je to bavorák, ten bude vždycky lepší, že?
Souhlasím však s jednou věcí. Ten test je provokativní, prostě lidé se nerozhodují jestli BMW3 nebo Octavia. Nejde ani srovnat spičkově vybavenou Octavii a holobyt BMW3 s halogenama. Tak prostě kupující, až na výjimky, nepřemýšlejí.
Ano, vždy tu bude nějaká ta blondýnka, která potřebuje ukázat kamarádkám, že není socka a že jezdí v novém BMW v akci za 760. Ale kupující BMW3, který to myslí se svým novým zázrakem vážně, bude volit silný šestiválec a atraktivní výbavu uvnitř a to je pak nesrovnatelné cenově.
Prostě Autotip porovnává dvě auta pro úplně jiné cílové skupiny. Ani jedné skupině to nepomůže při rozhodování. Maximálně si někdo řekne, že ta jeho Octavia (třeba) porazila BMW3. Pokud to neukazuje někde na silnici, pak mu to nechme...
Stale to nechapu. Ono je tradičnich testu nějak malo ? Jaky je duvod držet se nějakych "zakonnitosti" a nepustit se do něčeho netradičniho. Navic dnes už se v některych oblastech rozdily smazavaji jako např. motory. A že tobě nebo vam je všechno jasne navic s jistotou tvrdici v čem přesně dane auto bude vynikat neznamena že zde nejsou jini kteři si radi podobne srovnani s chuti přečtou.
Jake blaboleni ? Jaci koncernisti ? Mě to važně hlava nebere. A neboj v premii jsem se nejednou vezl a zrovno nejčastěji ve vozech BMW za což jsem rad protože pravě roztočena vrtulr je jedna z mojich nejoblibenějšich značek a naopak Škodovky moc nemusim.
Co je zakazaneho na tom porovnat mezi sebou 2 auta ruznych třid a zaměřeni ktere pravě muže ukazat tu rozdilnost a vyzdvihnout hlavni přednosti jednoho nebo druheho.
Prostě třeba jen tak pro zajimavost nebo pro některe virtualni snilky kteři na tu premii nikdy nedosahnou.Samozřejmě zaleži na kvalitě a objektivitě testu ale to už je věc druha. Podobnych srovani je hromada snad všude kde se auta testuji.
Co je zakazaneho na tom porovnat mezi sebou 2 auta ruznych třid a zaměřeni ktere pravě muže ukazat tu rozdilnost a vyzdvihnout hlavni přednosti jednoho nebo druheho.
Prostě třeba jen tak pro zajimavost nebo pro některe virtualni snilky kteři na tu premii nikdy nedosahnou.Samozřejmě zaleži na kvalitě a objektivitě testu ale to už je věc druha. Podobnych srovani je hromada snad všude kde se auta testuji.
jo ta nenávist je zjevná..co si takhle ještě udělat rohožku z něčí vlajky? Co mi to jen připomíná? :no:
Zpracování se mi zdá lepší u Octavie, ale to je pouze můj osobní názor. Bavíme se doufám o zpracování, mezery, slicování dílů apod. Výběr materiálů je asi na straně BMW. Nevím, já jsem viděl dřevěnou lištu z BMW5 v řezu na vlastní oči a nechtělo se mi ani věřit, co vidím u prémiového výrobce.
A vůbec nechápu, proč bych to nemohl říct a mít pětku... To mám jako hájit BMW? Proč?
Podívej, já jsem řídil obojí. Novou trojku i novou Octavii. Jaký je rozdíl v kultivovanosti nebo hluku motoru a jeho projevu v kabině? Dieslový projev je u obou dost patrný.
A vůbec nechápu, proč bych to nemohl říct a mít pětku... To mám jako hájit BMW? Proč?
Podívej, já jsem řídil obojí. Novou trojku i novou Octavii. Jaký je rozdíl v kultivovanosti nebo hluku motoru a jeho projevu v kabině? Dieslový projev je u obou dost patrný.
Typické bláboly koncernistu. Ne Octavka a BMW prostě srovnávat nejde. A pokud to nechápeš tak se někdy prémii pořádně projeď, ne pár metrů po parkovišti před kauflandem. Já vím že u vás koncernistu převládá dojem že když dají na Octu zadní světla ala Audi a to Audi patří do stejného koncernu tak odlesk te prémie dopadá na ostatní auta koncernu. Ale tak to není Škoda je byla a bude v koncernu VÁG vždy to levnější a srovnání s prémii je prostě jen úlet.
BMW vs Oktávka je opravdu dobrej fór, i když vezmu, že chtějí srovnávat nesrovnatelné a ukázat některé zajímavé podobnosti(výkon motoru třeba) .
Málokdo si řekne:"Hmm, co si teda koupim, Oktávku 2.0TDi, nebo BMW 320d"..
Jinak vítězství OIII je jasný, vzhledem k tomu jakou váhu v testech AT má cena, kufr, a místo. Chce to koukat se na rozdíly v jednotlivých kategoriích(projev motoru,kultivovanost,zpracování např.) v těch jejich přehledných tabulkách. Tam jsou u takovýhle testů většinou velké rozdíly a pozná se prémie, ale levný auto to vždy dožene na celkový win, body za kufr, cenu a užitnou hodnotu..
Málokdo si řekne:"Hmm, co si teda koupim, Oktávku 2.0TDi, nebo BMW 320d"..
Jinak vítězství OIII je jasný, vzhledem k tomu jakou váhu v testech AT má cena, kufr, a místo. Chce to koukat se na rozdíly v jednotlivých kategoriích(projev motoru,kultivovanost,zpracování např.) v těch jejich přehledných tabulkách. Tam jsou u takovýhle testů většinou velké rozdíly a pozná se prémie, ale levný auto to vždy dožene na celkový win, body za kufr, cenu a užitnou hodnotu..
vitaz je myslim jasny 😉 ... nie je o com, skoda zvladla uz aj vacsie esa ako nejake smiesne bmw 3
nabuduce by mohlo byt BMW1 vs fabia :yes: show must go on :yes😒br />
SKODA - the best cars on the world :yes: ostatni vyrobcovia su fakticki len statisti na tomto svete
nabuduce by mohlo byt BMW1 vs fabia :yes: show must go on :yes😒br />
SKODA - the best cars on the world :yes: ostatni vyrobcovia su fakticki len statisti na tomto svete
Tak ono to není o BMW3. I kdyby jsi srovnával se současnou A4 nebo s minulou generací C-klass, nenapsal bych na adresu prémie, že je na tom výrazně výrazně lépe.
Domnívám se, že prostě roli prémie záměrně přeceňujeme. Nemluvím o vyšší střední nebo luxusní třídě. Mluvím o pocitech po 2xdeseti tisíc kilometrech v Octávii za 850.000 a BMW3 za 850.000. Látkové sedačky, polstrování, slicování dílů a to i u A4 nebo minulého céčka - je to podle Tebe tak neporovatelné?
Prémie má výhodu v nabídce výbavy, individualizace a motorů. Pokud si myslíš, že dobře vybavená Octavia a základní BMW3 jsou naprosto odlišné a BMW nabízí o vesmír lepší interiér a materiály, pak je to Tvůj pohled na věc a svědčí možná o nepřiměřeném přístupu k prémiovým značkám obecně. Ona i nová A3, kterou považuji za lahůdku z hlediska zpracování je v základu poměrně obyčejné auto. Abys dostal prémiovou kvalitu, musíš zaplatit stovky tisíc za hliník, nitě, kůži, alcantaru atd.
Ještě jednou opakuji. Nehaním BMW, klidně si to zaměň za současnou A4. Snažím se mít střízlivý přístup k těmto značkám. Na BMW, AUDI ani na Mercedesu v rámci běžně dostupných modelů nevidím nic exkluzivního. Kvalita v mém vnímání začíná na úrovni ručně dělaných aut. Ostatní je jen běžná masovka, zabalená do značky.
Speciality M5/M6, R8 nebo SLS do toho nemíchám, to jsou samosebou špičkové vozy.
Domnívám se, že prostě roli prémie záměrně přeceňujeme. Nemluvím o vyšší střední nebo luxusní třídě. Mluvím o pocitech po 2xdeseti tisíc kilometrech v Octávii za 850.000 a BMW3 za 850.000. Látkové sedačky, polstrování, slicování dílů a to i u A4 nebo minulého céčka - je to podle Tebe tak neporovatelné?
Prémie má výhodu v nabídce výbavy, individualizace a motorů. Pokud si myslíš, že dobře vybavená Octavia a základní BMW3 jsou naprosto odlišné a BMW nabízí o vesmír lepší interiér a materiály, pak je to Tvůj pohled na věc a svědčí možná o nepřiměřeném přístupu k prémiovým značkám obecně. Ona i nová A3, kterou považuji za lahůdku z hlediska zpracování je v základu poměrně obyčejné auto. Abys dostal prémiovou kvalitu, musíš zaplatit stovky tisíc za hliník, nitě, kůži, alcantaru atd.
Ještě jednou opakuji. Nehaním BMW, klidně si to zaměň za současnou A4. Snažím se mít střízlivý přístup k těmto značkám. Na BMW, AUDI ani na Mercedesu v rámci běžně dostupných modelů nevidím nic exkluzivního. Kvalita v mém vnímání začíná na úrovni ručně dělaných aut. Ostatní je jen běžná masovka, zabalená do značky.
Speciality M5/M6, R8 nebo SLS do toho nemíchám, to jsou samosebou špičkové vozy.
Já jsem to se svým BMW myslel vážně. Je to auto mých "bychařských" snů. Je nádherné a skvělé. Ale nepřeceňoval bych BMW, už jen z vlastních zkušeností bych to nedělal.
Nesnáším věty typu "je to bavorák"... A co jako?
Nesnáším věty typu "je to bavorák"... A co jako?
myslis tu federalnu vlajku,ktoru pouzivate proti vsetkym spolocnym dohodam ? Politiku nemam rad,ale zacni sa na veci pozerat aj z pohladu toho druheho... . A aby si vedel, mam Vas rad a aj v hokeji vam fandim.
Miromene, co to meleš o koncernu,to s tím nesouvisí, vadil by mi i test Fiatu Panda, proti Renaultu Megane, to by byl stejný blábol..
Jakou vypovídající hodnotu má test aut z různých tříd?
Že je Oktávka levnější, má větší kufr a svým zpracováním odpovídá své cenové kategorii a BMW je menší, kvalitnější,má lepší motory a působí prémiově.. To jediné můžou z mezitřídního testu vyvodit a to vím i bez testu..
Než zaplácávat prostor tím, "aby si virtuální snílci početli", tak není lepší vzít Oktávce a BMW 3 opravdové soupeře z jejich třídy..
To by mě zajímalo, klidně ať jsou Bávo 3 a Oktávka v různých verzích testovány dvakrát do měsíce, ale ať mají rovnocenné soupeře a ať je ten test k něčemu a dozvím se, zda Oktávku, Golfa či Leona,nebo zda BMW 3,Céčko či A4ku..
Oktávka vs 3ka je test úrovně bulvár pro "bychaře"
Jakou vypovídající hodnotu má test aut z různých tříd?
Že je Oktávka levnější, má větší kufr a svým zpracováním odpovídá své cenové kategorii a BMW je menší, kvalitnější,má lepší motory a působí prémiově.. To jediné můžou z mezitřídního testu vyvodit a to vím i bez testu..
Než zaplácávat prostor tím, "aby si virtuální snílci početli", tak není lepší vzít Oktávce a BMW 3 opravdové soupeře z jejich třídy..
To by mě zajímalo, klidně ať jsou Bávo 3 a Oktávka v různých verzích testovány dvakrát do měsíce, ale ať mají rovnocenné soupeře a ať je ten test k něčemu a dozvím se, zda Oktávku, Golfa či Leona,nebo zda BMW 3,Céčko či A4ku..
Oktávka vs 3ka je test úrovně bulvár pro "bychaře"
V řadě věcí s tebou lze souhlasit, ale i přes plasty, které se lehko poškrábou, hrubou kůži a ne úplně perfektně zpracovanou grafiku (grafika u klimatizace a rádia působí v dnešní době už trochu divně) a řadící páku klepající se jako ratlík (není pravda, že u podélně zastavěného motoru to nejde utlumit, stačí se posadit do 7er a řadička se ani nehne, nejhůře je na tom 1er/X1) je interiér 3er kvalitnější, utlumenější (větší ticho) a i podvozek nahrává lepšímu komfortu (lepší tlumiče a tím pádem lepší komfort odpružení) než u Octavie. Natoč si podobné detaily v Octavii a těch kritik bude daleko více. Stačí si všímat, začít můžeš dveřmi, dvojité těsnění u 3er (jedno na dveřích druhé v rámu) oproti jednoduchému v OIII (pouze v rámu), kůže u 3er pod loktem i z velké části bočnice, v okolí kliky etc. proti kousku pod loktem u Octavie a zbytkem z tvrdých plastů, podívat se můžeš také na kvalitu koberce a jeho tloušťku a toho co je pod ním, resp. není. Také celkový koncept ovládání je o třídu jinde v 3er, ovládání přes iDrive je prémiové řešení, patlání po dotykáči v OIII je velmi jasné odlišení směrem do mainstreamu. Vezmi si šupléru a změř si sílu bočních oken, ošmatej si strop resp. jeho obložení, pomačkej plastové obložení bočních sloupků, sundej koberce v kufru a podívej se až na dno a porovnej si nalepené resp. žádné tlumící materiály a vyjde ti celkem jasně, že 3er je z hlediska provedení jednak fortelněji, ale i precizněji sestavené auto. Konec konců 1,5 metráku rozdílu v pohotovostní hmotnosti u srovnatelných motorů asi nebude kvůli neschopnosti BMW, ale kvůli daleko rozsáhlejšímu použití tlumících materiálů. Nehledě na to, že interiér 3er si můžeš ještě výrazně zlepšit příplatky. Nakolik to stojí za rozdíl ceně je na každém, jak si to vyhodnotí.
Naopak nelze moc souhlasit, s tvým výrokem, že jízdní vlastnosti budou na limitu a v nebezpečných situacích u 3er lepší, v následujícím testu je hromada podrobných měření a Octavia je lepší ve slalomu, v handlingu, lépe brzdí a celkově v tom čemu Němci říkají Fahrsicherheit a Fahrdynamik je na tom OIII lépe (samozřejmě pokud se srovnávají podobně motorizované verze, M3 bude zase jinde jak na brzdách, tak ve schopnostech podvozku).
[odkaz]
Naopak nelze moc souhlasit, s tvým výrokem, že jízdní vlastnosti budou na limitu a v nebezpečných situacích u 3er lepší, v následujícím testu je hromada podrobných měření a Octavia je lepší ve slalomu, v handlingu, lépe brzdí a celkově v tom čemu Němci říkají Fahrsicherheit a Fahrdynamik je na tom OIII lépe (samozřejmě pokud se srovnávají podobně motorizované verze, M3 bude zase jinde jak na brzdách, tak ve schopnostech podvozku).
[odkaz]
Stále je to platná vlajka reprezentující nějaký národ..jen hovado může tohle udělat. Politika mě nezajímá ale i jako prostého občana mě to vytáčí.Chcípáka který to vytvořil bych bez váhání chytil pod krkem.Že to nezkusí s ruskou? O lásce slováků k čechům mi nemluv..setkávám se s ní příliš často.
Náhodou jsem byl obdarován minulým číslem AutoTipu, kde byl srovnávací test ix35 vs CX-5 vs Qashqai vs. Yetti vs Tiguan
Jako tak urputný nadržování Škodovce, že v tom testu vyhrál Yetti i nad Tiguanem, to se fakt nedá. Myslím, že by to měli rovnou přejmenovat na ŠkodaTip. Tuším, že vloni postavili Octavii proti C-Class a samozřejmě, že z toho škodovka vyšla jako vítěz.
U těch minisuv, nebo jak se ta Tiguaní kategorie jmenuje by měl být Yetti spíš někde u konce. Za šíleně dlouhé prachy dostanu mrňavé auto s mrňavým kufrem, které se snaží vypadat trochu teréně, ale je uvnitř strašně stísněné.
K testu Octavia vs. premie ze střední třídy (C-Classe, 3er) - to zase provonáváme nejlepší motor v Octavii 2,0TDI s průměrem v premiích, které nabízejí i pohodovou jízdu s šestiválcem, lepší automaty a techniku. Jo, jsou menší, ale zase sportovnější.
To samé, jako když někteří s oblibou cpou Superb do vyšší střední. Velikostně by tam pak tedy patřil i Passat, Insignia, Mondeo...., ale tou technikou tam Superb nebude minimálně do doby, kdy se koncern neuvolí mu dát do výbavy aspoň ten nejslabší 3,0TDI. Bez toho nemá ve vyšší střední co dělat.
Tak jsem si vyblil srdíčko a je mi mnohem líp. :-!
Jako tak urputný nadržování Škodovce, že v tom testu vyhrál Yetti i nad Tiguanem, to se fakt nedá. Myslím, že by to měli rovnou přejmenovat na ŠkodaTip. Tuším, že vloni postavili Octavii proti C-Class a samozřejmě, že z toho škodovka vyšla jako vítěz.
U těch minisuv, nebo jak se ta Tiguaní kategorie jmenuje by měl být Yetti spíš někde u konce. Za šíleně dlouhé prachy dostanu mrňavé auto s mrňavým kufrem, které se snaží vypadat trochu teréně, ale je uvnitř strašně stísněné.
K testu Octavia vs. premie ze střední třídy (C-Classe, 3er) - to zase provonáváme nejlepší motor v Octavii 2,0TDI s průměrem v premiích, které nabízejí i pohodovou jízdu s šestiválcem, lepší automaty a techniku. Jo, jsou menší, ale zase sportovnější.
To samé, jako když někteří s oblibou cpou Superb do vyšší střední. Velikostně by tam pak tedy patřil i Passat, Insignia, Mondeo...., ale tou technikou tam Superb nebude minimálně do doby, kdy se koncern neuvolí mu dát do výbavy aspoň ten nejslabší 3,0TDI. Bez toho nemá ve vyšší střední co dělat.
Tak jsem si vyblil srdíčko a je mi mnohem líp. :-!
Zpracování a kultivovanost má Oktávka na stejné úrovni jako nová BMW trojka ?? Zpracování OIII kulhá místy i za dvojkovou Otkávkou, trojková Okta působí uvnitř dost křehce..Kultivovanost Oktávky je dobrá,ale na BMW 3 se nechytá už na jeho minulou generaci, natož na novinku..
Nějak se mi nechce věřit, že máš BMW(dokonce pětku) a řekneš tohle
Nějak se mi nechce věřit, že máš BMW(dokonce pětku) a řekneš tohle
Tak OK, na netradičním testu není samo o sobě nic špatnýho, ale jeho vypovídající hodnota je nula nic..K čemu takový test?
Můžu si klidně vzít Superba s motorem 2.0TDi a pak Mercedes E 220 CDi a taky budu mít zhruba stejný výkon a motoricky se rozdíl přibližně smaže.. Až na to , že to bude vrcholná verze Supa proti základu Éčka..
Takové testy jsou možná pro zábavu, leč mě osobně ale příliš nebaví v těhle testech upocená snaha "zprémiovat" nějaký low-cost. Žánr test, má mít pro mě hlavně vypovídající hodnotu..
Můžu si klidně vzít Superba s motorem 2.0TDi a pak Mercedes E 220 CDi a taky budu mít zhruba stejný výkon a motoricky se rozdíl přibližně smaže.. Až na to , že to bude vrcholná verze Supa proti základu Éčka..
Takové testy jsou možná pro zábavu, leč mě osobně ale příliš nebaví v těhle testech upocená snaha "zprémiovat" nějaký low-cost. Žánr test, má mít pro mě hlavně vypovídající hodnotu..
Po přečtení😒br />
Oktávka 1.4TSi samozřejmě vyhrála na body o nezanedbatelných 31 bodů, nad BMW 316i..
Zajímavé ale je že je test psán solidní formou, nic nenafukuje, a uznává, že
cituji:" BMW je na trůnu a Oktávka na něj teprve šplhá." Stejně tak subjektivní hodnocení redaktorů staví BMW výše.
A já se ptám: K čemu tedy test ve kterém subjektivně vyhraje BMW, tetsteři uzávají jeho kvalitu a na body ale dají vítězství Oktě. K čemu pak bodová tabulka která subjektivně horší auto, postaví výše jen kvůli cm v kufru..
Tak buď je to test, jakožto výsostně subjektivní forma,a nebo je to souboj dat a centimentrů..Obojí dohromady moc nejde a jak je vidět na tohle příkladu vzájemně se vylučuje
Oktávka 1.4TSi samozřejmě vyhrála na body o nezanedbatelných 31 bodů, nad BMW 316i..
Zajímavé ale je že je test psán solidní formou, nic nenafukuje, a uznává, že
cituji:" BMW je na trůnu a Oktávka na něj teprve šplhá." Stejně tak subjektivní hodnocení redaktorů staví BMW výše.
A já se ptám: K čemu tedy test ve kterém subjektivně vyhraje BMW, tetsteři uzávají jeho kvalitu a na body ale dají vítězství Oktě. K čemu pak bodová tabulka která subjektivně horší auto, postaví výše jen kvůli cm v kufru..
Tak buď je to test, jakožto výsostně subjektivní forma,a nebo je to souboj dat a centimentrů..Obojí dohromady moc nejde a jak je vidět na tohle příkladu vzájemně se vylučuje
Video pěkný, postřehy zajímavý 😄 Určitě není prémie bez chyby,souhlasím, ale podobných much bych natočil v interieru slušně vybavené Oktávky taky dost
1.Gumová linka je divná,ale mám dojem, že tam být nemusí
2.Kůže mi přijde OK, nemyslím, že kůže v OIII je na tom lépe
3. Digitální číslice jsou podle mě OK,důležitá je čitelnost
4.Budíky BMW jsou krásně čitelné, tam bych nic nevymýšlel
Zkrátka a dobře, kdo chce chyby najít najde si je. Takhle bych mohl vzít kameru a projet si Oktávku 1.8 a taky bych našel. Třeba spodní část palubky,tvrdé plasty,slícování kolem sloupku řízení, grafika displeje mezi budíky,křehké knoflíky,nepohodlné sedačky.
Ad hluk😜ři konstantní rychlosti, jsou obě auta tichá,ale zkus vyhnat motory naloženého auta a držet déle vyšší otáčky, nebo jet táhlý kopec s podřazením, ve mestě nechat motor spadnout na 1200ot šlápnou na plyn a zkoumat vibrace.Ve všem tom prostě pro mě působí Otávka III, o třídu níže než BMW už té minulé generace(však taky o třídu níže je, na to není nic špatně).Fakt mi nejde do hlavy, že by nová trojka šla standarty pod tu starou ..
Jinak na nové Cčko jsem zvědav, myslím, že tam fakt nebude moc co kritizovat, už základní C180 vypadá hodně slušně a hodnotně vevnitř.
1.Gumová linka je divná,ale mám dojem, že tam být nemusí
2.Kůže mi přijde OK, nemyslím, že kůže v OIII je na tom lépe
3. Digitální číslice jsou podle mě OK,důležitá je čitelnost
4.Budíky BMW jsou krásně čitelné, tam bych nic nevymýšlel
Zkrátka a dobře, kdo chce chyby najít najde si je. Takhle bych mohl vzít kameru a projet si Oktávku 1.8 a taky bych našel. Třeba spodní část palubky,tvrdé plasty,slícování kolem sloupku řízení, grafika displeje mezi budíky,křehké knoflíky,nepohodlné sedačky.
Ad hluk😜ři konstantní rychlosti, jsou obě auta tichá,ale zkus vyhnat motory naloženého auta a držet déle vyšší otáčky, nebo jet táhlý kopec s podřazením, ve mestě nechat motor spadnout na 1200ot šlápnou na plyn a zkoumat vibrace.Ve všem tom prostě pro mě působí Otávka III, o třídu níže než BMW už té minulé generace(však taky o třídu níže je, na to není nic špatně).Fakt mi nejde do hlavy, že by nová trojka šla standarty pod tu starou ..
Jinak na nové Cčko jsem zvědav, myslím, že tam fakt nebude moc co kritizovat, už základní C180 vypadá hodně slušně a hodnotně vevnitř.
No Ivoši, já prostě vím, co jsem zažil v BMW3 poslední generace. Najezdil jsem s ním slušnou porci kilometrů a že by interiér byl ódou na radost v materiálech a zpracování?
Já jsem se nakonec rozhodl, že Ti nastříhám alespoň krátké video. Můžeš se sám přesvědčit, jak je na tom nová 3er s materiály (hrubá kůže, něco lesklého co dávají korejci v přemíře do svých aut a gumová červená linka). Otřesná grafika digitálních číslic zůstala, byla by vhodná AMOLED technologie, čená má být černou, rozlišení aspoň na úrovni současné A3). Pokud toto auto za milion a něco nazýváš špičkou ve zpracování a materiálech, pak už mi asi není pomoci a půjdu se oběsit 😄
Hlučnost ve vysokých rychlostech, zvuk motoru a jeho projev? Neviděl bych tak zásadní rozdíly, které by ospravedlňovaly tak vysokou cenu.
Jak jsem psal. Jízdní vlastnosti budou na limitu a v nebezpečných situacích lepší, v běžném provozu v městě a na dálnici ve stotřiceti nepoznáš výhody sofistikovaného řešení. Jak jsem zmínil. Prémie nabízí větší paletu motorů, prvků vybav a individualizace, to vše zabaleno v hodně drahém kabátu.
Já osobně nechci hanit prémii, ani BMW, já chci je myslet střízlivě a ne jako pako opakovat: "to je přece bavo nebo audina voe"
Doporučuji se svézt větší porci kilometrů s Octavii, A3 sedan, BMW3 a novou C-klass.
Pak můžeš objektivně napsat, kdo z nich má skutečně výtečné zpracování a materiály a kdo si na to zase jen hraje...
[odkaz]
Já jsem se nakonec rozhodl, že Ti nastříhám alespoň krátké video. Můžeš se sám přesvědčit, jak je na tom nová 3er s materiály (hrubá kůže, něco lesklého co dávají korejci v přemíře do svých aut a gumová červená linka). Otřesná grafika digitálních číslic zůstala, byla by vhodná AMOLED technologie, čená má být černou, rozlišení aspoň na úrovni současné A3). Pokud toto auto za milion a něco nazýváš špičkou ve zpracování a materiálech, pak už mi asi není pomoci a půjdu se oběsit 😄
Hlučnost ve vysokých rychlostech, zvuk motoru a jeho projev? Neviděl bych tak zásadní rozdíly, které by ospravedlňovaly tak vysokou cenu.
Jak jsem psal. Jízdní vlastnosti budou na limitu a v nebezpečných situacích lepší, v běžném provozu v městě a na dálnici ve stotřiceti nepoznáš výhody sofistikovaného řešení. Jak jsem zmínil. Prémie nabízí větší paletu motorů, prvků vybav a individualizace, to vše zabaleno v hodně drahém kabátu.
Já osobně nechci hanit prémii, ani BMW, já chci je myslet střízlivě a ne jako pako opakovat: "to je přece bavo nebo audina voe"
Doporučuji se svézt větší porci kilometrů s Octavii, A3 sedan, BMW3 a novou C-klass.
Pak můžeš objektivně napsat, kdo z nich má skutečně výtečné zpracování a materiály a kdo si na to zase jen hraje...
[odkaz]
Právě v tom je ten problém, abych mohl alespoň trochu reálně srovnávat Oktu a BMW3 musí být Okta nadupaná a BMW chudoba...Jinak je to úplně mimo místu..A stejně i základní 316i mi přijde precizněji zpracovaná a kultivovanější než vrcholná Oktávka 1.8TSi (RS nepočítám)..
Můj přístup k prémii byl vždy naopak skeptický,ale BMW 3ka nebo nové Céčko jsou podle mě opravdu silně jinde než Oktávka i když ji nacpu vším možným..
Pořád působí plastově,pořád je úrovní hluku ve svojí kategorii, nemluvě o slaboučkých základních motorizacích.To je všechno je OK protože je to v rámci třídy do které Oktávka náleží,v ní je špička ..
Ale tohle umělé snažení o auto co "překračuje hranic tříd"(Superb podélným místem, Oktávka velikostí), je opravdu křeč
Můj přístup k prémii byl vždy naopak skeptický,ale BMW 3ka nebo nové Céčko jsou podle mě opravdu silně jinde než Oktávka i když ji nacpu vším možným..
Pořád působí plastově,pořád je úrovní hluku ve svojí kategorii, nemluvě o slaboučkých základních motorizacích.To je všechno je OK protože je to v rámci třídy do které Oktávka náleží,v ní je špička ..
Ale tohle umělé snažení o auto co "překračuje hranic tříd"(Superb podélným místem, Oktávka velikostí), je opravdu křeč
Tak výběr materiálů je bez diskuse a zpracování BMW 3 mi přijde prvotřídní,nemyslím že by Oktávka měla lepší .. Knoflíky v O3 působí křehce, celé uvnitř je to takové "plastové", jestli mi rozumíš, je to sice na svoji třídu velice solidní, celkem i pěkné na pohled,ale BMW na mě působí mnohem precizněji, "pevněji", vše je takové dotaženější,ergonomicky domyšlenější
Jinak klidně haň BMW,když to tak vidíš,ale překvapuje mě to. Kultivovanost posuzuji na základě řízení Oktávky 3 s dieselovým dvoulitrem a minulé generace Bavoráku 3 s tímtéž motorem.
Už tehdy mi přišel projev BMW kultivovanější, bez vibrací, a tišší. Nechce se mi věřit, že by si novější generace BMW pohoršila
Jinak klidně haň BMW,když to tak vidíš,ale překvapuje mě to. Kultivovanost posuzuji na základě řízení Oktávky 3 s dieselovým dvoulitrem a minulé generace Bavoráku 3 s tímtéž motorem.
Už tehdy mi přišel projev BMW kultivovanější, bez vibrací, a tišší. Nechce se mi věřit, že by si novější generace BMW pohoršila
Pro zajímavost můžu srovnávat klidně Octavii s 4 GC, ale asi je zaždému jasné, jak to dopadne... :-!
Ono v podstatě jde o něco jiného, než o dohadování se tady - jde o vytvoření automamtického podvědomí o srovnatelnosti produktů značky Škoda s vrtulí, a nejen s ní ... Výše přesně vystihl samovolné účinky takové letité masáže nick nebezpečná vosa tímto způsobem: Tak třeba výrobce Kia, který model se může postavit BMW 3 ? ...
Aniž bych BMW jakoli velebil za jejich interiéry, aniž bych se automaticky válel na kolenou v prachu cest po přejetí čehokoli s vrtulí , hvězdou či kroužky, aniž bych trpěl opakovanou polucí z pohledu na produkty tzv. premie, přece jen bych byl docela opatrný v jásotu nad "zaručeně zaslouženým a oprávněným" vítězstvím nižší střední nad střední váhou v tomto mači ...
Letitá, nesmírná a sveřepá snaha marketingu koncernu ve spolupráci s přátelsky nakloněnými tituly však nese své ovoce ... 😉
Aniž bych BMW jakoli velebil za jejich interiéry, aniž bych se automaticky válel na kolenou v prachu cest po přejetí čehokoli s vrtulí , hvězdou či kroužky, aniž bych trpěl opakovanou polucí z pohledu na produkty tzv. premie, přece jen bych byl docela opatrný v jásotu nad "zaručeně zaslouženým a oprávněným" vítězstvím nižší střední nad střední váhou v tomto mači ...
Letitá, nesmírná a sveřepá snaha marketingu koncernu ve spolupráci s přátelsky nakloněnými tituly však nese své ovoce ... 😉
Ano, ale já nic neporovnávám. To nechám na Autotipu. Já jsem jezdil v Octavii, Leonu, Golfu a A3 a rozhodl jsem se téměř okamžitě pro A3. Já vůbec Octavii nefandím a ani nevím, jak je na tom s utlumením. Zmiňoval jsi iDrive a ano, to je prémiové "neupatlané" řešení. Ale nejen v autosvětě, ale i v jiných odvětvích se slovo prémiová kvalita nese v duchu něčeho unikátního, mnohem zajímavějšího než mají ostatní standardní výrobky. A já když vidím jakoby hliník, roztřesenou řadící páku, grafiku přístrojů z minulého století apod, tak nemohu prostě jen tak přijmout fakt, že toto auto je prémie.
Nelze porovnat nižší střední Octavii s cenami začínajícími na 350.000 s BMW 3er. Octavii lze porovnat s BMW1er (jak ta je na tom s utlumením?).
Podle mého názoru by měli porovnat BMW 3er se Subaru Legacy, Mazdou 6 nebo Insignií, abychom se bavili o zajímavém srovnání prémie a mainstreamu, Jak by asi 3er dopadla?
Nelze porovnat nižší střední Octavii s cenami začínajícími na 350.000 s BMW 3er. Octavii lze porovnat s BMW1er (jak ta je na tom s utlumením?).
Podle mého názoru by měli porovnat BMW 3er se Subaru Legacy, Mazdou 6 nebo Insignií, abychom se bavili o zajímavém srovnání prémie a mainstreamu, Jak by asi 3er dopadla?
Octavia je hůře odhlučněná než Golf a Golf je na tom hůře než A3. To, že jsou příbuzní nehraje tak zcela roli, prostě A3 má řadu dílů na podvozku z hliníku nebo lehkých slitin (a co zde šetří na hmotnosti a to více používá tlumících materiálů v porovnání s Golfem) a OIII je o několik desítek kilo lehčí než stejné motorizace G7 navzdory větší karoserii, takže je jasné, že je to zase jen díky šetření na tlumících materiálech.
Snažím se nic nepřeceňovat ani nepodceňovat, jenom si myslím, že kritika musí být vyvážená, když vezmeš 3er pod lupu tak musíš i O3. Mě ten srovnávací test nijak nevadí, celkem jasně ukazuje, v čem je lepší prémie a v čem mainstream. A když 3er vyčteš grafiku rádia protože do prémie by se hodilo už něco stokrát důstojnějšího tak i OIII musíš vyčíst řadu věcí, které třeba ve srovnání zrovna s tím Golfem prostě neobstojí (myšleno v rámci mainstreamu za "mainstreamové" peníze).
Snažím se nic nepřeceňovat ani nepodceňovat, jenom si myslím, že kritika musí být vyvážená, když vezmeš 3er pod lupu tak musíš i O3. Mě ten srovnávací test nijak nevadí, celkem jasně ukazuje, v čem je lepší prémie a v čem mainstream. A když 3er vyčteš grafiku rádia protože do prémie by se hodilo už něco stokrát důstojnějšího tak i OIII musíš vyčíst řadu věcí, které třeba ve srovnání zrovna s tím Golfem prostě neobstojí (myšleno v rámci mainstreamu za "mainstreamové" peníze).
Jinak je to ostuda, ale německy bohužel neumím. Díval jsem na přiložené fotky a vypadá to, že Octavia má nějaký problém s čalouněním v kůži.
Copak já obě auta srovnávám? Vždyť píšu, že obě jsou neporovnatelná. Ale odhlučněním si nejsem úplně jistý, že by v trojce bylo ticho jako v kostele a naopak v Octávii hlučno se říci nedá. Doporučuji z hlediska akustiky přečíst Autotip 26 2013. Tam příbuzné Audi A3 skončilo na čtvrtém místě za Bentley, RR a S-class a nejbližší BMW bylo na 10 a 11. místě.
Já jen tvrdím, že bych trojku rozhodně nepřeceňoval a Octávii rozhodně nepodceňoval.
Já jen tvrdím, že bych trojku rozhodně nepřeceňoval a Octávii rozhodně nepodceňoval.
Nevím co je na tom za klišé. Ale jelikož vzdálenosti 300km plus najíždím hodně částo různými auty tak ti napíšu jak to vidím já. První místo Mercedes, druhé Volvo, třetí BMW, čtvrtý Peugeot, páty Renault. Sedačky koncernových aut mě ničí už po dvoustech kilometrech.
No já Ti nevím. Já najedu v pětce v komfortních sedačkách 350 kilometrů a záda mě bolí úplně stejně jako v Octavii. Zase jedno z klišé, že bavoráky a mercedesy jsou dálniční e😜resy a že z nich po takové pálce kilometrů vyjdeš svěží a v pohodě.
Po dvou stech kilometrech už nevím jak si mám sednout. Levá noha mě brní a většinou zastavím na protažení se...
Po dvou stech kilometrech už nevím jak si mám sednout. Levá noha mě brní a většinou zastavím na protažení se...
Pozor, já neříkám, že to někdo kupuje. Já jsem psal pravý opak. Pokud jsi četl můj příspěvek, tak já píšu, že ten test je provokativní a že nikomu nepomůže v rozhodování. Prostě ty dvě auta jsou v testu neporovnatelná, protože BMW3 se za ceny i skvěle vybavené Octavie prostě nekupuje. A taky, Octavia se za ceny i běžně vybavené 3er taky nekupuje. Takže test je jen provokace, aby nalákali čtenáře.
Octavia za 850 hadrů? Kdo to má? Kdo to kupuje. Je jasné že srovnáváš nesrovnatelné BMW téměř bez kol a český klenot ve full loaded. Vzpamatuj se kupec BMW si nekoupí Octavii ani za milion, a BMW v holátku taky ne. To si koupí jen blb s půjčkou od Home Credit aby ukázal ostatním že není žádná holá *. A vůbec netuší že těm kteří vědí to ukázal na celé čáře.
Ř. I. Ť je spisovné slovo ne nadávka. Omg
Ř. I. Ť je spisovné slovo ne nadávka. Omg
Ano Octavia 3 je horší než dvojka. A s BMW 3 poslední generace nesnese srovnání. Kdo v těch autech najel alespoň 5000km a za toho kolem tisíce a víc v jednom zátahu ví od čem mluvím.
Tak to je smutna malost se kterou jsi se setkal, ale stejne bych to nevztahoval tak obecne jak to z tveho prvniho komentu vyznelo.
Kazdopadne jsi ted tomu dodal dalsi rozmer. 😉
Kazdopadne jsi ted tomu dodal dalsi rozmer. 😉
Tak to nemáš zážitek jako jsem měl já. Se známou jsem jel jako spolujezdec ve starší A3 a v garážích na Andělu začala troubit. Proč? Prý aby si jí lidi všimli, že nevystupuje z nějakého sociálního auta... Chtěl jsem jí na to říct, že je to jenom Audi a těch jezdí na každém kilometru desítky, ale nakonec jsem se jen pousmál...
Taky někdy pozoruji ten děsivě vážný výraz, poté co tyto dámy nastoupí do svých bavoráků nebo mercedesů, to je vtipné. 😉
Taky někdy pozoruji ten děsivě vážný výraz, poté co tyto dámy nastoupí do svých bavoráků nebo mercedesů, to je vtipné. 😉
Presne. Slo mi jen o to poukazat na to ze stejne pohnutky muze mit i ona blondyna a nemusi to byt jen o tom ze se chce predvezt ze neni socka 😉
Jojo, pochopil jsem poté... Nějak mi to dnes nezapaluje. Výběr čtyřválce do auta pro děti a ženu jsem už vysvětlil dost v diskuzi blogu o Cupře. Nepřišlo mi vhodné připlácet stovky tisíc za šestiválec...
Nestřídají se ty generace nějak moc rychle? Teprve nedávno jsem prodával zánovní "čtyřku". Navíc jsou to většinou stejně jen trochu větší facelifty ;-\ .
uz tu taky test bol.vyhral mercedes o chlp lebo superb ma vela ponuknut a je celkom vyrovnany super.preto vysledok vidim podobne.uplne tesne vyhra bmw ale kupa oktavie urcite nebude zla volba s porovnanim bmw 3.... ako s casti suhlasim premia uz nema taky naskok ako volakedy ale o triedu vysie vozidlo s lepsou technikou ma 100% navrch ...
Co takové porovnání Octavie 3 s BMW 3 řekne? Octavia byla ve všem horší mimo prostornost, stejně vybavená přijde na úplně jiné peníze. Tomu říkám zjištění >😒]
Vítězem bude docela možná Octavia, protože nebude o tolik horší, o co bude levnější. A přesto stěží bude někdo volit mezi BMW 3 a Octavií. Je jasné, že BMW si za svoje jméno a modrobílou vrtuli nechá zaplatit :-!