Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Elektromobily se v rámci devítidenního závodu prohnaly Prahou

25 komentářů

Ham.
Ta 21kW nabíječka co sebou pořád vozí ta mě taky dostala, nejspíš ta jeho 106 bude uvnitř vypadat jako tohle Saxo.
[odkaz]
Škoda, že neukázal střešní nosič na manželku. >😒]
3_diamanty
[odkaz]

pekne vytriezvenie....

postupom casu sa ludia vracaju do reality, len skoda ze mnohych to stalo dost penazi aby prisli na to co mnoho triezvych ludi vie uz davno :yes😒br />
minimalne 7,5 hodinovy boj na 400km useku [odkaz] ... moze to byt pekne dobrodruzstvo pre bezdetne pariky alebo nejakych dobrodruhov ... kedze uz aj starym trabantom to clovek spravi pod 7 hodin ...
Will.I.Am
To se musely na Václaváku pěkně kroutit hodiny, když se všechna ta auta najednou připojila do sítě >😒] >😒] >😒]
Will.I.Am
Pro mě je "osmička" jednoznačně nejvíc >😒] Jak to vidíte vy, máme to stejně?
Tymkoo
Jo těch 15 zbývajících na zahradě mě taky dostalo.. >😁 Zvýšit si dojezd doma v garáži přidáním 100 kg baterek je teda fakt high-tech technologie, na kterou sou výrobci ještě krátcí.. >😁
Jayman
Ten "kolik" primo do Renaultiho znaku tvaru kosoctverce ma krasnou symboliku nabíjení >😁
3_diamanty
este ze u nas maju ludia rozum [odkaz]
WinDiesel
..... Ale když ho to baví ............... >😁 >😁 >😁
..... Dovezl 50, ještě mu jich 15 stojí na zahradě ..... a koroduje a koroduje
..... Už víme kde vzal ty baterie na dojezd 500 km ..... kup si 15 elektromobilů navíc a budeš mít baterií slušnou zásobičku
>😁 >😁 >😁
..... velmi zábavný pán a ten jeho web je taky výživná záležitost .....
Nicco
Zavidis, ze este nikto nespravil rozhovor s vedoucim naftovym fanatikem v CR?
WinDiesel
Všude baterky, ve zbytku prostoru nabíječka (na místě spolujezdce), manželka na střeše ....... >😁 - to by fakt chtělo vidět ...... ta to vydýchávala celý pobyt v Chorvatsku ............. no more !!!!!!!!!!
petrumr
Prius se mně zdá nejlepší formou jak už po ekologické, dojezdu a hlavně ceny.
_MT_
V Česku si nechává SDA zpracovávat data z registru (proto statistiky registrací). Takže jsou tam všechny značky, ne jen členů. Jsi si jistý, že máte na Slovensku jiný systém?
IPace
vzdyt diesely jsou podporovane snad v kazdem state EU prave tim ze na naftu jsou nizsi spotrebni dane

ale i tak je EU jeste beranek, treba Indie rocne dotuje naftu 15 miliardama doloru, ano primo dotuje 😉
Nicco
Ty sa divis, ze na naftomilnom a chudobnom slovensku nezaregistrovali ani jeden elektromobil? Typicke registrovane auto na SK, je ojetina zo Zapadu stocena z 350tisic na 120tisic km, na naftu, EU2/3 ale s nejkou poruchou a tym padom s dymiacim vyfukom s STKackom v Jelsave, kde prejde emisiami aj rusky tank.
Lovap
Prosím ťa, nezosmiešňuj sa ešte viac >😁 Tesla nie je v evidencii ZAP, lebo nemá na Slovensku zastúpenie. Z toho dôvodu je Kia-World úplne mimo. V evidencii ZAP, ktorou sa tak oháňa, nie sú žiadne individuálne dovozy. Kompletnú evidenciu má IBA polícia ...
Ak diesely nepotrebujú podporu, prečo sú štátom podporované?
Si bohovský komik >😁
petrumr
to tažný asi na to má.
Lovap
Zaujímavé, že sa k fanatikovy do EV vyjadruje fanatik do nafty >😁 Mimochodom, štátom podporovanej viac než elektromobily ...
Inak - už sa to pomaly pohýňa: [odkaz]
A ďalej, na Slovensku sú dodané 4 Tesly a ďalších 9 je vraj objednaných.
Will.I.Am
Jo, to mě taky pobavilo >😒] Dovez jich padesát a ještě mu jich patnáct stojí na zahradě. Kdo z vás/nás je koupí? >😒]
WinDiesel
Jo ale zepředu aby to mohlo být snadno odtaženo. 😄 😄 😄
WinDiesel
Osma je dobrá !!!!!!!!!!!!!! 😄 😄 😄
Gvick2
:yes:
Ale ještě by to mohl dotáhnout k dokonalosti, namontovat tažné a připojit 3f pojízdnou elektrocentrálu a do kufru přihodit pár kanystrů benalu nebo nafty (do stropu mu tam ještě nějaké místo zbývá). >😒]
Kharl.ANTIDIESEL
šitdízl tupounskej 😄 co především nemá na batetky 😄 kdo ho založí? >😁
WinDiesel
Klobouk dolů a palec nahoru :yes:
Kharl.ANTIDIESEL
tahle
akce
je
náhodou skvělá !! Jejím smyslem je především ukázat veřejnosti JAK TO JDE NA ELEKTRIKU, protože přejít na elektro je potřeba a jedovatý prášící kraksny [odkaz] poslat do ŠROTU >😁

Pan Vegr je hrdina, zaslouží si metál za to co všechno pro elektromobily(sty) v Čechách udělal. Možná by neškodil nějaký parádni dort na nějakým letišti s pořádným elektrorande včetně topu TESEL 7+ co po čechách [odkaz] jezdí 😉
WinDiesel
To "vraj" - tím jsi mne dostal. Mrkni výše na příspěvek KIA-WORLD, ten mluví o něčem jiném.
O diesely ani o mne neměj péči, žádnou podporu nepotřebují a prodá se jich v EU přes 50% i přesto, že jsou v průměru o 50 000 ale i o 100 000 dražší než benzíny.
Prosím porovnej 53,50% prodaných v EU v dieselu s 0,3% EV ........
Jo a můžeš značně vylepšit situaci na Slovensku, když místo "vraj" a "bych" zakoupíš oněch 15 kusů ze zahrady EV fanatika. Potom si 3 roky počkáš na infrastrukturu a budeš těžce vysmátý .......... 😄 😄 😄