Ekonomika
Už dnes je benzinpumpa rájem těch "úspěšných", zrovna dnes jsem potkal borce s Octavií RS, jak si v době, kdy každý normální (resp, nenormální?) pracuje, rozjížděl mejdan se svými kumpány ...
Teď ještě tohle ... No já každou vtěrku u stojanu pošlu rovnou někam, nikdo mi nebude hrabat na mé auto, natož aby mě plnil nádrž, čistil okno nebo co ještě. I proto mám tak "rád" Shell >😒]
Na benzinku jezdím proto, že potřebuji benzín stejně tak do pekařství jdu pro pečivo a ne kupovat televizi. Povrchnost a shnilost lidí ale nezná mezí. A kdo chce kam, ...
Teď ještě tohle ... No já každou vtěrku u stojanu pošlu rovnou někam, nikdo mi nebude hrabat na mé auto, natož aby mě plnil nádrž, čistil okno nebo co ještě. I proto mám tak "rád" Shell >😒]
Na benzinku jezdím proto, že potřebuji benzín stejně tak do pekařství jdu pro pečivo a ne kupovat televizi. Povrchnost a shnilost lidí ale nezná mezí. A kdo chce kam, ...
Neposuzuj jen podle sebe - člověk může mít dovolenou (to se snad i uprostřed dne smí, ne?), může si tam domluvit schůzku (s lidmi s benzínek jednáme kupodivu na benzínce 😄 ) apod, proč hned lidi odsuzovat, že nepracují jako ty?
A já jsem za umytí oken i nataknování docela rád, nemusím se špinit a za tu desetikorunu nebo dvacku to stojí, navíc to naopak šetří čas u stojanu, kdy okolo toho nemusím lítat já, ale někdo to během placení udělá za mě.
A já jsem za umytí oken i nataknování docela rád, nemusím se špinit a za tu desetikorunu nebo dvacku to stojí, navíc to naopak šetří čas u stojanu, kdy okolo toho nemusím lítat já, ale někdo to během placení udělá za mě.
Neměj péči, ta osoba rozhodně neměla s benzinkou nic společného 😉
Ano, souhlas, proto jsem psal, že JÁ pošlu ... Nikdo mi do auta nic lejt nebude, stejně čistit skla. Nebudu řešit, že mi dotyčný dodrápe lak nebo sklo kamínky nebo pokape lak zbytkem benzinu atp.
Kdyby bylo služební, asi by mi to bylo vcelku jedno 😉
Ano, souhlas, proto jsem psal, že JÁ pošlu ... Nikdo mi do auta nic lejt nebude, stejně čistit skla. Nebudu řešit, že mi dotyčný dodrápe lak nebo sklo kamínky nebo pokape lak zbytkem benzinu atp.
Kdyby bylo služební, asi by mi to bylo vcelku jedno 😉
To záleží. Pokud jde o auto tak si také věci řeším sám a pokusy někoho dělat to za mě, pokud o to výsloveně nepožádám, mi přijdou spíš otravné.
Ale rozhodně bych neodsuzoval možnost si na benzínce nakoupit jídlo a trochu odpočinout. Na delších trasách se to vysloveně hodí.
Ale rozhodně bych neodsuzoval možnost si na benzínce nakoupit jídlo a trochu odpočinout. Na delších trasách se to vysloveně hodí.
No hele, mě to přijde jako docela dobrý nápad. Když potřebuješ jen koupit na ráno bagetku nebo jogurt, docela to pomůže. Nemusim se táhnout do sámošky a čekat frontu u pokladen, takže proč ne? 😉
Musím zareagovat na diskuzi dole. Uprimne, kdo Vam braní si nenatankovat a neumyt si okno sám. Jsme snad lidi. Štaci jedno slovo a je po problému s "vlezlou" obsluhou. Samotnému mi ale přijde legrační, že když zastavím na prazdne shellce se svým Vianem, tak obsluha se vetra a dela ze me nevidí, zatímco když přijedu manzelcinym Beckem skoro za třetinovou cenu, tak ještě ani nevypnu motor a už by mi rvali hadici do tank.hrdla. Nevědomost lidi a všeobecný pausalizace je hrozne legrační věc 😄
keep fighting michael :yes: