Stačilo by 5 aut a Dačka by zválcovala Kiu.Kdo by to ještě před nedávnem řekl.Jinak první a druhý flek v pořádku,koncern mi dělá radost.
Guttalax
1
A teď otázka. Padla KIA na úrověn kvality Dácie,nebo Dácia dohnala kvalitu KIE. >😒]
Gilgit
Guttalaxi, tvoje reakce jsou tak hloupé, ze se cloveku ani nechce verit, ze se sebe dobrovolne delás blbce.
Podle tvé logiky to, ze Kia a Dacia jsou v tabulce tesne vedle sebe, znamená, ze se obe znacky vyrovnaly v kvalite?
Podle té stejné logiky ovsem i Hyundai, i Kia (a i ta Dacia) mají vyssí úroven kvality nez napríklad Mercedes-Benz, BMW a Audi.
Zajímavé je, ze vy fanatictí antihyundaisté patríte mezi nejhloupejsí diskutéry.
RADEK1
3
Krásný výsledek pro Mercedes.Nynější produkce mě baví a C je parádní. To je prémie. Včera jsem se v něm svezl a bylo to velmi příjemné. Pak jsem jen pro srovnání zastavil u BMW a ten papundeklový interiér 3 mě odradil.
CHerokee
3
Jj, třída C utekla konkurenci.
mireleš
4
A taky S-kláda nemá konkurenci.
CHerokee
1
A podíl na tom výsledku bude mít nová cela řada A (A, CLA, GLA)
Podle tvé logiky to, ze Kia a Dacia jsou v tabulce tesne vedle sebe, znamená, ze se obe znacky vyrovnaly v kvalite?
Podle té stejné logiky ovsem i Hyundai, i Kia (a i ta Dacia) mají vyssí úroven kvality nez napríklad Mercedes-Benz, BMW a Audi.
Zajímavé je, ze vy fanatictí antihyundaisté patríte mezi nejhloupejsí diskutéry.