Videa
Will.I.Am
7
Tak nějak takto si představuji ideální ženskou :yes: Dlouhé nohy, krásná postava, moc toho nenamluví a přitom člověka pobaví. Wow >😒] :yes:
Přejít do diskuze
Možná ano, ale tady tu brazilskou kočičku platěj páni Korejci >😒] Ta s Italama nepeče >😒]
Pokud by se Alfa 156 nějakým kouzlem proměnila v ženskou, tak vypadá tak, jako tato Adriana 😉 :yes: :yes: :yes: (samozřejmě mám na mysli skvostný originál od Waltera, ne zmršený facelift od Giugiara)
zapoměl jsem ještě dodat, že je matkou dvou dcer...Takže je to už zasloužilá matka...ještě mě napadá výraz ....mother I'd like to find. 😄
Adriana Lima (12. června 1981 Salvador, Brazílie). Takže už má Kristovy roky....nemůžu si pomoci >😁 V těchto letech se už používají tato oslovení 1) stará slečno nebo 2) mladá paní >😁
Až na to, že tento prototyp prošel minimálně v obličeji několika tunerskými zásahy. >😁 Já mám radši prototypy, které jsou krásné už od přírody...
Nepeče, ale má přesně ty kvality jižanského designu parexcelence 😄 :yes: Takové holky je prostě pro korejskou automobilku škoda.. ;-\
Mno tak zmixovat ty brazilsky kocky jak vybavu do BMW tak urcite dosahneme kazdej svuj top model a ze je kde brat - Lima, Bundchen, De Oliveiro atd 😉
btw - pochybuju ze na to budou amici vubec koukat
btw - pochybuju ze na to budou amici vubec koukat
"....tie noziska..." Myslis tie vystupene zily na chodidlach? Ksicht sa da liftovat a pudrovat donekonecna, ale u niektorich veci to vzdy nejde....
Má krásně dominantní pohled, který je pro submisivního muže darem z nebes.
Ideál pro Nový věk, v jehož čele stojí dominantní žena, které je submisivní muž zcela oddán. Na oplátku je však svou Paní zbožňován (pokud jde o dominu s lidskou tváří, pro níž by subík udělal cokoliv na světě).
Ideál pro Nový věk, v jehož čele stojí dominantní žena, které je submisivní muž zcela oddán. Na oplátku je však svou Paní zbožňován (pokud jde o dominu s lidskou tváří, pro níž by subík udělal cokoliv na světě).
To jistě. Problém ale je, že u žen s přibývajícími lety se z toho tuningu právě stává tuzing 😉
nejak som ju nikdy nezral,ale.... tie noziska! ten pohlad! po tychto videach by som pozeral hoci aj majstrovstva sveta v nicnerobeni,keby mi na ten tv kanal prepla....
Tak je úplne jasné, že Tvoja žena ju strčí do vrecka, ale nebuď na chuderu Adrianu taký prísny, je to len obyčajná supermodelka. 😉
No, v podstatě máš pravdu, ale mě alespoň může těšit, že vlastním tu její plechovou reinkarnaci! 😄 :yes:
Jak říká jeden klasik: Takové holky je škoda pro každého jiného než jen pro mě samého >😒] :yes:
Tedy použít po shlédnutí výše uvedených videí pro Limu výraz "paní", to už chce pořádnou dávku drzosti a ingorance... >😁 >😁 >😁 Ale je fakt, že ženská krása bohužel odkvétá většinou velice rychle, takže nejpozději tak za 15 let už to opravdu bude "paní"...(byť jistě i tak velice pěkná)