Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Video: Kia, supermodelka Adriana Lima a fotbal

40 komentářů

Will.I.Am
Tak nějak takto si představuji ideální ženskou :yes: Dlouhé nohy, krásná postava, moc toho nenamluví a přitom člověka pobaví. Wow >😒] :yes:
dolfi
Jaký má asi rozchod? 😉
Will.I.Am
Řekl bych že tak akorát, soudě podle videí >😒] >😒] >😒]
jossalito
Hm, pěkná, ale na můj vkus moc tmavá. Vypadá jako kdyby měla knír. 😉
Will.I.Am
>😒] >😒] >😒]
darkaber
Mno tak zmixovat ty brazilsky kocky jak vybavu do BMW tak urcite dosahneme kazdej svuj top model a ze je kde brat - Lima, Bundchen, De Oliveiro atd 😉
btw - pochybuju ze na to budou amici vubec koukat
dolfi
Ty jsou nejnáruživější... 😉
Will.I.Am
>😒] :yes:
iudex
Tak je úplne jasné, že Tvoja žena ju strčí do vrecka, ale nebuď na chuderu Adrianu taký prísny, je to len obyčajná supermodelka. 😉
jossalito
Není to můj typ. To je celé. 😉
esenbe
Takovou bych si taky přál, ta moje je totiž hrozně ukecaná 😒
Will.I.Am
>😒] >😒] >😒]
Provocateur
Až na to, že tento prototyp prošel minimálně v obličeji několika tunerskými zásahy. >😁 Já mám radši prototypy, které jsou krásné už od přírody...
Pacho69
lepší tuning než tuzing 😉
Provocateur
To jistě. Problém ale je, že u žen s přibývajícími lety se z toho tuningu právě stává tuzing 😉
Pacho69
No to víš, když se o to stará ženská 😉
Will.I.Am
Má krásně dominantní pohled, který je pro submisivního muže darem z nebes.

Ideál pro Nový věk, v jehož čele stojí dominantní žena, které je submisivní muž zcela oddán. Na oplátku je však svou Paní zbožňován (pokud jde o dominu s lidskou tváří, pro níž by subík udělal cokoliv na světě).
Will.I.Am
Někteří to asi nepoberou, ale hezky vyjádřeno :yes:
Díky! :yes:
Will.I.Am
:yes:
Guttalax
Tá Optima je hežčí. 😄
Will.I.Am
Kecko >😒]
Arese
Pokud by se Alfa 156 nějakým kouzlem proměnila v ženskou, tak vypadá tak, jako tato Adriana 😉 :yes: :yes: :yes: (samozřejmě mám na mysli skvostný originál od Waltera, ne zmršený facelift od Giugiara)
Will.I.Am
Možná ano, ale tady tu brazilskou kočičku platěj páni Korejci >😒] Ta s Italama nepeče >😒]
Arese
Nepeče, ale má přesně ty kvality jižanského designu parexcelence 😄 :yes: Takové holky je prostě pro korejskou automobilku škoda.. ;-\
Will.I.Am
Jak říká jeden klasik: Takové holky je škoda pro každého jiného než jen pro mě samého >😒] :yes:
Arese
No, v podstatě máš pravdu, ale mě alespoň může těšit, že vlastním tu její plechovou reinkarnaci! 😄 :yes:
luxmop
Ten míč použitý v reklamě je replika za 20€ . To auto a ta paní taky?...pochopil jsem dobře obsah reklamy. >😒]
Arese
Tedy použít po shlédnutí výše uvedených videí pro Limu výraz "paní", to už chce pořádnou dávku drzosti a ingorance... >😁 >😁 >😁 Ale je fakt, že ženská krása bohužel odkvétá většinou velice rychle, takže nejpozději tak za 15 let už to opravdu bude "paní"...(byť jistě i tak velice pěkná)
luxmop
Adriana Lima (12. června 1981 Salvador, Brazílie). Takže už má Kristovy roky....nemůžu si pomoci >😁 V těchto letech se už používají tato oslovení 1) stará slečno nebo 2) mladá paní >😁
Will.I.Am
luxmop
zapoměl jsem ještě dodat, že je matkou dvou dcer...Takže je to už zasloužilá matka...ještě mě napadá výraz ....mother I'd like to find. 😄
Will.I.Am
:yes:
tomas247
Go find her, then I''ll * her! >😁
tomas247
Tato stranka blokuje fcuk? WTF?!
salamoon
nejak som ju nikdy nezral,ale.... tie noziska! ten pohlad! po tychto videach by som pozeral hoci aj majstrovstva sveta v nicnerobeni,keby mi na ten tv kanal prepla....
happy_driver
"....tie noziska..." Myslis tie vystupene zily na chodidlach? Ksicht sa da liftovat a pudrovat donekonecna, ale u niektorich veci to vzdy nejde....
Will.I.Am
>😒] >😒] >😒] zabil :yes: :yes: :yes:
tomas247
Mam kolegynu z Brazilie. Miluje football.
Ale...
Ale vobec sa na Limu nepodoba! 😒