Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

První oficiální skici Kie Sorento: Auto se představí v srpnu

15 komentářů

3_diamanty
zeby mozna podoba? [odkaz] ... nema to od reality asi daleko

predpokladam ze ten vycnievajuci lem masky bude presne ako na tom obrazku a teda presne po vzore novej sedony , vyzera to pekne :yes:
webpaja
Jo >😁 , děkuju za komentář 😄 :yes:
bullock
Přidám odkaz na "video" [odkaz]
ten nejkrásnější
Zdravím, jak chápeš německou SPZ? Přenesení vývoje z USA do Evropy? Jen testování? Dík za názor.
3_diamanty
kia ma svoj vyvoj aj v nemecku... kde popritom uzko spolupracuju s korejcami , dokazom toho je aj stale vacsi uspech kii v nemecku [odkaz]

ceed taktiez vznikol v nemecku
ten nejkrásnější
Píšeš něco co všichni vědí, otázka na Bullocka zněla: byl vývoj Sorenta přenesen z USA do Evropy? Pokud znáš odpověď, odpovídej.
3_diamanty
sorento je auto ktoreho priorita bude vlastne severna amerika a korea.... takze podla mojho skromneho nazoru sice europsky vyvoj spolupracoval taktiez na sorente kedze v europskej verzii ( ktora sa moze lisit trosku od korejskej a americkej ) pride aj k nam ale predsa len mam pocit ze ten vacsinovy podiel na vyvoji tu v tomto pripade europa nema... ale to neviem, nepracujem v kii .... len sa domnievam ze hlavny vyvoj asi bude doma v korei ....
bullock
Ahoj.
Vůbec jsem tu SPZ nevnímal. Hlavně jsem hledal, co v designu zůstává a co ne - kam se směřuje. To asi vidíme všichni (boční profil vcelku stejný - čistý, záď také jednoduchá kresba, v přídi změna - dle nové Sedony). Za mě - (na obrázku) pěkné, povedené.
Vývoj už v minulosti byl rozdělen mezi 2 centra (Sportage: D/USA - exteriér/interiér). Zde (Sorento) bych řekl, že jde o výslovně globální model, proto podíl 3 center. Ovšem jak si to rozdělili, to nevím. Největší podíl bych čekal v USA - může hrát roli i umístění vývoje aktuální generace Santa Fe.
U té SPZ bych řekl, že se tady nějaký německý grafik (z Frankfurtu) realizoval (666 mu asi neprošlo) 😄
PS: Jsem (také) grafik, takže ...asi tak >😁
Toky1
Skukol som najprv obrazok az potom titulok clanku. V prvom momente som myslel ze to je nova audi Q7.
Pallermo
Sorenta mám rád, ikdyž jedno ze tří mě zradilo, je to pořád pro mě super auto. Kdybych měl více peněz v budoucnu na koupi SUV, tak si vyberu opět Sorento. Těším se na první fotografie a pak časem na předváděcí jízdy u dealera 😄
3_diamanty
sorenta su krasne auta.... nejeden uspech maju prave v usa ( tretia najpredavanejsia kia ) , kanade, australii [odkaz] ... nova generacia bude nepochybne dalsi posun vpred pre kiu :yes: a zaroven vystraha pre konkurenciu :yes:
augustin
Ale uz sa caka na novy model, je to visdiet i z predajov. Ak to spravne chapem, v Kanade ma Sorento oproti minulemu roku prepad 17,2% [odkaz] ale napriek tomu stale krasna 31 pozicia
3_diamanty
ved ano terajsie sorento uz ma svoje roky aj ked facelift hodne auto zlepsil.... stale je to pekne a solidne auto..... a dovolim si tvrdit ze sucasne sorento by bez hanby este nejaky ten rok dva v usa s uspechom potiahlo... 😉 podobne aj predosly soul....

inak hadaj kto zvitazil v tomto teste , zaver si nepozeraj [odkaz]
augustin
Ten Soul chvalia vsade, par testov som si uz precital, asi naozaj velmi podarene auto.
dolfi
Ale tady se bavíme o Sorentu 😄