Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Škoda Auto na Tour de France: Lídr pelotonu

Tour de France je po olympiádě a mistrovství světa ve fotbale nejsledovanější sportovní událostí planety. A svůj podíl na tom má i Škoda Auto.
Zpět na článek
30. 7. 2014 08:02
Re: Není tohle sponzorování
Samozřejmě, že škodovky drahé nejsou. Prodávají se za tolik, za kolik je lidi kupují, nic víc v tom není. Nebo proč by měla škoda (a nejen škoda) prodávat své produkty za míň, když je může prodávat za víc? Znáš to, křivka nabídky/poptávky.
A co říkáš reklamní kampani Hojundaje na MS ve fotbale, neměli se na to raději vykálet, ušetřit desítky milionů a prodávat ty své zázraky za míň?
30. 7. 2014 08:46
Re: Není tohle sponzorování
ale proč, jsou to normální auta jako každá jiná. Já sice mám škodu, ale H, uznávám jako relativně slušná auta a dobrou konkurenci škodě ... zatímco paka jako ty prostě vidí černobíle.
30. 7. 2014 01:00
Není tohle sponzorování
kdečeho důvodem, proč jsou Škodovky tak drahé? Dost často laciná, výběhová technika koncernu, nic moc výbava. Prostě skoro jako Dacia u Renaultu, jen ty ceny jsou úplně někde jinde :-) Připomíná mi to takovou Alza taktiku - extrémní investice do reklam a díky tomu vyšší ceny než má konkurence u stejného zboží. No ale asi se to vyplatí, jejich cílové skupiny možná zase tak nekoukají na ceny a kupují "značku".
30. 7. 2014 20:49
vyska auta a SUV a spol....
Zajimavy udaj jsem si tam precetl, ze v kolone auto na tour nesmi byt SUV a podobna vozidla, protoze vyska je omezena na 166 cm.... A pri blizsi prohlidce fotek je na snimku 8 v zadu VW Amarok, ktery se jiste svoji vejskou do 166 nevejde. Podobne jako ayta s majaky, ktere jsou jiste take vyssi. Jak to tedy je s tim omezenim? Muze nam to prosim autor jeste trosku upresnit?
30. 7. 2014 08:55
Re: Není tohle sponzorování
Ale nemusí :-!
30. 7. 2014 08:54
Re: Není tohle sponzorování
Jj, Čínská Národní rozvojová a reformní komise >:D buďme rádi, že to je za nama :-)
30. 7. 2014 08:29
Re: Není tohle sponzorování
Jj, máš pravdu. Ale řadě lidí by evidentně vyhovoval systém komančů, kteří se s volným trhem umí vypořádat pěkně po bolševicku, vyrábí se to, co nařídí ÚV, v kvalitě, kterou nařídí ÚV, v množství a za ceny, které schválí ÚV. Viz zásahy čínských soudruhů proti luxusním automobilkám ve vedlejším článku.
30. 7. 2014 08:27
Re: Není tohle sponzorování
nechapu proc zminujes zrovna hyundai ale kdyz se na tyto firmy podivas tak to musi dojit ze skodovka je proti hyundai takovej smesnej srac.