Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Flajzi
U svého VW Sharan jsem si kromě senzorů a zadní kamery připlatil pár tisíc za parkovacího asistenta a po delší době musím říct, že je to fakt zbytečnost. Do dalšího auta už bych za to nepřiplácel, pouze za couvací kameru(y) a senzory. Pokud s autem jezdíte trochu více, tak správný grif k zaparkování získáte taky, je to rychlejší a díky kameře můžete parkovat opravdu na doraz. Asistent je pouze jako show pro spolujezdce, kteří tuto věc neznají a můžete jim shodit čelist, jak si auto samo kroutí volantem.
Spíš bych ocenil ptačí pohled zezhora. Manželka to má v autě, má kamery vzadu a boční v zrcátkách a na displeji se vám ukáže pohled "zezhora" a s tím s výborně parkuje. Nemusíte očima přeskakovat mezi bočními a zadním zrcátkem a jen sledujete své auto z ptačího pohledu a přesně vidíte, kde je obrubník či parkovací čáry. Výborná věc.
Spíš bych ocenil ptačí pohled zezhora. Manželka to má v autě, má kamery vzadu a boční v zrcátkách a na displeji se vám ukáže pohled "zezhora" a s tím s výborně parkuje. Nemusíte očima přeskakovat mezi bočními a zadním zrcátkem a jen sledujete své auto z ptačího pohledu a přesně vidíte, kde je obrubník či parkovací čáry. Výborná věc.
TomasPT
Podle těch minimálních mezer to zaparkuje jen do míst, kam se dostane i šimpanz po lobotomii. Těch 60cm u oktávky by se ještě jakž takž dalo, ale dokud to nebude pod půl metru, tak to nemá smysl. Jasně, je pak potřeba trochu zatočit volantem, ale iritují mě osoby, které si najedou do podélného stání a zaparkují tak, že zaberou 1,5 běžného místa, aby se jim líp vyjíždělo.
Jediné, v čem vidím výhodu parkovacího asistentu je to, když musí ženská parkovat podélně do kopce. Jinak je to naprostá zbytečnost a kamera + "pípáky" poslouží mnohem líp.
Jediné, v čem vidím výhodu parkovacího asistentu je to, když musí ženská parkovat podélně do kopce. Jinak je to naprostá zbytečnost a kamera + "pípáky" poslouží mnohem líp.
3_diamanty
sorento to zvladlo bravurne... nejak ma to ani neprekvapuje boh vie preco.... kia :yes😒br />
hmm... koncern sa moc nevyznamenal... ale nevadi... v praxi ento system vyuzije asi velmi malo vodicov
hmm... koncern sa moc nevyznamenal... ale nevadi... v praxi ento system vyuzije asi velmi malo vodicov
michalpneu
...protože takový řidič je řidič na nic.....
Proč myslíš? Parkovací asistenty jsou pomůckou. Jeden umí to a jiný něco jiného. Na autě mám akustický parkovací asistent a nepřipadám si, že bych neuměl parkovat a měl bych vrátit řidičák. To je nesmysl.
nemyslím couvací senzory, ty já mám taky, to je věc, kde ale pořád musíš spolehát na své dovednosti a je to dobře. Sice se podle nic neorientuju a stejně spolehám na sebe. Myslím tím to automatické točení volantu atd. Pak si takového řidiče představ, když parkuje podle toho, speciálně třeba ženská a pak dostane třeba náhradní auto bez téhle pomůcky a má parkovat za Tebou...asi je Ti jasné, jak to dopadne.
Jasně, takže myslíš automatický parkovací systém. K tomu dodám asi tolik, že své ženě bych tento systém, pokud by byl 100% funkční, pořídil hned. Věřím, že není jedinou osobou, které parkování dělá problémy a tento komfortní prvek "fóbii" z parkování zpříjemní.
Stejně tak by se zde mohl objevit jiný, který by za totálního neumětele měl toho, jenž ve svém voze má automat, adaptivní tempomat nebo automatické přepínaní dálkových světlometů.
Stejně tak by se zde mohl objevit jiný, který by za totálního neumětele měl toho, jenž ve svém voze má automat, adaptivní tempomat nebo automatické přepínaní dálkových světlometů.
Tak aut. přepínání dálkových světel je věc třeba dobrá, já ji nemám, ale nechal bych ji dát povinně do všech aut, jakožto bezpečnostní prvek, vždyť si vezmi, kolik ***ů ty světla nepřepne, když vidí proti sobě auto.....tempomat je podle mě zbytečnost, na plyn si zásadně šlapu sám, v jednom autě jsem to měl a použil jsem to 2x asi tak na 3 minuty.
Vidíš a tak bys mohl přistupovat i k možnosti automatického parkování. Je to systém, který pomůže nezkušeným nebo těm, kteří tento úkon nemají v oblibě, neudělat kolem sebe větší škody než v případě "manuálního" procesu.
Přepínání světel bereš jako pomůcku proti tomu, aby tě někdo neoslňoval. Osobně tobě to nic nepřidá. Stejně jako u toho parkování.
Adaptivní tempomat jsem mě možnost vyzkoušet, ale v našich podmínkách je jeho využití prakticky nulové. Na obyčejný tempomat osobně nedám při cestování, třeba na dovolenou, dopustit.
Přepínání světel bereš jako pomůcku proti tomu, aby tě někdo neoslňoval. Osobně tobě to nic nepřidá. Stejně jako u toho parkování.
Adaptivní tempomat jsem mě možnost vyzkoušet, ale v našich podmínkách je jeho využití prakticky nulové. Na obyčejný tempomat osobně nedám při cestování, třeba na dovolenou, dopustit.
ale parkování by se měli věnovat v autoškole pomalu více než jízdě dopředu, ale oni tam na to serou.....já nevím, já jsem nikdy neměl problém zaparkovat přesně do díry s jakýmkoliv autem a nikdy jsem nedrbnul ani disk, nevidím na tom nic složitého. Ale věřím, že pro spoustu lidí je to noční můra...
Jak jsem psal, nevycházejme ze své dovednosti, já jsem si na parkování nikdy nestěžovat nemohl a nikdy jsem též žádný incident neměl. Ale to neznamená, že to tak má každý. Nedomnívám se, že by parkování mělo být základem pro posuzování zdatnosti řidiče. Je to jedno z kritérií pro posouzení komplexnosti. Ale jiný to může vidět odlišně.
Takový systém je ale spíš od toho, aby se trefili na místo a nešaškovali tam půl hodiny. Nezabrání jim omlátit všechny okolo, protože nemají odhad. Předejde tak škodám na ráfcích (nejsem si ale jistý, co se stane, když budeš parkovat za mnohem užší auto těsně u obrubníku).
Ale nepovídej. Pokud automatický parkovací systém není určen pro bezproblémové zaparkování bez újmy na okolních vozech, tak to asi máme o systému zcela odlišné představy. V tebou definovaném případě jde o naprostý antisystém, jelikož sám tvrdíš, nezabrání omlátit vše kolem... To abychom se začali modlit, aby se to nedej bože nerozšířilo do více vozů.
No nezabrání, protože auto pořád řídí člověk. Pokud dotyčnému nepomůžou senzory, asistent nemá moc šancí. Asistent mu pomůže s volantem. Řada řidičů si totiž nezvládne správně najet.
A není to automatický parkovací systém, ale parkovací asistent - asistuje řidiči tím, že za něj točí volantem.
A není to automatický parkovací systém, ale parkovací asistent - asistuje řidiči tím, že za něj točí volantem.
Chápeme systém zcela odlišně. V tvém světle může asistent aspirovat na nejnemožnější pomůcku řidiče v posledním století. Ono právě v případě aktivace parkovacího asistenta dojde k převzetí řízení "počítačem", řidič by měl být pouze nástrojem pro ovládání pedálů.
Proč sis myslel, že tyhle systémy vymysleli? Pracují na pokročilejších verzích a už roky je ukazují, ale tímhle to začalo. Realita je, že si řada lidí nezvládne správně najet při podélném parkování. To je základ úspěchu. Pokud si zvládneš správně najet, tak pomoc nepotřebuješ - přínos je jen v tom, že bys nemusel točit volantem (pohodlí/ lenost).
Jak jsem napsal, asistent má k dispozici senzory, stejně jako řidič, a i když oznámí řidiči, aby zastavil a změnil směr, úspěšnost závisí na reakci řidiče. Jak píšeš, on ovládá pedály.
Jak jsem napsal, asistent má k dispozici senzory, stejně jako řidič, a i když oznámí řidiči, aby zastavil a změnil směr, úspěšnost závisí na reakci řidiče. Jak píšeš, on ovládá pedály.
Prostě se neshodneme, oba máme na tento systém zcela odlišné požadavky a nároky. Všechno, co jsem k tématu měl, jsem ti napsal už dříve.
Já na něj mám vyšší nároky. A to se odráží v tom, že ho nepovažuji v téhle fázi za příliš užitečný. Až budu moci zavelet autu, aby si samo zajelo do garáže, nebude to špatné. To je stejné jako s automatickým řízením - dokud tomu budu muset stát za zadkem a hlídat to, tak to pro mne bude jen zajímavost. Bude ještě těžší udržet pozornost a radši si budu řídit sám (a hlídat mě může počítač, který ztrátou koncentrace netrpí).
Rozdíl mezi námi je, že nepovažuji systém za neomylný (v tvé řeči funkční), když po mně manuál chce, abych ho hlídal jak malé dítě.
Rozdíl mezi námi je, že nepovažuji systém za neomylný (v tvé řeči funkční), když po mně manuál chce, abych ho hlídal jak malé dítě.
Také nepovažuji systém za neomylný, protože takový není. Ale jde mi o to, že by takový měl být. Až neomylný bude, pak jej budu považovat za funkční a budu ochoten za něj třeba pro svou ženu připlatit.
Až budeš moci autu zavelet, aby ti samo zajelo do garáže a ono to udělá, ale omlátí ti obě strany auta, tak si řekneš: "OK, chtěl jsem zaparkovat do garáže a auto tam mám. Holt systém není neomylný, tak je auto trochu pomačkané, ale základní úkol splnilo, takže je to v pořádku."
Až budeš moci autu zavelet, aby ti samo zajelo do garáže a ono to udělá, ale omlátí ti obě strany auta, tak si řekneš: "OK, chtěl jsem zaparkovat do garáže a auto tam mám. Holt systém není neomylný, tak je auto trochu pomačkané, ale základní úkol splnilo, takže je to v pořádku."
Kecy takýchto pseudo majstrov volantu - teoretikov - mám najradšej :no: :no: :no:
Z tvojho príspevku vyplýva, že skôr ty nemáš právo na vodičák.
Lepšie je už snáď iba jazdiť v lete na zimných pneumatikách...
Predpokladám, že auto, ktoré máš v profile je tvojich rodičov a ty ho iba umývaš.
Ja by som ťa posadil do veľkého auta s vysokým bočným pontónom a s dosť veľkou nadobúdacou hodnotou, v ktorom sedíš prvý krát a dal by som ťa zaparkovať do klasickej štrbinky s veľmi tupým uhlom nájazdu alebo medzi autá v rade, kde máš 80 cm naviac na dlžku auta s tým, že škrabance na aute ako aj na okolitých autách, medzi ktoré parkuješ zaplatíš zo svojho vrecka. Tam by ti hrebienok spľasol a poslušne by si to zaparkoval na koniec parkoviska, kde široko-ďaleko nie je žiadne auto, alebo by si pokojne zaparkoval na miesto, kde je zákaz parkovania. A nadával by si, prečo auto nemá parkovacie asistenty. 😉
Z tvojho príspevku vyplýva, že skôr ty nemáš právo na vodičák.
Lepšie je už snáď iba jazdiť v lete na zimných pneumatikách...
Predpokladám, že auto, ktoré máš v profile je tvojich rodičov a ty ho iba umývaš.
Ja by som ťa posadil do veľkého auta s vysokým bočným pontónom a s dosť veľkou nadobúdacou hodnotou, v ktorom sedíš prvý krát a dal by som ťa zaparkovať do klasickej štrbinky s veľmi tupým uhlom nájazdu alebo medzi autá v rade, kde máš 80 cm naviac na dlžku auta s tým, že škrabance na aute ako aj na okolitých autách, medzi ktoré parkuješ zaplatíš zo svojho vrecka. Tam by ti hrebienok spľasol a poslušne by si to zaparkoval na koniec parkoviska, kde široko-ďaleko nie je žiadne auto, alebo by si pokojne zaparkoval na miesto, kde je zákaz parkovania. A nadával by si, prečo auto nemá parkovacie asistenty. 😉
Pokud má to auto senzory a kamery... Asistenta stejně musíš hlídat (nevybavuji si, že by nějaké auto na trhu mělo asistenta, kterého hlídat nemusíš - bráno dle příručky). Když bude auto odřené, budou ti výmluvy na asistenta k ničemu.
Pochopiteľne, že má a samozrejme, že ich musíš kontrolovať - inak sa netrafíš podobne ako aj bez asistentov.
Samozrejme, že musíš kamery a čidlá kontrolovať.
Ale čo je lepšie - sedieť v aute a mať to pod kontrolou alebo sa modliť, či sa trafíš ???
Samozrejme, že musíš kamery a čidlá kontrolovať.
Ale čo je lepšie - sedieť v aute a mať to pod kontrolou alebo sa modliť, či sa trafíš ???
Neříkám, že ti nepomůže, když to auto nemáš v oku a nechce se ti s ním šaškovat. Pokud máš ale kamery a senzory, je to spíš otázka času.
Je tu však ten malý problém, že skutečně malé místo, kam je problém se vejít, ti asistent nemusí vzít. Ve specifikacích mívají spíš větší odstupy. I když ho vezme navzdory specifikaci, nemusí to zvládnout.
Je tu však ten malý problém, že skutečně malé místo, kam je problém se vejít, ti asistent nemusí vzít. Ve specifikacích mívají spíš větší odstupy. I když ho vezme navzdory specifikaci, nemusí to zvládnout.
Podívej se na parkovacího asistenta u BMW i3, ani řidiče na tento úkon nepotřebuje.
Myslíš si, že manuál povoluje činnost bez dozoru? Před časem jsem se pobavil - nějaký člověk tvrdil, že parkovací asistent jeho BMW samovolně zaparkoval na jiné auto (teď nevím, jestli pravou, nebo levou stranu měl kompletně na autě vedle).
Samovolně zaparkoval = sám se rozjel.
Samovolně zaparkoval = sám se rozjel.
Do prostoru auto + 80cm zaparkuješ i s X6 na zrcátka a cit. Pokud ne, tak jsi manták.
Mám to otestováno na vlastní kůži.
Druhý pokus byl s kamerami, ale ty boční mi přišly stejně úplně na ho*no. Když už, tak kamera vzadu, aby tam třeba zůstalo místo, když potřebuješ něco vyložit z kufru.
Nevím, co všichni dělají s tím parkováním za kdoví co. Pravda, v autoškole na to dost kašlou. Já si ukecal ještě jednu lekci navíc na plném parkingu u obchoďáku. Nacouvat si do stání, vyjíždění, prostě všechno s čím se člověk běžně setká. Kvůli podélnému parkování pod barákem doma i v Praze (pokaždé chodník na jiné straně) jsem se naučil i tohle. Prostě je to jen o tom, nebýt lenoch a pár hodin se tomu pověnovat.
Mám to otestováno na vlastní kůži.
Druhý pokus byl s kamerami, ale ty boční mi přišly stejně úplně na ho*no. Když už, tak kamera vzadu, aby tam třeba zůstalo místo, když potřebuješ něco vyložit z kufru.
Nevím, co všichni dělají s tím parkováním za kdoví co. Pravda, v autoškole na to dost kašlou. Já si ukecal ještě jednu lekci navíc na plném parkingu u obchoďáku. Nacouvat si do stání, vyjíždění, prostě všechno s čím se člověk běžně setká. Kvůli podélnému parkování pod barákem doma i v Praze (pokaždé chodník na jiné straně) jsem se naučil i tohle. Prostě je to jen o tom, nebýt lenoch a pár hodin se tomu pověnovat.
Hugi_77
Parkovací asistent mám - dostal jsem jej v rámci balíčku - ale ještě jsem jej nepoužil (s vozem 10t km) - jak už bylo zmíněno, kdo je zručný zvládne to sám a mnohem rychleji.
To co bych naopak doporučil všem a co nejrychleji přijal jako povinnou výbavu je parkovací kamera - ta možnost vidět co se děje za vozem a doparkovat na centimetr od vozidla za vámi je prostě super!
To co bych naopak doporučil všem a co nejrychleji přijal jako povinnou výbavu je parkovací kamera - ta možnost vidět co se děje za vozem a doparkovat na centimetr od vozidla za vámi je prostě super!
To si to ručne vypol ??? 😉 alebo ti to tam zabudli namontovať ? alebo ďaľší teoretik ... 😉
Teoretik jsi možná ty...
Defaultně je zapnutý, vypínat ho nemusím. Spíš jde o to, že čtení volného místa probíhá za nějakých podmínek = rychlost jízdy.
Tím chci říst, že trochu zkušenější řidič si rychleji najde místo pohledem, dojede a zaparkuje...
Defaultně je zapnutý, vypínat ho nemusím. Spíš jde o to, že čtení volného místa probíhá za nějakých podmínek = rychlost jízdy.
Tím chci říst, že trochu zkušenější řidič si rychleji najde místo pohledem, dojede a zaparkuje...
Promineme-li nedostatek Focusu, tak třeba Sorrento to zvládlo sice pomalu, ale bravurně, stejně tak Auris 😄
P.S. To jen na obranu nás přespolních, když už na těch Vinohradech parkujeme tak blbě >😁
1) nenacpe se na mě dědek s francouzskejma holema a neudělá mi díru do dveří
2) nenacpe se na mě matka s dětma co otevírají dveře stylem, že do nich kopnou...a pak mi udělají díru do dvěří
3) burani mi neprochazejí těsně kolem aut a neodírají mi lak taškama na ramini a podobně.
Auto mám více než 4 roky a na boku ani jeden dolík. Protože parkuju jako *, ale zase nemám omlácené auto
😉
Njn, když jsou lidi hňupi a neumí otevřít dveře bez toho, aby poškodili majetek někoho jiného, co s tím...
2 auta, 2 kolize a někdo řekne, že je takový systém lepší. Od automatu nečekám, že zaparkuje rychle, ale že zaparkuje a neomlátí vše okolo. To si takový krám ženský nemusí kupovat, protože zaparkují rychleji a ty kolize zvládnou také.
Atila by se rád stal redaktorem dasauto.cz, tak už trénuje 😉 .
Pro mne je k ničemu, protože neřeší to, co mne nejvíc zajímá - jak daleko od obrubníku mám kola (přední i zadní), popřípadě nárazník (některé obrubníky jsou příliš vysoké). U mne tedy vedou kamery. Když je máš i v náraznících, tak pomůžou i při vyjíždění v nepřehledných místech.
Pro normálně zkušeného řidiče je systém dle mě také zbytečný, senzory, či ještě lépe kamery, dokáží pomoci více. Systém beru jako smysluplný pro ty z řidičů, kteří si nejsou tímto "obtížným" úkonem jisti. A právě proto očekávám 100% funkčnost, jinak si svou podstatu systém podkopává sám.
Nic takového jako 100% funkčnost neexistuje. Jen v hlavách neznalých. 😉
100% funkčnost existuje, jen ji nesmíš zaměňovat se stoprocentní spolehlivostí. To je zásadní rozdíl.
Bral jsem to tak, že mluvíš o spolehlivosti. Jestli je ta funkce špatně implementovaná, těžko říct. To by vyžadovalo důkladnější zkoumání.
Spolehlivá je ta věc, která se v průběhu svého používání nepředpokládaně nekazí.
Mluvím o funkčnosti dané věci, tedy nepředpokládám, že systém je nastaven tak, aby při parkování způsobil nějaký parkovací lišej, ale aby něčemu podobnému předcházel.
Z toho, co je napsáno, podle mne skutečně nelze soudit, jestli je ten systém schopen zaparkovat (a vyjet) bez dotyku, nebo jestli to místo neměl vůbec schválit. Za předpokladu, že daný kus pracuje, jak má.
A to pomíjíme faktor řidiče. Parkování na těsno je podle mne s asistentem ještě horší než bez něj - je to jen další věc, kterou musíš sledovat. Dobrý je leda tak pro ten první nájezd, po zbytek manévrování využíváš plný rejd.
Pokud je parkování s tímto asistentem (je jedno zda-li na těsno nebo na volno, od toho má systém dané nastavení, které faktor případné nemožnosti zaparkovat musí eliminovat) ještě horší, tak sám popíráš jeho jedinou funkci. Respektive to, jak systém vnímám já.
Pořád mám mi není jasné, proč jsi sem zamotal funkčnost. Jiná otázka je užitečnost a jestli stojí za příplatek. Podle mne je to spíš hračka a koupím ji jen když bude součástí něčeho, co chci.
Pokud nejsi z nějakého důvodu schopen pochopit pojem 100% funkčnost systému, zkus si přečíst jeden z mých dnešních příspěvků, tam jsem ti to vysvětloval.