Novinky
MariAchi
13
Nevadí, dělej si co chceš, já ti svoje napsal...
Přejít do diskuze
Někomu stačí k pobavení velmi málo, bohužel, tohle zrovna není forma skromnosti, která člověka šlechtí. 😉
Neodporuji sestro sakro, reagoval jsem tím především na tohle: "Klidně ti najdu raritnější a dražší chlast..."
Nikde netvrdím, že je zrovna JW Blue Label nejdražší whisky na světě apod., spíš je to (bez ohledu na kvalitu) nejprofláklejší (relativně) drahá skotská blend whisky.
Nikde netvrdím, že je zrovna JW Blue Label nejdražší whisky na světě apod., spíš je to (bez ohledu na kvalitu) nejprofláklejší (relativně) drahá skotská blend whisky.
A býváš podobně spokojený hodně často?
Pěkná holka i kvalitní chlast může být totiž nebezpečně relativní pojem. 😲 😉
Pěkná holka i kvalitní chlast může být totiž nebezpečně relativní pojem. 😲 😉
Můžete mi prosím vysvětlit pojem "honíme se za rekordy"? To, že v každém článku VW zdůrazňuje být v roce 2018 největší světovou automobilkou znamená, že ostatní automobilky vyrábí jen pro radost??? Že ostatní nechtějí být největší nebo prodávat nejvíc aut? Myslíte si, že např. GM se nechce vrátit na post č. 1, kde byl 80 let? A Toyota chce být světovou dvojkou či trojkou? A Hyundai nechce prodat více než svých 6 - 7 mil vozů ročně???
Tak to jsi mě vážně "odzbrojil", na můj vkus trochu klišé, ale hlavně jsem čekal odkaz s nějakou opravdu pěknou holkou, jen ne Kyllie prosím. >😁
No, to se my "západní humanisti" ještě budeme divit, jak to např. chodí v asijském (myšleno čínském) kapitalismu, tam je to předpokládám ještě "pružnější", tam se skutečně kalkuluje každý jüan... ;-\
"A u holek sem flexibilnější,", tak to je přesně to, čeho jsem se "obával". 😄
Klišé je právě to, hledat kvalitní "chlast" primárně podle ceny. 😉
Klišé je právě to, hledat kvalitní "chlast" primárně podle ceny. 😉
A jak by sis to představoval ty, aby naopak rozdávali pozice jak trafiky na "doživotí"?
Je to naprosto běžná situace, pokud manažer nesplní očekávání, musí odejít... Jde o moc peněz na to, aby to s ním "ještě zkusili"... To ale neznamená, že firma je (celkově) v problémech... To by musela být (téměř) každá firma na světě... 😄
Měli jsme dohodu, že to tu nebudeš ventilovat, takže jistě chápeš, že ti od zítřka výrazně zvedám cenu, což při tvé denní spotřebě Super Skunku Automatic nebude zrovna sranda. 😲 😉
[odkaz]
[odkaz]
čekalo se víc a to se nesplnilo, tak mu poděkovali a rozloučili se. jistě dostane uzlíček
se nějakým a buchtama na cestu, aby měl co jíst.
Ostatně, cena akcií se ustálila okolo €180 za kus a drží se tam. takže ono to s tím nej cílem 2018 nebude tak horké.
Kdo je největší akcionář VW group?
se nějakým a buchtama na cestu, aby měl co jíst.
Ostatně, cena akcií se ustálila okolo €180 za kus a drží se tam. takže ono to s tím nej cílem 2018 nebude tak horké.
Kdo je největší akcionář VW group?
A jaká jsou ta "vyšší patra" ? Mne už jich moc nenapadá, to jako majitel firmy vyhodí sám sebe ?.
Jestli vysocí manažeři častěji než obvykle neplní představy svých nadřízených, tak jsou buď příliš nereálný představy těch nadřízených nebo mají nadřízení špatný čich na výběr manažerů.
No copak se stalo? Vyrábíme auta jak rohlíky, honíme se za rekordy, abychom si polechtali ego, skoro nic z toho nemáme. Ale co! Jsme Das Auto! Dělníkům utáhnem opasky, vyhodíme pár manažerů, spustíme akci "každý číňan auto musí mít Volkswagen to musí být" a v roce 2020 prodáme 15mil aut. Akcie už rostou, Ferdii už je spokojený ten náš tatík. Buďme rádi, že žijeme v této době kdy sledujeme rozkvět tak fenomenální, vždyť i my z toho máme užitek!Děkujeme do Wolfsburgu, jsme Vám vděčni!
P.S.: Vzkaz do Japonska: Milý samurajové, víme že se nehoníte za rekordy, ale lpíte na kvalitě a nových technologiích a dokonce na tom i slusně vyděláváte, ale teď se musíte sklonit před námi!My budeme vyrábět nejvíc aut, my jsme Das Auto.
P.S.: Vzkaz do Japonska: Milý samurajové, víme že se nehoníte za rekordy, ale lpíte na kvalitě a nových technologiích a dokonce na tom i slusně vyděláváte, ale teď se musíte sklonit před námi!My budeme vyrábět nejvíc aut, my jsme Das Auto.
Daleko nebezpečnější je tzv. Hyundaismus, v nejhorším případě podpořený Vošického syndromem. Horší už je pak jen antiVAGinismus, který je nejenže neléčitelný, ale i nezvladatelný a mezi jeho prvotní příznaky (jak název napovídá) údajně patří totální impotence. :😉 😉
Máš u mé předchozí reakce problémy se čtením, s chápaním, nebo dokonce s obojím najednou? :😉
Koncern díky Piechovu přání aby než pujde do kytek prodávali nejvíc aut na světě příliš tlačil na pilu [odkaz] a to je prostě špatně. Tahle pro firmu špatná prioritní politika by měla bejt spíš na vyhození Winterkorna, což ale určitě nepřichází v úvahu, protože ten tu blbou hru na maximální prodejní čísla podporuje - i když samozřejmě ví že příliš rychlej růst může přinýst problémy a neni to vo tom jestli přijdou ale vo tom kdy a vodkud přijdou
Pokud někomu k radosti fakt stačí vyhazování šéfů výroby a techniky, tak mu Audi a VW poslední dobou dělaj radost rok co rok >😒]
[odkaz]
Vono bejt na šéfofskym místě u VW je vůbec docela VWzrůšo >😁
[odkaz]
[odkaz]
Vono bejt na šéfofskym místě u VW je vůbec docela VWzrůšo >😁
[odkaz]
Fakt to na mě chceš zkoušet takhle? >😒]
Budeš zkoušet hrát že to každoroční vyhazování na hodinu z vysokejch manažerskejch pozic je naprosto normálka a takhle to má chodit všude? 😄
Budeš zkoušet hrát že to každoroční vyhazování na hodinu z vysokejch manažerskejch pozic je naprosto normálka a takhle to má chodit všude? 😄
Já "antiVAGinismem" rozhodně netrpím (naopak jsem vyloženě "dolňák"), takže mě do svých problémů taháš marně. 😲 :😉 >😁
Vždyť píši ............. že to nejde. A tak se to svalí na podšéfa - sice jsme všechno svalovali všichni ale zodpovědnost se svalí na jednoho.
Majitel firmy se nemusí vyhazovat ale možná by mohl firmu jen vlastnit a neplést se do řízení ......
Majitel firmy se nemusí vyhazovat ale možná by mohl firmu jen vlastnit a neplést se do řízení ......
Mě zase docela pobavil kundalini_it - dneska v 17:11 😄
A docela by mě zajímalo který 4 :no: sdílej tvuj chybnej názor a myslej si něco vo patrech nadřízenejch nad představenstvem firmy >😒]
A docela by mě zajímalo který 4 :no: sdílej tvuj chybnej názor a myslej si něco vo patrech nadřízenejch nad představenstvem firmy >😒]
Hellou boys v Wolfsburgu! Já posílat data za prodej v červenec. Co mi to vyrábět? My prodeje minus 15%. Náše auta nikdo nechtít! Už nás dotáhly od Mazdy a vaši velky rival Bmw, Mercedes a už i Lexus! Co já dělat? A neříkat to papa Ferdii! Good Luck
Takže se půjde za snížením nákladů, zisk půjde nahoru ale kvalita dolů. Ty nahoře, pokud existuješ, chraň kupce vozidel koncernu VW. Budou to potřebovat.
Podle mě je už jen ten samotný cíl - prodávat nejvíc aut - poněkud hloupě zvolený.
Měli by si dávat cíle ála kvalita (jak vnímaná, tak opravdová, ne ta vnucená médii ála Hyundai), uživatelskou oblíbenost a podobně, s těmi pak přijdou první místa v prodejích tak nějak samozřejmě.
Zkrátka orientovat se na produkt a vztah zákazníka a produktu, ne jen na "svoje" číslo v tabulce. Takhle to na tu jedničku nedotáhnou a dobře jim ho tam.
Měli by si dávat cíle ála kvalita (jak vnímaná, tak opravdová, ne ta vnucená médii ála Hyundai), uživatelskou oblíbenost a podobně, s těmi pak přijdou první místa v prodejích tak nějak samozřejmě.
Zkrátka orientovat se na produkt a vztah zákazníka a produktu, ne jen na "svoje" číslo v tabulce. Takhle to na tu jedničku nedotáhnou a dobře jim ho tam.
Už som to vysvetľoval ked vyhodili "pánka" zo Škodovky...
Ak sa s tebou rozlúčia "z hodiny na hodinu" a ani ti nepoďakujú za "obetavé" roky práce, nikdy za tým nemôžu byť hosp./ekon. výsledky.
Je za tým krádež, tunelovanie, sprenevera a pod...
Ak sa s tebou rozlúčia "z hodiny na hodinu" a ani ti nepoďakujú za "obetavé" roky práce, nikdy za tým nemôžu byť hosp./ekon. výsledky.
Je za tým krádež, tunelovanie, sprenevera a pod...
Nějak si sám vodporuješ brachu. Blue Label je sice dražší whiska, ale do drahej singl malt který hravě stojej 5x 6x víc má cenově docela daleko. Nemyslíš? 😉
Ale mě prostě chutná a popravdě víc než některý ty superdrahý. A co se holek týče tam sem při výběru flexibilní a čeho přesně a jak moc se toho ty "obáváš" je mi celkem.. >😒]
Ale mě prostě chutná a popravdě víc než některý ty superdrahý. A co se holek týče tam sem při výběru flexibilní a čeho přesně a jak moc se toho ty "obáváš" je mi celkem.. >😒]
Ano, skvělá poznámka. Rok 2018 mají dneska vytyčení skoro všichni, takže je jasné, že předsevzaté nakonec nesplní skoro nikdo. Praha má podle Blbečka v roce ´18 splatit dluh, ne...?
Kurnik musim se podívat jestli bych někde nenašel nějakou její fotku. A u holek sem flexibilnější, tam je daleko víc zajímavejch možností než u chlastu >😒]
Modrej Honza Chodec je sakra dobře chutnající klišé. Klidně ti najdu raritnější a dražší chlast, ale mě prostě Blue Label chutná :yes: 😄
Modrej Honza Chodec je sakra dobře chutnající klišé. Klidně ti najdu raritnější a dražší chlast, ale mě prostě Blue Label chutná :yes: 😄
linka je o tom nainstalovat správné komponenty a naprogramovat roboty. tím nechci říct že je to jednoduché ale optimalizujete pro něco co už znáte.
Složitost univerzální platformy spočívá v její univerzálnosti, musí vyhovovat autům od velikosti Fabie po Phaeton. Tedy umožnit zástavbu x rozdílných motorů, náprav atd. a to i tak aby to vyhovovalo i min. příští generaci aut která ještě nesjou nakreslená.
Složitost univerzální platformy spočívá v její univerzálnosti, musí vyhovovat autům od velikosti Fabie po Phaeton. Tedy umožnit zástavbu x rozdílných motorů, náprav atd. a to i tak aby to vyhovovalo i min. příští generaci aut která ještě nesjou nakreslená.
Jestli se něco tou šarádou s převzetim Porsche nezměnilo tak největší akcionář byl Porsche Automobil Holding AG, což sou rodiny Porsche a Piëch
Za co zase ty :no: ?!? Převzetí Porsche byla šaráda to je prostě realita a že majoritní akcionář VW bejval a nejspíš furt je Poirsche A. Holding AG je taky fakt. Tak za co? >😒]
Za co zase ty :no: ?!? Převzetí Porsche byla šaráda to je prostě realita a že majoritní akcionář VW bejval a nejspíš furt je Poirsche A. Holding AG je taky fakt. Tak za co? >😒]
Fanatickýmu přiznivci koncernu VWinDieslovi holt nedošlo že nad představenstvem firmy další patra prostě už nejsou 😄
Pokud ma hlavni rival Toyota 9% marze a VW jen 3%, bylo jasne ze si to nektery z nizsich sefu odnese. Rozhodne za to nemuze sam ale to by se muselo sahnout az do nejvyssich pater a to prece nejde ....
Vzhledem k tomu že to zase ne a furt ne je vo tobě tak by to nejspíš moc nepomohlo >😒]
Unifikované platformy používajú aj iné automobilky, ale nehovorí sa o ich ani 10 % ako o tých z Volkswagenu. Dosť dobre nechápem, čo môže byť na vývoji podvozku, ktorý sa prispôsobuje ako stavebnica LEGO, takého zložitého?
Chápal by som, ak by sa jednalo o prípravu robotov a ostatných komponentov výroby tak, aby na nich mohli za sebou na výrobnom páse ísť rôzne modely. Ale o tom sa v správach o MQB nehovorí...
Chápal by som, ak by sa jednalo o prípravu robotov a ostatných komponentov výroby tak, aby na nich mohli za sebou na výrobnom páse ísť rôzne modely. Ale o tom sa v správach o MQB nehovorí...
Ne. V tomhle případě sou voba extrémy blbost a nemá smysl rozpitvávat která blbost je větší blbost 😄
FanatickÝmu přiznivci koncernu VWinDieselovi ............. teď jsi mne pobavil. Ty jsi asi moc mých příspěvku nečetl co .................sakra.
Vomez trochu to hulení a než zas něco napíšeš přečti si nejdřív vlákno vo čem tu vůbec diskutujem 😄
A projdi se venku na čerstvym vzduchu nebo tak něco, takhle je až moc vidět na co furt myslíš >😒]
Rozdělení na dolňáky a horňáky mi nic moc neřiká, neni nad komplexní pojetí. Jednu nahoru jednu dolu. A samozřejmě střídat. Používat na všechno jednu jedinou a furt tu samou to je k ničemu a nuda a navíc narozdíl vod představ tak stejně moc neušetříš - je to prostě stejný jako s MQB 😉
A projdi se venku na čerstvym vzduchu nebo tak něco, takhle je až moc vidět na co furt myslíš >😒]
Rozdělení na dolňáky a horňáky mi nic moc neřiká, neni nad komplexní pojetí. Jednu nahoru jednu dolu. A samozřejmě střídat. Používat na všechno jednu jedinou a furt tu samou to je k ničemu a nuda a navíc narozdíl vod představ tak stejně moc neušetříš - je to prostě stejný jako s MQB 😉
Cíl prodávat nejvíc se dá eště pochopit. Průser je že se toho snažej dosáhnout kvůli tomu že Piech je už starej co nejrychlejš. A z toho prameněj ty problémy [odkaz]