Novinky
na lagodud ten design nic moc, čekal sem trochu něco jiného.....
a co tato lagonda? [odkaz] ... je krajsia vsak >😁
ale vsimni si ako pekne sa maskuje... svina jedna... takmer tu anakondu ani nevidno >😁
ale vsimni si ako pekne sa maskuje... svina jedna... takmer tu anakondu ani nevidno >😁
To je klasika, ale sedan je hezčí :yes:
ja viem... ano je krajsi .... schvalne som tu dal tento shootingbrake ... 😉 ...
najlepsie je stejne toto [odkaz] ... ide o lotus elite ... nadherna masinka s ktorou by si aj dnes vsetkych povytieral ... ta aura tohto auta je uzasna
este ani dnes po 40 rokoch taketo prakticke sportove kupatk👋kombik nemame 😉
a prave to ma stve ze preco mnohe automobilky necerpaju z historie... mame kopec krasnych starych aut.... lenze dnes su v mode crossovery a rozne prapodivne skatule bez kuska charizmy, nechapem to..... a ani nechcem pochopit
najlepsie je stejne toto [odkaz] ... ide o lotus elite ... nadherna masinka s ktorou by si aj dnes vsetkych povytieral ... ta aura tohto auta je uzasna
este ani dnes po 40 rokoch taketo prakticke sportove kupatk👋kombik nemame 😉
a prave to ma stve ze preco mnohe automobilky necerpaju z historie... mame kopec krasnych starych aut.... lenze dnes su v mode crossovery a rozne prapodivne skatule bez kuska charizmy, nechapem to..... a ani nechcem pochopit
já tedy nečekal nic extra, astony dneška se mi vůbec nelíbí; ale monolitnost a proporce týhle kastle mi přijdou naprosto geniální... je to opravdovej aristokrat.
a o pol roka tu bude video z arabie --- jazda na dvoch kolesach na lagonde v 190 km/h ...
ide tu proste o to.... nechajme to..... asi to nema vyznam rozoberat ;-\
takze tento typ prispevkov je mimo misu