Ekonomika
Naprosto se musím zasmát na stanovením cen vozů pro operativní leasing. Proč jsou ceny v průměru o 80 tisíc vyšší než aktuálně nabízené v cenících, to mi hlava nebere. Nejspíš aby se ukazovala a "výhodnost"...
To bude možná tím, že tady jsou ceníkové ceny a ne ty akční, které jsou v průměru o 80- 100 tisíc nižší. Alespoň mi to tak přišlo, když jsem zběžně skouknul ceny uvedené v článku a ty v akčním ceníku.
Ani ty ceníkové ceny nejsou většinou tak vysoké. Ale i kdyby, stále jde o dosti pochybnou cestu propagace. Na ceny v akci dosáhne zcela každý, ani případná dodatečná sleva u prodejce nebude až takový problém. V tomto pohledu je ukázka cen pro operák a splátkový "program" zcela mimo mísu...
Verze bez servisu je podle mě blbost, protože automobilka má jistotu, že udělala vše správně (resp. pokud neudělala, ví kde je chyba..). Mamka má Corsu s dokoupenou zárukou na 6 let a je tam v podmínkách, že musíš servisovat u Opelu, jinak ji ztrácíš.. Takže tady to taky nepůjde bez toho..
Vlastní konfiguraci vidím jako obrovské plus a jak už tady někdo psal, ceny jdou udělat i poloviční, což už je mnohem zajímavější. Osobně nad tím budu hodně uvažovat až budu měnit auto.. :yes: