Ekonomika
IcePickLodger
6
Topper, kde su tvoje silne slova o tom, ako aj Skode klesnu predaje? nie tak davno si horlivo tieto svoje tvrdenia obhajoval 😉
Přejít do diskuze
Ze sa Skode vobec oplati vyrabat Roomster... jedine ze Coca-Cola nakupi novu varku do fleetu. >😒]
Radsej mohli ukoncit jeho produkciu a uvolnene kapacity na linke vyuzit zmysluplnejsie...
Radsej mohli ukoncit jeho produkciu a uvolnene kapacity na linke vyuzit zmysluplnejsie...
...minuly tyden jste psali ze v srpnu Skodovka u nas prodala asi 3660 ks a ted 5900????? Pristi tyden napisete ze to bylo 8000 >😁
U Spacebacku mám pocit, že potřebuje Style paket, jinak vypadá dost obyčejně. Já preferuji spíše liftback.
dam ruku do ohna ze za velky uspech rapidu moze hlavne verzia spaceback ktora je vazne vydarena a sikovna.... uz som o tom popisal dost takze k dizajnu rapidu spaceback uz nema zmysel moc pisat... auto je pekne.... v mojom okoli uz jazdi dost rapidov a zhruba 7 z 10 su v karoserii spaceback
a od januara tu mame v predaji aj spaceback vo verzii monte carlo..... a ja sa uz nemozem dockat :yes😒br />
gratulacia skode.... toledo len tisko zavidi
a od januara tu mame v predaji aj spaceback vo verzii monte carlo..... a ja sa uz nemozem dockat :yes😒br />
gratulacia skode.... toledo len tisko zavidi
Pri techhle kazdomesicnich rustech, by Skodovka uz davno predcila Toyotu jako nej automobilku. Nesmis verit kazdymu ho.nu co se kde pise.
Tak jsem se na to ze zvědavosti podíval a tohle jsou dodávky (dle tiskové zprávy). Na rozdíl od registrací v předchozím článku.
Změny v procentech bych neřešil, jestli je to +30% nebo +31% je ve finále jedno. Ale ty stovky kusů jsou dost hrubé zaokrouhlení.
Zajímalo by mě, na kolik jsou čísla přesná, když jsou počty vozidel zaokrouhlené na celé stovky a změny v procentech na desetiny ;-\ .