Novinky
Kharle Bereniko, nebo kdo se scohváváš pod tím nickem, co nechápeš na tom, že vývoj motoru s vyšší účinnotí je cesta dopředu?
A nemel kraviny o elektromobilech, ta energie přeměněná na elektřinu se musela taky někde nejprve vyrobit s nějakou účinností.
Já osobně vidím u spalovacích motorů potenciál pro další vývoj ve využití tepelné energie, která zbůhdarma proletí výfukem.
A nemel kraviny o elektromobilech, ta energie přeměněná na elektřinu se musela taky někde nejprve vyrobit s nějakou účinností.
Já osobně vidím u spalovacích motorů potenciál pro další vývoj ve využití tepelné energie, která zbůhdarma proletí výfukem.
Já mám ještě E sérii a odhlučnění je u mého auta asi sprosté slovo, ani kapota není vytlumená. Ona to není zase taková hrůza, ale prostě to, co slyším, mi k renomé BMW a k ceníkové ceně nesedí. N47 je i v 2er AT a dle prvních dojmů je podstatně tišší, to ale může být i zásluhou uložení.
Jest pravda ale, že N47 v Fkových modelech jsou na tom s hlukem o něco líp, hlavně na volnoběh. Nicméně díky menšímu odhlučnění motoru v F30 byl motor víc slyšet... Takže jsme se nikam neposunuli, pánové z BMW.
Jsem zvědav na B47. Testy, pokud nějaké jsou, jsem nečetl. Pokud se nemýlím, B47 je zatím v pětce (od teď i s upravenou ZF) a v X3.
Ale zas nadruhou stranu, míň tapecírunku přijde v případě benzínové R6 vhod. 😄
Jsem zvědav na B47. Testy, pokud nějaké jsou, jsem nečetl. Pokud se nemýlím, B47 je zatím v pětce (od teď i s upravenou ZF) a v X3.
Ale zas nadruhou stranu, míň tapecírunku přijde v případě benzínové R6 vhod. 😄
Jsem na tom stejně, jen ten motor mně šoknul negativně, zbytek auta pozitivně, takže jsem ten kravál prostě přehlédl.
Ale další auto - bude-li to BMW - už jen s benzínem.
Ale další auto - bude-li to BMW - už jen s benzínem.
Prvni, co me sokovalo byl zvuk radoveho ctyrvalce N47. Pak usednuti za volant. Oboji je pro me vedlejsi...
Tak ty bych rád někde viděl popsané, a nejen já, ale jistě celá řada majitelů N47.
Osobně se BMW divím, V6 je zejména kratší a co se týká jízdních vlastností, tak jak původní M3 E30, tak 320Si dokázaly, že zkrácením motoru se dají dosáhnout géčka jako ve stíhačce 😄
Řadový šestiválec je fajn, ale podle mně je tam spíš proto, že jeho zvuk není moc vzdálený V8 a pokud chtějí killnout V8 (a to bude do budoucna nevyhnutelné), tak jako adekvátní náhrada (zvukem a kultivovaností) ho Ř6 zastoupí o něco lépe, než V6. Dalším důvodem může být zástavba turbodmychadel, která je u vidlicoveého motoru mezi podběhy celkem problematická, u řadového je místa dost - s tím si BMW užilo svoje u V8 biturbo.
Osobně se BMW divím, V6 je zejména kratší a co se týká jízdních vlastností, tak jak původní M3 E30, tak 320Si dokázaly, že zkrácením motoru se dají dosáhnout géčka jako ve stíhačce 😄
Řadový šestiválec je fajn, ale podle mně je tam spíš proto, že jeho zvuk není moc vzdálený V8 a pokud chtějí killnout V8 (a to bude do budoucna nevyhnutelné), tak jako adekvátní náhrada (zvukem a kultivovaností) ho Ř6 zastoupí o něco lépe, než V6. Dalším důvodem může být zástavba turbodmychadel, která je u vidlicoveého motoru mezi podběhy celkem problematická, u řadového je místa dost - s tím si BMW užilo svoje u V8 biturbo.
Zvuk řadového šestiválce není moc vzdálený od V8? Kdybys napsal vidlicového, ještě bych to pochopil, ten má alespoň ten chrapot, ale řaďák? To né...
>😒]