Novinky
Machbuster
2
Souhlas, je to vyborne naladene a celkove na rychlou jizdu to staci 😄 Lide jsou zhyckani a nutno pripomenout: "Kdyz neumite byt bezpecni a rychli s 200 konmi, nemuzete byt rychli s 500 konmi 😄" a dodavam zaroven jezdit relativne bezpecne.
Přejít do diskuze
Tak to je opravdu návrat ke kořenům, moje ex Porsche 944 S2 mělo nachlup stejný výkon a můj Boxster 1 generace z roku 1998 měl 205 koní s 2.5l motorem
Vzhledm k tomu, že nový Boxster je težší než ten můj první tak rychlostní hitparáda to nebude, ale na klidné krasojízdy a po kavárnách je to ok
Vzhledm k tomu, že nový Boxster je težší než ten můj první tak rychlostní hitparáda to nebude, ale na klidné krasojízdy a po kavárnách je to ok
petrumr
třeba u motorky, když popojíždíš v kolonách. Zase u supesportů to se zase přehřívá a taky to není žádná slast. Vezmi si třeba takovéj tahač návěsů bez zatížení kteréj má přes 400 koní, taky je to utrpení.
Kdy ti to tak připadá? Jen se ptám, akceptuju, když někdo ví co od auta očekává a kde má vlastní hranice.
Nové a v dobré kondici moc netrpí, ale starší, s usazeninami v chladiči (nebo všech chladičích, když už byla řeč o sportovních autech) a navíc hmyzem a kdejakým sajrajtem mezi lamelami, už asi docela jo😄
Reagoval jsem nahoře na to, jak motory v běžným provozu trpí. Já žádný velký trápení nezaznamenávám 😄
kdyby se autor trochu mrknul do minulosti Ferrari tak by věděl že přesně ze stejných důvodů v osmdesátkách nabízeli auto s motorem 2,0 litru výkonem 155 koní pro italský trh.