Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Porsche Boxster 211: 155 kW i bez čtyřválce

17 komentářů

petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
webpaja
Kdy ti to tak připadá? Jen se ptám, akceptuju, když někdo ví co od auta očekává a kde má vlastní hranice.
petrumr
MariAchi
AHA >😁 >😁 >😁
webpaja
Já s 500HP a kompresorem cukal 2h kolonu v teple a žádnej problém 😉
petrumr
webpaja
😉 to vis, ty vrtulko
pargi
No ale motor se u toho asi trochu zapotil, ne?
petrumr
webpaja
Reagoval jsem nahoře na to, jak motory v běžným provozu trpí. Já žádný velký trápení nezaznamenávám 😄
pargi
Nové a v dobré kondici moc netrpí, ale starší, s usazeninami v chladiči (nebo všech chladičích, když už byla řeč o sportovních autech) a navíc hmyzem a kdejakým sajrajtem mezi lamelami, už asi docela jo😄
Martin911Turbo
Tak to je opravdu návrat ke kořenům, moje ex Porsche 944 S2 mělo nachlup stejný výkon a můj Boxster 1 generace z roku 1998 měl 205 koní s 2.5l motorem
Vzhledm k tomu, že nový Boxster je težší než ten můj první tak rychlostní hitparáda to nebude, ale na klidné krasojízdy a po kavárnách je to ok
Machbuster
Souhlas, je to vyborne naladene a celkove na rychlou jizdu to staci 😄 Lide jsou zhyckani a nutno pripomenout: "Kdyz neumite byt bezpecni a rychli s 200 konmi, nemuzete byt rychli s 500 konmi 😄" a dodavam zaroven jezdit relativne bezpecne.
petrumr
webpaja
Vytecny motto 😉
JDM
:yes:
beibej
kdyby se autor trochu mrknul do minulosti Ferrari tak by věděl že přesně ze stejných důvodů v osmdesátkách nabízeli auto s motorem 2,0 litru výkonem 155 koní pro italský trh.