Ekonomika
milic
2
... do Polžic a Bezdružic.
Který nepřítel VW ho protlačil...? :no:
Také jsem upřímně řečeno zděšen... Na druhou stranu-dejme mu prostor se projevit 😉
řekl bych že tu už dostal..a nejeden neštastník to pocítil na vlastní kůži.. :no:
To je hodně krátkozraké hodnocení... Obchodní politika áček je stejná už 20 let. Nějakej Harant tam s tím za tři roky těžko mohl něco udělat. A proč by taky, když to funguje 😉
kritice člověka kterého ani neznáte.
Spíš se jedná o závist nýmandů, kteří nemají ánung o tom jak je těžké zastávat takovou pozici.
Já mu držím palec, ať se mu daří a posune úroveň prodeje o kus dál.
Spíš se jedná o závist nýmandů, kteří nemají ánung o tom jak je těžké zastávat takovou pozici.
Já mu držím palec, ať se mu daří a posune úroveň prodeje o kus dál.
Človeka nikto nepozná, ale Áčka sú známe asi až príliš. A že by mali nejak zvlášť pozitívnu reputáciu, sa nedá povedať.
AAA mají takovou pověst jakou mají, a nepřišly k ní jen tak bez ničeho.
A pokud je někdo zaměstnanec firmy, která nepůsobí solidně, pak logicky i onen zaměstnanec nepůsobí solidně. Jednou se zparodal a tím to končí.
A pokud je někdo zaměstnanec firmy, která nepůsobí solidně, pak logicky i onen zaměstnanec nepůsobí solidně. Jednou se zparodal a tím to končí.
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Jestli převede politiku z AAAček do prodeje VW, tak čeká VW slibná budoucnost😁
Ikdyž AAA hodně lidí zná a hodně lidí se spálilo, tak pořád prodeje má, což je divné, ale v ČR je i toto možé >😁
Ikdyž AAA hodně lidí zná a hodně lidí se spálilo, tak pořád prodeje má, což je divné, ale v ČR je i toto možé >😁