Novinky

Zpět na článek

Rozhovor s Františkem Ringo Čechem: Můžete jet sebelíp, nabourá vás idiot

32 komentářů

_Karel_
Bezva chlap, vtipnej a vždycky přímej. Víc takových. Mesarošovou trefil hezky, zírám, že rozhovor prošel zřejmě bez větších úprav. :yes: :yes: :yes: :yes:
Kharl.ANTIDIESEL
"oblíbil jsem si velké limuzíny, džípy… Mě nezajímá kolik žerou .... "
Starýho psa novým kouskům nenaučíš se říká že? Ani když má rozum a logiku?? No co se dá dělat, nechme brouka žít, hlavně aby tu pitomost nepřenášel na budoucí generace >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
nasua23
Vidíš, a já při tom doufám (a vsadil bych se, že nejsem tady na fóru sám), že ty taky nepředáš svý moudra do dalších generací....

Ale někdy jen nezbývá, než doufat.
:-!
_Karel_
Přesně tak. Chudý i.diot Kharl je naštvaný, že bohatý a inteligentní FRČ nemusí řešit spotřebu a dělá si radost.
Kharl.ANTIDIESEL
Přesně tak. Chudý i.diot karelgr je naštvaný že stále musí řešit spotřebu a tak leze doprrr i FRČoj na diskuzích >😁 >😁 >😁
bafunak
Méně ducha, více smajlíků...
Achernar9
Mluví mě z duše. Na spotřebu se dívám taky až na posledním místě. A to patřím spíš mezi ty chudáky, kterým ty poskakující ceny směrem nahoru u benzinek dost vadí. Ovšem od auta já požaduju především pohodlí a prostor. Na spotřebu hodím voko až pak. Obecně ale dneska auta nijak zvášť nežerou. Pokud nějaká upocená 1,4 nebo1,6 žere kolem 15 l / 100 km, může to být problém, Ale to snad dneska nehrozí. Ale stejná spotřeba u 3 l šestiválu mě nechává v klidu - na štrece stejně pojede za míň. Moje 2,5-ka si vezme po městě kolem 13 l ale jak vyjedu ven, jedu za 8 l. To beru jako v pohodě. Jde to i za míň ale těch 8 je standart. 😄 Hlavně když mám v autě pohodlí.
rohYpnol
co ty víš, co se do rozhovoru "nevešlo" >😒] 😉
_Karel_
Určitě byl delší, ale pustili toho dost .Udělalo mi to radost. 😄
Hammunasakra
:yes: 😄
_Karel_
😉 :yes:
white label
Ale no tak, nechte toho vzájemného klepání ramen..., nebo ještě začnu žárlit. >😁
_Karel_
Tos mi napsal před nebo po mojí reakcí na Hondě? >😁
Koukám, že jsme si náhodou napsali vzájemně totéž
white label
Až po tvé reakci těžko, když jsi ji odeslal až minutu po mé. >😒] 😉
_Karel_
Ať dělám co dělám, jen druhý 😒
holden_holden
minule blba krava a ted inteligentni chlap
rohYpnol
To asi není o výběru, to je o tom najít kohokoliv známého, kdo bude ochotný vylepit svůj ciferník na titulku SM. Jde jen o zvýšení prodejů, čtenosti.
lled
luxusni posaz za volantem..... >😁
Pekelná Micinka
To s Jaguary tedy bylo ku*sky upřímný. Nevidím to až tak přísně, ale tak nějak rozumím, co tím chtěl mistr říct.
vecernicek2
" V Americe jen bliknete, už se pruh jedoucí stodvacetimílovou rychlostí rozestoupí."

Takže jsi tam Franto nikdy neřídil. Žádný pruh jedoucí 120 mph (193 km/h) nikde neexistuje, nejvyšší povolená rychlost na nejrychlejších dálnicích je 85 mph a je blábol, že by celý pruh jel dlouhodobě 35 mph nad limit, to by to highway patrol asi rychle srovnala. Taky je blábol, že by se celý pruh rozestupoval (no, když vidí šílence, co jede 120 mph, tak možná radši uhnou, to je fakt..). Američani jsou sice obecně mnohem slušnější, ale v řízení se to projevuje míň (jsou ale slušnější k chodcům a taky tam není tolik imbecilních problikáváčů). Je to stát od státu různý, největši hajzlíci jsou tradičně v Massachussets (odtud Massholes). Ale celkem všude platí, že se Američani rádi lepí na hýždě a při přejíždění mezi pruhy nikdo moc neuhybá, proto je dobrý mít aspoň šestiválec, aby na to člověk mohl trochu šlápnout a bezpečně se zařadit.
Comman
Tady musím souhlasit. Z vlastní zkušenosti - při napojování na highway nebo předjiždění nikdo neuhne. Vůbec nikdo. Musíte se tam prostě vecpat, což není problém, protože všichni jedou stejně rychle a mají rozestupy.
Naopak, zejména v odlehlejšich oblastech, pokud zastavíte u cesty, okamžitě každé kolemjedoucí auto přibrzdí nebo zastaví, zda něco nepotřebujete.
Achernar9
To byla jen řečnická záležitost, není potřeba to brát doslova. >😁
vecernicek2
No, asi nechápu takovéhle řečnické záležitosti. Američani typicky ani neblikají při změně pruhu, nejezdí 120 mph ani zdaleka, a rozhodně neuhýbají, když zablikáš. Tak to opravdu nevím, jak to řečnicky myslel.
Mig_35
Vždycky mně pobaví! Zajímavé, že dneska nikdo neřve, že je to bulvár a že to sem nepatří :yes:
holden_holden
franta je chlap a ridic. to neni zadna tupa krava se silikonovejma kozama a lobotomii mozku co dostala auto za roztahnuty haxny. s frantou muzes jit do hospody pokecat a tu kravu muzes maximalne pomocit a nakopnout.
_Karel_
Ta hranice (bulváru) se hledá těžko. Pro mě třeba je tou hranicí zrovna Mesárošová.
Mig_35
František tady jako spousta dalších známých osobností prezentoval svůj
vztah k automobilům. A myslím, že by se taky dalo vymezovat vůči tomu,
jestli to patří na seriózní web o autech. osobní sympatie jsou naprosto
irelevantní.
_Karel_
Ano, FR coby osobnost (bez ohledu na sympatie), Mes coby děvče známé jen proto, že si nechala zvětšit kozy. Není nutné ani zajímavé znát její vztah k autům.
Ale to je nic proti ničemu, třeba i ta Mes někoho zajímá. Jenom já cokoli o takových lidech považuju za ......nic? Ani nevím.
vabis
Ringo je vždycky tak nějak "v pohodě" :yes:
Stejsn
málem přejel se svým landcruiserem na přechodu tady na Pankráci ;-\
white label
A byl i přitom tak nějak "v pohodě"?
dolfi
Doufám, že ho nepotkám... >😁