Ekonomika
Ford Mondeo tam robi co ? Z recenzii co som cital , je to riadny prepadak... :no:
Recenze jsou jedna věc, reálná zkušenost pak druhá. Navíc o propadáku jsem nečetl nikde.
V hezkém kabátu se skrývá průměrné auto, které nemá na passat ani náhodou. Krátké sedáky jako v Octě 1, nevýrazný interiér,stagnující technika, prostě americky průměrné auto. Krom designu snad ve všem horší než předchozí generace kterou jsem měl a mám rád. Držím palce Mazdě ale vzhledem k loňským výsledků to bude opět VW group. A Škoda potřebuje vítězství jako sůl.
Uvidíme, nejlepší bude osobně si srovnat Mondeo s Passatem a udělat si vlastní úsudek. Anebo počkat na to, až takový srovnávák udělá redakce. Kdy už to bude? >😒]
A ja som čítal, že je lepší ako Passat... Hodnotiť auto na základe článku? No prosím ťa...
Držím palce M3.
Držím palce M3.
Co tě opravňuje myslet si, že Mondeo bude propadák? Máš k tomu osobní poznatky? Pokud ne, tak je to jenom ono klasické plácnutí do vody. A za to :no:
Celkom tomu nerozumiem ako mam posudzovat auta na zaklade vlastnych skusenosti.
Posudzujem auta na zaklade sprostredkovanych skusenosti z clankov a z diskusii, kedze nemam na to ani dostatok casu a ani moznosti aby som "otestova" kazde nove auto.
Taktiez ako o inych autach si spravim nazor z toho co som kde precital, v podstate ma to ani viacej nezaujima. A vacsinu co som cital o novom Mondeu, vystihuje asi tento clanok 😒br />
[odkaz]
Co mozem subjektivne zhodnoti je dizajn auta - co sa tyka exterieru u mna v pohode, co sa tyka interieru tak pre mna cele zle. Celkovo Ford interiery sa mi vobec nepacia, ale ked porovnam minulu generaciu Mondea a sucasnu, minula generacia mi prisla ako ovela lepsie auto.
Tolko moj skromny nazor.
Posudzujem auta na zaklade sprostredkovanych skusenosti z clankov a z diskusii, kedze nemam na to ani dostatok casu a ani moznosti aby som "otestova" kazde nove auto.
Taktiez ako o inych autach si spravim nazor z toho co som kde precital, v podstate ma to ani viacej nezaujima. A vacsinu co som cital o novom Mondeu, vystihuje asi tento clanok 😒br />
[odkaz]
Co mozem subjektivne zhodnoti je dizajn auta - co sa tyka exterieru u mna v pohode, co sa tyka interieru tak pre mna cele zle. Celkovo Ford interiery sa mi vobec nepacia, ale ked porovnam minulu generaciu Mondea a sucasnu, minula generacia mi prisla ako ovela lepsie auto.
Tolko moj skromny nazor.
Divil bych se, kdyby to nevyhrála Fabia.
Nicméně přínosem pro aoutomobilový trh vidím hlavně Mazdu 3 a MB C.
U těch jediných mám pocit, že je to kompletně nové auto.
Nicméně přínosem pro aoutomobilový trh vidím hlavně Mazdu 3 a MB C.
U těch jediných mám pocit, že je to kompletně nové auto.
Doufam ze to vyhraje vladce 8-s , tu reklamu uz udelat vetsi snad ani neslo.
Musí toto být v titulku i pod ním?? Komu to cpete?? Nechce si redakce vytetovat na čelo VW?? Fuj :no:
Přesně. A na titulní fotce zas Mazda zakrývá částečně všechny fotky soupeřů. Proč ? Z jakého důvodu ? Nechce si redakce na čelo vytetovat Kodo ? Fuj :no: >😁
PS: Tolik to neprožívej, začneš slyšet trávu růst. 😉
PS: Tolik to neprožívej, začneš slyšet trávu růst. 😉
Ale Individualita ma pravdu.
Ze je v titulku Fabia, ako produkt domacej znacky, chapem. Ale nerozumiem, preco je tam Passat.
Okrem toho je v titulku gramaticka chyba - potrebujes sloveso v tvare mnozneho cislae😒br /> "Auto roku 2015 v ČR zná finalisty, mezi nejlepšími jsou i Passat a Fabia"
Mazda je na fotke preto, pretoze je vizualne najzaujimavejsia 😄
Ze je v titulku Fabia, ako produkt domacej znacky, chapem. Ale nerozumiem, preco je tam Passat.
Okrem toho je v titulku gramaticka chyba - potrebujes sloveso v tvare mnozneho cislae😒br /> "Auto roku 2015 v ČR zná finalisty, mezi nejlepšími jsou i Passat a Fabia"
Mazda je na fotke preto, pretoze je vizualne najzaujimavejsia 😄
Neexistuje něco jako zamlčený přísudek? 😄
1. Oni to sloves👋prisudok v titulku maju... (Je).
2. Zamlcany prisudok je pripustny len v pomerne specifickych vetnych konstrukciach, napr. pri nadavke: Ty (si) somar!
2. Zamlcany prisudok je pripustny len v pomerne specifickych vetnych konstrukciach, napr. pri nadavke: Ty (si) somar!
Fabia je prostě auto domácí značky, který zajímá nejvíc lidí. Co na tom pořád nechápeš? Takže je logický, že když do titulku dají Fabia, přečte si to víc lidí, než když by tam napsali něco jinýho. Dělají zkrátka jen svoji práci.
A Passat je tam proto, že je to druhá největší novinka letošního roku. Co konkrétně na tomto nechápeš? Vysvětli mi to.
A Passat je tam proto, že je to druhá největší novinka letošního roku. Co konkrétně na tomto nechápeš? Vysvětli mi to.
no možná kdyby v titulku bylo jen Známe nominace na Auto roku 2015 v ČR tak každej škodovkář klikne aby se podíval jestli se tam škodovka dostala , takhle uvidí titulek kde je napsáno že je nominovaná a je spokojenej a jde dál a nemusí ani klikat >😒]
Nádherně stylovej stěr >😒] :yes: Já mu nezávisle na tobě taky psal, ať to moc neprožívá.
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
A co ti na tom tak vadí? Správný titulek má vypíchnout to, co lidi chtějí číst, a podle komentářů pod jízdními dojmy jsou to právě tyhle auta.
Mne vadí že v titulke nespomínajú Renault a to že sa nedostal do finále nie je ospravedlnením! >😁
"Nechce si redakce vytetovat na čelo VW?? Fuj"
Das Auto! -> [odkaz] 😄
Das Auto! -> [odkaz] 😄
Zkus si nejdřív to VW vytetovat na čelo sám, ať máš pak srovnání s pocity, které ti napíšou redaktoři >😒] Osobně bych to tak moc neprožíval.
Nejmíň v bodů v anketě má Passat a Fabia. Ale vyhraje to Fabia a druhý bude Passat 😄 :-! :yes:
I když budu držet palce trojce, překvapilo by mě, kdyby rok starý auto porazilo úplně novýho Passata. Moc nechápu, proč nebyla trojka v anketě loni. Pokud to vyhraje Passat, šampaňský bouchat nebudu, ale asi to nebude nezasloužený.
U Fabie by pro mě vítězství bylo velký zklamání.
U Fabie by pro mě vítězství bylo velký zklamání.
Hele malá auta v anketách bodovala vždycky a Fabia je hlavně co do designu krok kupředu.. Moje volba by to nebyla, ale letos bych asi neměl problém s žádným z finalistů.
Fabia je krok vpred, dizajnovo, oproti minulemu modelu. Ak trochu prezeniem, tak fakt je, ze aj 486 PC je ohromny krok vpred oproti PMD 85.
Ale nie je to 5k iMac.
Ale nie je to 5k iMac.
Ráno jsem v polospánku trochu přehlídl Céčko. Takže abych to poupravil - MB, Mazda i VW by si to v mých očích zasloužili. Fabii bych dal na čtvrté místo, za hezčí interiér, než FII, ale jinak mě ničím nenadchla. Mondeo (zatím podle testů) je pro mě zklamání, radší bych si koupil dobíhající. Mám tenhle model rád, měl jsem jich 5, ale nezdá se lepší než minulé, a dvouleté zpoždění- ostuda. Za mě do finále nepatří.
protože tu není tak volím Passat
Děvčata a chlapci z klubu řádí v anketě. Nyní by to chtělo to anketní šílenství přetavit do návštěvy nejbližšího prodejce Mazda a učinit objednávku na nový vozík. Neb nejlépe svou milovanou značku podpoříte tím, že budete kupovat jejich nové vozy, ostatně to nejlépe vědi na Alfa Romeo Klubu a Lancia Klubu >😁
Skvěle vystiženo, však Mazdě se daří bez slev, fleetů a s půlroční čekačkou.
A my tak učinili s předstihem, novou CX 5 již máme projetou a čekáme na FLverzi.
Děkujeme za doporučení😊
ps: nevím jestli sis všiml, ale nových mazd jezdí po silnicích celkem dost a to, že u dealerea je skoro nemožné vyhádat slevu a navíc mají celkem dlouhý čekací lhůty taky o nečem svědčí.
Děkujeme za doporučení😊
ps: nevím jestli sis všiml, ale nových mazd jezdí po silnicích celkem dost a to, že u dealerea je skoro nemožné vyhádat slevu a navíc mají celkem dlouhý čekací lhůty taky o nečem svědčí.
A taky Jóóó, autosalón jsem navštívil a už měsíc jezdím v nové M3 G120 😄 Jupííí
V ankete sem podporil Mazdu 3. Mazdu 6 sem objednaval v unoru 2014 a v srpnu dorazila a tudiz splnuji tvou podminku podpory znacky jejim zakoupenim.Mozna by te asi prekvapilo kolik hlasujicich pro Mazdu 3 ji cerstve ma nebo nejakou jinou Mazdu.Jaks e pise dole cekaci lhuty 6mesicu o necem svedci😄
Mozna to svedci o male vyrobni kapacite >😁
Auto se musí vyrobit a dovést lodí. A to trochu trvá. Hirošima je trošku dál než Nošovice. Navíc u nového modelu asi dostávají přednost pro Mazdu důležitější trhy.
Chtel jsem tim rict, ze i Skoda ma vic tovaren nez Mazda a samozrejme je tam potom dovoz lodi, takze cekaci lhuta nemusi znamenat jenom veliky zajem ale i problemy s logistikou a vyrobou. Jinak Mazde fandim, maji skvely dizajn, Interier prekonava i slavne Audi, ale prodeje velike nebudou, alespon u nas - cena, slaba dilerska sit a dominance evropskych znacek. U 3ky mi chybi kombi, ale 2ku bych bral hned 😉
Dodací lhůty svědčí o importu z Japonska 😉. U Mazdy bych ale vzhledem k omezené konfigurovatelnosti vzal klidně skladovku kterých bylo dost (když jsem se díval).
Hmm, tak to asi v Japonsku vyráběj i Golfa... 😉 Šest měsíců je sice krutá doba dodání, ale dnes bohužel nijak vyjímečná. Na Dustera se kdysi (nevím jak dnes, ale pod 4 měsíce to nebude) čekalo i déle.
Někdo si to užívá, já na auta čekám velmi nerad. Třeba Suzuki mělo Grand Vitary (konfigurovatelnost ještě omezenější a pár barev) v určitém množství navezený v Evropě, takže jsem ji měl do 3 týdnů.
Někdo si to užívá, já na auta čekám velmi nerad. Třeba Suzuki mělo Grand Vitary (konfigurovatelnost ještě omezenější a pár barev) v určitém množství navezený v Evropě, takže jsem ji měl do 3 týdnů.
Já měl toho Aurisa do 2 týdnů. Byla to skladovka, ale naprosto identická tomu, co bych zadal do výroby, takže nebylo vo čem 😄
Jj, tak to mám rád. Když už si konečně vybereš, tak ať s tím můžeš jezdit. A ne řešit, že nejsou motory, že se blíží dovolená a nebo že je zrovna Ramadán a o hladu se blbě dělá. >😁
no hlavně že všichni škoda klubáci běhají k dealerům pro škodovky . Většina je kupuje v áčkách >😒]
Mazda vyhrala naposledy a pochybujem že by ste si zvolili Passata. Nová Fabia je oproti tej minulej určite väčší posun, aj dziajn sa im celkom podaril, tak podporte to čo je doma. 😄
Riadim sa zasadou, ze domace veci podporujem len vtedy, ak su lepsie ako zahranicna konkurencia.
Napr. sunku kupujem rakusku, pretoze je v nej viac masa, menej soli a konzervantov atd. nez v najlepsej sunke, ktoru v supermarkete najdem od domaceho vyrobcu. A stoji rovnako.
Z toho logicky vyplyva, ze nema zmysel podporit Fabiu.
Napr. sunku kupujem rakusku, pretoze je v nej viac masa, menej soli a konzervantov atd. nez v najlepsej sunke, ktoru v supermarkete najdem od domaceho vyrobcu. A stoji rovnako.
Z toho logicky vyplyva, ze nema zmysel podporit Fabiu.
A čo je v tomto prípade konkurenciou Fabie? Ja len či v Rakúsku nekupuješ aj hrušky ako jablká...
"A čo je v tomto prípade konkurenciou Fabie? "
Cokolvek v tejto triede. A je v nej niekolko aut, ktore su skratka lepsie.
Pozri sa na to tak, ked Fabia v top vybave atakuje cenu hybridneho Yarisa v plnej (a Fabiu si stale musis dovybavit), tak je niekde problem.
A pisem, ze sunku kupujem rakusku, nie ze sunku kupujem v Rakusku.
Dost podstatny rozdiel 😄
Cokolvek v tejto triede. A je v nej niekolko aut, ktore su skratka lepsie.
Pozri sa na to tak, ked Fabia v top vybave atakuje cenu hybridneho Yarisa v plnej (a Fabiu si stale musis dovybavit), tak je niekde problem.
A pisem, ze sunku kupujem rakusku, nie ze sunku kupujem v Rakusku.
Dost podstatny rozdiel 😄
Rakouskou šunku vyrobenou kde? 😄
Ale ja to píšem vzhľadom k obsahu článku, teda o finalistoch Auto roka 2015 v Českej republike. Fabia mi tu príde ako najracionálnejšia voľba. Keby to bola súťaž Fleet roka, pokojne Passata. 😄 Osobne by som volil Clio, ale o tom to tu teraz nie je.
Šunku som zle prečítal, to beriem. Len bacha aby nebola poľská. >😁
Šunku som zle prečítal, to beriem. Len bacha aby nebola poľská. >😁
kde sú šikmookí kopírejci? nevidím tu nič nové od opla, žeby nám už tie káry vedeli vyrobiť iba v mladej boleslavi AZNP? Pozerám teraz ,,auto moto revue 1998 - škoda favorit,, Fabia je hnoj, ako favorit, ako je možné, že odborná novinárska verejnosť poslala do finále takúto *** ?
Není poznat, co z toho myslíš vážně, kde chceš být vtipný a kde vysloveně trapný.
Běžný závistivoukřivděnecký bazalkový výkřik. Bazalka klub myslí, že všichni se proti nim spikli a nechápou, že naprostá většina autofandů by byli rádi za nové Alfy a Fiaty.
giulietta je skvost. ale hatlapatka ide do finále. pokrytecké.. 8-s
Na ten věk paráda, ale je to jaksi italská vlajková loď, která to v testu dostala od staré trojky. Podvozek, řízení, řazení, motor, vše bylo lepší u starší Mazdy. 2,0 mJTD x 2,2D
Jaká Giulietta zase??
ja myslim ze fabia vyhra celkom jednoznacne ... kedze ide o domacu znacku a nova fabia je ozaj hezka a vydarena ... druhy bude asi passat
tipujem fabiu :yes:
tipujem fabiu :yes:
Ja take tipuji Fabii. V Japonsku. Norsku nebo Arabskych emiratech, vsude maji trhy sve specifika a pozadavky na autopark se lisi. Pro prumerneho Cecha je podle mne predstaveni nove generace Fabie TOP udalost a mely by tomu odpovidat i vysledky CZ ankety. To pritom rikam jako clovek, kteremu se M3 hodne libi a na jare jsem byl kousek od toho, abych do ni sel. Ale dnes bych nemel problem namisto zakladni M3 zvolit dobre vybaveno F3 81kW. A podobne urcite bude uvazovat hodne cechu... A proto F3 drzim palce 😄
Umím si představit (nejen představit) dilema mezi M6 a nějakou top Octavií, Fabia vs M3 už míň
Mazda zajímá i lidi, kteří se o auta nezajímají. M6 i M3 jsou dostatečně elegantní, aby zaujmuly i laika a šel se optat. Příklady mám ve svém okolí. Ovšem jen málo takhle zaujmutých nakonec u Mazdy zakotví.