Ekonomika
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
ty DSGéčka tak kazej? >😁
Namiesto celkoveho poctu prevodoviek, sme tu mohli mat 3 clanky o jubileach 5-, 6- a 7-stupnovych prevodoviek.
Za toto by mal niekto z PR oddelenia Skoda Auto letiet!!! >😒]
Za toto by mal niekto z PR oddelenia Skoda Auto letiet!!! >😒]
Já nevím, jak to tak čtu, tak se tu každý jen hněvá nad tím, jak na českém webu informují o české automobilce >😁 Vadí vám to ? Nečtěte to. Kdyby to vadilo tolika lidem, nebylo by to nejčtenější. Místo toho se opět v diskuzi navzájem pohonívá naše top 4-ka diskutujících.
btw: nejsem ten pasivní :no: klikař jak tu už bylo zmíněno-jen pro info >😒]
btw: nejsem ten pasivní :no: klikař jak tu už bylo zmíněno-jen pro info >😒]
Gilgit
Takze je to na spatnym serveru. Server o motorech do sekacek a zahradnich trakturku je vedle stejne jako server o dehtovejch vorackach 😄
Propaganda Aznp zas vali kliny no. Pepik gebls - nas vzor. Tot heslo pr oddeleni 😄
Propaganda Aznp zas vali kliny no. Pepik gebls - nas vzor. Tot heslo pr oddeleni 😄
Gilgit
Kucí jsou šikovní.JEN TAK DÁL. :yes:
Normálně si na to také nestěžuji..... kdybyste radši ještě otestovali pár Fábií, nebo udělali srovnávačku s konkurencí, tím Škodovce pomůžete více a nebudete tim tolik štvát diskutéry.
Tu čtenost neudělám já (já to ani nečetl) nebo ty, ale desetitisíce jiných čtenářů.
Takže dokud to tady je zadarmo, tak zkus pochopit a hlavně tolerovat, že tu to vychází. Platí to totiž provoz tohoto webu. Máš dost vlastního rozumu, abys nečetl to, co ti vadí, nebo co tě nezajímá. Já to tak dělám a vůbec mi to nevadí.
p.s. Já to taky nečetl, jen když je to na titulce denně, je toho moc... nejde o Škodovku ( kdyby tu psali, že nadauto vyrobilo tolik ítřícítek a tolik v týhle výbavě, štve mě to taky), jde o to, že by to stačilo trochu sesumírovat a víš, že já řvu za tyhle Pí ár věci až hooodně pozdě 😄
Test nějakého např. auta za dva miliony si přečte doslova pár lidí. Na reklamě nevydělá nic a ještě ti to zabere hromadu času.
Prostě píšou o tom, co vydělává. Je to normální stav. Tebe snad taky v práci platí za něco, o co je zájem. Tak to zkus tolerovat i zde. Nic tu totiž platit (zatím) nemusíš.
p.s. já tě nevypalcoval 😁
Já vždycky kroutím hlavou nad tím, jak se u těchto článků vyrojí hromada "kritiků", kteří přesně ví, co jim vadí, ale u článků, shrnujících týdně ty nejčtenější, se nijak neprojeví, protože by tam vypadali jako trumbelíni.
Ještě dodatek. Redakce dělá přesně to, co jí přinese největší finanční efekt. A proto volí takovou skladbu článků.
ale tentokrat si test nemeckeho auta precitam velmi rad.... :yes:
[odkaz]
[odkaz]
Víc přemýšlej, měně urážej. Teď tu jsi za vola. :-!
A myslíš, že když tady jen u tohoto článku píšu do diskuze, ačkoliv jsem ho nečetl, že budu taky započítanej jako čtenář?
PS: Tento server má například průměrný počet navštěv za den na hranici necelých 40 tis. To jen aby sis uvědomil, jak nepodstatný je vzorek "diskutujících".
Od ubožáka jako jsi ty, to je přímo povinnost. :-! :yes: