Novinky
3 miliony tož to je porce. Mazda dělá dobrá a kvalitní auta. Japonci to mají tak nějak v krvi. :yes:
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
petrumr - proč každýho komentuješ? Mám tři vysvětlení : buď jsi, i podle tvých příspěvků, opravdický hlupák, nebo někdo, kdo vlastnil Mazdu, ti dal na budku, popř. obojí.
A je správně. >😁
Ten blb mě moc baví. Je tady úplně nejlepší .
On napíše, že umí nastříkat metalizu i tam kde není plech a z toho vyvodí, že jsem teplous. :yes: fakt mě bere..
Ten blb mě moc baví. Je tady úplně nejlepší .
On napíše, že umí nastříkat metalizu i tam kde není plech a z toho vyvodí, že jsem teplous. :yes: fakt mě bere..
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
"...Vedle upraveného vzhledu a nového interiéru se šestka dočkala pohonu všech kol..."
To uz fakt existuje ako 4-kolka? Myslel som ze to je este skor len taka vizia, ktora sa "mozno" raz uskutocni. Inak kombi, stvorkolka, a diesel, to by sa v Europe mohlo presadit.
To uz fakt existuje ako 4-kolka? Myslel som ze to je este skor len taka vizia, ktora sa "mozno" raz uskutocni. Inak kombi, stvorkolka, a diesel, to by sa v Europe mohlo presadit.
Mazda 6 je krásné a kvalitní auto v každé generaci.
Gratulace k třem milionům. :yes😒br />
Mimochodem, ten multimediální displej je nějaká novinka? Co vím, tak Mazda 6 má displej pevný, s tlačítky okolo. Nějak mi to uniklo. 😄
Gratulace k třem milionům. :yes😒br />
Mimochodem, ten multimediální displej je nějaká novinka? Co vím, tak Mazda 6 má displej pevný, s tlačítky okolo. Nějak mi to uniklo. 😄
Ani jedna mazda nemala problemy s koroziou, ani ta, co zivot zacala v dazdivom skotsku a 3 roky parkovala max 50 metrov od brehu Temze.
Otázkou je, jak je pořešena tato ochrana u CX-5.
Úplně jinou věcí je, zda manželce to auto sedne. Za sebe můžu přiznat příjemný zkušensti z řízení, kdy má člověk pocit handlování s větším hatchem. Trochu nepřehledná karoserie je vlastní všem SUV a pokud má manželka radši automat, pak doporučuju jít do naftový motorizace. Je výrazně pružnější a kultivovaností se příliš neliší od přímovstřikových benzínových R4.
Vůbec bych z výběru nevyhazoval ani RAV4, Kugu nebo Tigiho. Chce to projet a kde se nejlíp cítí, to vzít. Ceny budou při podobný výbavě poměrně blízko 😉