Novinky
3 miliony tož to je porce. Mazda dělá dobrá a kvalitní auta. Japonci to mají tak nějak v krvi. :yes:
petrumr
za 12 let.
petrumr - proč každýho komentuješ? Mám tři vysvětlení : buď jsi, i podle tvých příspěvků, opravdický hlupák, nebo někdo, kdo vlastnil Mazdu, ti dal na budku, popř. obojí.
A je správně. >😁
Ten blb mě moc baví. Je tady úplně nejlepší .
On napíše, že umí nastříkat metalizu i tam kde není plech a z toho vyvodí, že jsem teplous. :yes: fakt mě bere..
Ten blb mě moc baví. Je tady úplně nejlepší .
On napíše, že umí nastříkat metalizu i tam kde není plech a z toho vyvodí, že jsem teplous. :yes: fakt mě bere..
petrumr
gutalax napsal, že 3miliony je pěkný číslo, ale já jsem napsal, že to číslo je za 12 let. Jako já nemůžu diskutovat?, ty neumíš, jak stejně radek1. Prostě vy jedete na davu a nikdy jste neviděli M6 rezavou. Tedka je nováM6, ale vy si myslíte s gutalexem, že tu soudobou jsou 3miliony... vůbec nečtete, jenom pomlouváte.
"...Vedle upraveného vzhledu a nového interiéru se šestka dočkala pohonu všech kol..."
To uz fakt existuje ako 4-kolka? Myslel som ze to je este skor len taka vizia, ktora sa "mozno" raz uskutocni. Inak kombi, stvorkolka, a diesel, to by sa v Europe mohlo presadit.
To uz fakt existuje ako 4-kolka? Myslel som ze to je este skor len taka vizia, ktora sa "mozno" raz uskutocni. Inak kombi, stvorkolka, a diesel, to by sa v Europe mohlo presadit.
Mazda 6 je krásné a kvalitní auto v každé generaci.
Gratulace k třem milionům. :yes😒br />
Mimochodem, ten multimediální displej je nějaká novinka? Co vím, tak Mazda 6 má displej pevný, s tlačítky okolo. Nějak mi to uniklo. 😄
Gratulace k třem milionům. :yes😒br />
Mimochodem, ten multimediální displej je nějaká novinka? Co vím, tak Mazda 6 má displej pevný, s tlačítky okolo. Nějak mi to uniklo. 😄
Ani jedna mazda nemala problemy s koroziou, ani ta, co zivot zacala v dazdivom skotsku a 3 roky parkovala max 50 metrov od brehu Temze.
Otázkou je, jak je pořešena tato ochrana u CX-5.
Úplně jinou věcí je, zda manželce to auto sedne. Za sebe můžu přiznat příjemný zkušensti z řízení, kdy má člověk pocit handlování s větším hatchem. Trochu nepřehledná karoserie je vlastní všem SUV a pokud má manželka radši automat, pak doporučuju jít do naftový motorizace. Je výrazně pružnější a kultivovaností se příliš neliší od přímovstřikových benzínových R4.
Vůbec bych z výběru nevyhazoval ani RAV4, Kugu nebo Tigiho. Chce to projet a kde se nejlíp cítí, to vzít. Ceny budou při podobný výbavě poměrně blízko 😉