Novinky
HÉÉÉJ!! Kio!! Si okopil osobnosti ode mě, ne??!!! >😁 >😁 >😁 >😁 :yes: :yes: :yes:
Většina Topperových příspěvků jsou stále se opakující slinty bez jakéhokoliv smysluplného sdělení, takže jestli máte v redakci koule, tak ten dárek pošlete white labelovi. Co třeba promazat ty nesmyslné Topperovy komenty a hned by byl u čísla začínajícího maximálně 1. >😒]
Nevidím jediný důvod, proč by měl dostat cenu WL.
Mezi těmi dvaceti diskutéry je více nicků, kteří mají větší znalosti techniky a jsou navíc nestranní... :-!
Mezi těmi dvaceti diskutéry je více nicků, kteří mají větší znalosti techniky a jsou navíc nestranní... :-!
Mě teda spíše štve, že když jsem byl v TOP3 jednou já, tak žádné ceny za příspěvky nedávali... to není topfér >😁
No pri dnesnim obsazeni top3 bych se k teto ankete a tvemu obsazeni v ni v minulosti spise nehlasil >😁
>😁 třeba takový Gilgit napsal tak tři, čtyři příspěvky, které měli hlavu a patu 8-s :no:
ale pořád je to o tři, čtyři příspěvky, které měli hlavu a patu, víc než jsi napsal Ty >😁
To je možné, ale pořád je to světelné roky daleko od toho, co tam je ve statistice.
Jako ster dobry, ale zrovna s gilgitem si nemaji co vycitat. Ten se vyprofiloval do role samozvaneho mravokarce a chodil sem akorat plivat.
Jsem zvedavej, jestli po vsi te kritice knizku vubec prijme >😁
Jsem zvedavej, jestli po vsi te kritice knizku vubec prijme >😁
To ocenenie ho povzbudí do ďalšej práce.
Gilgitov problem, rovnako ako moj, spociva v tom, ze auto.cz je pre nas tercialny zdroj informacii, a celkom nas stve, ze ludia, ktori sa spoliehaju na auto.cz ako na primarny zdroj info z automobiloveho sveta, dostavaju informacie neskor (dni aj tyzdne), v skreslenej a nepresnej forme, a podane skrz optiku VAG-world.
Myslim, ze citatel ma pravo na viac. Ale mozno to citatel v ceskej kotline necaka...
Co sa ulohy 'mravokarcu' tyka, nemyslim, ze poukazovanie na fakt, ze isty prispievatel tu otvorene obhajoval nacizmus, spada do kategorie mravokarca. Skor ide o upozornenie na trestny cin.
Myslim, ze citatel ma pravo na viac. Ale mozno to citatel v ceskej kotline necaka...
Co sa ulohy 'mravokarcu' tyka, nemyslim, ze poukazovanie na fakt, ze isty prispievatel tu otvorene obhajoval nacizmus, spada do kategorie mravokarca. Skor ide o upozornenie na trestny cin.
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ale prosim te. Jestli se jedna o petrumrovo "na dedu byli nacisti slusny" tak to trestny cin urcite neni (zvlast v jeho podani), jestli placal jeste neco dalsiho, tak o tom nevim, nicmene tohle jsem na mysli vubec nemel. Drtiva vetsina jeho prispevku je pouze utoceni na ostatni a hledani zaminky, jak dost nestastnym zpusobem nekoho zkritizovat a rikat mu, jak se ma chovat. Alespon, ze opousti od tech svych krecovitych prezdivek. Proste samozvany mravokarce. Nerikam, ze je chyba obcas nekomu neco vytknout, upozornit ho, ale to, co del gilgit prekracuje vsechny meze. S kritikou acz do jiste miry souhlasim, ale opet ne s formou, jakou gilgit voli. Ale samozrejme je jeho vec, jak se bude chovat. Ostatni diskuteri ho mohou upozornit (nize nejaka snaha o domluvu probehla, tak uvidime) a kdyz nepochodi, tak jej zablokovat.
Gilgit
petrumr
A nacisté byli ok? Ti vyvražďovali celé etnika... nepohodlné osoby... je to stejná pakáž jako komunisti. Nacismus a fašismus, stejně jako i komunismus ¨jsou možná zajímavé teorie pro studium a pochopení historie, ale u toho by to mělo zůstat a člověk by si měl zachovat svůj rozum, kdo to dnes může propagovat to nemá v hlavě v pořádku..... Tak tu přestaň ostatní urážet, bude to tak lepší.
petrumr
A kdo se je tu snaží očistit? V mém příspěvku něco takového čteš? A nezaznamenal jsem si mimo tebe s gilgitem, že si nadáváte do komunistů a fašistů.... tak jak to je? A prosím k tématu, Picasso mě nezajíma.
Stejné je to i s demokracií. Také má za sebou milióny mrtvých. Jen je za pomocí mainstreamových médií a svého cynismu raději nevidíme. Je to asi tím, že je to o lidech a ne o ismech. A zdraví rozum může chybět v jakémkoliv systému. Pokud chceš tedy mluvit o pakáži, mluv o lidech.
Demokracie ma za sebou miliony mrtvych?
"Lidove demokraticke" systemy fakt nemaji s demokracii nic spolecneho...
😉
"Lidove demokraticke" systemy fakt nemaji s demokracii nic spolecneho...
😉
Gilgit
petrumr
Gilgit
Hele, tak i Gilgit je hajzlík. Já jsem teda haisel. 😄
Gilgite, to je pablb. Neponaučitelnej. Snad to pan Kovařík čte, a třeba se ještě vyjádří. 😉 Já bych jen chtěl vidět ten můj email, co jsem mu nikdy nepsal. Ale petrumrlec se dohodl s redakcí, tak se necháme překvapit.
Gilgite, to je pablb. Neponaučitelnej. Snad to pan Kovařík čte, a třeba se ještě vyjádří. 😉 Já bych jen chtěl vidět ten můj email, co jsem mu nikdy nepsal. Ale petrumrlec se dohodl s redakcí, tak se necháme překvapit.
Gilgit
Mne by spíše zajímalo jeho výjádření na příspěvek pana Kovaříka u minulé diskuze, kdy osvětlil, jak to vše bylo.... Petrumr taktně mlčí a pustil se do Gilgita... Omluva tvé osobě také kdesi v nedohlednu....
No já jeho omluvu ani nechci, protože ot takovýho práskače a lháře bych jí stejně nepřijal. A sám vidíš, že lže furt dál, a odpovědět neumí. By mě zajímalo, kolik z nás sám nabonzoval, a chtěl bych číst ty emaily, kde píše o počítačový šikaně atd. To musí bejt počteníčko. >😁
Ačkoliv byl jasně usvedčen, mele si svou dál. Jasně mu šéfredaktor napsal, ať přestane, ale to taky nepomohlo, naopak to rozjíždí i na další. Holt pravidla jsou k ničemu, tak záleží už hlavně na redakci.
A vážně přemýšlím, že bych ten první email napsal. Na druhou stranu doufám, že to redakce sama čte a vidí, co je to za póvl...
Ačkoliv byl jasně usvedčen, mele si svou dál. Jasně mu šéfredaktor napsal, ať přestane, ale to taky nepomohlo, naopak to rozjíždí i na další. Holt pravidla jsou k ničemu, tak záleží už hlavně na redakci.
A vážně přemýšlím, že bych ten první email napsal. Na druhou stranu doufám, že to redakce sama čte a vidí, co je to za póvl...
petrumr
Jak jsem psal - nehodnotim ani tak vecnou stranku tvych prispevku, jako spis formu a kvantitu. Jako dukaz toho poslouzi prakticky vsechno, cos napsal.
Pokud te nekdo zablokuje, tak si toho ani nevsimnes, dotycny pouze neuvidi tvoje prispevky, takze o zadne vyhrozovani nejde. Umruv prispevek v poradku neni, ale nejvic tim schodil sam sebe (uprimne, nemyslim ze si o nem nekdo dela velke iluze). Kdyz to budes porad rozebirat, nicemu tim nepomuzes.
Pokud te nekdo zablokuje, tak si toho ani nevsimnes, dotycny pouze neuvidi tvoje prispevky, takze o zadne vyhrozovani nejde. Umruv prispevek v poradku neni, ale nejvic tim schodil sam sebe (uprimne, nemyslim ze si o nem nekdo dela velke iluze). Kdyz to budes porad rozebirat, nicemu tim nepomuzes.
Gilgit
petrumr
Gilgit
Dobre a co tvoje potreba rozebirat kazdy prispevek a kazdeho diskutujiciho od hlavy az k pate, jako by te za to platili? Diskuze pod timto clankem budiz prikladem (i kdyz je fakt, ze byly i horsi).
Gilgit
Možná není důležité se zaměřovat na banální slovo "každý", ale měl by ses zaměřovat na to, že rozebíráš a pátráš po soukromí diskutérů, jak např. mne nebo WL, pak to používáš v diskuzích a je to neslušné.
petrumr
Gilgit
petrumr
On si hlavně neuvědomuje, že stačí minuta na to, aby člověk zjistil, co je zač... Když je někdo schopnej na netu publikovat svoje fotky, a nechtěně tak o sobě sdělit všechno. Jo, třeba se mu to vrátí. Brzy
Samozřejmě, jsem si vědom, že stačí jedna zmínka, jedna fotka, pátrání na pár minut. Ale pokud se chceme nějakým způsobem diskuzně k sobě chovat, tak očekávám jakési mantinely a samozřejmě, já v tom případě nejsem "pachatel", ale poškozený. Pak top vyzní z tvé strany jako obhajoba útočníka... 😉
Gilgit
petrumr
Hele, sahni si do svedomi a spocitej si, kolik prispevku je utocnych, nebo radoby vychovnych a kolik je k tematu. Podle me se sem chodis akorat hadat a delat dusno. Nevim proc to delas a je na tobe, jestli v tom budes pokracovat i pristi rok.
Gilgit
Tak, toppere, Tvá neskonalá diskusní píle se vyplatila. Bravo. Doporučil bych Ti, abys do Nového roku nabral nové síly na ještě větší nostalgické slinty, jak vše bylo dřív lepší a jak svět nepotřebuje sportovní auta, protože Kia Rio s jedna-čtyřkou zvládne naprosto vše. A taky, abys našel čas a jel se podivat do nějakého autosalonu po předváděčce.
Nejaktivnější samozřejmě neznamená nejlepší co se kvality příspěvků týče. _MT_, wl, Dinar, webpaja, Emel a další. :yes😒br />
Mohl bych pokračovat dál... Tak já přeji šťastné a veselé a do Nového roku jen to nejlepší i pro naše dvou- a čtyřkolové miláčky. 😄
Jo, a GTI, Zlatý Ventilek bude kdy? >😒]
Nejaktivnější samozřejmě neznamená nejlepší co se kvality příspěvků týče. _MT_, wl, Dinar, webpaja, Emel a další. :yes😒br />
Mohl bych pokračovat dál... Tak já přeji šťastné a veselé a do Nového roku jen to nejlepší i pro naše dvou- a čtyřkolové miláčky. 😄
Jo, a GTI, Zlatý Ventilek bude kdy? >😒]
Škoda,že první cena není výlet do Južnej Koreje bez zpáteční letenky >😁 I když,tam mají internet všude...spíš do tej Severnej >😁
Gratulujem Topperovi, potom dajte aj nejaké fotky z prevzatia ceny. 😄
A ak to pôjde takto ďalej, na počesť si ho môže dať redakcia vypchať. >😁
A ak to pôjde takto ďalej, na počesť si ho môže dať redakcia vypchať. >😁
petrumr
Ty bys chtěl taky vid? >😁 Málo ses hádal no >😁
petrumr
Já ani už nevím co ti na to napsat. pořád Picasso... Dnes sem si Picasso v té tvé bílé prohlížel a mužu říct jen to, že je to nejošklivější MPV na trhu... to vůči předchůdci, který patřil mezi to lepší, je trochu smutné.... :-! Místo radosti z jízdy bys za volantem měl radši psát ty příspěvky, zaplať si data na mobilu, to stačí 😁
petrumr
To sa tyka len niektorych specifickych sutazi.
Ako obcan EU ma Topper narok na cenu auto.cz zo zakona.
Ako obcan EU ma Topper narok na cenu auto.cz zo zakona.
petrumr
dlužíš omluvu, dokud tu nepadne tvoje veřejná omluva, tak raději choď kanálama :-!
Ty jsi optimista. 😄 To je pod jeho úroveň. Každopádně asi každýmu je jasný, jak to osmý místo získal. Nedej bůh, aby chtěl být v Top3...
Fakt je, že pokud by se počítaly jen smysluplný příspěvky, dost by se to pořadí změnilo, a někteří by nebyli ani v Top100. 😄
Fakt je, že pokud by se počítaly jen smysluplný příspěvky, dost by se to pořadí změnilo, a někteří by nebyli ani v Top100. 😄
petrumr
Koukám, pokračuješ ve lhaní. Aspoň bude i v příštím roce zábava, pan Kovařík se na tebe jistě těší. Co ta Policie, kdy mám čekat obsílku? >😁 V Kroměříži musej mít radost, jakýho ma občana. 😉
petrumr
tobě osmé místo nestačí, viď?
petrumr
Tak hele, pablbe, pokud ti nestačí to, co napsal šéfredaktor, tedy že ode mne žádnej email nemá, zato od tebe několik, pak je asi na čase poprvé ten bonz zmáčknout. Lžeš jak když tiskne, vyhrožuješ, je třeba se na tebe kouknout blíž. A pokud jsi mne nazval haislem, tak asi není důvod váhat. Asi nebudu jedinej, komu se nebude stejskat.
Jak chceš. 😉
Tak pane Kovařík, co s tím? On v tom lhaní nepřestane, a poučit se nehodlá. Uvidíme, na co jsou pravidla. 😄
Jak chceš. 😉
Tak pane Kovařík, co s tím? On v tom lhaní nepřestane, a poučit se nehodlá. Uvidíme, na co jsou pravidla. 😄
Vydržte prosím (všichni) ještě chvíli, nedlouho po Novém roce spustíme jednu "fičuru", máme ji teď v betatestu.
Tak ať to klapne. Takový petrmur by si za některé své výroky , které byly za hranicí pomalu zákonnosti ban zasloužil... a nemluvě o ban třeba pro některé spamery typu antidiesela nebo Bereniky.
Souhlas. Za mě by se ty bany vešly zřejmě na prsty jedné ruky, ale dost by to pomohlo.
Pomohlo v případě, že si nezaregistrují nové nicky, viz holden. Muselo by to být více "systémové".
Na druhou stranu, nebýt jich, tak tu neni polovina komentářů a když někdo není vztahovačný, tak je to spíš jen k pousmání co předvádí 😉
Nevím, jak ten systém bude fungovat, ale bojím se trochu, aby to nezačali zneužívat právě tito plácalové, kterým se znelíbí nějaký diskutér s jiným názorem, uvidíme.
Ale souhlasím, že někdy je to už fakt moc.
Nevím, jak ten systém bude fungovat, ale bojím se trochu, aby to nezačali zneužívat právě tito plácalové, kterým se znelíbí nějaký diskutér s jiným názorem, uvidíme.
Ale souhlasím, že někdy je to už fakt moc.
Toto sa dá relatívne ľahko ošetriť cez IP adresu z ktorej pristupuje na net.
Jenže jedna IP adresa nemusí mí jen jednoho uživatele a naopak jeden uživatel nemusí mít jen jednu IP adresu.
budem hadat... ta ficura sa vola bazooka?
Ať to bude, co to bude, jsem zvědavej, koho hned petrumr nabonzuje. Lidský faktor, tedy jakýkoliv člen redakce, by byl lepší. Třeba ten petrumr, lže veřejně dál, ačkoliv byl ze lži a bonzování usvědčen, a teď už se dokonce pustil i do white labela. Opět lítaj komunisti, lži a pomluvy. No aspoň mu z nicku zmizel ten grand, to by bylo úsměvný.
petrumr
Gilgit
petrumr
Když myslíš... By mě zajímalo, co má ode mne pan Kovařík k dispozici, protože jsme si nikdy nepsali, a pokud má vůbec na mne email, ať ti ho klidně dá, můžeš mi klidně napsat, ať nevyhrožuješ jen po soukromých zprávách. Ale vysvětluj něco pablbovi. A teď přiznej, koho jsi nabonzoval ty. 😄 To bude dlouhej seznam. >😁
Jo a co to předvolání od policie? Nebo jsi lhář a kecal? Odpovíš mi? Snad tě moc počítačově nešikanuju, když po tobě chci odpověď. 😄
Jo a co to předvolání od policie? Nebo jsi lhář a kecal? Odpovíš mi? Snad tě moc počítačově nešikanuju, když po tobě chci odpověď. 😄
petrumr
Chces asi za kazdu cenu vyhrat >😁
petrumr
Si jediny, o ktorom zastupca redakcie napisal, ze sa stazujes, ze ti ostatni robia zle, tak neviem, ci je to bonzactvo, sluzba vlasti , alebo co to je ?
Co v Kromclu, ale co teprv v té ulici! >😒] 😉
V Kroměříží je docela velká psychiatrická léčebna, to lecos vysvětluje 😉
Oni maj připojení k internetu? Zase bez nich by novinky.cz nemohly existovat... a pár jich uteklo sem >😁
Stačí každý den v roce na auto.cz napsat 12,8 příspěvku a máte to v kapse. Což teda není tak hrozný. Jenom nevím kde vzít každý den 13 článků a ke každému se jednou vyjádřit. Nebo jinak 1 příspěvek za necelý 2 hodiny
To vis. Sou taci co sem musi resp. Maji potrebu sem lezt kazdy den a vyjadrovat se ke kazdemu clanku. Pak je vitezstvi snadne 😄
Jaké potřeby máš ty? Nebo nám to raději nepiš...
Ty už bys zase diagnostikoval, že jo... >😁
....párkrát do týdne to virtuálně vytmavit nenáviděnému Fiatu.... a jednou do měsíce napsat blog, který nikdo nečte....
Vzhledem k tomu, že možná třetinu až polovinu příspěvků napsal TOPPER, tak první místo KIA-World je mimo soutěž a zásilu si právem zaslouží white-label.
Topperovi raději zařiďte jednu projížďku v čemkoliv součaného modelového roku, ať konečně pochopí >😒] :-!
Pro redakci - oceňovat kvantitu mi nepřijde jako skvostná myšlenka. Naopak v blogu proběhly zcela skvostné texty některých členů komunity auto.cz, které by si zasloužili ocenění mnohem, mnohem víc. Namátkově si vybavuji např. projížďku Jaguarem F-type...
Přesto čest vítězům :-!
Topperovi raději zařiďte jednu projížďku v čemkoliv součaného modelového roku, ať konečně pochopí >😒] :-!
Pro redakci - oceňovat kvantitu mi nepřijde jako skvostná myšlenka. Naopak v blogu proběhly zcela skvostné texty některých členů komunity auto.cz, které by si zasloužili ocenění mnohem, mnohem víc. Namátkově si vybavuji např. projížďku Jaguarem F-type...
Přesto čest vítězům :-!
Tak téhle soutěži už chybí jen pohár. Navrhuji design který má k příspěvkům těch "nejlepších" nejblíže...zlaté lejno. Zvratky tipu "Cadillac CTS-V nemá na Fábii" či korejský fanatismus je nutno náležitě ocenit.
Ak teda chceme, aby sa Auto.cz vyzeralo tak, ako vyzera, treba asi pokracovat...😒br />
"...V některých je poměrně prázdno, ale v jiných je tak hustá a napjatá atmosféra, že každý další příspěvek může způsobit řetězovou reakci. Za vaši aktivitu vám v každém případě patří velký dík, protože i díky tomu je Auto.cz takovým, jakým je...."
A ak nie, prosim teda tie "vplyvnejsie nicky", aby to, co nam tu vadi, bolo prezentovane do redakcie a nieco sa po novom roku zmenilo.
Priklad za vsetky - "klikackove clanky" , ale tych veci je rozhodne viac, tak to nejako sformulujte, a ak mate zaujem o dalsie zlepsenie ACZ, dajte sa do prace 😉
Topperovi gratulacia, len by este nebolo na skodu, keby boli uverejneni 3 diskuteri, s ktorymi najviac diskutoval. Totiz - podla mojho skromneho nazoru, hlavne vdaka ich neunavnej trpezlivosti s nim, ziskal tento titul. A zasluzili by si kazdy aspon riadne šampáňo kazdy >😁 >😁 >😁 >😁
"...V některých je poměrně prázdno, ale v jiných je tak hustá a napjatá atmosféra, že každý další příspěvek může způsobit řetězovou reakci. Za vaši aktivitu vám v každém případě patří velký dík, protože i díky tomu je Auto.cz takovým, jakým je...."
A ak nie, prosim teda tie "vplyvnejsie nicky", aby to, co nam tu vadi, bolo prezentovane do redakcie a nieco sa po novom roku zmenilo.
Priklad za vsetky - "klikackove clanky" , ale tych veci je rozhodne viac, tak to nejako sformulujte, a ak mate zaujem o dalsie zlepsenie ACZ, dajte sa do prace 😉
Topperovi gratulacia, len by este nebolo na skodu, keby boli uverejneni 3 diskuteri, s ktorymi najviac diskutoval. Totiz - podla mojho skromneho nazoru, hlavne vdaka ich neunavnej trpezlivosti s nim, ziskal tento titul. A zasluzili by si kazdy aspon riadne šampáňo kazdy >😁 >😁 >😁 >😁
Jelikož jsem zde už nějaký pátek (nedávno se ještě v nicku ukazovalo datum založení, teď už nevím proč ne), nějakých 6 let, tak přesně vím, co bude následovat.
Několik lidí sem napíše, že každý aktivní diskutér má jakousi chorobnou úchylku se sebekájet na diskuzi, někdo určitě nezapomene podotknout, že by žádného z TOP 20 nechtěl zaměstnávat, protože napsat 13 příspěvků za den, to je na celou směnu. Řada diskutérů se zde ohradí proti těm a támhletěm, protože jednou napsali něco ošklivého o jeho oblíbené značce a jako parodaox zde přibyde asi 400 příspěvků od těch, kteří odsoudí aktivní diskutéry. Prostě klasika vánočního období.
Já diskuze za ty roky beru jako způsob zábavy a často díky mnoha diskutérům jako výborný zdroj informací.
Někdo tráví večery koukáním na Superstar, Ulici a Ordinaci v Růžové zahradě, někdo ani televizi nemá.
Nicméně, rád bych poděkoval všem diskutérům za spoustu zábavy, často v dobré společnosti a pevně věřím, že kvalitu diskuzí na auto.cz udržíme stále vysokou, vždy jsem v podstatě na Vás pánové (a občas i dámy) hrdý, když čtu ty nesmysly bez hodnoty např. na novinkách, idnes či pod meziplynem :yes😒br />
PF 2015: [odkaz]
Několik lidí sem napíše, že každý aktivní diskutér má jakousi chorobnou úchylku se sebekájet na diskuzi, někdo určitě nezapomene podotknout, že by žádného z TOP 20 nechtěl zaměstnávat, protože napsat 13 příspěvků za den, to je na celou směnu. Řada diskutérů se zde ohradí proti těm a támhletěm, protože jednou napsali něco ošklivého o jeho oblíbené značce a jako parodaox zde přibyde asi 400 příspěvků od těch, kteří odsoudí aktivní diskutéry. Prostě klasika vánočního období.
Já diskuze za ty roky beru jako způsob zábavy a často díky mnoha diskutérům jako výborný zdroj informací.
Někdo tráví večery koukáním na Superstar, Ulici a Ordinaci v Růžové zahradě, někdo ani televizi nemá.
Nicméně, rád bych poděkoval všem diskutérům za spoustu zábavy, často v dobré společnosti a pevně věřím, že kvalitu diskuzí na auto.cz udržíme stále vysokou, vždy jsem v podstatě na Vás pánové (a občas i dámy) hrdý, když čtu ty nesmysly bez hodnoty např. na novinkách, idnes či pod meziplynem :yes😒br />
PF 2015: [odkaz]
😉
pridavam vysledky z minuleho roka pre porovnanie [odkaz]
isty ubytok prispevkov tu vidim aj ja, redakcia ma pravdu ( Kylie nam dokonca zmizla uplne )
pridavam vysledky z minuleho roka pre porovnanie [odkaz]
isty ubytok prispevkov tu vidim aj ja, redakcia ma pravdu ( Kylie nam dokonca zmizla uplne )
Já si o místo přilepšil, heč >😒]
p.s. Tak sem už ti dneska prokoukl tu ídvacítku >😒] >😒] No.... radši ti nebudu kazit svátky 😁
p.s. Tak sem už ti dneska prokoukl tu ídvacítku >😒] >😒] No.... radši ti nebudu kazit svátky 😁
O tej i20 mozes urobit nejaky blog, alebo recenziu a uverejni to az 1.1. - ako na novy rok, tak po cely rok >😒]
hadam ta v niecom nova i20 nemilo prekvapila? .. no viem ze si postavou "vyssi naklad" ... ocakavam zase nejake priestorove "faux pas" alebo sa mylim? 😉 ... nestras ma prosim teraz na vianoce ... poprosim radsej len tie dobre spravy >😁
Ne, prostorově naopak dobré, dokonce bych řekl velmi dobré na svou třídu a to i vůči etalonu (který také není zlý) 😄 Řeknu jen, že fotky sou lepší než realita a že když jsem prozkoumával Genesis, tak zamrzí více, když víš, že Hyundai zas tak marná není a lecos už zvládne vyrobit 😄 Škoda, že se neinspirují i levnější modely alespoň v něčem.
tak bohuzial setri sa uz asi vsade..... a male auta su male auta..... na jednej strane sice maju coraz viac technologii a bohatsiu vybavu ako kedysi ale na druhej strane nemozu stat 400 tisic v zaklade lebo by to nikto nekupil .... niekde sa to musi asi vykompenzovat.... vid vyplne dveri.... alebo rozne lacne displeje .. makcene plasty uz niekde nahrdzuju tvrdymi..... cena sa musi udrzat silou mocou co najnizsia
hyundai ma na to aby bol na spici.... ale ta spica je uz dnes ina ako kedysi... setri sa proste... setri vw setri hyundai setri skoda a aj toyota....
pochopitelne ze i20 nebude zvnutra na urovni lexusu alebo bmw ..... ale voci fabii a polu je verim ze rovnocenny super....
ako to vidis v porovnani s fabiou alebo polom? mam na mysli pocit z kvality interieru..... ja som sedel len v tomto sucasnom pole pred inovaciou.... v novej i20 ani novej fabii som este nesedel.... v pole sa mi to videlo na dotyk a na pohlad super spracovane .... ale podla mna je to dost malicke auto zvnutra ...
hyundai ma na to aby bol na spici.... ale ta spica je uz dnes ina ako kedysi... setri sa proste... setri vw setri hyundai setri skoda a aj toyota....
pochopitelne ze i20 nebude zvnutra na urovni lexusu alebo bmw ..... ale voci fabii a polu je verim ze rovnocenny super....
ako to vidis v porovnani s fabiou alebo polom? mam na mysli pocit z kvality interieru..... ja som sedel len v tomto sucasnom pole pred inovaciou.... v novej i20 ani novej fabii som este nesedel.... v pole sa mi to videlo na dotyk a na pohlad super spracovane .... ale podla mna je to dost malicke auto zvnutra ...
Polo se přiznám sem nové neviděl, ale upřímě? Ta Fabie je uvnitř lepší. Porovnávám Ambition vs Family +, obě střední výbavy. Je pravda, že i 20 má o trochu více měkčených plastů, ale je to jen takový ovál zepředu na palubce, jinak je vše také tvrdé. Teď použiju takovou frázi, kterou tady často píší redaktoři či fanoušci koncernu, ale ve srovnání těchto dvou vozů dost sedí a to, že u té Škodovky jsou ty tvrdé plasty hezčí, povrchová úprava působí trochu dospěleji.
Dveře jsou také plastové, možná nejsou tak tenké, ale dojem je stejně nic moc. Opravdu se mi nelíbil volant, to Škodovka má ve střední výbavě o dost lepší, řadiící páky jsou obě hnusné plastové, to asi ve vyšších výbavách musíš hledat lepší. Bod pro i20 je, že ji nemá tak utopenou. Sedačky nejsou zlé, ale Škodovka v Ambition zase je o kus dál, jsou pohodlnější, lépe tvarované. Prostor jsem popsal výše, toho je tam hodně na svou třídu a auto je veliké, stejně tak i kufr se vytáhl a možná bude útočit na nižší střední velikostí ( Takovej Focus na tom v HB o tolik lépe není v kufru). Nicméně když nemá hliníky, nevypadá už zdaleka tak dobře ( Viděl jsem bílou,červenou a pak divné zlaté a modré barvy, nejlepsi asi červená).
Suma sumárum, na fotkách ten interiér vypadá, že je udělán ve stylu Ceedu... opravdu není. Já bych asi v této třídě odešel do Francouzských vod k Renaultu, nebo bych uvažoval i nad tou Fabií (dobrý výběr motorů TSI). Clio se mi líbí více, povedlo se, ale Fabie je takovej Apoštol až na ty plasty... jenže fakt může být hůř jak je vidno 😐 Ještě je velmi dobrým vozem Fiesta s Ecoboostem, jenže tu bych viděl spíš pro holku... leda Fiestu ST >😒]
Kdo chce ale prostorné auto, tam Hyundai je opravdu prostorným vozem atakujícím nižší střední a prodejce ho směle postavil proti Golfu a to prý i jízdně.... >😒] Jen bych si připlatil 3500 za loketní opěrku v předu >😁
Dveře jsou také plastové, možná nejsou tak tenké, ale dojem je stejně nic moc. Opravdu se mi nelíbil volant, to Škodovka má ve střední výbavě o dost lepší, řadiící páky jsou obě hnusné plastové, to asi ve vyšších výbavách musíš hledat lepší. Bod pro i20 je, že ji nemá tak utopenou. Sedačky nejsou zlé, ale Škodovka v Ambition zase je o kus dál, jsou pohodlnější, lépe tvarované. Prostor jsem popsal výše, toho je tam hodně na svou třídu a auto je veliké, stejně tak i kufr se vytáhl a možná bude útočit na nižší střední velikostí ( Takovej Focus na tom v HB o tolik lépe není v kufru). Nicméně když nemá hliníky, nevypadá už zdaleka tak dobře ( Viděl jsem bílou,červenou a pak divné zlaté a modré barvy, nejlepsi asi červená).
Suma sumárum, na fotkách ten interiér vypadá, že je udělán ve stylu Ceedu... opravdu není. Já bych asi v této třídě odešel do Francouzských vod k Renaultu, nebo bych uvažoval i nad tou Fabií (dobrý výběr motorů TSI). Clio se mi líbí více, povedlo se, ale Fabie je takovej Apoštol až na ty plasty... jenže fakt může být hůř jak je vidno 😐 Ještě je velmi dobrým vozem Fiesta s Ecoboostem, jenže tu bych viděl spíš pro holku... leda Fiestu ST >😒]
Kdo chce ale prostorné auto, tam Hyundai je opravdu prostorným vozem atakujícím nižší střední a prodejce ho směle postavil proti Golfu a to prý i jízdně.... >😒] Jen bych si připlatil 3500 za loketní opěrku v předu >😁
Vidíš, Topre, už sbíráš čárky do novýho roku. 😄
A pokračuješ tam, kde jsi skončil. Dvě věty, a obě zbytečné. První s odkazem na minulý rok (k čemu?), a druhá úplně zbytečná. Zkus se trošku polepšit. 😉
PS: tu knihu ti přeju, jen si přečti celou, ne jen o korejských vozech.
A pokračuješ tam, kde jsi skončil. Dvě věty, a obě zbytečné. První s odkazem na minulý rok (k čemu?), a druhá úplně zbytečná. Zkus se trošku polepšit. 😉
PS: tu knihu ti přeju, jen si přečti celou, ne jen o korejských vozech.
petrumr
Měl by si to psát čečsky, luštit slovenštinu s nářečím je nad moje síly. >😁 Průměr 12 příspěvků za den bych ve svém případě považoval za duševní poruchu.
Občas mám pocit, že Kylie... [odkaz] >😒]
Gilgit
noooo, neviem ci nam ta "Kylie" zmizla uplne >😒]
zatial to vsetko vypada tak, ze pouzila najskor tu istu fintu ako ty - zmena nicku, potom ale asi aj nejaky ten chirurg, ktory z nej urobil muza, no a teraz to tu mame... :-!
Ja som teda nepozeral jej a neskor jeho osobnu kartu do hlbky - ze by som mal moznost vidiet, ze je to teda ona, ten novy on. ( Kurnaaaa, blbo sa to vysvetluje, ale vsetci vieme o co ide, tak by nam tu mohol s tym pomoct niekto fundovany... :-! )
V kazdom pripade - retorika ostala, protikoncernova zaujatost tiez, len ubudli tie nezmyselne CApslOCky >😁
zatial to vsetko vypada tak, ze pouzila najskor tu istu fintu ako ty - zmena nicku, potom ale asi aj nejaky ten chirurg, ktory z nej urobil muza, no a teraz to tu mame... :-!
Ja som teda nepozeral jej a neskor jeho osobnu kartu do hlbky - ze by som mal moznost vidiet, ze je to teda ona, ten novy on. ( Kurnaaaa, blbo sa to vysvetluje, ale vsetci vieme o co ide, tak by nam tu mohol s tym pomoct niekto fundovany... :-! )
V kazdom pripade - retorika ostala, protikoncernova zaujatost tiez, len ubudli tie nezmyselne CApslOCky >😁
Letos je už kompletně "s gulama" na 17. místě.
Zůstala glorifikace C5, nesnášenlivost vůči Audi i odkazy na audio stránky. 😉
Zůstala glorifikace C5, nesnášenlivost vůči Audi i odkazy na audio stránky. 😉
Ty fakt nemáš hranice. Tyhle blekoty vůči mě sou trapný, to co sis dovolil ke Kylii naprostej hnus a ty si přes držku vopravdu zasloužíš
Gilgit
I ty Brute? Víš co je nejsmutnější? Jedinej kdo to správně trefil je flyboyeda. Že ty deš spíš cestou whita a audiRS6 bych nečekal
Gilgit
Nejsi to ty, kdy pravidelně vyčítá ostatním "lživá obvinění bez důkazů"? Máš své indicie, které ale podle mě nedokazují vůbec nic. Ať je Hamunasakra kdokoliv, je nějaký zvláštní důvod to řešit? Prozatím je zde anonymní diskuzní fórum. Když Ham. řekl, že je přítel Kylie, nenapadá mě žádný důvod, proč bych se měl šťárat v tom, jestli to náhodou není jinak. A pokud to opravdu je Kylie, tak co? No a? Co když ty jsi 60-ti letý transvestita? Tvůj problém. Tady jsi Gilgit. 😉
Presne. :yes:
Gilgit
Robíš presne to, čo som písal, že robíš. Sám štekáš na iných jak pes, a pre seba vyžaduješ jednanie v rukavičkách. A utrieď si konečne pojmy a dojmy, ako som ti už písal. Ja som nereagoval primárne na teba. Ale ako vidíš, netrepal som do vetra, tvoje spôsoby si všímajú aj iní. A svoje novoročné prianie som, čo sa teba týka, nejak podmienil. Takže trochu sebareflexie, prosím.
Nepřímý důkaz tu je - nick Hammunasakra vznikl přejmenováním nicku Kylie. To by pro začátek mohlo stačit k tomu, aby se diskutující minimálně zajímal o to, s kým že se tu vlastně baví.
PS: nepoužívej prosím Ham. jako zkratku pro Hammunasakra... chvíli mi zatrnulo.
PS: nepoužívej prosím Ham. jako zkratku pro Hammunasakra... chvíli mi zatrnulo.
Tak este ze si ma upozornil, ze to Ham. je skratka ! Cely Stedry Vecer mi to vrtalo hlavou 8-s 😲
Takze Vianoce uz mozem veselo dalej prezivat kludnejsie >😁 >😁 >😁 >😁
Takze Vianoce uz mozem veselo dalej prezivat kludnejsie >😁 >😁 >😁 >😁
Jo, taky jsem si myslel, že je to Kylie, a bylo mi jím vysvětleno (nebo jsem to tak aspoň pochopil), že je to její přítel. Přijde mi to jako normální vysvětlení.
Nepochopil jsem-proč ti zatrnulo z Ham. ?
Nepochopil jsem-proč ti zatrnulo z Ham. ?
neverim, ze by [odkaz] bol Kylien priatel !!!
na to si tu este asi trosku kratko 😉
na to si tu este asi trosku kratko 😉
Tak tento Ham. mě nenapadl.
a aky teda ???
Byla to samozřejmě jen zkratka Hammunasakry.
Není to stupidní debata, jestli někdo, kdo říká opakovaně že je chlap, je nebo není chlap? Asi mám dlouhý vedení, nějak mi nedochází proč to řešit.
Není to stupidní debata, jestli někdo, kdo říká opakovaně že je chlap, je nebo není chlap? Asi mám dlouhý vedení, nějak mi nedochází proč to řešit.
vysvetlim sukromne...v SZ...
Tak co si zase vymyslíš? karelgr byl skoro jedinej kterej reagoval normálně a dospěle tak se to pokusíš napravit? >😒]
Ja rozhodne nemam co napravat. Myslim, ze moj postoj ku tebe som ti v SZ vyjadril dost jasne. Jemu som napisal len fakty z minulosti, on sam uvidi a podla toho sa rozhodne ako inteligentny clovek, ze ako dalej.
Ja si fakt vymyslat nenusim, a bol som este dost mierny, ked som opisoval sposob nasej komunikacie za posledne dni cez SZ. Ani som ta necitoval...a kludne som mohol.
Je to ale pod moju uroven, nase problemy by sme si mali vyriesit my.
Ale je logicke, ze clovek chce byt informovany z oboch stran. Moj pohlad na vec dostal.
Teraz zalezi len na tebe, ako sa k tomu postavis.
Za seba mozem povedat: Mne by teraz ani "original Kylie tu nevadila".
Pokial sa naucial pisat, a pisat pravdivo a slusne, bez zbytocnej nenavisti k 1 koncernu...kludne >😁
a to myslim smrtelne vazne !
Otazka je, ako by to fungovalo: Ja sa totiz kontrolovat viem, a pred par dnami som si dal take male predsavzatie, reagovat co najkludnejsie aj na dost "osemetne" reakcie, ktore su namierene budto voci mne, alebo voci mojim oblubencom.
Nad touto odpovedou som tiez chvilu vahal - ci vobec o nu stojis, nakolko som si vsimol, ze zabavy tu mas vcelku dost aj bezo mna 😉
Toz, vyber je na tebe.
Ja si fakt vymyslat nenusim, a bol som este dost mierny, ked som opisoval sposob nasej komunikacie za posledne dni cez SZ. Ani som ta necitoval...a kludne som mohol.
Je to ale pod moju uroven, nase problemy by sme si mali vyriesit my.
Ale je logicke, ze clovek chce byt informovany z oboch stran. Moj pohlad na vec dostal.
Teraz zalezi len na tebe, ako sa k tomu postavis.
Za seba mozem povedat: Mne by teraz ani "original Kylie tu nevadila".
Pokial sa naucial pisat, a pisat pravdivo a slusne, bez zbytocnej nenavisti k 1 koncernu...kludne >😁
a to myslim smrtelne vazne !
Otazka je, ako by to fungovalo: Ja sa totiz kontrolovat viem, a pred par dnami som si dal take male predsavzatie, reagovat co najkludnejsie aj na dost "osemetne" reakcie, ktore su namierene budto voci mne, alebo voci mojim oblubencom.
Nad touto odpovedou som tiez chvilu vahal - ci vobec o nu stojis, nakolko som si vsimol, ze zabavy tu mas vcelku dost aj bezo mna 😉
Toz, vyber je na tebe.
Popravdě řečeno ne. Vzniknul sloučenim účtů Kylie a Hammunasakra. Po dlouhý době co Kylie vodešla a našli se i ***i co jí psali na soukromej mail, kterej kvůli tomu musela změnit. A po roce nebo jaký době se redakce zeptala jestli může účty sloučit. A je pro mě skoro neskutečný číst jaký konstrukce tady kdo vymyslel.
Tim nemyslim whita kterej to celou dobu ví. Ten jen nenávidí Kylii a mě se snaží mazat schody
Tim nemyslim whita kterej to celou dobu ví. Ten jen nenávidí Kylii a mě se snaží mazat schody
hehehe uz vidim jak nekdo z redakce pise jestli muzou sloucit nicky😊
musim se zeptat Topora, jestli mu taky nepsali😊
musim se zeptat Topora, jestli mu taky nepsali😊
Tak do toho du. Vsadíme to vo celej tvuj majetek >😒]
z tvoji reakce vyplyva, ze jsem navrhoval nejakou sazku. a chapu nadseni
clovicka v cervenych cislech si pomoct, ale nemuzu slouzit. sorry😞
clovicka v cervenych cislech si pomoct, ale nemuzu slouzit. sorry😞
Únik kombinovanej s výpadem? Jako couvačka docela dobrý :yes: >😒]
Tak zkus příště nejdřív myslet a až potom psát 😄
Tak zkus příště nejdřív myslet a až potom psát 😄
nebylo toho ztrapňování se už tak akorát na jednu připrclou blondýnu?
Nevim jestlis to zkusil ale výsledek je nadále dost zoufalej >😁
A tvoje odpověď, překvapivě se týkající pouze Miga, "dost zoufalá" není?
Tak teď tě nechápu. Nezdá se ti má reakce na : "připrclou blondýnu"? Neřikej že stojíš na straně Kylie a zdá se ti to vůči ní sprostý? To bych teda čuměl
Narážel jsem na vaši reakci na mě z 19😁5, kde jste místo reakce na podstatné věci reagovali pouze na mou zmínku o Migovi.
P.S. Co konkrétně se mi mělo zdát vůči Kylie sprosté?
P.S. Co konkrétně se mi mělo zdát vůči Kylie sprosté?
Hraješ že si přehlíd tu: "připrclou blondýnu"? Nech toho. To co s migem předvádíte vůči Kylii je naprosto votřesný
S Migem nemáme společného vůbec nic a rozhodně ani nemáme v plánu třeba "slučování nicků".
Ptám se tedy jasně a přímo, co konkrétně máte na mysli, tím nepodloženým osočování ve smyslu, že nick Kylie nenávidím, nebo že tu vůči němu něco předvádím apod.?
Pokud k tomu máte něco konkrétníh👋adekvátního a prokazatelného, tak sem s tím, v opačném případě laskavě začněte zvládat svou velmi bujnou fantazii.
Ptám se tedy jasně a přímo, co konkrétně máte na mysli, tím nepodloženým osočování ve smyslu, že nick Kylie nenávidím, nebo že tu vůči němu něco předvádím apod.?
Pokud k tomu máte něco konkrétníh👋adekvátního a prokazatelného, tak sem s tím, v opačném případě laskavě začněte zvládat svou velmi bujnou fantazii.
No společnou máte minimálně tu "lásku" ke Kylii
Už mě to nebaví. Voba víme co a jak takže štastný a veselý [odkaz]
Už mě to nebaví. Voba víme co a jak takže štastný a veselý [odkaz]
Takže nic konkrétníh👋adekvátního..., OK.
"Veselé" Vánoce a "šťastný" nový rok už jste mi "popřáli" přes SZ na Štědrý den (na požádání jej mohu citovat), takže dodatečně už se snažit nemusíte.
"Veselé" Vánoce a "šťastný" nový rok už jste mi "popřáli" přes SZ na Štědrý den (na požádání jej mohu citovat), takže dodatečně už se snažit nemusíte.
To mi teď jako vykáš? Nebo ses ztotožnil s migovou verzí že sem Evi a je mi 60 >😒] Což je vod něj fakt vodporný chování, kdyby si náhodou fakt myslel že sem ženská. Vy dva ste buď jeden těžkej póvl nebo ste se hledali 😄
Klidně mě cituj a pro jistotu to zvopakuju: "Ať se ti daří přesně podle toho jakej si. Jestli si křivej hajzlík jak si myslim ať se ti daří fakt špatně a navopak"
Popřeješ mi to samý? 😉
Klidně mě cituj a pro jistotu to zvopakuju: "Ať se ti daří přesně podle toho jakej si. Jestli si křivej hajzlík jak si myslim ať se ti daří fakt špatně a navopak"
Popřeješ mi to samý? 😉
Já myslel citaci té vaši původní štědrovečerní verze (cituji)😒br />
"Hej lůzre, to se i po takový době musíš navážet do Kylie? Fakt hnus. Tak ať je ti to co seš v tom ksichtu vidět už jen víc a víc"
Samozřejmě, že nevykám, jen se mi to už nechce psát ve dvou rodech, tak to aspoň píšu v množném čísle, doufám, že je to tak správně, vzhledem k vašemu "sloučenému" nicku. Podle vašich reakcí asi ano, protože už nejsou tak sprosté, jako když jsem to psal ve dvou rodech.
Samozřejmě, že nevykám, jen se mi to už nechce psát ve dvou rodech, tak to aspoň píšu v množném čísle, doufám, že je to tak správně, vzhledem k vašemu "sloučenému" nicku. Podle vašich reakcí asi ano, protože už nejsou tak sprosté, jako když jsem to psal ve dvou rodech.
Jasně že nepopřeješ 😄
A když už si to zmínil: "Proč vlastně po letech s migem tak nenávistně napadáte ženskou co ste nikdy ani neviděli? Protože měla jinej názor na nějaký plechovky na 4 kolech?"
Máš koule na tohle vodpovědět?
A když už si to zmínil: "Proč vlastně po letech s migem tak nenávistně napadáte ženskou co ste nikdy ani neviděli? Protože měla jinej názor na nějaký plechovky na 4 kolech?"
Máš koule na tohle vodpovědět?
Jako za starých Kylie časů, kafemlejnek hadra a furt do kola a furt bez argumentů...
Neboj, "koule" jsou, akorát logicky není na co odpovídat. Jak totiž můžu někoho údajně "nenávistně" napadat, když není pravda ani to, že ho nenávidím??? Viz má reakce z 23:16 a tvoje na to z 1:00.
A hlavně by ses měl konečně rozhodnout za koho z vás dvou aktuálně píšeš, údajně se tu totiž "navážíme" do nicku, který sice píše v mužském rodu jedn. čísla, ale přitom zároveň tvrdí, že se tu navážíme do Kylie! Tak je to vlastně doopravdy, nemáte nakonec v tom sloučení hokej hlavně vy sami? :😉 😉
Neboj, "koule" jsou, akorát logicky není na co odpovídat. Jak totiž můžu někoho údajně "nenávistně" napadat, když není pravda ani to, že ho nenávidím??? Viz má reakce z 23:16 a tvoje na to z 1:00.
A hlavně by ses měl konečně rozhodnout za koho z vás dvou aktuálně píšeš, údajně se tu totiž "navážíme" do nicku, který sice píše v mužském rodu jedn. čísla, ale přitom zároveň tvrdí, že se tu navážíme do Kylie! Tak je to vlastně doopravdy, nemáte nakonec v tom sloučení hokej hlavně vy sami? :😉 😉
Kdo by to byl čekal že nevodpovíš
Zase to sloučení? Vsadit se bojíš ale rejpat budeš dál?
A prosim tě nedělej ze sebe slušňáka. Znám jen zlomek toho co ste napsali Kylii a je to naprosto vodporný a chlap co je takový věci schopnej říct ženský je totální lůza
Zase to sloučení? Vsadit se bojíš ale rejpat budeš dál?
A prosim tě nedělej ze sebe slušňáka. Znám jen zlomek toho co ste napsali Kylii a je to naprosto vodporný a chlap co je takový věci schopnej říct ženský je totální lůza
Stále dokola omíláte něco o tom, jak hrozné věci jsem psal nicku Kylie, jak ho údajně nenávidím apod. Co tak dát odkaz na nějakou konkrétní diskusi, kde jsem ji údajně (doslova) nepředstavitelně hrubě urážel apod.? Jenže to byste potom jednak nemohli dělat z komára vola a navíc by si někdo mohl přečíst ty perly, kterými stále dokola "argumentoval" nick Kylie..., kterému navíc stačilo napsat třeba oslovení "teto" a hned k vůli tomu "vyskakoval(a) z kůže"...
Klidně nějaký ty perly cituj 😄
Co tě tak šokuje na tom že se jí nelíbilo když jí řikáš teto? Je to skoro stejný jako když jí mig řiká Evi.
Pro mě to dorozčísnul teď audiRS6. Na tohle fakt nemám žaludek a říct popravdě proč i po letech vo ní mluvíte tak jak mluvíte na to evidentně nemá ani jeden z vás
Co tě tak šokuje na tom že se jí nelíbilo když jí řikáš teto? Je to skoro stejný jako když jí mig řiká Evi.
Pro mě to dorozčísnul teď audiRS6. Na tohle fakt nemám žaludek a říct popravdě proč i po letech vo ní mluvíte tak jak mluvíte na to evidentně nemá ani jeden z vás
Proč bych měl já cokoli z té doby citovat? Já tady snad někoho dokola otravuji s tím, že mě nick Kylieskara (nebo jakýkoli jiný) nenávidí a podobné nesmysly/bláboly? A pokud by mi měly vadit, prkotiny typu, jako že mě např. někdo v anonymní int. diskusi osloví strýci/teto tak do takových diskusí prostě a jednoduše vůbec nelezu.
Sami uznáváte, že jsem osobu která tu psala pod nickem Kylie osobně nikdy neznal, tak jak jsem jí mohl nenávidět/milovat, nebo jí vůbec cokoli věřit, včetně ženského rodu ve kterém tu psala? Když tu začnu od zítřka psát pod jiným nickem v ženském rodu začne se ke mně váš sloučený nick chovat naopak extra slušně i přesto, že budu psát stejnou formou (pro váš nick ve dvou rodech)?
A ten stejný současný zdvojený nick Hammunasakra, který mě tu několikrát v reakcích hrubě urážel a dokonce vyhrožoval fyzickým násilím (např. Gilgit toho byl svědkem, ale případně mohu ocitovat) jen proto, že jsem si dovolil reagovat na tento sloučený nick ve dvou rodech, mě teď tady chce soudit za to, že jsem si dovolil použít v souvislosti s nickem Kylie výrazem "teto"?
Tak to už je opravdu dokonalý Absurdistán..., to snad ani není kozel zahradníkem, ale spíš dlaždič farářem.
Sami uznáváte, že jsem osobu která tu psala pod nickem Kylie osobně nikdy neznal, tak jak jsem jí mohl nenávidět/milovat, nebo jí vůbec cokoli věřit, včetně ženského rodu ve kterém tu psala? Když tu začnu od zítřka psát pod jiným nickem v ženském rodu začne se ke mně váš sloučený nick chovat naopak extra slušně i přesto, že budu psát stejnou formou (pro váš nick ve dvou rodech)?
A ten stejný současný zdvojený nick Hammunasakra, který mě tu několikrát v reakcích hrubě urážel a dokonce vyhrožoval fyzickým násilím (např. Gilgit toho byl svědkem, ale případně mohu ocitovat) jen proto, že jsem si dovolil reagovat na tento sloučený nick ve dvou rodech, mě teď tady chce soudit za to, že jsem si dovolil použít v souvislosti s nickem Kylie výrazem "teto"?
Tak to už je opravdu dokonalý Absurdistán..., to snad ani není kozel zahradníkem, ale spíš dlaždič farářem.
>😒] :yes:
Vypada to tak, ze to mnozne cislo by mohlo byt aj pre mna riesenie >😒]
Btw., mam tu odcitovat ake Vianocn👋Novorocne prianie som dostal ja ? >😒]
Vypada to tak, ze to mnozne cislo by mohlo byt aj pre mna riesenie >😒]
Btw., mam tu odcitovat ake Vianocn👋Novorocne prianie som dostal ja ? >😒]
Gilgit
OK, ked pan prosi, sluha musi 😉 😒br />
Definitivně smě nasral. Si stejná křivej hazl co nedodrží absolutně nic jako white. Di do * a zůstaň tam zkurvenej křivej * 8-s
Fakt mě mrzí že se nemůžem potkat osobně. Na bezpáteřní ubožáky platí jedině pár přes držku. FAkt se nedivim Kylii. Něco co ste jí psali mi ukázala a teď vim že to co mi popisovala byla prostě pravda. White a ty ste voparvdu totální vodpad. Naprostá lůza. Co nejhnusnější zbytek života
Ja si ale z toho tazku hlavu nerobim, len dufam, ze to bolo posledny raz, co mi take nieco v SZ prislo.
A budem sa snazit aj napriek tomuto vsetkemu reagovat co najkludnejsie 😉
Definitivně smě nasral. Si stejná křivej hazl co nedodrží absolutně nic jako white. Di do * a zůstaň tam zkurvenej křivej * 8-s
Fakt mě mrzí že se nemůžem potkat osobně. Na bezpáteřní ubožáky platí jedině pár přes držku. FAkt se nedivim Kylii. Něco co ste jí psali mi ukázala a teď vim že to co mi popisovala byla prostě pravda. White a ty ste voparvdu totální vodpad. Naprostá lůza. Co nejhnusnější zbytek života
Ja si ale z toho tazku hlavu nerobim, len dufam, ze to bolo posledny raz, co mi take nieco v SZ prislo.
A budem sa snazit aj napriek tomuto vsetkemu reagovat co najkludnejsie 😉
Gilgit
To fakt je. A je naprosto jasný že to bylo jen tak z ničeho nic bez důvodu :yes: >😁
Když sluha musí tak ho zkus poprosit ať ti vocituje co von napsal Kylii. Ne mě ale Kylii. Schválně jestli bude s takovou chutí citovat sám sebe
Když sluha musí tak ho zkus poprosit ať ti vocituje co von napsal Kylii. Ne mě ale Kylii. Schválně jestli bude s takovou chutí citovat sám sebe
S Kylie sme mali fakt "zaujimavy vztah". Ano, obcas zazneli hrube vulgarne nadavky aj odo mna na jej adresu, dnes by som sa uz dokazal ovladnut a nenechal sa vyprovokovat. Vtedy to bolo ale proste ine...O dost "ine" :-!
Dokonca sme sa par krat aj na par drobnostiach zhodli. Ale potom prisli zase Audi-hate reci, velebenie citronov a pod...no a par krat rupli nervy aj mne.
Samozrejme - nikde nepadla ani zmienka o osobnom fyzickom napadnuti - udriet zensku - to je vec slabochov. I ked par po holej by si asi este stale obcas zasluzila >😒]
Sorry, ale ako som ti napisal uz davnejsie - ja ostavam kludny a slusny. Pan Boh nech mi v tom pomoze! Tak ma zbytocne neprovokuj, reaguj slusne, adekvatne a vsetko bude v poraadecku 😉
Tymto asi tu v tomto vlakne koncim, budem to uz asi len pozorovat...
Prispievat tu benzinom do ohna - netreba 😉
Dokonca sme sa par krat aj na par drobnostiach zhodli. Ale potom prisli zase Audi-hate reci, velebenie citronov a pod...no a par krat rupli nervy aj mne.
Samozrejme - nikde nepadla ani zmienka o osobnom fyzickom napadnuti - udriet zensku - to je vec slabochov. I ked par po holej by si asi este stale obcas zasluzila >😒]
Sorry, ale ako som ti napisal uz davnejsie - ja ostavam kludny a slusny. Pan Boh nech mi v tom pomoze! Tak ma zbytocne neprovokuj, reaguj slusne, adekvatne a vsetko bude v poraadecku 😉
Tymto asi tu v tomto vlakne koncim, budem to uz asi len pozorovat...
Prispievat tu benzinom do ohna - netreba 😉
Vidim že dál deš tvrdě cestou avizovaný nestrannosti :yes: 😄
Já si Vánoce rozhodně užíval [odkaz] >😒]
Já si Vánoce rozhodně užíval [odkaz] >😒]
Klidně, a až tu toho bude víc, tak to můžeme vydat i knižně, jako sbírku absurdních vánočních a novoročních přání sloučeného nicku "Kyliesakra". 😉
Už seš třetí kdo mu to doporučuje. A dotřetice se tě ptám jestli máš na to popřát mi to samý co já tobě? A podruhý jestli máš gule na to říct proč a co tak nenávidíte na ženský co ste nikdy ani neviděli a roky s ní nemluvili? Máš na to?
Neboj, přát ti to, co ty mně, určitě nebudu a na Štědrý den už vůbec ne. Jednak jsem poměrně slušně vychovaný a psychicky docela vyrovnaný člověk, a pak takové "přání" by pro tebe bylo nesrovnatelně nebezpečnější, než pro mě, viz i tvé vánoční přání pro RS6, za které by se každý normální člověk prostě musel stydět.
Takže já nenávidím Kylie... >😁
S jakou bombou přijdete příště?
Měli by jste se zkusit nějakou terapii (bez ironie), viz vaše včerejší "štědrovečerní sz", nemluvě o několika vašich vyloženě sprostých reakcích v poslední době.
Sami určitě nejlíp víte, proč došlo k tomu vašemu "sloučení nicků" a dost o tom zřejmě ví i Mig a část redakce. Proč nenapíšete, které konkrétní nicky vám údajně psali na soukromý mail apod.?
S jakou bombou přijdete příště?
Měli by jste se zkusit nějakou terapii (bez ironie), viz vaše včerejší "štědrovečerní sz", nemluvě o několika vašich vyloženě sprostých reakcích v poslední době.
Sami určitě nejlíp víte, proč došlo k tomu vašemu "sloučení nicků" a dost o tom zřejmě ví i Mig a část redakce. Proč nenapíšete, které konkrétní nicky vám údajně psali na soukromý mail apod.?
Jo nejsem Kylie a i když to zdá se ani tobě mozek nebere tak sem nikdy žádnej Citroen neměl a hodně pravděpodobně mít ani nebudu. A to s těma příspěvkama myslíš vážně? To seš možná jedinej kdo to neví 😄
naprosto mi staci, ze nepise ty zrudnosti velkyma/ malyna
Koukám vás ta ženská s mozkem v hlavě musela fakt hodně * >😒]
ranní ptáče? 😉
Gilgit
Gilgit
Hammunasakra není Kylie, detektive, je to její infant, v každém významu toho slova.
Klameš.
Gilgit
Mýliš si pojmy a dojmy. Skús nejaký dobrý výkladový slovník. Vyhneš sa omylom.
Gilgit
Reakcia toho nicku bola práve taká, akoby si ju písal ty sám. Prečo by som si to nemohol myslieť? Zakážeš mi? Na rozdiel od tvojich tvrdení to nešírim, týkalo sa to jediného príspevku. Ak mieniš týmto spôsobom vystupovať ďalej, obávam sa, že happy-end nebude. A nejak ma to prestáva aj trápiť. Si proste protivný a s takými ľuďmi sa obvykle často nebavím, okrem kazenia nálady toho veľa nezvládnu.
Gilgit
Kdo? Ty? ....kdybys raději byl zticha.....
Gilgit
Čisti si to u sebe doma, tady jsi trochu krátce na to aby sis to mohl dovolovat vůbec vzít do úst.
Gilgit
" Kdo jsi bez viny, hoď po ní (MM) první kamenem."
Čim dál tim víc mi připomínáš Francise Underwooda [odkaz] Teda jeho naštěstí zdaleka ne tak schopnou rádobykopii 😄
Já vám naopak (raději) nebudu psát, koh👋co mi připomíná váš údajně "sloučený" nick, a hlavně jeho "politicky" pečlivě vyhýbavé reakce v této diskusi.
Ale copak. Další zpochybňovač? Tak se poď vsadit ty >😒]
Naopak, já rozhodně nepochybuji o tom, že máte nějaké vážnější "sloučené" problémy, samozřejmě myslím především "sami se sebou"...
Kecy ti dou a teď k věci: "Vsadíš to?"
Jaká sázka, k vůli čemu, o co a proč? Rádi byste dokázali něco, co normálně dokázat neumíte/nemůžete, tak aspoň zoufale zkoušíte ohromit publikum sázkou tzv. "o všechno"? A co když už ani sami v podstatě nemáte co vsadit?
Mimochodem co bude s tou citací?
Mimochodem co bude s tou citací?
Chápu. Druhej mig 😄
Nemáš ty nakonec víc nicků a proto ses tak divil že ty naše dva sloučili? >😁
Tohle de i zpětně snadno dokázat. Že Kylie psala z jinýho počítače a to sloučení nabídli po mnoha měsících když si změnila i e-mail a na ten původní plus svuj sem chodil už jen já. Takže co? Jaký máš další nicky? >😒]
Nemáš ty nakonec víc nicků a proto ses tak divil že ty naše dva sloučili? >😁
Tohle de i zpětně snadno dokázat. Že Kylie psala z jinýho počítače a to sloučení nabídli po mnoha měsících když si změnila i e-mail a na ten původní plus svuj sem chodil už jen já. Takže co? Jaký máš další nicky? >😒]
Jenom k vůli tomu se chtěl sázet, a to jsi nemohl normálně napsat rovnou?
Mám pouze jeden nick a k tomu docela skromný/obyčejný - nesloučený...
Mám pouze jeden nick a k tomu docela skromný/obyčejný - nesloučený...
Gratulácia víťazom!
A gratulácia redakcii. Vhodne zvolená cena - obrázky áut ocenených určite potešia a my ostatní budeme čerpať z ich novonadobudnutých skúseností, tomu hovorím win-win riešenie 😉
Uvítal by som aj ďalšie štatistiky, napríklad najvyšší počet získaných či rozdaných palcov, nech vieme ako kvalitu diskutujúcich hodnotia samotní čitatelia.
A gratulácia redakcii. Vhodne zvolená cena - obrázky áut ocenených určite potešia a my ostatní budeme čerpať z ich novonadobudnutých skúseností, tomu hovorím win-win riešenie 😉
Uvítal by som aj ďalšie štatistiky, napríklad najvyšší počet získaných či rozdaných palcov, nech vieme ako kvalitu diskutujúcich hodnotia samotní čitatelia.
Kéž by Topper dostal jako odměnu spíš jízdu nějakou předváděčkou, ať furt nemusí vařit z plakátů a ze zkušeností z rodinné feldy ;-\
petrumr
Tam taky za rok planejch žvástů dostanou odměnu >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
na porade u mna plati, ze ked ucastnik nema k veci rozumny komentar, mal by mat na obranu vtip, mam rad cierny humor. A po niektorych mudrach, ktore som na poradach pocul, som mal tak zlu naladu, ze sla spravit len dobrym vtipom. Nezufaj, nova generacia len tak srsi hlupostou.
Cesi a moravaci, nezufajte, ze anketu roka vyhral slovak, nevyhral. Vyhral vychodniar >😁 .
Trochu ma mrazi, ked uvazim dosledky vety "i diky vasi aktivite je auto cz takovym, jakym je >😁 " to ako my mozeme za uroven ? Ak ano, tak prvy by mal byt potrestany >😒]
Ak je tento komentar nerozumny, na obnovu dusevnej rovnovahy davam vtip, niektorym sa bude pocas Vianoc mozno hodit >😁
A uz nehovor, ze pre teba ani prstom nepohnem, povedal muz zene a potiahol spust...
Cesi a moravaci, nezufajte, ze anketu roka vyhral slovak, nevyhral. Vyhral vychodniar >😁 .
Trochu ma mrazi, ked uvazim dosledky vety "i diky vasi aktivite je auto cz takovym, jakym je >😁 " to ako my mozeme za uroven ? Ak ano, tak prvy by mal byt potrestany >😒]
Ak je tento komentar nerozumny, na obnovu dusevnej rovnovahy davam vtip, niektorym sa bude pocas Vianoc mozno hodit >😁
A uz nehovor, ze pre teba ani prstom nepohnem, povedal muz zene a potiahol spust...
dikes.....
policajti stopuju auta a odmenuju vodicov za slusnu jazdu. Zastavia jedno a hovoria soferovi😒br /> - Gratulujeme, vyhravate 1 000 eur za vzornu jazdu.
Vodic na to😒br /> - Peniaze? Fajn parada, už sedem rokov si chcem urobit vodicak.
Spolujazdec hovori😒br /> - Neberte ho vazne pan policajt, on ked si vypije, nevie co hovori,
Babka zozadu😒br /> Ja som vam vravela, ze na ukradnutom aute sme nemali ist do mesta.
A z kufra sa ozve😒br /> - Uz sme za hranicami?
policajti stopuju auta a odmenuju vodicov za slusnu jazdu. Zastavia jedno a hovoria soferovi😒br /> - Gratulujeme, vyhravate 1 000 eur za vzornu jazdu.
Vodic na to😒br /> - Peniaze? Fajn parada, už sedem rokov si chcem urobit vodicak.
Spolujazdec hovori😒br /> - Neberte ho vazne pan policajt, on ked si vypije, nevie co hovori,
Babka zozadu😒br /> Ja som vam vravela, ze na ukradnutom aute sme nemali ist do mesta.
A z kufra sa ozve😒br /> - Uz sme za hranicami?
To není špatný vtip, ale zřejmě už bude docela starý (viz 15 000 SK)...
edit - Ještě, žes to stihl editovat, ale ten kurs SK k euru máš teda pořádně nadhodnocený...,
15.000 SK = 1.000 euro? >😁
edit - Ještě, žes to stihl editovat, ale ten kurs SK k euru máš teda pořádně nadhodnocený...,
15.000 SK = 1.000 euro? >😁
ano je to uz roky stary vtip ako vsetky podobne vtipy 😉 ... ale ten sa mi dost pacil lebo je tematikou o autach :yes😒br />
ja si na neho spominam trosku inak ... ale pointa je rovnaka .... chudak sofer 😉 ... vyhra mu moc asi nepomohla 😄
cislo som len tak strelil... aby mal sofer vacsiu vyhru... ved su vianoce 😉 ....
ja si na neho spominam trosku inak ... ale pointa je rovnaka .... chudak sofer 😉 ... vyhra mu moc asi nepomohla 😄
cislo som len tak strelil... aby mal sofer vacsiu vyhru... ved su vianoce 😉 ....
Tak po prvy raz sa musim toppera zastat. Ono hovorit vyhrali ste 995 EUR 82 centov je takeee. To mas ako z pokutami, kedysi si dostal 100, 200,300, 500, 1000, 2000 SKK a teraz su tam take okruhle cisla ako 66, 166, 650 EUR. A podla tych 650 EUR to euro asi nebude nic moc, ked to kedysi bolo 2000 korun slovenskych, alebo je v tom nieco inee ?
Kdyby to bylo třeba 25.000 SK = 1000 EUR, nebo 15000 SK = 500/600 Euro, tak bych nějaké "drobné" samozřejmě neřešil, ale tohle mi přišlo docela dost. 😉
ja som tych 1000 eur len tak strelil.... aby som nahradil koruny eurami .... samozrejme presne podla kurzu to nie je ..... ak by som mal byt aspon priblizne presny tak 15 000sk je zhruba 500 eur
tu tisicku som proste len tak strelil.... ide o ten vtip a jeho pointu.... nie o to ci 15 000 sk nahradim 500 eurami alebo 1000-ckou .. ale ak chces opravim to na 500 eur 😉 alebo si tam predstav 500ku miesto 1000cky 😉
tu tisicku som proste len tak strelil.... ide o ten vtip a jeho pointu.... nie o to ci 15 000 sk nahradim 500 eurami alebo 1000-ckou .. ale ak chces opravim to na 500 eur 😉 alebo si tam predstav 500ku miesto 1000cky 😉
pockaj, ono tam mal predtym vraj 15 000 Sk... :-! tak tu mi ani ta tvoja matematika nesedi, kedze vies, aky bol konverzny kurz... :😉
Bral som 30.000😁0,126 , 1000 EUR je 1000 EUR :-! ked to chcel mat white spravne, tak som ho nechcel pripravit ani o cent >😒]
chlapci nerieste to uz.... ved tu o to nejde...
ten sa mi tiez pacil😒br />
V nemocnici lezia traja motorkari. Doktor sa ich pyta: „Preco ste taki dolamani?“
A ten co mal Hondu hovori: „Isiel som 150-kou a narazil som do stromu.“
Ten co mal Yamahu hovori: „Isiel som 170-kou a narazil som do stromu.“
A ten co mal Babetu hovori: „Isiel som 40-tkou a ked ma predbehla Honda a Yamaha, myslel som si, ze stojim a tak som zosadol.“
ten sa mi tiez pacil😒br />
V nemocnici lezia traja motorkari. Doktor sa ich pyta: „Preco ste taki dolamani?“
A ten co mal Hondu hovori: „Isiel som 150-kou a narazil som do stromu.“
Ten co mal Yamahu hovori: „Isiel som 170-kou a narazil som do stromu.“
A ten co mal Babetu hovori: „Isiel som 40-tkou a ked ma predbehla Honda a Yamaha, myslel som si, ze stojim a tak som zosadol.“
O tom, ze ako diskusie vplyvaju na ACZ som tu vyjadril obavy aj ja... 8-s
inac - vtip dobry - taky spravny cierny humor >😒] - len doteraz mi vrta hlavou, na koho bola ta zbran namierena >😁 >😁 >😁 >😁
inac - vtip dobry - taky spravny cierny humor >😒] - len doteraz mi vrta hlavou, na koho bola ta zbran namierena >😁 >😁 >😁 >😁
všem v žebříčku k smysluplnému využívání (zejména pracovního) času. 😉
ze sem nejakej vylizanej de*bil muze napsat 4114 pi*covin
No ještě budeš muset přidat. 😉
Holdene, já počet příspěvků neřeším... ale to co tu píšeš ty je prostě odpad. Zabrousit na seznam tvých posledních příspěvků je pokaždé smutná ukázka okopávání kotníků. Například právě teď😒br />
miluju slovaky. osobne jsem cechoslovak a slovensko nam dalo to nejlepsi co se u nich dalo sehnat. Bilaka, Husaka, vrazedkyni Rolincovou, Jakubiskovou a dalsi
tohle nikoho nezajima, chceme packu od supa
ano tisicum se to libi a desetitisice v tom jezdi protoze musi.
fakt uz toho zezvejkanyho slovenskyho vandraka kopnete do pr*dele. vzdyt je to hruza, at jde designovat hajzlprkynka do armaturky majava
jeste vic se naseka kvuli vetsim kravinam. podivej na diskuze o xindlvagnech
... a tak dále. Fakt jsou tohle příspěvky někoho, kdo se zajímá o auta a tenhle koníček mu působí radost?
miluju slovaky. osobne jsem cechoslovak a slovensko nam dalo to nejlepsi co se u nich dalo sehnat. Bilaka, Husaka, vrazedkyni Rolincovou, Jakubiskovou a dalsi
tohle nikoho nezajima, chceme packu od supa
ano tisicum se to libi a desetitisice v tom jezdi protoze musi.
fakt uz toho zezvejkanyho slovenskyho vandraka kopnete do pr*dele. vzdyt je to hruza, at jde designovat hajzlprkynka do armaturky majava
jeste vic se naseka kvuli vetsim kravinam. podivej na diskuze o xindlvagnech
... a tak dále. Fakt jsou tohle příspěvky někoho, kdo se zajímá o auta a tenhle koníček mu působí radost?
Naprostý souhlas, na jednu stranu se divím, že něco tak primitivního a zároveň sprostéh👋vulgárního redakce vůbec toleruje, na druhou stranu, minimálně jednou už si nick měnit musel a stejně to dlouho nepomohlo. Na tyto extrémní případy by to chtělo důslednějšího admina. V poslední době se to do značné míry týká i petrumra, viz jeho primitivní/vulgární slovník v reakcích.
snad te nerozhodi ze nejakemu anonymnimu nicku label napise v diskusi jiny anonymni nich ze je *. horsi je ze se ten nick label pravdepodobne chova jako * i v realu a vidi to jeho okoli. bud rad ze tu mas takovou svobodu ze si muzes dat do avataru tak tobe priznacnou fotku * co na jine miri zbrani. podobnou tu ma jeste jeden vylizanej *. v americe a jinych statech by jste za to byli davno v *
petrumr
petrumr
Zajímavé, že první místa patří reprezentantům korejských automobilek. Slovákovi té co táboří na Slovensku, Čechovi té co táboří v CZ >😁 Není nad to, když je někdo v práci a vykazuje min 8 hodin denně aktivitu ve prospěch ohýbání veřejného mínění v mediálních plátcích >😁 Tak aspoň vidíme, kam ten dnešní svět směřuje...
Gilgit
>😁 spíš někdo uhodil hřebíček na hlavičku 😉
Gilgit
Hele, ja fakt nevim jestli si delas srandu, kazdopadne ja se krasne bavim.
Gilgite, ty to o sobe nevis, ale jsi neuveritelne vtipna bytost >😁
Gilgite, ty to o sobe nevis, ale jsi neuveritelne vtipna bytost >😁
já bych spíš řekl, že tragikomická. Je až tragicky komické, jaký vzorek národa se pohybuje mezi námi. Jak něco takhle neuvěřitelně tupého lze potkat na veřejnosti, v restauraci nebo nedej bože na silnici....
Gilgit
ale copak? Nelíbí se ti moje karabinka namířená do ksichtu každému xindlu, jako jsi ty? Agresivní nejsem, ale je pravda, že v tvém případě bych udělal výjimku rád. Připevnil bych ti terč na záda a s kumpány bychom měli docela dobrou zábavu. Sice jen pár vteřin, ale stálo by to za to.
Jako obhajobu u soudu bych použit tyhle diskuze a jsem přesvědčen, že by mě žádný soud nemohl odsoudit. Spíš bych dostal pochvalu, finanční odměnu, něco jako za zastřelení škodné v lese😃))
A nezapomeň mě nahlásit a zapsat do análů. Já tě mám v análu už dávno.-)))
Jako obhajobu u soudu bych použit tyhle diskuze a jsem přesvědčen, že by mě žádný soud nemohl odsoudit. Spíš bych dostal pochvalu, finanční odměnu, něco jako za zastřelení škodné v lese😃))
A nezapomeň mě nahlásit a zapsat do análů. Já tě mám v análu už dávno.-)))
To by mě fakt zajímalo co se honí hlavou tomu kdo za tohle dal :yes:
A samozřejmě kdo za tohle dal :yes:
A samozřejmě kdo za tohle dal :yes:
Gilgit
Už sklapni.
Gilgit
Nie. Kto tu pletie piate cez deviate si ty.
Ty jediný si vzťahovačný a nepríjemný kvôli každej slamke, ktorú ti niekto preloží krížom.
Ty jediný vzťahuješ na seba aj kritiku, ktorá ti nebola adresovaná.
Ty jediný neprejavuješ ani štipku nadhľadu ani humoru a každé podpichnutie berieš nepríjemne osobne.
Ty jediný obviňuješ ľudí zo šírenia nejakých lží o tvojej osobe a vyhrážaš sa odvetou a právnymi krokmi.
Tak sa nečuduj, že nie každý je s tebou kamarát. Nečuduj sa, že ti napíšem, že ťa považujem za blba - pretože človek, ktorý používa rozum by mi veci ako ty rozhodne nenapísal. Nediv sa negatívnym a ostrým vystúpeniam voči tebe - pretože ich svojimi postojmi sám vyvolávaš.
Moje novoročné prianie zaberie a má zmysel jedine v kontexte toho, čo som ti už napísal. Píš solídne a slušne. Na nahrávku odpovedz nahrávkou, na útok smečom. Ale vždy s nadhľadom a humorom, bez urážania sa, bez urážok iných, bez výsmechu a bez hnevu. Potom budeš kamarát so všetkými, alebo aspoň s väčšinou. Ukazovanie prstom na iných sa dotknutým páčiť nikdy nebude, bez ohľadu na dôvod. Vynechaj negatívne postoje a aktivity voči iným, a nikoho ani len nenapadne zaujímať podobné postoje alebo aktivity voči tebe.
Takže nie len odo mňa alebo od iných záleží, aké vzťahy budeme v nasledujúcom roku mať, ale je to najmä tvoja parketa. Ak nedáš na negatívne reakcie dôvod, tak proste nebudú. Kapišto?
Ty jediný si vzťahovačný a nepríjemný kvôli každej slamke, ktorú ti niekto preloží krížom.
Ty jediný vzťahuješ na seba aj kritiku, ktorá ti nebola adresovaná.
Ty jediný neprejavuješ ani štipku nadhľadu ani humoru a každé podpichnutie berieš nepríjemne osobne.
Ty jediný obviňuješ ľudí zo šírenia nejakých lží o tvojej osobe a vyhrážaš sa odvetou a právnymi krokmi.
Tak sa nečuduj, že nie každý je s tebou kamarát. Nečuduj sa, že ti napíšem, že ťa považujem za blba - pretože človek, ktorý používa rozum by mi veci ako ty rozhodne nenapísal. Nediv sa negatívnym a ostrým vystúpeniam voči tebe - pretože ich svojimi postojmi sám vyvolávaš.
Moje novoročné prianie zaberie a má zmysel jedine v kontexte toho, čo som ti už napísal. Píš solídne a slušne. Na nahrávku odpovedz nahrávkou, na útok smečom. Ale vždy s nadhľadom a humorom, bez urážania sa, bez urážok iných, bez výsmechu a bez hnevu. Potom budeš kamarát so všetkými, alebo aspoň s väčšinou. Ukazovanie prstom na iných sa dotknutým páčiť nikdy nebude, bez ohľadu na dôvod. Vynechaj negatívne postoje a aktivity voči iným, a nikoho ani len nenapadne zaujímať podobné postoje alebo aktivity voči tebe.
Takže nie len odo mňa alebo od iných záleží, aké vzťahy budeme v nasledujúcom roku mať, ale je to najmä tvoja parketa. Ak nedáš na negatívne reakcie dôvod, tak proste nebudú. Kapišto?
Gilgit
Potom sa naozaj nečuduj, že dosť ľudí nestojí o korektný vzťah s tebou a pošle na tvoju adresu pár ostrejších slov - a ako sledujem, plne zaslúžene. Za blbé a imbecilné reakcie si lepšie slová nezaslúžiš - a zbytočne za ne viníš iných, keď ich provokuješ vedome a sám. Vieš ako sa hovorí - jak sa do hory volá, tak sa z hory ozýva. Žiadaš, aby boli ľudia k tebe slušní, ale sám sa k nim často správaš ako chrapúň. Viac nemám čo dodať. Svoje slušné reakcie si tým pádom strč za klobúk. Nemám záujem.
Gilgit
Uvítal by som kompletný zoznam. Respektíve zoznam tých, čo za rok dali aspoň 50 príspevkov...
Teda pánové, čekal bych v tuto dobu trošku tolerance, zítra je štědrý den a vy se tady zase jako vždy jen urážíte...řešit Hamunasakru mi přijde dost mimo, je to normální diskutér, to že nemá rád stejný auta jako já....kéž by toto byl ten nejhorší tady..viď, Péťo Umře? 😉
Gilgit
Tvůj nejlepší příspěvek.Hezké svátky.
Gilgit
Zase ty háčky... :no: Pokud neumíš psát diakritiku, vynech prosím i čárky, takhle to rve oči :no:
Pokud i tvé další příspěvky budou psány podobně korektně a slušně jako tento, jistě se to na názorech (včetně mého) ohledně působení tvého nicku ve zdejších diskusích projeví pozitivně. Je to především ve tvých rukou.
Hezké Vánoce.
Hezké Vánoce.
Tak nejako medzi riadkami som vycítil, že s tou kritikou to bolo myslené aj na mňa...
Tož, keďže nám čoskoro na kalendári nabehne ten posvätný dátum, nebudem sa čo najdlhšie tou problematikou zaoberať. 😉 ( vieš koho mám na mysli ).
Tebe teda - Šťastné a Veselé, nech ti podobne pozitívny duch vydrží čo najdlhšie ! 😉 :yes:
Tož, keďže nám čoskoro na kalendári nabehne ten posvätný dátum, nebudem sa čo najdlhšie tou problematikou zaoberať. 😉 ( vieš koho mám na mysli ).
Tebe teda - Šťastné a Veselé, nech ti podobne pozitívny duch vydrží čo najdlhšie ! 😉 :yes:
Gilgit
Jak už jsem ti mnohokrát psal, tak tohodle se drž, protože takováhle rétorika a znalosti, které nepopíratelně máš, se tu cení...
Gilgit
To nedokáže žádný z nás, sebebohatší se sebevětšími kontakty 😉
Je to tak, bohužel..., ale zároveň vlastně i bohudík.
Gilgit
Obávam sa, že na rešpektovanie diskutéra tvojho formátu mi pár slušných slov a fakt, že sú Vianoce, nestačí. Schovávanie sa za najkrajšie sviatky v roku je, žiaľ, časté a mnohokrát neúprimné a vypočítavé. Pokiaľ svoju dobrú vôľu podporíš písaním príspevkov na úrovni ako tento, určite budem uvažovať o tom, že tiež zmením svoj postoj. Ako prvý krok to beriem, len aby nebol posledný. Prajem skvelý rok 2015. Aby bol skvelý v každom ohľade.
teda chlapi, aspoň těch pár co znám a / nebo respektuju... to vám nezávidím.
To je docela těžkej pocit odpovědnosti - při tom, kam se kdysi dobré auto.cz dostalo, ne?
😉
To je docela těžkej pocit odpovědnosti - při tom, kam se kdysi dobré auto.cz dostalo, ne?
😉
Po roce opět 20 nejstatečnějších... >😒] Osobně jsem se také jaksi pokoušel se mezi ně vtlačit, ale holt to zase nevyšlo. >😒] Přes čtyři a půl tisíce příspěvků dám s přáteli za chvilku na Facebooku, ale tady fakt ne. Asi se neumím hádat...
To znamená, že kdybych chtěl předstihnout prvního, tj. toppera (navždy ti tenhle nick zůstane), asi by mě brzy vyhodili ze školy. >😁 A to bych nechtěl...
Většinou se ovšem nejedná o přispěvatele grafomany, nýbrž opravdové automobilové přeborníky a mágy, jejichž nadhled, humor a nápady je třeba velmi ocenit. :yes: 😉 A stejně tak si jich vážit. Jak už zmínil Ronault, i když tu zvláště poslední dobou stojí místy diskuse za starou bačkoru, tak širokou a zároveň vydatnou komunitní základnu i v takovémto oboru člověk pohledá a nejspíš ani nenajde. Zvláštní poděkování ode mě patří pánům na 3., 4., 5., 6., 7., 9., 11., 12., 14., 15. a 19. místě, mnohdy i za obětavou aktivitu na blogu. :yes: 😄
Co se ocenění týče, topperovi přeji, ať si knihu užije, jistě díky ní upgraduje svůj generátor náhodných slov. >😒] Gilgitovi zase, ať v tom nehledá úplatky. Co se whita týče, tak tam vzhledem k dlouhověkosti v jeho rodině není nutno spěchat. >😁
Přeji všem dobrou noc, sladké sny, hezkého Ježíška, odpočinek o svátcích a do nového roku hodně štěstí, ať už v osobním životě, v diskusích či za volantem. Nesmím opomenout ani redakci, ke které by mi do budoucnu seděla orientace spíše na kvalitu než kvantitu. 😉 Je to tu spíše samý reportér než zpravodaj...
To znamená, že kdybych chtěl předstihnout prvního, tj. toppera (navždy ti tenhle nick zůstane), asi by mě brzy vyhodili ze školy. >😁 A to bych nechtěl...
Většinou se ovšem nejedná o přispěvatele grafomany, nýbrž opravdové automobilové přeborníky a mágy, jejichž nadhled, humor a nápady je třeba velmi ocenit. :yes: 😉 A stejně tak si jich vážit. Jak už zmínil Ronault, i když tu zvláště poslední dobou stojí místy diskuse za starou bačkoru, tak širokou a zároveň vydatnou komunitní základnu i v takovémto oboru člověk pohledá a nejspíš ani nenajde. Zvláštní poděkování ode mě patří pánům na 3., 4., 5., 6., 7., 9., 11., 12., 14., 15. a 19. místě, mnohdy i za obětavou aktivitu na blogu. :yes: 😄
Co se ocenění týče, topperovi přeji, ať si knihu užije, jistě díky ní upgraduje svůj generátor náhodných slov. >😒] Gilgitovi zase, ať v tom nehledá úplatky. Co se whita týče, tak tam vzhledem k dlouhověkosti v jeho rodině není nutno spěchat. >😁
Přeji všem dobrou noc, sladké sny, hezkého Ježíška, odpočinek o svátcích a do nového roku hodně štěstí, ať už v osobním životě, v diskusích či za volantem. Nesmím opomenout ani redakci, ke které by mi do budoucnu seděla orientace spíše na kvalitu než kvantitu. 😉 Je to tu spíše samý reportér než zpravodaj...
uprimna vdaka.... je mnoho povolanejsich odo mna ktori by si nejaku cenu zasluzili .... necitim sa zrovna ako nejaky vitaz a ani si ju nezasluzim... nie je ani za co ... to vazne nie 😄 ...... a rozhodne sem nechodim ani nahanat ziadne rekordy .... ale len diskutovat o autach.... ( ale chapem gesto redakcie ze sa chcu podakovat a potesit ... vazim si to aj ked neviem ci zvoili spravne "metodiku" rozdavania cien ) voci minulemu roku mam o vyse 700 prispevkov menej a paradoxne som na tom v poradi lepsie ako pred rokom... rekordy tento rok ale ani po minule roky som sem ozaj neprisiel nahanat ....
s tou skolou to poznam... 😉 .... tak hadam aspon na prednaske ak je cas tak mozes mrknut co je tu nove nie? Ved prave.... inde das par stoviek prispevkov za par desiatok minut a tu 4000 za rok vyzera ako "neskutocne cislo" .....
aj tebe krasne sviatky..... a dik za nadhlad :yes:
s tou skolou to poznam... 😉 .... tak hadam aspon na prednaske ak je cas tak mozes mrknut co je tu nove nie? Ved prave.... inde das par stoviek prispevkov za par desiatok minut a tu 4000 za rok vyzera ako "neskutocne cislo" .....
aj tebe krasne sviatky..... a dik za nadhlad :yes:
>😒] :yes😒br />
Navrhuji uživateli KIA-World, aby zvážil své jméno a přejmenoval se zpět na Toppera, protože tak alespoň příští rok bude na špici někdo jinej >😒]
Navrhuji uživateli KIA-World, aby zvážil své jméno a přejmenoval se zpět na Toppera, protože tak alespoň příští rok bude na špici někdo jinej >😒]
Jo a proto sem rád chodím, tolik chytrých plácalů na jednom místě se jen tak nevidí. Jinak přeji všem krásné svátky a prvnímu tedy KIA WORLD přeji k ježíškovi aspoň první auto v jeho životě.
Damn, člověk si najde holku a hned je venku z TOP 20.
Ale já se nedám, přes Vánoce tam těch pět tisíc naklikám >😁
Ale já se nedám, přes Vánoce tam těch pět tisíc naklikám >😁
Snad ale nedojde příští rok ke změně odměny na skutečně hodnotnou. Někteří lidé by ani nešli do práce, do školy, do domova důchodců..., jen proto, aby ji vyhráli 😄
Toper sa mi svojou podprahovou reklamou na vybrane automobilove znacky pomaly ale isto dostava pod kozu. Pred nejakou dobou sa mi dokonca snivalo, ze som s kamaratom niekam prisiel a ked sme vystupili z auta tak mi z uzasom ukazoval prstom na nejakeho tipka ze to je ten Toper z auto.cz. Kazdopadne ja osobne si rad prebehnem tvoje komentare ktore su niekedy kveci inokedy zase nie no kazdopadne si vzdy spestrenim miestnych diskusii. Ostava mi uz len popriat vela zdaro do noveho roku a pekne sviatky 😄
ziadne zasluzene... nesuhlasim ... skor redakcia robi z komara .... dolezite veci.....
osobne by som nedaval ziadnu cenu za najvacsi pocet prispevkov... lebo to nema logiku.... to tu mozes kazdy den napisat 20 roznych smajlov ( uplne mimo temy len tak na paradu ) a o rok to vyhras... je to nefer..... sam uznas 😉
osobne by som nedaval ziadnu cenu za najvacsi pocet prispevkov... lebo to nema logiku.... to tu mozes kazdy den napisat 20 roznych smajlov ( uplne mimo temy len tak na paradu ) a o rok to vyhras... je to nefer..... sam uznas 😉
Nejako si neviem v predstavit v kontexte svojho pracovno spolocenskeho zivota ze by som tu kazdy den pisal len tak komentare zo smajlikmi >😁 o to viac ma udivuje ked viem, ze tvoje prispevky su vacsinou na viac ako par riadkov, akym sposobom to vsetko stihas
...ale např. za tohle zhodnocení "soutěže" si tu cenu rozhodně zasloužíš...
skor by som prijal "respekt" od ( niektorych ) dikuterov 😉 ale ten si nekupim bohuzial
Tak to buď v klidu. Zřejmě víš lépe než já, že někteří diskutéři ani za to nestojí 😄
Respekt si musíš zasloužit.
Jo, máš pravdu, jenomže...někteří přispívající do diskuze dle mého názoru nejsou zcela normální a respektu se od nich nikdy nemůžeš dočkat. Prostě, tak to v životě občas chodí ;-\
To je jistě pravda, ale topper k nim (bez urážky) patří taky, jen je aspoň neškodnej.
No neškodný, poslední dobou se snaží uklidnit, ale byly časy, kdy jeho vyjadřování nebylo nikterak vábné.
Každý někdy ujedem. Znáš to- kdo jsi bez viny...
Nevím do jaké minulosti to pamatuješ, ale byla to síla. Pořád jej ale podezřívám, že to je bývalý nick 507 alias Matellko...
... a není to náhodou Daniel_design ? Fantom těchto stránek ještě před Matelkem.
jé 507. Ten to dotáhl až na svou vlastní "fan" stránku >😒] jó to byly časy >😁
I placky a trička jsme tehdy chtěli tisknout >😁
Pamätáš si na neformálne stretko na Autosalóne v Brne? Kto všetko tam bol? Už si presne nespomínam. Myslíš, že by sa podarilo niečo pod hlavičkou ACZ? V redakcii sa veľa zmenilo, možno aj pohľad na takéto akcie. Stretnutie fans na autosalóne je ako stvorené na budovanie image serveru. A nie že by sa nehodilo... 😉
Gilgit
Tak nějak. Já bych dodal, že samozřejmě je nutno na svém promyšleném kvalifikovaném názoru pracovat, ale mít prostor a hlavně pochopení proto, že se člověk může plést.
S tou zkušební jízdou naprostá pravda a nebo se prostě o tom nevyjadřovat, jako to děláš ty nebo jiní, co neví.
S tou zkušební jízdou naprostá pravda a nebo se prostě o tom nevyjadřovat, jako to děláš ty nebo jiní, co neví.
Gilgit
No je vidět, že tento uživatel asi nemá žádný život, když tu napíše průměrně 13 postů za den. Má vůbec nějaký auto a používá ho? Navíc to, že musí bejt první někdo s nickem KIA musí rvát oči.
Hezký Vánoce všem Korejcům ... Slaví se tam vůbec? :yes:
Hezký Vánoce všem Korejcům ... Slaví se tam vůbec? :yes:
Jeho život ja diskusia na internete, lebo aj 3 min. tankovania ho oberajú o ten vzácny čas v diskuzných fórach 😒br />
"KIA-World 28.10. 19:22
20 minut? 30 minut? hodinu? este viac?
kto ma dnes cas blbnut polhodinu kdesi na dobijacej stanici? mna uz stve vobec to ked musim odskocit na 3 minuty natankovat .... po polhodine nabijania tejto hracky by ma porazilo uz pri prvom dobyti bez debaty" > >😁
"KIA-World 28.10. 19:22
20 minut? 30 minut? hodinu? este viac?
kto ma dnes cas blbnut polhodinu kdesi na dobijacej stanici? mna uz stve vobec to ked musim odskocit na 3 minuty natankovat .... po polhodine nabijania tejto hracky by ma porazilo uz pri prvom dobyti bez debaty" > >😁
Tak tohle je dost přehnané.. taky mne někdy štve, když někam jedu, ten čas tankovat. Nejde o 3 minuty z 24 hodin, ale 3 minuty z té jízdy, kdy se ti to nehodí....
že většina těch, co jsou v žebříčku, má obvykle k tématu co smysluplného a zajímavého říct. Takže se kupodivu sešla kvantita s kvalitou. Skoro bych řekl, že diskuze jsou na Auto.cz dnes to nejzajímavější a často se tam dovím zajímavější věci než v článcích nad nimi.
Diskuse o diskutérech bývají nejdiskutovanější. Jenže vše podstatné za mě shrnul Ronault. Takže co vlastně napsat na závěr roku ? Za mě asi toto.
V průběhu roku zaznělo celkem dost stížností na upadající úroveň auto.cz, na nepřesnosti, omyly, na články zbytečné i vyloženě odfláknuté, hodně se kritizovalo protlačování Škodovek atd.
Dost často jsem s takovou kritikou souhlasil. Na druhou stranu si myslím, že leckdy to dospělo do stádia, kdy už diskutéři vyloženě slyšeli trávu růst. Občas to prostě chce víc nadhledu a když mě něco nebaví (např. nová Fabia postoosmé), tak to nečtu a nevylévám si zhrzené srdce v diskusi.
Co však z mého pohledu musím za uplynulý rok ocenit byl příchod nových redaktorů a očividný vzestup úrovně testů a nejrůznějších prvních dojmů.
Hlavním důvodem, proč sem tak často chodím, je ovšem stejně místní komunita. Ano, není to tady Klub gentlemanů a občas v diskusích spadneme do kanálu, ale rozdíl je v tom, že my do toho kanálu spadneme jen občas, zatímco jinde z něj za celý rok nevylezou.
S některými diskutéry jsem se poznal osobně a jsem za to rád, od jiných si třeba jen přes SZ nechám poradit v oblasti jejich vědomostí, s některými se nikdy neshodnu, ale nebrání mi to v tom chovat se k nim slušně. Každopádně mě většinou místní diskuse a jejich aktéři (až na vyjímky) baví a určitě jistým způsobem i obohacují.
Nebudu jmenovat konkrétní nicky, ale neodpustím si chválu na mnohé autory blogů, kde se dají najít skutečné perly, chválím i autory mnoha povedených recenzí na MACZ, stejně jako pravidelné i občasné účastníky Fotosoutěže, chválím všechny, jejichž příspěvky pod články nebo testy často dodávají danému článku/testu vyšší úroveň. A chválím i všechny, kteří se prostě jen chtějí bavit o autech a nevnášejí sem různé formy nesnášenlivosti. Je vás tu takových dost a dost, jak ve zveřejněné TOP20, tak mimo ni.
DÍKY VÁM A KRÁSNÉ VÁNOCE PŘEJU.
😉
V průběhu roku zaznělo celkem dost stížností na upadající úroveň auto.cz, na nepřesnosti, omyly, na články zbytečné i vyloženě odfláknuté, hodně se kritizovalo protlačování Škodovek atd.
Dost často jsem s takovou kritikou souhlasil. Na druhou stranu si myslím, že leckdy to dospělo do stádia, kdy už diskutéři vyloženě slyšeli trávu růst. Občas to prostě chce víc nadhledu a když mě něco nebaví (např. nová Fabia postoosmé), tak to nečtu a nevylévám si zhrzené srdce v diskusi.
Co však z mého pohledu musím za uplynulý rok ocenit byl příchod nových redaktorů a očividný vzestup úrovně testů a nejrůznějších prvních dojmů.
Hlavním důvodem, proč sem tak často chodím, je ovšem stejně místní komunita. Ano, není to tady Klub gentlemanů a občas v diskusích spadneme do kanálu, ale rozdíl je v tom, že my do toho kanálu spadneme jen občas, zatímco jinde z něj za celý rok nevylezou.
S některými diskutéry jsem se poznal osobně a jsem za to rád, od jiných si třeba jen přes SZ nechám poradit v oblasti jejich vědomostí, s některými se nikdy neshodnu, ale nebrání mi to v tom chovat se k nim slušně. Každopádně mě většinou místní diskuse a jejich aktéři (až na vyjímky) baví a určitě jistým způsobem i obohacují.
Nebudu jmenovat konkrétní nicky, ale neodpustím si chválu na mnohé autory blogů, kde se dají najít skutečné perly, chválím i autory mnoha povedených recenzí na MACZ, stejně jako pravidelné i občasné účastníky Fotosoutěže, chválím všechny, jejichž příspěvky pod články nebo testy často dodávají danému článku/testu vyšší úroveň. A chválím i všechny, kteří se prostě jen chtějí bavit o autech a nevnášejí sem různé formy nesnášenlivosti. Je vás tu takových dost a dost, jak ve zveřejněné TOP20, tak mimo ni.
DÍKY VÁM A KRÁSNÉ VÁNOCE PŘEJU.
😉
Proč mě nepřekvapuje, že nejrozumnější shrnutí umí Woody 😉 :yes: >😁
Díky vetřelče! 😄
Díky vetřelče! 😄
Dobře, že jsi zmínil MACZ. To sice taky v posledních letech lehce upadlo, ale stále platí, že je (poněkud opomíjenou) páteří komunity; skvělou studnicí informací a debat. :yes😒br />
A ať už tě ti dealeři (přes auta...) nezlobí. >😁 😉
A ať už tě ti dealeři (přes auta...) nezlobí. >😁 😉
petrumr
jak píší kolegové výše, diskuze dávají tomuto serveru další rozměr, inu někteří skutečně mají co psát, někteří se jdou řekněme pobavit, no a ta menšina se projevuje jako ve vlastním životě, to jest kysele, s prapodivnou zálibou v pesimismu, i to k diskuzím patří a je nutno dodat, že na místní platformičce se jedná skutečně o jednotlivé kousky o nichž většina dobře ví, ale kteří dokáží stále překvapit 😄 trochu mi tu chybí Kylie, specielně diskuze s WL byly často velmi zajímavé, taktéž GTI by se mohl polepšit, jinak přeji všem, ať jim jejich zájem v autokoníčku vydrží, vždyť ne každý má to štěstí mít někoh👋něco skutečně rád, redakci díky za spoustu informací, byť někdy zavánějících a vlastně všem pěkné vánoce 😄
Kajlí tu stále je, letos na 17. pozici 😄
myslím, že se pleteš 😄
Ne, nepletu 😄
Podívej se na počet příspěvků (je to přejmenovaný starý nick), grafomanii, slovosled, stylistiku, názory a bude ti to jasný. Jestli to je její dítě, tak je dobře nabrífovaný. Každopádně je to někdo z tý famílie.
Podívej se na počet příspěvků (je to přejmenovaný starý nick), grafomanii, slovosled, stylistiku, názory a bude ti to jasný. Jestli to je její dítě, tak je dobře nabrífovaný. Každopádně je to někdo z tý famílie.
Léta dominoval diskusím i blogu. I když kolikrát psal bláboly,nesmyslně oslavné ódy na VW a nejednou dokázal velmi,velmi rozesmát (Fox-mistr elegance,Zlatý ventilek) velmi dobře ovládá slovo. Opravdu mist pera.Nechodím tu fčil tak často,ale monitoruji jeho víceméně nepřítomnost zde. Neví někdo co se pánovi z Mostu stalo?
Také by mne to zajímalo a není fér vůči novému Passatu, že na něj ještě nebyla sepsána óda na radost >😁
Tak tos ji jen nečetl.Sepsána byla a byla na chocholouška. 😉
Ale to byl předskokan, který vznikl na základě prvních fotek/skic v létě ne? Já čekal na tu pravou, diskuzní garážovou pravdu s neprůstřelným alibi. Ale GTI nepsal vždy uplné bludy a psal naprosto bezkonkurenčním slohem, navíc poslední dobou uměl ocenit i jiné značky, viz P 308. Nejkřečovitější Ódy na Apoštola jsem četl pod diskuzí srovnávačky Superb, Mondeo, Passat 😄 Tam zaznělo po vyvrácení veškeré argumentace něco ve smyslu, že Passat je stejně nejlepší, protože byl nejlepší v minulé generaci >😁
Mě jeho styl psaní u koncernu přijde nesnesitelnej. Ale u jiných aut to není tak hrozný a často se mi to i líbí. Ale koncern- tam je to zlý.No a mondeo vs. passat- to je jasný.Opravdu vážný soupeř, tak jde objektivita stranou. 😄
poslední kapkou do mlýna v diskusi přispěl GTI před měsícem. Na to jak nás tady zaplavoval těmi svými pravdami o Guru,Apoštolovi,Supermainstreamu,Foxovi mistru elegance je to zoufale málo. Asi stárne. Ale chybí mi to jeho Bravwo :yes: Volkswagen >😒]
Prectete si to po sobe - prijde vam to normalni?!
😒
Vsem lidem dobre vule preju hezke vanoce...
😒
Vsem lidem dobre vule preju hezke vanoce...
Čteme články, slintáme nad fotkama a šíříme moudra v diskusích. Jenže to všechno něco stojí a my ničím redakci nepřispíváme. Neklikáme na reklamy, kluci.
Do roku více kliků přinese více kvalitních článků. Dlužíme jim to. Veselé Vánoce!
Do roku více kliků přinese více kvalitních článků. Dlužíme jim to. Veselé Vánoce!
Tradicne kvantita nejde ruku v ruce s kvalitou.
Jo Kylie, mně na ní vadilo, že si odkládala žvýkačku na capslock, ale jinak tu mohla zůstat a nenechat se odradit. Jestli tady zveřejnila email, a pak sklidila hnusnou úrodu, tak je to od těch pánů ubohý a od ní naivní. Jinak je to anketa, která by neměla být oceňována, protože...kyselé hrozny...jo hrozně jim závidím, ale nemám na to abych psal tolik. 😒
Tak a teď tu petici-omluvu pro Kylie a když nějaký nongentleman napíše něco hnusného tak ji to třeba zdravě naštve.
😄 2015 😄 Všem.
Tak a teď tu petici-omluvu pro Kylie a když nějaký nongentleman napíše něco hnusného tak ji to třeba zdravě naštve.
😄 2015 😄 Všem.
jsem za Kylie zpět 😄
To už jste dva... možná se k vám přidá i Hamuna... ale možná by musel vrátit nick 😉
PS: mně tu Kylie nevadila, vycházel jsem s ní slušně a jistě tu jsou větší fanatici... ale jinak respektuju tu již zmíněnou svobodu odejít 😄
PS: mně tu Kylie nevadila, vycházel jsem s ní slušně a jistě tu jsou větší fanatici... ale jinak respektuju tu již zmíněnou svobodu odejít 😄
Mně ten její nick samozřejmě taky nevadil (proti takovému cosworthovi/holdenovi, to byl v podstatě zlatý nick), pokud by mi vyloženě vadil, přestaly by mě ty nekonečné diskuse (dokola) "bavit" mnohem mnohem dřív.
Ten Citroen fanatismus byl víceméně úsměvný, o poznání horší to bylo s antifanatismem, který místy nezvládala, např. F. Piech byl její "noční můrou", aspoň podle toho co tu k němu/tomu psala.
Ten Citroen fanatismus byl víceméně úsměvný, o poznání horší to bylo s antifanatismem, který místy nezvládala, např. F. Piech byl její "noční můrou", aspoň podle toho co tu k němu/tomu psala.
Souhlas, já s ní taky problém neměl. Občas bylo potřeba více nadhledu a pochopení pro její až dětinské setrvávání na teoretických poučkách o (jedině) správném uspořádání automobilu, o (jedině) správném pohonu atd., a v kontrastu s tím i chvalořečení Citroenů, ale všechno to podle mě bylo v normě.
Jen bych chtěl říct jednu věc. Nevím nic o SZ mezi Kylie a jinými diskutéry, nevím nic ani o psaní na soukromý mail, ale vím, že Kylie neměla se svým stylem diskutování zrovna na růžích ustláno ani na jiných webech. Nejen na auto.cz.
Jen bych chtěl říct jednu věc. Nevím nic o SZ mezi Kylie a jinými diskutéry, nevím nic ani o psaní na soukromý mail, ale vím, že Kylie neměla se svým stylem diskutování zrovna na růžích ustláno ani na jiných webech. Nejen na auto.cz.
To máš asi pravdu ale jen tady překročili i ty nejneúnosnější hranice. At v maximální snaze urážet a urážet jako Mig35 nebo mydlit schody jako white. Že maj i po takový době potřebu vo ní řikat takový věci jako tenhle tejden mluví samo za sebe
White tyhle aktivity začal a já bych je rád ukončil. Koukám že vteřinu potom co sem dopsal už mám :no: to je taky dost dobrý :yes: >😁
White tyhle aktivity začal a já bych je rád ukončil. Koukám že vteřinu potom co sem dopsal už mám :no: to je taky dost dobrý :yes: >😁
Myslim že nezveřejnila ale vono to v dřívějšim software když si napsal příspěvek šlo prej nějak vobejít a zjistit ho
2015 skoro všem 😄
2015 skoro všem 😄
tenhle topic to je coming out všech tvých nicku?😊
nejlepsi je jak nam tady nenasilnou formou cpes do hlavy, kolik
lidi te postrada a kolik tajnych agentu se snazilo nabourat tvuj mail
a straslive ti ublizit😊
nejlepsi je jak nam tady nenasilnou formou cpes do hlavy, kolik
lidi te postrada a kolik tajnych agentu se snazilo nabourat tvuj mail
a straslive ti ublizit😊
Já sem taky Kylie? Že Vás to baví hoši. Jeji projev byl zvláštní, ale znám minimálně 3 nicky co ho mají mnohem horší a navíc téměř bezobsažný, ale do nich nikdo nejde s takovým odhodláním, protože se nezmůžou na rozumný argumenty jako Kylie a to Vás hrozně prudilo. Jo i ženská může mít někdy pravdu.
Řikal sem ať nejdřív použiješ hlavu než něco napíšeš. Zkus to! 😉
Nevymejšlej kraviny nevkládej mi do pusy svý výplody a zkus použít hlavu. To co sem napsal je prostě fakt kterej ti někdo z redakce může potvrdit. Vsadíme se vo ten tvuj majeteček? >😒]
Nevymejšlej kraviny nevkládej mi do pusy svý výplody a zkus použít hlavu. To co sem napsal je prostě fakt kterej ti někdo z redakce může potvrdit. Vsadíme se vo ten tvuj majeteček? >😒]
Pokud nám chcete za každou cenu "nenápadně" naznačit, že zatímco někteří mají pouze mejeteček, tak vy máte rovnou majetek, tak se nebojte, jistě už to všichni čtenáři pochopili...
Tak tvá vize mýho majetku je určitě lepší než ta Migova >😒]
A jaký vliv na diskusi má to, jestli má Mig jen majeteček, nebo majetek. Už při té sázce ses přece chtěl sázet o vše co má, takže by ses zjevně na takovou sázku (ze své strany) v pohodě cítil.
Jasná shoda. Je totálně jedno jakej má. De vo to že si nemůže stát za svym slovem a v případný sázce by prohrál. Což ale moc dobře sám víš >😒]
V jaké sázce proboha? za jakým svým slovem? zasmál jsem se tomu,
že někdo z redakce slučuje nicky (česky doslova😉 a že se musím zeptat
Toppera, jestli ho taky oslovili😊
je mi po tom kulový, stejně jako po celé psychopatce Evě T. která
si píše sama se sebou a obviňuje celé auto.cz ze zločinů proti
lidskosti, které vidí jenom ona a sama sobě píše, ať se vrátí😊
a přitom sem chodí celou dobu😊))))
že někdo z redakce slučuje nicky (česky doslova😉 a že se musím zeptat
Toppera, jestli ho taky oslovili😊
je mi po tom kulový, stejně jako po celé psychopatce Evě T. která
si píše sama se sebou a obviňuje celé auto.cz ze zločinů proti
lidskosti, které vidí jenom ona a sama sobě píše, ať se vrátí😊
a přitom sem chodí celou dobu😊))))
Chápu že se ti nechce sázet 😄
Tim že jí zmiňuješ druhym křesnim ménem se snažíš dokázat co? Že si vidle? Po takový době potvrdit že ses k ní choval fakt vodporně? Netřeba tvý poslední příspěvky to potvrzujou. A nemaluj si že je řeč vo auto.cz. Je to jen vo tobě a maximálně pár dalších co se k holce jen pro její názory chovali naprosto hnusně agresivně a sprostě. A asi bys měl přestat číst ten Blesk pro ženy [odkaz] nebo aspoň nepoužívat slova který nevíš co znamenaj 😄
Tim že jí zmiňuješ druhym křesnim ménem se snažíš dokázat co? Že si vidle? Po takový době potvrdit že ses k ní choval fakt vodporně? Netřeba tvý poslední příspěvky to potvrzujou. A nemaluj si že je řeč vo auto.cz. Je to jen vo tobě a maximálně pár dalších co se k holce jen pro její názory chovali naprosto hnusně agresivně a sprostě. A asi bys měl přestat číst ten Blesk pro ženy [odkaz] nebo aspoň nepoužívat slova který nevíš co znamenaj 😄
moje soukromá teze: jmenuješ se Eva a na Kylie ses nechala přejmenovat.
Nechce se mi věřit, že by ti dali před 60 lety tohle jméno. Tehdy nebylo moc
používané.
Hlavně se zase nesázej. jak píšu, je to můj soukromý názor a i kdyby to
byla pravda, tak to zapřeš😊
A proboha neříkej si holka!!!V tvejch letech!
Nechce se mi věřit, že by ti dali před 60 lety tohle jméno. Tehdy nebylo moc
používané.
Hlavně se zase nesázej. jak píšu, je to můj soukromý názor a i kdyby to
byla pravda, tak to zapřeš😊
A proboha neříkej si holka!!!V tvejch letech!
No tak tohle je až neskutečně ubohý. Nemusíš dál dokazovat žes to byl ty co Kylii svejma fakt vodpornejma urážkama vyštval. Chápu že se nechceš vsadit. Už to že mě na začátku voslovuješ jako ženskou a na konci jako chlapa vo tvym stavu dost naznačuje 😄
Evi, mám tvoje psychopatické bombardování zprávama ještě pořád uložené.
z mojí strany se žádné urážky nekonaly, co bylo přes čáru bylo vytažení jistých
veřejně přístupných listin z googlu, toho jsem si vědom. Chápu, že to nebylo
příjemné zejména v kontextu pověstí zámožné paničky s "majetkem", jak
jsi tady zdůrazňovala. Ale vzhledem k tomu, že jsi to kategoricky dementovala,
tak se vlastně nic nestalo.
z mojí strany se žádné urážky nekonaly, co bylo přes čáru bylo vytažení jistých
veřejně přístupných listin z googlu, toho jsem si vědom. Chápu, že to nebylo
příjemné zejména v kontextu pověstí zámožné paničky s "majetkem", jak
jsi tady zdůrazňovala. Ale vzhledem k tomu, že jsi to kategoricky dementovala,
tak se vlastně nic nestalo.
Fakt: "Evi"? Teď si řikal že jí je 60 a všechno co ti před lety napsala máš pečlivě uložený. Nejsi ty vobyčejnej gerontofil? 😄
Umíš aspoň říct proč Kylii tak nenávidíš? Co ti udělala že jí i po letech urážíš jak jen umíš?
Umíš aspoň říct proč Kylii tak nenávidíš? Co ti udělala že jí i po letech urážíš jak jen umíš?
Můžeš prosím ocitovat, kde tě na konci reakce "voslovuje" jako chlapa?
Že by problém, s už vzpomínanou, bujnou fantazií, který dost naznačuje...
Že by problém, s už vzpomínanou, bujnou fantazií, který dost naznačuje...
paní Evo, vykazujete známky duševní choroby.
sázejte se s kým chcete o co chcete😊 ale nemluvte o sázce ve spojitosti se mnou,
já se žádné neučastnil, žádnou jsem neinicioval a tudíž z žádné necouvám.
a svého majetečku si vážím, je opravdu můj, nechlubím se cizím peřím,
jako třeba někdo😊
sázejte se s kým chcete o co chcete😊 ale nemluvte o sázce ve spojitosti se mnou,
já se žádné neučastnil, žádnou jsem neinicioval a tudíž z žádné necouvám.
a svého majetečku si vážím, je opravdu můj, nechlubím se cizím peřím,
jako třeba někdo😊
Kdybych tohle na vlastní voči neviděl asi bych nevěřil :yes: >😁 >😒]
Gilgit
To bylo aspoň trochu vtipný i když logiku a smysl to taky moc nemělo.
buřtík neumi šésky
Ty si dneska ve formě. Je to klišé ale nezapoměl sis fakt vzít nějakej prášek?
ne, lezim u bazenu v thajskem zalivu a je mi fajn.
ale tys timhle definitivne dokazala, ze jsi kdo jsi a timto s tebou koncim debatu.
jestli chces, reaguj na mne, ja uz nebudu, vim, ze tohle na tebe vzdycky platilo
nejlip...
ale tys timhle definitivne dokazala, ze jsi kdo jsi a timto s tebou koncim debatu.
jestli chces, reaguj na mne, ja uz nebudu, vim, ze tohle na tebe vzdycky platilo
nejlip...
V thajskym zálivu? A je ti fajn? A současně se celý Vánoce navážíš na auto.cz do Kylie? :yes: >😁
Snáď len že topper je na titulke 😁