Ekonomika
Mě trochu VW štve, jak každej měsíc přidává další věci, co se daj objednat. Když jsem já objednával v srpnu, tak bylo jen 5 barev a od tý doby přibylo spousta věcí, co by mě taky zajímaly, jako třeba integrovaný dětský sedačky nebo tahle R-line výbava. Na head up display se asi pořád ještě čeká. A je to o to horší, že to auto pořád ještě nemám. A kdybych čekal na kompletní seznam výbavy, tak se ho asi ani nikdy nedočkám.
Jen blázen může koupit 125 koni za 709 tis a 180 cca 889 tis. Těžce natažené min. o 200 tis. proti zdravé ceně.
...za slusny prehlad toho, co od R-Line mozno cakat, a ako sa to prejavi vizualne a cennikovo. Zaujimave je, ze tie "sportove" narazniky a prahy idu az od 2.0 TDi vyssie.
Jo - 2.0 TDi - v texte si opravte - mate tam 103 Kw, inac tabulky hadam ok, az na to, ze mate medzi tymi stlpcami male medzery a ceny vypadaju dost..."divoko" >😒]
A este 1 otazocka - za priplatok je mozne mat nejaky paket, ktory obsahuje elektronicku uzavierku diferencialu ? - teda EDS ? - ved dnes ma ich novsiu verziu 😁S a 😁S+ hadam vsetko co vznika pod taktovkou VW s (nielen) prednym nahonom...Ci? - toto prosim vysvetlit. Dakujem.
A ak mozem, tak take tajne zelanie do buducnosti - test Passat sedan 2.0 TDi 190 PS 4Motion R-Line ! 😉 :yes:
Jo - 2.0 TDi - v texte si opravte - mate tam 103 Kw, inac tabulky hadam ok, az na to, ze mate medzi tymi stlpcami male medzery a ceny vypadaju dost..."divoko" >😒]
A este 1 otazocka - za priplatok je mozne mat nejaky paket, ktory obsahuje elektronicku uzavierku diferencialu ? - teda EDS ? - ved dnes ma ich novsiu verziu 😁S a 😁S+ hadam vsetko co vznika pod taktovkou VW s (nielen) prednym nahonom...Ci? - toto prosim vysvetlit. Dakujem.
A ak mozem, tak take tajne zelanie do buducnosti - test Passat sedan 2.0 TDi 190 PS 4Motion R-Line ! 😉 :yes:
Je to fakt zbytečně moc koní pro auto, které je primárně určeno pro pohodlné cestování. Podle mého tady opravdu úplně stačí základní 2,0 TDI ...
Já bych teda měl taky pár tajnejch přán: Alpinu B4, pak Lexus RC F a taky Mercedes S kupé. A samozřejmě RR Wraith. A časem i jeho votevřenou verzi. Tak to sou mý tajný želania 😄
Nie, ved je uz ohlaseny aj 2.0 TFSi 280 PS, len pribudne v priebehu roka 😉
...a necudoval by som sa, keby prisiel aj original "R"-kovy Passat, s novym VR6 3.0 TFSi, z ktoreho uz v studii GTi GranTurismo dostali 500 PS / 660 Nm 😉
Ja cakam nieco na urovni buducej S4 - teda cca 350 PS / 550 Nm. 😉
...a necudoval by som sa, keby prisiel aj original "R"-kovy Passat, s novym VR6 3.0 TFSi, z ktoreho uz v studii GTi GranTurismo dostali 500 PS / 660 Nm 😉
Ja cakam nieco na urovni buducej S4 - teda cca 350 PS / 550 Nm. 😉
Ty z toho očividně žiješ. 😉