Ekonomika
..Skodovce ale ten plan ktery vyhlasili pred dvema lety (vyrabet 500000 octavek rocne)se opet nekona, asi rapid ubira octavce vic nez se cekalo...
Nevím, kdo osobně věřil tomu, že by škodovka v tomto segmentu těsně šlapala na paty bestselleru z Vlkohradu už po dvou letech. 😉
Dejme ji čas, osobně moc nevěřím tomu, že by se jim na stávajících trzích podařilo dosáhnout tohoto výsledku v dohledné době. Nicméně cíle si mají dávat motivující, tak proč ne.
Dejme ji čas, osobně moc nevěřím tomu, že by se jim na stávajících trzích podařilo dosáhnout tohoto výsledku v dohledné době. Nicméně cíle si mají dávat motivující, tak proč ne.
No hlavně že sme konečně v prodejích dohnali ten Citroen žejo >😁
Jak dlouho je Citroën světová značka a jak dlouho Škoda? Citroën měl od začátku relativně velký trh, Škodovka měla 40 let Československo a to, co se dostalo do zahraničí bys napočítal na prstech. Řekl bych, že dohnání Citroënu je celkem dobrý ukazatel toho, že Škodovce se stále daří rozvíjet a oslovovat nové zákazníky, zatímco Citroën dlouhodobě stagnuje
To je bohužiaľ pravda. Rad DS bol podľa mňa správnym krokom, lenže aj tak v tom majú akosi chaos. Céčkové Citroeny s názvom a nie číslom mali plniť úlohu tých lacných, ktoré by boli schopné atakovať low-cost typu Dacia. S Cactusom im to už nevyšlo, tak to šupli pod označenie C4. Aircross sa už v tichosti vytráca z ponuky... A kľúčové modely majú už najlepšie roky za sebou. Neviem, taký trochu rozpačitý pocit. Ale držím im palce.
Zasloužili si to sami. Teda zasloužil se vo to minulej management automobilky >😒]
Co vim tak se zrovna Cactus prodává dost dobře a plán budoucích modelů nepůsobí zas tak špatně. Samozřejmě za zdroj informací nemůžeš brát auto.cz 😄
Co vim tak se zrovna Cactus prodává dost dobře a plán budoucích modelů nepůsobí zas tak špatně. Samozřejmě za zdroj informací nemůžeš brát auto.cz 😄
Rodina Peugeotov proste nechcela aby bol Citroen lepsi, kvalitnejsi a zaujimavejsi ako Peugeot. To sa dalo cakat. Ale ze to pozenu az do takeho extremu ... pre mna Citroen znamena minimalne hydropneumatiku, sarm a charizmu. To sa momentalne trochu obracia, uvidime do buducna.
Tak sa pozri do vesteckej gule a daj nam nevzdelanym vediet, kedy najblizsie bude Citron predavat viac nez Škodovka. >😁 >😁 >😁 >😁
Čtyři smajlíci? Ty seš z toho že Škodovka v prodejích dohnala aspoň Citroen nějak rozjuchanej >😁
Buď rád že tam minulý vedení podělalo skoro na co sáhlo, jinak bys s tim juchánim eště tak pětiletku musel počkat >😒]
Buď rád že tam minulý vedení podělalo skoro na co sáhlo, jinak bys s tim juchánim eště tak pětiletku musel počkat >😒]
To vis, kylie, blby vedeni = spatny produkt. No tak holt ma dnes Skodovka asi lepsi vedeni a lepsi produkt no...
Neřikej mi kylie jo? Blbý vedení se nerovná špatnej produkt. To bys moh řikat že dobrý vedení se automaticky rovná skvělej produkt 😉
Škodovka má slušný vedení ale moc produktů co mi trhaj žíly teda fakt ne >😒]
Škodovka má slušný vedení ale moc produktů co mi trhaj žíly teda fakt ne >😒]
Takze tvoje texty = zly produkt tvojej hlavy, teda blbe vedenie >😒] >😒] >😒] >😒]
Snad jen že sem právě vysvětloval že to = neexistuje 😄
hele, kajlí, a jak se ten tvuj novy nick cte? ***nasaku? ... nic ve zlem, jem jak te mam titulovat.... co se tech rovnic tyce tak jenom rozvijim tu tvou tezi o blbem managementu citroenu... mne jsou obe tyto automobilky ukradene, citroen je pro me extravagance pro plesouny (od dob fantomase), skodovka zase pseudocesky odlehceny VW. At si kazdy kupuje, co chce. Mne je po tom kulovy, spise me bavi takove ty citove vazby k ruznym automobilkam, co tu ruzni diskuteri predvadeji. A jedtli si nekdo koupi Skodovku nebo Citroena, protoze chtel poridit auto, tak udelal dobre! Blbost by byla poridit treba pocitac nebo lednicku, kdyz chci auto, ze jo, ale dohadovat se tu o tom, jaky jsem vul, ze mam vw a ne skodu (coz mi onehda vysvetlil petrumr 😉, to je usmevne. ja mu jeho picasso ze srdce preju. a tobe tvou c5tku.
Škodovky se dobře prodávají a to je jen fajn.Horší je,že se hodně krade.Přejí fabrice ,aby to číslo šlo ještě nahoru.K tomu vám dopomáhej Škodárňácký Bůh. :-!
K výbavě Elegance jsem doobjednal😒br /> Paket Elegance + - interiér kůže/Alcantara, stínící rola na zadní okna, sunset, rezerva
boční airbagy vzadu
el. ovládání sedadla spolujezdce z místa řidiče
paket pro špatné cesty
nezávislé topení
3ramenný volant
prodloužená záruka
závěs
barva černá s béžovým interiérem
Jo, ked vidim ten paket na zle cesty - ako je to so Supom ? - ma zdvihnuty podvozok o 10 mm,mäksie tlmice/pruziny a zakrytovany spodok auta ? ( kryt pod motorom plechovy, alebo nieco viac nez standardny...? )
A koža / Alcantara - :yes: ( koža asi nebude Nappa? 😒 )