Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Opel zavádí šestiletou záruku na motor, převodovku a rozvodovku

35 komentářů

acALIEN
Tak dnes jsem poprve v Insignii sedel.Je to super, uplne jine auto, nez do dnesni doby Opel produkoval, funkcionalisticky interier se zmenil v utulne pracoviste,zpracovani a materialy :yes:, ,,kridlo" design je i v interieru a opravdu se na to hezky ,,kouka" a padne to sqele do ruky, nejvic se mi libilo sednuti volantu a mohl bych pokracovat, ale nechci tu zpivat ody na Insignii, necht kazdej opsoudi sam.Ja za sebe rikam, ze Opel se urval a skocil vpred. :yes: :-!
kuko
Vel Satis se ještě vyrábí?
acALIEN
To se mi zda pri nejmensim podivne..
acALIEN
Ale ano podle webu Renault.cz...
[odkaz]
takze tak, sam jsem zaskocen.
Samozrejme.
acALIEN
S krizkem po funuse...Nemusis odpovidat 2x...
Jozki
Tu islo o to naznacit ze "Samozrejme, jak mozes byt taky sprosty ze to nevies." 😉
Pán Asványi, ako jeden z manažérov PORSCHE SLOVAKIA sa tu nepredvádzate zrovna múdro. ;-\
Jozki
To sme uz rozoberali Danieli. PS:Ked sa vrati z dovolenky tak mu to odkazem. 😉
acALIEN
:-!
Ty si sa do mňa zamiloval, keď tam na mňa stále vrúcne reaguješ?
acALIEN
Nene, ja se hadat neoptrebuju, spis mi prislo ze ty mas tu touhu.Ale OK, nepotrebuju to dal rozmazavat..
Ronault.
Ten by se neměl nikdy přestat vyrábět, protože si ho chci koupit a ještě chvíli bude trvat, než na něj našetřím >😁
kuko
ne že bych ti chtěl radit, ale když už sem tam pitváš, co tak u toho zůstat. Vím o jednom mladém klukovi co dělá soudního lékaře (jasně, hrabat se celý den v mrtvých tělech asi není žádná sranda), ale vynáší to slušně. Loni si kupoval nového Bavora pětku :-!

to je jako dobrá rada, to víš, abys pak nestál furt v servisu a v 50tis. se ti nerozpadl interiér >😁
Andromeda
No člověče,a já potkal slovy dva = 2 své zákazníky,kteří si naopak Vel Satise velice pohvalovali,a rozhodně se nejednalo o funglovky...
Ale ouha,chyba -> já zapomněl na Ádu a jeho "pravdy"...tak to pardon... :-!
coolio
Naopak - teď už bude vychytaný, spolehlivý. Stejně jako byly Laguny II na konci svého cyklu.
kuko
pánové pánové, tady už nikdo nerozumí vtipu? :-!
acALIEN
Ze by Cimrmanova TRUDOMYSLNOST 😄 ?
acALIEN
O to vetsi z nej budes mit radost.Heh kdyz se mi pri zavadeni do prodeje zdal hnusnej, tak ted se mi nak zacina libit.Asi to predtim s tou nadcasovosti prehnali...no ne,ze bych pochvalil Renault...inu clovek se musi otevrit novym vecem.Tak at jde zlatka ke zlatce....
positivemind
Tak to držím palce, také je v mém pořadníku na vozy (staršího nechci) 😄
ronick
Šestiletá záruka, která navazuje na dosavadní dvouletou „zákonnou“ záruku, se vztahuje na motor, převodovku a rozvodovku......... jinak řečeno po uplynutí dvouleté "zákonné" záruky začíná běžet další - sice "nezákonná" ale 3x delší >😁
skejpa
to je jiste jen 6 let celkove. urcite ne 8 😄 to by se jiste pochlubili 😄
_Teddy_
Len 6 rokov zaruka? Takto sa Insignia na vrchol nevypracuje. Kazdy predsa vie, ze na Apostole ti este aj po 10 rokoch zadarmo opravia rozdrbane vstrekovace... 😄
skejpa
jo, ale leda tak za "50 tisic" >😁 nebo ja nevim kolik to stoji 😄 ale u VW ti to stopro neopravej zdarma. to si sem jistej >😁
kuko
určitě ano. máme to z dobře informovaného zdroje >😁
Arnold Hackel
Stará Blažková odvedle?
kuko
koukám, že máme stejné zdroje >😒]
corsaczek
Proč jenom do konce března? Konečně by Opel mohl mít nějakou konkurenční výhodu, alespoň vůči některým značkám. Je vidět, že v Opel C&S pracují pořád stejní diletanti co vymysleli přípatek za ESP na Astru H za 40.000 Kč >😁 Chudáci dealeři pak musí lidem tvrdit takovou kravinu, že "skvělý podvozek Astry ESP nepotřebuje"... Takhle se Opel na pozici dovozce č. 1 nevrátí :no:
ZocelenyDrapalik
Nekdo ji nema rad, nekdo ji obdivuje, ale co provedl prichod Ceedu s evropskym trhem - cenami, vybavou, zarukou, z toho profituji vsichni. A nejvice ti, kteri ji nemuzou prijit na jmeno. Pomalu je cas, aby i nejmenovany koncern na zaruce notne pritlacil.
shark11
Jednoducho trend predlžovania záruky musia všetci zákazníci len a len privítať. Autá sú síce lacnejšie, ale zas nie až také lacné, aby niekto nad nejakým poruchovým autom kývol rukou a poslal ho do šrotu.
objekt21
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Well-being
... v Česku už to prohrál. Z dovozce č. 1 se stal autsajdr.
RRAAFF1
Musím bohužel souhlasit. I z jednoho důvodu a to je marketing. Pořád vidím reklamy na Ford, VW, Hyundai, ale na Opel nic, snad jen ta jedna reklama na Insignii, kterou jsem viděl před týdnem, a to je vše. Opel má taky výrazné slevy a akce, jenže nikdo o nich ani neví a tak jde logicky k Fordu a jiným a Opla ani nejde zkusit.
No každý svého štěstí strůjce, když Opel o ČR nestojí, tak se nedá nic dělat.
Bohužel, Opel mám rád.
acALIEN
Ono je to dane tim, ze Insignie do CR teprve vjizdi,jeste ji nemaji ani vsechny showroomy,takze je na marketing jeste cas...tenhle pomalej nabeh je tak akorat.Ocekavam, ze trosku pritvrdej s nastupem jara...
RRAAFF1
Snad máš pravdu. U Insignie budou důležitá čísla až příjde kombi (oficiální představení v D by mělo být 14.3), toho se prodává ve střední třídě nejvíc. A pokud jak říkáš přitvrdí, tak možná šance tu je, no uvidíme.