Novinky
acALIEN
0
Tak dnes jsem poprve v Insignii sedel.Je to super, uplne jine auto, nez do dnesni doby Opel produkoval, funkcionalisticky interier se zmenil v utulne pracoviste,zpracovani a materialy :yes:, ,,kridlo" design je i v interieru a opravdu se na to hezky ,,kouka" a padne to sqele do ruky, nejvic se mi libilo sednuti volantu a mohl bych pokracovat, ale nechci tu zpivat ody na Insignii, necht kazdej opsoudi sam.Ja za sebe rikam, ze Opel se urval a skocil vpred. :yes: :-!
Vel Satis se ještě vyrábí?
Samozrejme.
S krizkem po funuse...Nemusis odpovidat 2x...
Tu islo o to naznacit ze "Samozrejme, jak mozes byt taky sprosty ze to nevies." 😉
Ten by se neměl nikdy přestat vyrábět, protože si ho chci koupit a ještě chvíli bude trvat, než na něj našetřím >😁
ne že bych ti chtěl radit, ale když už sem tam pitváš, co tak u toho zůstat. Vím o jednom mladém klukovi co dělá soudního lékaře (jasně, hrabat se celý den v mrtvých tělech asi není žádná sranda), ale vynáší to slušně. Loni si kupoval nového Bavora pětku :-!
to je jako dobrá rada, to víš, abys pak nestál furt v servisu a v 50tis. se ti nerozpadl interiér >😁
to je jako dobrá rada, to víš, abys pak nestál furt v servisu a v 50tis. se ti nerozpadl interiér >😁
No člověče,a já potkal slovy dva = 2 své zákazníky,kteří si naopak Vel Satise velice pohvalovali,a rozhodně se nejednalo o funglovky...
Ale ouha,chyba -> já zapomněl na Ádu a jeho "pravdy"...tak to pardon... :-!
Ale ouha,chyba -> já zapomněl na Ádu a jeho "pravdy"...tak to pardon... :-!
O to vetsi z nej budes mit radost.Heh kdyz se mi pri zavadeni do prodeje zdal hnusnej, tak ted se mi nak zacina libit.Asi to predtim s tou nadcasovosti prehnali...no ne,ze bych pochvalil Renault...inu clovek se musi otevrit novym vecem.Tak at jde zlatka ke zlatce....
Šestiletá záruka, která navazuje na dosavadní dvouletou „zákonnou“ záruku, se vztahuje na motor, převodovku a rozvodovku......... jinak řečeno po uplynutí dvouleté "zákonné" záruky začíná běžet další - sice "nezákonná" ale 3x delší >😁
Len 6 rokov zaruka? Takto sa Insignia na vrchol nevypracuje. Kazdy predsa vie, ze na Apostole ti este aj po 10 rokoch zadarmo opravia rozdrbane vstrekovace... 😄
Proč jenom do konce března? Konečně by Opel mohl mít nějakou konkurenční výhodu, alespoň vůči některým značkám. Je vidět, že v Opel C&S pracují pořád stejní diletanti co vymysleli přípatek za ESP na Astru H za 40.000 Kč >😁 Chudáci dealeři pak musí lidem tvrdit takovou kravinu, že "skvělý podvozek Astry ESP nepotřebuje"... Takhle se Opel na pozici dovozce č. 1 nevrátí :no:
Nekdo ji nema rad, nekdo ji obdivuje, ale co provedl prichod Ceedu s evropskym trhem - cenami, vybavou, zarukou, z toho profituji vsichni. A nejvice ti, kteri ji nemuzou prijit na jmeno. Pomalu je cas, aby i nejmenovany koncern na zaruce notne pritlacil.
... v Česku už to prohrál. Z dovozce č. 1 se stal autsajdr.
Musím bohužel souhlasit. I z jednoho důvodu a to je marketing. Pořád vidím reklamy na Ford, VW, Hyundai, ale na Opel nic, snad jen ta jedna reklama na Insignii, kterou jsem viděl před týdnem, a to je vše. Opel má taky výrazné slevy a akce, jenže nikdo o nich ani neví a tak jde logicky k Fordu a jiným a Opla ani nejde zkusit.
No každý svého štěstí strůjce, když Opel o ČR nestojí, tak se nedá nic dělat.
Bohužel, Opel mám rád.
No každý svého štěstí strůjce, když Opel o ČR nestojí, tak se nedá nic dělat.
Bohužel, Opel mám rád.
Ono je to dane tim, ze Insignie do CR teprve vjizdi,jeste ji nemaji ani vsechny showroomy,takze je na marketing jeste cas...tenhle pomalej nabeh je tak akorat.Ocekavam, ze trosku pritvrdej s nastupem jara...