Ekonomika
rcibulka
0
Zrovna treba v Italii jsem jich videl relativne dost. Je to pekny maly auticko.
Přejít do diskuze
hmmm, ani ja by som ju nechcel - je mooooc malinka 😉
a ako vidis, uz sa ich predalo pol MEGA >😁
a ako vidis, uz sa ich predalo pol MEGA >😁
VDC
Kupuje to někdo? Na vlastní oči jsem to ještě neviděl ani v Německu... Na Mini to nemá, zájemce o malou audinu si asi spíš koupí A3... Podobnej krok vedle jako Adam, zdá se mi.
...uz ani neidem nejako obkecavat fakt, ze hadam pri kazdej tabulke sa najde chyba...
Mozno za to fakt ani nemozete, a ma to zle aj Vase Ceske zastupenie Audi... - neviem. No a prave preto Vas dorazne prosim, pokial sa jedna o technicke parametre pisane do tabuliek ku textu, pouzivajte udaje priamo od vyrobcu - najlepsie tak, ze si stiahnete ich PDF katalog a z nich ich odpisete. Zatial som tam nasiel u Audi vsetko spravne a vo VW lwn 1 malu chybu - ze s 1 motorom bola spotreba pisana pod inu prevodovku, nez dany model mal...
Takze oprava😒br /> 1.4 TFSi 92 kw - ma s DSG zrychlenie 0-100 za 9,0 s
1.4 TFSi (COD) ma 250 Nm, pasmo sedi, zrychlenie 0-100 ma s DSG za 8,0s
1.8 TFSi ma súptrebu priemernu 5,6 l / 100 Km
toto - spotrebu pre 1,8 TFSi tu pisem 2. krat v kratkej dobe !!!!!! - vami uvadzana spotreba je mimomestska ! a nie EU priemer !
1.4 TDi - ma s DSG zrychlenie 0-100 za 12,0 s
1.6 TDi - ma max. vykon pri 3500-4000, krutiak do 3250, s DSG zrychlenie 0-100 za 9,5 s
takze doporucujem cerpat z Nemecka 😉
Mozno za to fakt ani nemozete, a ma to zle aj Vase Ceske zastupenie Audi... - neviem. No a prave preto Vas dorazne prosim, pokial sa jedna o technicke parametre pisane do tabuliek ku textu, pouzivajte udaje priamo od vyrobcu - najlepsie tak, ze si stiahnete ich PDF katalog a z nich ich odpisete. Zatial som tam nasiel u Audi vsetko spravne a vo VW lwn 1 malu chybu - ze s 1 motorom bola spotreba pisana pod inu prevodovku, nez dany model mal...
Takze oprava😒br /> 1.4 TFSi 92 kw - ma s DSG zrychlenie 0-100 za 9,0 s
1.4 TFSi (COD) ma 250 Nm, pasmo sedi, zrychlenie 0-100 ma s DSG za 8,0s
1.8 TFSi ma súptrebu priemernu 5,6 l / 100 Km
toto - spotrebu pre 1,8 TFSi tu pisem 2. krat v kratkej dobe !!!!!! - vami uvadzana spotreba je mimomestska ! a nie EU priemer !
1.4 TDi - ma s DSG zrychlenie 0-100 za 12,0 s
1.6 TDi - ma max. vykon pri 3500-4000, krutiak do 3250, s DSG zrychlenie 0-100 za 9,5 s
takze doporucujem cerpat z Nemecka 😉