PR
Nicco
0
V CR moze byt poradie ine, rozhoduje napriklad lokalna cena.
Přejít do diskuze
Auto tip mi nepřijde audianskej, ale spíš bavorskej. Jinak se těším. Hlavně na test čtyřkolek.
tentokrát zřejmě udělám výjimku. To číslo je nabité skrz naskrz! Jinak určitě fandím Éčku, i když je mi tak nějak jasné, že to nedopadne... V audiánském Autotipu to je celkem jasná záležitost: 1.Audi A6, 2. BMW 5, 3. M-Benz E Klasse.
Jsou to naměřené hodnoty a je jasné, že je to dané čtyřkolkou u A6, ve vyšších rychlostech už A6 nijak neodjíždí a odstup zůstává stejný. V pružném zrychlení jsou také nastejno. Jenom MB nestíhá.
jo diky za odkaz.. 😄 popravde ma to s tým Audi moc neprekvapilo, čakal som to..ale jedna vec ma zarazila keď som pozeral tie tabulky..pri zrýchlení 0-100 km/h je u BMW údaj 6,2s čo je v poho kedže to mám odskúšané..akurát sa mi nezdá tých 5,3s u Audi..takýto čas sme skúsili a dosiahli na BiTDi nie na 272ps verzii..neviem či to je len preklep ale dosť by ma zaujímalo odkial sa ten údaj vzal...
inak dosť rád by som v tom teste videl aj XF 3.0d alebo napr. Infiniti Q70 30d..snad sa raz dočkám.. 😄
inak dosť rád by som v tom teste videl aj XF 3.0d alebo napr. Infiniti Q70 30d..snad sa raz dočkám.. 😄
na test A6 vs 5er vs E..víťaza si dopredu nedovolím odhadnúť..keby sme sa bavili pár rokov dozadu asi by som povedal BMW. Tu a teraz by som to ale videl na 3.miesto pre E a tesný súboj o prvé miesto medzi A6 a 5er. Je totiž doba kedy sa A6 velmi vyšvihla. Má skvelé 3.0TDI, automat, podvozok aj riadenie. To čo bolo kedysi doménou BMW dokáže dnes aj Audi...no som zvedavý.. 😄