Novinky
Tyhle ty modely asi nikdy nebudou pro mazdu výdělečné /s velkým štěstím an👋, ale většinou slouží jako podpora prodeje standardních modelů, a v tom / ! / dělá mazda velkou chybu, že verzi mps přinese až do poloviny, nebo ke konci životnosti modelového cyklu. Stačí vzpomenout na 3, nebo 6 mps, speciálně šestka se rodila na roky. Pak to vyzní trochu do prázdna.
Prostě už to tu všecko mělo dávno bejt!!!
p.s. - /jak dlouho je tu nový golf a jak dlouho se tu vášnivě diskutuje o verzi GTI?/
Prostě už to tu všecko mělo dávno bejt!!!
p.s. - /jak dlouho je tu nový golf a jak dlouho se tu vášnivě diskutuje o verzi GTI?/
Súhlas. MPS nemusí zarobiť sama na seba, ale je to veľký imagemaker. Jednoducho vo svetle top hotheču sa budú hriať aj tí, čo si kúpia iba 88 kW dvojliter.
Btw. hotheč nemusí znamenať len finančnú stratu, VW uvádza, že z modelu Golf tvoria hot verzie (GTI, R, GTD) cez 10% a to už je pekných pár áut.
Btw. hotheč nemusí znamenať len finančnú stratu, VW uvádza, že z modelu Golf tvoria hot verzie (GTI, R, GTD) cez 10% a to už je pekných pár áut.
"Mazda zvažuje". To je presne to, čo nechcú zákazníci a fanúšikovia počuť, pretože toto politické vyjadrenie v normálnej reči znamená, že na ničom nepracujú. Honda síce stále HH nemá, ale aspoň sa jasne vyjadrili, že bude a bude ašpirovať na špičku triedy a medzitým mediálne masíruje fanúšikov vyhláseniami, teasermi a štúdiami. Mazda, ktorá má v podobe vydarenej dynamickej trojky podstatne lepší základ, ako dôchodcovský Civic, však len "zvažuje". 8-s :no:
Pravda, ale asi bohužel jinak se dělá ostrá verze koncernu VW a jinak se dělají ty to modely miniautomobilkám typu mazda, honda. Pro ně to musí být z finančního hlediska velký "zásek", proto jsou tak opatrní.
No počkej počkej, Honda a miniautomobilka? To je trošku přehnané označení...
Tak divize automobilů honda. Celkově firma honda je gigant.
Za 2014 prodala Honda 4.323.000 aut (a 17M motorek). Dobrá, není to na top 3, ale miniautomobilka?
[odkaz]
[odkaz]
Pak jsi tam určitě našel i graf [odkaz] - jistě, 4,3 je pěkné, ale Toyota, GM a VW prodali přes 10. H-K k tomu nebudou mít daleko, R-N má skoro 8. Mini asi úplně ne, ale proti největším koncernům méně, než poloviční.
Automobilka je pro mě třeba Renault (nikoli Renault - Nissan). Je snad Renault miniautomobilka?
Civic je globální model, myslím, že srovnání s jinými kompakty celosvětově by pro něj nemuselo dopadnout tak špatně, jak to vypadá z evropského pohledu. A taky... Type-R bude 😉
Civic je globální model, myslím, že srovnání s jinými kompakty celosvětově by pro něj nemuselo dopadnout tak špatně, jak to vypadá z evropského pohledu. A taky... Type-R bude 😉
No pozor, to je rozdíl, v kontextu diskuze výše - Renault s Nissanem sharují vývoj i techniku, tudíž na vyvinutí jedné věci, ať už je to model, motor, převodovka, cokoli, vynaloží procentuálně menší peníze a tím pádem jim zbudou na něco jiného, třeba zbytečnějšího. 😉 Podívej se na toho QQ/Kaďara, ani se moc nenamáhali se snažit, aby ta auta vypadala jinak.
HB Civic je sice relativně neúspěšný model pro Evropu, ale co jsem tak zachytil na hondaclubu, CTR bude nejspíš globální model. Krom Austrálie a Japonska, kam zamíří jako u 7G a 8G, bude dost možná v reakci na FRS a GR i v Americe. Navíc Honda už takové auto prostě mít musí, Mazda má jako imagemakera MX-5, u Hondy zeje teď už několik let v nabídce jáma. Mazdu tedy relativně nic netlačí a na rozdíl od Hondy má slušné motorizace už v základu.
HB Civic je sice relativně neúspěšný model pro Evropu, ale co jsem tak zachytil na hondaclubu, CTR bude nejspíš globální model. Krom Austrálie a Japonska, kam zamíří jako u 7G a 8G, bude dost možná v reakci na FRS a GR i v Americe. Navíc Honda už takové auto prostě mít musí, Mazda má jako imagemakera MX-5, u Hondy zeje teď už několik let v nabídce jáma. Mazdu tedy relativně nic netlačí a na rozdíl od Hondy má slušné motorizace už v základu.
Šéroval nějak Renault vývoj svého Megane RS? Má MRS nějaký marketingový přínos pro značku Nissan? Že se šérují jiné modely je jasné, ale... jestli má větší koncern víc peněz je trošku jiné téma, pak se můžeme bavit o tom, kolik peněz do koncernu přináší Samsung, protože je utrží za smartphony a pak mu zbudou na hotheče 😉
Ten druhý odstavec jasně, to jsem právě myslel... Type-R má potenciál podpořit prodej Hondy a konkrétně Civicu jako imagemaker po celém světě.
Ten druhý odstavec jasně, to jsem právě myslel... Type-R má potenciál podpořit prodej Hondy a konkrétně Civicu jako imagemaker po celém světě.
Nějak duplikujeme témata - ano, Renault má peníze na MRS, CRS a TRS (mimo jiné) i proto, že nemusí vyvíjet celého kaďara, kaptura atp. Tuto možnost Honda nebo Mazda prostě nemají a nejen že prodají méně aut, ale na to menší množství ještě musí vynaložit plnou sumu.
Já to vidím trošku jinak. Dejme tomu, že vývoj RS jako vrcholu pro Megane je asi stejně náročný jako vývoj Type-R jako vrcholu pro Civic.
Jestli na to automobilka peníze najde je jedno téma, které souvisí hlavně s celkovou finanční situací. Pak se můžeme bavit o tom, že má Honda lepší marže než VW, jaké za ní stojí finanční skupiny atd. V tomhle smyslu můžeš klidně počítat i motorky od Hondy, protože Goldwing má k CTR asi stejně blízko jako ten Kadjar 😉 a peníze z něj jsou taky.
Jestli se to té automobilce vyplatí je o tom, kolik těch vrcholných verzí prodá a nakolik to podpoří image značky jako takové. Od toho se odvíjí to, jestli vývoj někdo v automobilce odklepne nebo ne. Tady chápu problém Mazdy, zvýšení prodejů 3 o 10% jim ten vývoj asi nezaplatí. Hondu ale odmítám považovat za malou automobilku, to se na mě nezlob 😄 , CTR se nedělá jen pro Evropu a ten přínos by měl být minimálně srovnatelný s MRS.
Jestli na to automobilka peníze najde je jedno téma, které souvisí hlavně s celkovou finanční situací. Pak se můžeme bavit o tom, že má Honda lepší marže než VW, jaké za ní stojí finanční skupiny atd. V tomhle smyslu můžeš klidně počítat i motorky od Hondy, protože Goldwing má k CTR asi stejně blízko jako ten Kadjar 😉 a peníze z něj jsou taky.
Jestli se to té automobilce vyplatí je o tom, kolik těch vrcholných verzí prodá a nakolik to podpoří image značky jako takové. Od toho se odvíjí to, jestli vývoj někdo v automobilce odklepne nebo ne. Tady chápu problém Mazdy, zvýšení prodejů 3 o 10% jim ten vývoj asi nezaplatí. Hondu ale odmítám považovat za malou automobilku, to se na mě nezlob 😄 , CTR se nedělá jen pro Evropu a ten přínos by měl být minimálně srovnatelný s MRS.
Já netvrdím, že stál vývoj víc nebo méně, ale že se zase nemuselo vydávat za něco jiného, tudíž je ochota udělat něco takového menší. Což nemá pochopitelně nic společného se ziskovostí takových okrajových modelů, málokdy jsou zdrojem příjmů.
Do jaké míry Honda přelévá finance z různých divizí, to nevím, spíš mám za to, že to jsou finančně a účetně na sobě nezávislé subjekty. Ze zisků z CTR se prostě nová robotická sekačka nejspíš financovat nebude. 😉
Jistě, je to složitější, ale ona ani situace značek není stejná, Honda musí neustále myslet na zadní vrátka, doma není navázána na žádný z průmyslových a obchodní klanů a tedy ani na politiku, do natažené dlaně by tedy v případě potřeby nic nespadlo, jako u PSA, R, GM, CH, Fiatu, VW, i proto ta konzervativní strategie. Ostatně Mazda se chová teď úplně stejně.
Dobře, Honda není malá ani miniautomobilka, ale velká už dneska taky ne, patří spíš k těm menším.
Do jaké míry Honda přelévá finance z různých divizí, to nevím, spíš mám za to, že to jsou finančně a účetně na sobě nezávislé subjekty. Ze zisků z CTR se prostě nová robotická sekačka nejspíš financovat nebude. 😉
Jistě, je to složitější, ale ona ani situace značek není stejná, Honda musí neustále myslet na zadní vrátka, doma není navázána na žádný z průmyslových a obchodní klanů a tedy ani na politiku, do natažené dlaně by tedy v případě potřeby nic nespadlo, jako u PSA, R, GM, CH, Fiatu, VW, i proto ta konzervativní strategie. Ostatně Mazda se chová teď úplně stejně.
Dobře, Honda není malá ani miniautomobilka, ale velká už dneska taky ne, patří spíš k těm menším.
Pro investice je normální financování i z cizích zdrojů... pokud máš dobrý byznys plán, tak si na něj klidně půjčíš. Předpokládám, že Honda jako koncern může přesouvat peníze z jedné oblasti do druhé, pokud jí to dává smysl (tj. třeba zafinancuje vývoj nové továrny v Číně nebo vývoj nového modelu z peněz, které utržila za prodej motorek, pokud čeká, že se to v budoucnu vyplatí). Peníze od Nissanu podle mě taky neleží volně k dispozici pro vývoj HH by Renault.
Ale s posledníma dvěma odstavcema souhlas 😄
Ale s posledníma dvěma odstavcema souhlas 😄
Relativně, Emele. 😉 Když se podíváš na pořadí automobilek, pak je sice asi sedmá, tuším, ale když započteš koncerny, myslím, že vypadne z první desítky. Ano, Honda je aktuálně poměrně malá značka. Sice několikanásobně větší, než Mazda, ale stále malá.
Á, pán redaktor. Ja som myslel, že po kauze Jakuba Sochora alias Avantime alias... ste dostali od vedenia zákaz vystupovať pod inými nickami. 😉
Nevím, jestli úplně vím, o čem mluvíš. 😄
Ale vieš, Michale. 😉
A tak, rozumím. Ano, to je velice zajímavá teorie, Hercule Poirot by zíral. 😄 A jak se pěkně ujala. 😉
Ale o "kauze Jakuba Sochora alias Avantime alias..." mi není nic známo. Někdo od kolegů z VW klubu?
Ale o "kauze Jakuba Sochora alias Avantime alias..." mi není nic známo. Někdo od kolegů z VW klubu?
Nevím proč bych měl započítat koncerny - automobilka je Renault, nikoli Renault-Nissan... a na vývoji Megane RS se Nissan pokud vím nijak nepodílel. A Renault je na 2.7M.
Pokud i započtu koncerny - kdo se dostane před Hondu? Toyota-VW-GM-R/N-H/K-Ford-F/Ch... to je 7 koncernů před Hondou neboli 8. místo pro Hondu.
Pokud i započtu koncerny - kdo se dostane před Hondu? Toyota-VW-GM-R/N-H/K-Ford-F/Ch... to je 7 koncernů před Hondou neboli 8. místo pro Hondu.
Ty dneska nějak nemáš den. 😉 Ty fakt dáváš něčemu Hondu ZA VZOR? To už musí být. >😒] 😉
Jinak teda nevím, z jakého titulu by měl být Civic důchodcovský. Golf nebo 308 možná, Případně Focus a Astra, ale Civic? 😐 Sice to není Leon a (s výhradami) M3, ale Civic je hodně dynamicky působící kompakt.
Jinak teda nevím, z jakého titulu by měl být Civic důchodcovský. Golf nebo 308 možná, Případně Focus a Astra, ale Civic? 😐 Sice to není Leon a (s výhradami) M3, ale Civic je hodně dynamicky působící kompakt.
No vidíš, aký som objektívny, dokážem uznať aj Honde. 😉
A dôchodcovský preto, lebo vo svojom okolí niekoľko Civicov mám a jazdia na ňom výhradne ľudia vyššieho veku. Sám sa tomu divím, ten dizajn sa mi k dôchodcom úplne nehodí, ale z nejakého nepochopiteľného dôvodu ten dizajn oslovuje dôchodcov a nie tridsiatnikov.
A dôchodcovský preto, lebo vo svojom okolí niekoľko Civicov mám a jazdia na ňom výhradne ľudia vyššieho veku. Sám sa tomu divím, ten dizajn sa mi k dôchodcom úplne nehodí, ale z nejakého nepochopiteľného dôvodu ten dizajn oslovuje dôchodcov a nie tridsiatnikov.
>😁 :yes😒br />
S tou cílovkou se dá souhlasit, ty motivy by měl opravdu zajímaly. Možná je to downgrade z Accordů a CR-V - přece jen Civic na penzi stačí. 😄 Ovšem třicátníci nejezdí ani v Golfech a Focusech, protože na ně prostě nemají. A když na ně už mají, tak mají rodinu a koupí MPV nebo SUV. Ale pod pojmem "důchodcovský" si představím s ohledem na vizuální stránku věci (bez urážky) spíš Golf než Civic. 😉
S tou cílovkou se dá souhlasit, ty motivy by měl opravdu zajímaly. Možná je to downgrade z Accordů a CR-V - přece jen Civic na penzi stačí. 😄 Ovšem třicátníci nejezdí ani v Golfech a Focusech, protože na ně prostě nemají. A když na ně už mají, tak mají rodinu a koupí MPV nebo SUV. Ale pod pojmem "důchodcovský" si představím s ohledem na vizuální stránku věci (bez urážky) spíš Golf než Civic. 😉
Nakonec by vývoj univerzálního systému wankel-elektromotor nebyl tak drahý a sportovnost by tomu nechyběla. Mohli by ho používat ve většině modelů díky malým rozměrům wankelu. I slabý elektromotor totiž dokáže divy a cokoliv silnějšího by vytvořilo kult jako kolem Modelu S. Jednoduchá možnost připlatit si za druhý elektromotor (4x4) by taky byla lákavá.
To je pravda, ale doposud každým wankelem protíkalo o 1/4 až 1/3 benzínu víc, než výkonově srovnatelný pístový motor, to je fakt na dnešní dobu moc.
Krom toho, RX-8 skončila kvůli neplnění Euro 5. U 16X se mluvilo o vylepšené konstrukci, ale jelikož ho nikdo pořádně neviděl...
Na druhé straně velká škoda, že to doposud nikdo technicky nevyřešil, jako náčiní pro petrolheada je wankel krása.
Ne "krom toho", ale prave proto. Cim vic litru benzinu se spali, tim vic emisi vyleti laufem ven.
Ad zlepsovani konstrukce- Wankel je sice technicky zajimava vec, ale v dnesni dobe orientovane i predevsim na ekonomiku provozu jde i podle samotne Mazdy de facto o slepou vyvojovou vetev.
Ad zlepsovani konstrukce- Wankel je sice technicky zajimava vec, ale v dnesni dobe orientovane i predevsim na ekonomiku provozu jde i podle samotne Mazdy de facto o slepou vyvojovou vetev.
Ne, to není totéž. Teď zaměňuješ emise CO2 s emisema ostatních látek. Norma Euro5 není přece o CO2... Euro 6 plní i motory s větší spotřebou než má Renesis.
Emisni normy Euro jsou o mnozstvi konkretnich skodlivych latek (i toho CO2) na ujetou vzdalenost. To, ze je rozdil mezi spotrebou dosazenou v nejakych nerealnych testech a tou skutecnou uz je jina vec.
Myslím, že Euro o CO2 není vůbec. Kdyby jo, tak by auto s vyšší normovanou spotřebou nemohlo dostat homologaci. Přesto i nějaké Lambo dokáže Euro 5 i Euro 6 splnit.
Pokud RX-8 neplní Euro 5, pak to není kvůli spotřebě, reálné ani normované.
Pokud RX-8 neplní Euro 5, pak to není kvůli spotřebě, reálné ani normované.
[odkaz]
V odkazu není nic o CO2. Za nadlimitní co2 se jen platí určité pokuty, ale součástí euro norem to není.
Ano, nechal jsem se zblbnout oxidem uhlicitym misto uhelnateho, chemie mne nikdy nesla 😄 O CO2 tu snad ale nikomu ani neslo- snad slo pochopit, ze je mezi zvysenou spotrebou a zvysenym mnozstvim emisi docela silna souvislost, vic jsem rict nechtel
No právě že jsi to podle mě pomotal dohromady. CO2 je v zásadě neškodný plyn, produkt lidského dýchání nebo hoření, pouze má vliv na skleníkový efekt. Jeho emise jsou přímo úměrné spotřebě. Jeho emise se taky měří a uvádějí, jsou součástí evropských regulací a za nadměrné emise platí automobilky pokuty, na homologaci auta ale nemají vliv.
Důvodem konce Wankelu byly jiné látky, jejichž emise už na spotřebě přímo nezávisí. Spalování ve Wankelu není tak dokonalé a navíc se do rotorů vstřikuje olej, proto je výsledná směs i při stejné spotřebě... nechci napsat přímo škodlivější, ale prostě horší z pohledu emisních norem Euro.
Důvodem konce Wankelu byly jiné látky, jejichž emise už na spotřebě přímo nezávisí. Spalování ve Wankelu není tak dokonalé a navíc se do rotorů vstřikuje olej, proto je výsledná směs i při stejné spotřebě... nechci napsat přímo škodlivější, ale prostě horší z pohledu emisních norem Euro.
Boha, CO2 jsi sem zacal motat ty, ja to po tobe jenom omylem zopakoval. Rec byla o spotrebe a ty jsi zminil emise v souvislosti s plnenim Euronorem, proto jsem ti rekl, ze vetsi spotreba = vyssi emise = horsi trida Euro. CO2 s tim skutecne moc spolecneho nema.
Jinak tvoje doplneni- nektere modely muzou mit urcite i s podobnou spotrebou ruznou hodnotu emisi. Jde o vyjimky, obecne ale auto, co jezdi za 12, nebude splnovat Euro6, i kdyby melo 5 katalyzatoru za sebou.
Jinak tvoje doplneni- nektere modely muzou mit urcite i s podobnou spotrebou ruznou hodnotu emisi. Jde o vyjimky, obecne ale auto, co jezdi za 12, nebude splnovat Euro6, i kdyby melo 5 katalyzatoru za sebou.
Kombinovaná spotřeba RX-8 je 11.4. Kombinovaná spotřeba Lamborghini Aventador je 17.2. A hádej co - Aventador plní Euro 6. To není výjimka, totéž samozřejmě platí pro všechna výkonná auta dneška.
Větší spotřeba = větší emise = horší třída Euro neplatí. Platí pouze větší spotřeba = větší emise CO2. Jasné 😄 ?
Větší spotřeba = větší emise = horší třída Euro neplatí. Platí pouze větší spotřeba = větší emise CO2. Jasné 😄 ?
Rikam, ze jsou vyjimky a nevim, kolik penez ma Lambo vyhrazeno na uplatky >😁 (nadsazka). Je mne skutecne zahadou, jak toho dosahli, kdyz obecne plati neco jineho.
kto si kupi MPS, pise sa fajn, ale kto si kupi 300k auto nizsej strednej za 30000+ EUR? Ano, skoro nikto.
Su iba dve moznosti - najskor v 2018 novy 2.5 Skyactiv II s turbom pre masove CX-9, ktory sa da namontovat aj do 3, 6 a CX-5,
alebo
ponukat celosvetovo, t.j. aj v EU mazdu2 s dvojlitrom a mazdu3 a cx-3 s 2.5 litrom a nazvat to MPS. Zrychlenie okolo 7 sekund je uz slusne.
Inak nevidim dovod na parovanie najlilnejsieho motora s najsilnejsou vybavou, chlapci z mazdy uz fakt nevedia kedy dost a len rozmyslaju, ako z ludi vytiahnut co najviac penazi a rozmyslaju a rozmyslaju...
Ak to pojde takto dalej, tak sa u mazdy v buducnosti vyplati iba jedna vybava - s normalnym motorom a zvysok mozu zaviest naspat do Japonska, pardon, Mexika...
Su iba dve moznosti - najskor v 2018 novy 2.5 Skyactiv II s turbom pre masove CX-9, ktory sa da namontovat aj do 3, 6 a CX-5,
alebo
ponukat celosvetovo, t.j. aj v EU mazdu2 s dvojlitrom a mazdu3 a cx-3 s 2.5 litrom a nazvat to MPS. Zrychlenie okolo 7 sekund je uz slusne.
Inak nevidim dovod na parovanie najlilnejsieho motora s najsilnejsou vybavou, chlapci z mazdy uz fakt nevedia kedy dost a len rozmyslaju, ako z ludi vytiahnut co najviac penazi a rozmyslaju a rozmyslaju...
Ak to pojde takto dalej, tak sa u mazdy v buducnosti vyplati iba jedna vybava - s normalnym motorom a zvysok mozu zaviest naspat do Japonska, pardon, Mexika...
Ad prvá veta: no minimálne na tomto webe sú tých ľudí desiatky. 😉
A asi Ti úplne uniká, o čo tu ide. Mazda uvažuje, že zahodí celé roky budované renomé značky MPS tým, že logo nalepí na nejakú bežnú verziu. To je akoby BMW označovalo logom M3 model 335i. 8-s
A asi Ti úplne uniká, o čo tu ide. Mazda uvažuje, že zahodí celé roky budované renomé značky MPS tým, že logo nalepí na nejakú bežnú verziu. To je akoby BMW označovalo logom M3 model 335i. 8-s
Ad prva veta:
- desiatky ludi je slabota,
- hlavne v cz chce kazdy zanovne auto za polovicu ceny, nemyslim, ze je tu az tolko ludi, co by si to kupilo nove.
Neunika mi to, len mi to prijde take tragikomicke, ved nech spravia tu m2 dvojliter a ponuknu m3 a cx3 2.5 liter a nazvu to dajme tomu GT a MPS si nechaju v zalohe pre fakt 300+ konove verzie.
Rozculujem sa nad tym zmyslanim japoncov, ktori "nemaju v hlave" nic ine, len ako maximalizovat marzu na jeden kus. Nenarazam teraz iba na automobilky...
Mali by radsej ponuknut kazdy motor s manualom aj automatom, neviazat silnejsie motory na najvyssie vybavy a nerobit podobne hluposti a nie spekulovat, ako spenazit nazov MPS...
- desiatky ludi je slabota,
- hlavne v cz chce kazdy zanovne auto za polovicu ceny, nemyslim, ze je tu az tolko ludi, co by si to kupilo nove.
Neunika mi to, len mi to prijde take tragikomicke, ved nech spravia tu m2 dvojliter a ponuknu m3 a cx3 2.5 liter a nazvu to dajme tomu GT a MPS si nechaju v zalohe pre fakt 300+ konove verzie.
Rozculujem sa nad tym zmyslanim japoncov, ktori "nemaju v hlave" nic ine, len ako maximalizovat marzu na jeden kus. Nenarazam teraz iba na automobilky...
Mali by radsej ponuknut kazdy motor s manualom aj automatom, neviazat silnejsie motory na najvyssie vybavy a nerobit podobne hluposti a nie spekulovat, ako spenazit nazov MPS...
Smyslem MPS není pro prodávat po vagónech, ale budovat image sportovně laděné značky.
Japonci jsou skromný národ. Pokud chceš luxus, zaplať. A dle této filozofie je luxus i mít motor, který jede lépe, než je bezpodmínečně nutné. Tvoří to tedy jeden celek s výbavou. Možnost mít výbavové holátko s maximálním výkonem by je ani nenapadlo. A popravdě řečeno, to ani evropské značky. Top motorizace taky navazují na vyšší stupně výbavy, nehledě na to, že asi reálný zákazník holátko nechce a takové auto si naspecifikuje podle vkusu a konta.
Japonci jsou skromný národ. Pokud chceš luxus, zaplať. A dle této filozofie je luxus i mít motor, který jede lépe, než je bezpodmínečně nutné. Tvoří to tedy jeden celek s výbavou. Možnost mít výbavové holátko s maximálním výkonem by je ani nenapadlo. A popravdě řečeno, to ani evropské značky. Top motorizace taky navazují na vyšší stupně výbavy, nehledě na to, že asi reálný zákazník holátko nechce a takové auto si naspecifikuje podle vkusu a konta.
K imidzu sportovo ladenej znacky patria motory so slusnym zrychlenim, motor, ktory da stovku nad 9 sekund v casoch, ked kdejaky hothatch ide pod 7/ za 7,nieco sekund, nie je hodny nazvu top motorizacia a uz vobec nie viazania na najvyssiu vybavu.
U m6 a cx5 nemoze byt z pohladu motorov ohladom sportovosti ani reci... usporne, spolahlive, atd., ale nie sportove...
U m2 a m3 je to omnoho lepsie, u m2 je najslabsi motor velmi slusny a stredny vyhovie takmer kazdemu a je skoro vo vsetkych vybavach, fakt iba par ludi potrebuje najsilnejsi motor. Akurat to po.... s aut. klimou iba v najvyssej vybave s najsiln. motorom.
U m3 je slusny zaklad a velmi schopny stredny motor, ktory je od vybavy Challenge a da 100-ku pod 9 sekund.
Hlavne u m6 a cx5 by sa mali ako sportova znacka spamatat a ked uz viazat motor na najvyssiu vybavu, tak jedine ten 2.5 liter a ostatne ponukat od Challenge aj s manualom!
U m6 a cx5 nemoze byt z pohladu motorov ohladom sportovosti ani reci... usporne, spolahlive, atd., ale nie sportove...
U m2 a m3 je to omnoho lepsie, u m2 je najslabsi motor velmi slusny a stredny vyhovie takmer kazdemu a je skoro vo vsetkych vybavach, fakt iba par ludi potrebuje najsilnejsi motor. Akurat to po.... s aut. klimou iba v najvyssej vybave s najsiln. motorom.
U m3 je slusny zaklad a velmi schopny stredny motor, ktory je od vybavy Challenge a da 100-ku pod 9 sekund.
Hlavne u m6 a cx5 by sa mali ako sportova znacka spamatat a ked uz viazat motor na najvyssiu vybavu, tak jedine ten 2.5 liter a ostatne ponukat od Challenge aj s manualom!
Ja tenhle soucasny pristup vidim naopak jako chybu. Jenomze ne na strane vyrobce, ale zakaznika, na poptavce. Kdekdo ma plnou pusu kecu o zabavnosti za volantem, zazitcich, o rizeni auta a pak si nakonec objedna nudne auto, jenom aby bylo predevsim nacpane luxusem a nejnovejsimi technologiemi- "za ty prachy".
Cim vic tech "nezbytnych" kravinek v aute, tim mensi zazitek z rizeni. Ani sebelepsi motor nebo podvozek se takhle uzivatelsky >😁 odfiltrovany nemuze projevit, nehlede na tu vahu navic, co musi tahat. Plus to umrtveni aut kvuli co nejlepsi spotrebe, resp. pro co nejlepsi vysledky spotreby v normovanych testech.
Lidi se nechaji snadno presvedcit ke koupi neceho draheho, co vlastne podle svych slov z pocatku vlastne ani nechteli. Sportovne ladeny model muze byt i s dnesnimi parametry podstatne sportovnejsi a pritom muze stat o dost min, nez jsou dnesni radobysportovni obyvaky na ctyrech kolech. Nabidka uspokojuje poptavku, my proste nic trosku syrovejsiho nechceme.
Cim vic tech "nezbytnych" kravinek v aute, tim mensi zazitek z rizeni. Ani sebelepsi motor nebo podvozek se takhle uzivatelsky >😁 odfiltrovany nemuze projevit, nehlede na tu vahu navic, co musi tahat. Plus to umrtveni aut kvuli co nejlepsi spotrebe, resp. pro co nejlepsi vysledky spotreby v normovanych testech.
Lidi se nechaji snadno presvedcit ke koupi neceho draheho, co vlastne podle svych slov z pocatku vlastne ani nechteli. Sportovne ladeny model muze byt i s dnesnimi parametry podstatne sportovnejsi a pritom muze stat o dost min, nez jsou dnesni radobysportovni obyvaky na ctyrech kolech. Nabidka uspokojuje poptavku, my proste nic trosku syrovejsiho nechceme.
Ale chceme nieco surovejsieho, len si to nemozme kupit, lebo ak chces trochu lepsi motor, musis si kupit cely ten elektronicky sajrajt - a sme tam, kde sme nechceli byt..., keby bolo 165k v Challenge, ver tomu, ze by si tuto kombinaciu dost ludi kupilo, ale ked na tych elektronickych srandickach sa tak pekne zaraba, priklad😒br />
parkovacia kamera - cena kamery dovoz z Ciny - 28 EUR
Cena origo v mazde - 380.
Na motore taku prirazku nespravis a o tom to je, chcu z nas vytiahnut co najviac penazi...
Cena origo v mazde - 380.
Na motore taku prirazku nespravis a o tom to je, chcu z nas vytiahnut co najviac penazi...
Prave ze to tak neni. Proc treba takovou GT86/BRZ ve finale kupuje tak hrozne malo lidi a kdyz uz, tak v tech nejvyssich vybavach? I kdyz i ona je porad spis normalni, komfortni a dostatecne prakticke auto, pouzitelne bez omezeni pro kazdy den. Lidi takova auta proste nechteji, bavi je o nich jenom diskutovat. Kde neni poptavka, neni ani nabidka.
S tim, ze poptavka po takovych autech neni, bych nesouhlasil. Minimalne v Nemecku, Rakousku, Velke Britanii a USA o ne zajem je. Extremnim prikladem je pak Svycarsko, kdy v roce 2010 byl nejprodavanejsi verzi Golfu Golf R, tedy model, ktery tehdy vysel na takrka trojnasobnou castku co zakladni motorizace. 😄
Tak nádeje na poriadne modely s MPS či RX v názve sa už asi vzdal každý aj ten najvernejší fanúšik vrátane mňa. Každopádne nápad používať MPS len ako názov kombinácie a výbavy sa mi vôbec nepáči. Už skôr by som si vedel predstaviť modely na spôsob Swift Sport - nižší výkon ako podobná konkurencia, no vyvažuje to fun factorom. Pre dvojku 2.0, pre trojku 2.5, poladiť podvozok, a nakoniec by to ani nemusel byť stratový projekt. Nechajme sa prekvapiť ktorou cestou sa vydajú, ale bola by škoda znehodnotiť už dosť známy názov MPS, ako sa to takmer podarilo VW s Golfami GTI Mk.3-4. 😄
PS: MX-5 MPS pokud vím nikdy nebyla.
Pokud by v Evropě nabídli 2.5G, který se do trojky dává třeba v Americe, můžeme se o tom bavit.
Proto možná Mazda dříve hovořila o možnosti 3 MPS a trošku i o 6 MPS, naopak 2 MPS v rozporu s článkem dříve spíše vyloučila, už kvůli malým prodejům takových aut i nevelkému dopadu na image značky. I když zase do 2 MPS by vcelku lacino šel dá 165k dvoulitr. KOnkurence sice má k 200 k, ale lepší 165, než nic. Nebo než 140 u Suzuki. 😄
Z marketingového hlediska pořád lepší, než prodávat jako MPS normální 2.0G 165k.
A ak by sa takáto slabšia MPS aj neporovnávala s predchodkyňou, porovnávala by sa s aktuálnou konkurenciou. A i to GTI (ako nominálne najslabší hotheč) by v reále 3ku s prehľadom porážal, proste turbo s 350 Nm vs. atmosféra s 250 Nm.
Inak ale súhlasím, radšej takéto slabšie MPS, ktoré by sa stále mohlo označovať ako hotheč, než len nálepka na bežnom atmo dvojlitri.
...i přes relativně menší výkon umí díky perfektnímu vyvážení a okamžitým reakcím na plyn nabídnout...