Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Dálnici z Lipníku nad Bečvou do Přerova zřejmě postaví Skanska

22 komentářů

Mirecek
Tak nevim nevim ale pokazdy kdyz vyhraje Skanska tak ma na vse subdodavatele Ti pak udelaj vse co nejvic levne a pak ta dalnice podle toho taky vypada. staci se podivat k Ostrave. To mluvi za vse a nejen tam. Vlnobití na dalnicich je vice a zase u vetsiny byla Skanska.
Ronault.
Pokud se nepletu, tak D47 nestavěla Skanska...
_Karel_
Nepleteš, Eurovia.
Hittman
začátku stavby jsem tam nenašel. A jen doufám, že to stavba bude začínat či končit u současného konce D1 u Říkovic...
Covenant
Je tam napsáno..stavět by se mělo už v březnu 😉
Hittman
Díky 😉
Banton
Pokud se nemýlím, jedná se o úsek od křížení dálnice u Lipníku nad Bečvou po část Předmostí v Přerově...viz. informace na oficiálních stránkách ŘSD
[odkaz]
Hittman
Tak to je v pr..., ten nejdůležitější úsek, tj. dálniční obchvat kolem Přerova od Říkovic, aby se mu odlehčilo, budou tedy stavět kdy??
kuny
pozdeji... casu dost, ne? 😢
sinistre
Práce se musí naporcovat, aby bylo co dělat i v dalších letech...
Dinar
Na tento úsek nejsou údajně ještě ani vykoupeny pozemky. Do pěti let se nekopne.
praděda7
Mohla by se naskytnout otázka, zda ve výhře Skansky nemá prsty nynější ministr dopravy Dan Ťok, který společnost dříve vedl. Vzhledem k období vyhlášení zakázky však tato možnost padá.

Proč padá? Já si myslím, že vůbec nepadá. Ba naopak si myslím, že je to velmi pravděpodobné. Co má období vyhlášení zakázky společného s výhrou? Snad je to, že jde o datum. 😉
_Karel_
Není podstatný, že nabídli nejnižší cenu? Když to bude levný a kvalitní, ať to klidně postaví Ťok sám.
praděda7
No jasný. Proč ne? Do montérek a hajdy do terénu. Ale jak Skanska věděla jaká je nejnižší cena? CIA? 😉
samael
Levné a kvalitní od Skansky?To je vtip? >😁
Ronault.
nechci se Ťok zastávat, neznám je, ale v tak vysoké manžérské pozici už se nejedná o to, že pracoval ne Skansce. Proč by to Skansce "dohazoval", když už tam nepracuje, nevlastní ji? Však není ničím neovyklým, že po pár letech tito manažeři mění firmy a jde spíše o jejich kontakty.
Dinar
Ševče, drž se svého kopyta. 😉
cerrbion
Babiš v Agrofertu taky "nepracuje", Ťok jako ministrem dopravy a teď bude Skanska stavět všechno, stejně jako Agrofertu rok po Babišově nástupu do politiky za poslední rok stoupl obrat o 20% procent a to z naší kapsy, ale ovečkám tyto do očí bijící střety zájmu nevadí, ba co je obhajují, případně souvislosti ani vidět nechtějí😊. Je to sranda, kam se hrabou Veverky s Bártou, tohle je jiná liga. Jak říkáš, jde o kontakty, a to už nebude malá domů, ale velká domů, lidi fakt jste tak naivní?
Dinar
Zhruba tak, ale vyprdněme se na tahle témata na fóru primárně autofanouškovském, proč si kazit náladu. 😉
praděda7
No jo, ale když všechno souvisí se vším... ;-\
samael
Kdybych měl šanci rozhodovat já,tak bych jim nenechal postavit ani prasečí chlívek,moje zkušenosti s touto fušerskou firmou jsou tragické.Pět reklamací a stejně to pořád stojí za h.vno.Ale Andrej Bureš a jeho parta to zřejmě vidí jinak. :no:
radko.cernohous
4 roky a 14 km ? To je 3,5 km za rok !
Hlavně mi chybí obchvat Přerova.
Když pojedu od Zlína přes Přerov do Hranic na Moravě, tak to budu mít rychleji projeté přes Kozlovice, Grymov, Prosenice, než projet celý Přerov a napojit se na dálnici.