Novinky
iudex
13
Tak ja by som šiel ďalej a povedal, že je to krásavec oproti väčšine konkurentov. Evidentne Renault trafil správny dizajn už Capturom (v mojom meste sa roja ako huby po daždi) a ten dizajnový jazyk na väčšom aute funguje ešte lepšie.
Přejít do diskuze
Pane Bureši, vy jste maďar... Za posledních pár let jsem byl v Maďarsku mnohokrát, ale že bych tam nějakého maďara slyšel mluvit "Kadžar", tak to opravdu ne, to se maďarštině nepodobá ani vzdáleně... 8-s
Je to stejný nemysl jako tvrzení, že jde o nástupnce Koleose. Koleos by měl svého nástupce dostat a bude větší než Kadjar.
Je to stejný nemysl jako tvrzení, že jde o nástupnce Koleose. Koleos by měl svého nástupce dostat a bude větší než Kadjar.
Väčšinou takéto koncernové transplantácie nedopadnú dobre, ale tu sa to podarilo na 1 s *. >😁 Na základ z Nissanu QQ nahodiť designové markanty od Renaultu a výsledok je veľmi podarený Crossover. Som veľmi zvedavý na reálne stretnutie, ale odo mňa na Renault - Nissan :yes:
Souhlas, tenhle Renault se tvarově celkem povedl a nemá se za co stydět před současnou konkurencí.
On renault Cliem začal "novou" éru designu, takže je pochopitelné, že se ty prvky budou objevovat i v nových modelech.
Zvenku musím říct, že moc hezký (a to SUV a Crossovery nemusím). Zevnitř je to na mě nějaké sterilní na francouzské auto ;-\ . Aspoň teda na fotkách to tak vypadá. Mohli by tu palubku trošku rozjasnit.
Zvenku musím říct, že moc hezký (a to SUV a Crossovery nemusím). Zevnitř je to na mě nějaké sterilní na francouzské auto ;-\ . Aspoň teda na fotkách to tak vypadá. Mohli by tu palubku trošku rozjasnit.
Musím s tebou súhlasiť. Žijem na južnom Slovensku a po maďarsky hovorím prakticky bez prízvuku. Avšak slovo Kadjar, nech sa vysloví akokoľvek, sa vôbec nepodobá ani náznakom maďarčine.
bol to clanok o dacii duster kde si v diskusii napisal ze by si volil cherokee a ja som si pomylil cherokee v8 ...tento motor ma grand cherokee
doblecab stretavam jednu maju v stavebninach a druhu neaky lesaci spolu s defenderom pickup 😉
doblecab stretavam jednu maju v stavebninach a druhu neaky lesaci spolu s defenderom pickup 😉
hmm... no co uz, skusenosti moje s Daciou ( DoubleCab - necele 3 mesiace ) a znamych Renaulty - tie spomienky mam este stale v hlave. 😉
Samozrejme som rad, ak sa to uz zmenilo.
A na nejaky Cherokee som uz aj zabudol - osviezis mi pamät ?
Samozrejme som rad, ak sa to uz zmenilo.
A na nejaky Cherokee som uz aj zabudol - osviezis mi pamät ?
tak na tom sa smejes uz asi iba ty 😉 v das auto asi tiez nebolo do smiechu ked vypustili passaty b6,tsi a podobne "darceky" a asi ani v tedy ked vysli statistiky spolahlivosti >😒]
a vtedy o tom cherokee co sme sa bavili som sa odrbal ma to 4.0 v6 hlboko sa ospravedlnujem
a vtedy o tom cherokee co sme sa bavili som sa odrbal ma to 4.0 v6 hlboko sa ospravedlnujem
neboj, ked sa nieco po.... na motore alebo s elektronikou, zacne ti blikat ako vianocny stromcek >😒]
tak tak, i Kaďár je hezčí než Koleos 😄
Nebo myslíte, že se to bude číst po anglicku jako "kadžáááá"? :-!
Nebo myslíte, že se to bude číst po anglicku jako "kadžáááá"? :-!