Ženeva 2015
pelikoš
0
>😁
čím víc se na to auto dívám, tím se mně víc líbí. profil je perfektní, bude to mít malý odpor a nízkou spotřebu :yes:
pokud by toto auto mělo motor z juku nebo pulsaru 1.6 dig-t, tak by to lítalo stejně jako sunny gt-i a možná i líp 😉
tak sunny se v eu neprodává dobře dvacet let, tak proč by se design nemohl posunout dopředu a sunny byl asi takto veliký. za mně :yes: :yes: :yes:
Ne, že bych to chtěl kupovat, ale na ty dveře otevírané proti sobě by se mohli v sériové verzi vykašlat.
Jednou jsme na dovolené měli půjčený Opel Meriva s touhle vymožeností a každou chvíli jsme se dostávali do komických situací když člověk zaparkoval mezi 2 auta. Všichni otevřou současně dveře, začnou vystupovat, a zjistí, že nemají kudy odejít. Tak jeden zase zaleze dovnitř, zavře dveře ...
Jednou jsme na dovolené měli půjčený Opel Meriva s touhle vymožeností a každou chvíli jsme se dostávali do komických situací když člověk zaparkoval mezi 2 auta. Všichni otevřou současně dveře, začnou vystupovat, a zjistí, že nemají kudy odejít. Tak jeden zase zaleze dovnitř, zavře dveře ...
Proč Sunny? Tohle nemá se Sunny nic společného.
Každopádně to vypadá moc pěkně, líbí se mi to. Sice se nám design Nissanu a Renaultu trošku prolíná, ale nakonec proč ne, jsem zvědavý, jak se jim to povede dovést do série. :yes:
Každopádně to vypadá moc pěkně, líbí se mi to. Sice se nám design Nissanu a Renaultu trošku prolíná, ale nakonec proč ne, jsem zvědavý, jak se jim to povede dovést do série. :yes: