Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

BMW prý zvažuje zřízení logistického centra v Česku

18 komentářů

Velkoodběratel_kukuřice
V tom případě by vrchní generalissimo měl být sám velký plánovač Gilgit, člověk znalý všech trhů a mastmi mazaný. >😁
Gilgit
Tezko normálne reagovat na dva psychopaty - jeden z nich má evidentne problémy se zneuzíváním kukuricných výrobku, druhý je obdivovatel NSDAP který mel takové problémy s ucením ze o své povinné skolní docházce píse jako o mucení. >😁 >😁 >😁

Takovým slintalum se dá jedine napsat ze jsou blbci i kdyz to samozrejme nic nezmení.
Gilgit
Pro tebe bylo absolvování povinné skolní docházky v zákonem predepsaném case nedosazitelným snem. >😁 >😁 >😁

Jinak jak jste to meli ve zvlástní skole? Byl tam taky kurs pro vrátné autovrakoviste?
>😁 >😁 >😁

petrumre ty jsi zajímavý exemplár: Na jedné strane jsi hrdý na spojení mezi NSDAP a BMW, výrobcem tvého motocyklu (sám jsi to psal), na druhé strane jsi hrdý na to ze más automobil Citroen, výrobek firmy ve které zásadní podíl vlastní cínská státní komunistická firma Dongfeng, coz v cestine znamená Východní Vítr. >😁 >😁 >😁

Za tuto logiku by te paní ucitelky zvlástní skoly kterou jsi za mlada navstevoval moc nepochválily.
Warrual
Gilgite braň se >😁
petrumr
on vychodil devítiletku, tak musí být king.Ale zase je proti bmw, nebot na motorkách jezdí nekomunisti.
petrumr
ale no tak, co třeba EVO BUS, bosch. Nevím přesně, ale jestli to nebude v Holešově. V německu tam se kupují nové bmw a ojetiny se prodávají na východ a tudíž tady je potřeba tych dílů více. Třeba na motorky se otevřel sklad v brně a mnoho lidí to vítá.
Atila_
Zadne logisticke centrum v Cechach nebude, tohle jsou jen takove natlakove akce, aby se nemecti politici vice snazili. Nemecke automobilky funguji v dokonale symbioze s nemeckymi staty a jejich politickou reprezentaci. V nemeckem prostredi je nemyslitelne, ze by se nakonec nedohodli.
Velkoodběratel_kukuřice
Já mu kukuřici nedal....... na mě se nedívejte
Hammunasakra
Seš sjetej nebo co? >😁
petrumr
jsi debyl, my jsme měli učitele, co nevyčteš na internetu nevíš, ty vůbec nemáš logický přemýšlení.
webpaja
>😁 :yes:
Hammunasakra
:yes: >😒]
donPedro
Já v tom vidím přímou příčinnou souvislost s automobilismem, ponejvíce pak přímo s prémiovou německou D3. Ono se to sice tají, ale spousta zemědělců oře, vláčí, seje, sklízí a tak všelijak podobně pomocí SUV, a samosebou že všichni do nich tankujou zelenou bionafu. >😒]
Jenik3
Pravdu ma :yes:
Gilgit
petrumre, ty problémy které jsi mel behem skolni docházky jsou v tvém prípade stále evidentní.
Warrual
njn 😢
Gilgit
Tak promin, myslel jsem ze jste ve zvlástní skole kterou jsi navstevoval meli ucitelky, ale pokud tvrdís ze to byli ucitelé tak se omlouvám za nepresné tvrzení. Ty samozrejme vís kdo te ve zvlástní skole ucil.
Ghostyx
... tak celé to slavné evropské zemědělství by zde.chlo během mžiku! >😁