Ekonomika
rohYpnol
3
Proboha proč otravovat? Vždyť je to pro ně kšeft jako každý jiný. Nebo podle tebe když zaplatím za nazutí a vyvážení kol, tak jsem si dovolil někoho obtěžovat? Ty kráso, tomu říkám uvažování...
Přejít do diskuze
Měl bys vcelku pravdu, kdyby nebyl březen >😒] >😒] Je to asi podobné, jako v prosinci nabízet výhodně bubnovou sekačku.
Jinak NIKDY jsem neměl sebemenší problém u pneuservisu, když jsem si dodal vlastní kola/pneu :-!
Jinak NIKDY jsem neměl sebemenší problém u pneuservisu, když jsem si dodal vlastní kola/pneu :-!
Pneu Continental ContiWinterContact TS850 se v daném rozměru běžně nechají koupit za cca 1300 Kč a plechový disk se běžně sežene od KFZ, tj. shodný s orig., kolem 1000 Kč...
Úžasná sleva, kterou mi mažou med kolem pusy? Já ji tedy nikde nevidím :-! :-! A platit kilo za to, že se mi někdo podívá na auto? Ok, podívám se já, uvidím to samé, jen to bude stát 0 Kč >😒] :-!
Úžasná sleva, kterou mi mažou med kolem pusy? Já ji tedy nikde nevidím :-! :-! A platit kilo za to, že se mi někdo podívá na auto? Ok, podívám se já, uvidím to samé, jen to bude stát 0 Kč >😒] :-!
Jak přesvědčovat? Co tu zase prudíš? Když napíšu, že jsem nikdy neměl problém, tak někoho přesvědčuji? Zajdi si k psychiatrovi :-!
Nevím, jak si představuješ "běžně koupit", ale na těch největších pneušopech je ta guma za cca + 1500 Kč, plechový disk za + 1000 Kč. To jsi min na 2500 Kč/kolo a ani nemrkneš.
A to ještě nemáš ani obuté a vyvážené! Dalších stovky navíc. Takže, jestli tě oslovuje objednávat na webu jak gumy, pak zase kola, čekat na to, tahat se s tím, najít si čas zajet s tím otravovat do pneuservisu, kde se na tebe budou dívat skrze prsty, protože sis to nekoupil u nich, tak tě pekně osolí...
Všechna čest pro tebe.
Mi přijde nabídka 2400 Kč za obuté čísté, vyvážené kolo se zárukou, které si vyzvednu na jednom místě do druhého dne, jako vynikající. :-!
A to ještě nemáš ani obuté a vyvážené! Dalších stovky navíc. Takže, jestli tě oslovuje objednávat na webu jak gumy, pak zase kola, čekat na to, tahat se s tím, najít si čas zajet s tím otravovat do pneuservisu, kde se na tebe budou dívat skrze prsty, protože sis to nekoupil u nich, tak tě pekně osolí...
Všechna čest pro tebe.
Mi přijde nabídka 2400 Kč za obuté čísté, vyvážené kolo se zárukou, které si vyzvednu na jednom místě do druhého dne, jako vynikající. :-!
Běžná kvalita originálních dílů přímo z výroby je taková že brzdový kotouč na Fábii je po dvou zimách a solení totálně nepoužitelný a vyrezlý! A pokud necháte namontovat díly Originální ECO tak je to naprosto to samé a přitom se dají koupit levnější díly prémiových výrobců s antikorozní úpravou! No jasně nekup to za ty peníze, z čeho by pak servisy přežívaly!??? >😁 >😁 >😁
Olej koupíte na netu za 130,-Kč za litr a v servisu vám za recyklovaný sudový naúčtují 850,-Kč za litr! To samé se týká i originálních dílů ala Starline které díky obalu VW a Škoda vyjdou dráž jak díly prémiových výrobců Brembo, Zimmerman, ATE atd,! :no: :no: :no:
co to je dobře zabalenou? Prvořadé snad je dobře obutou a dobře vyváženou, a to ti nezajistí ani zlatá krabice :-!
Já kupuji komplet kola i vyvážením na internetu. A pokud to není nějaký echt pneuservis tak je i bez problémů přehodí za nějakých plusmínus300 Kč. Ale nevlastním škodofku.
Ta nabídka není povinná. Jsou tací, kdo kola dojíždí a klidně ji mohou využít. Nebo to koupit do foroty, protože půl roku v garáži ta guma vydrží jako nic. Ty tady neustále musíš všechny kolem sebe přesvědčovat, jak to zrovna pro tebe není nic vhodného. A?
Ani já jsem nikdy problém neměl, ale taky jsem si to bez keců pěkně zaplatil. A nic levného to rozhodně není. :-!
Ani já jsem nikdy problém neměl, ale taky jsem si to bez keců pěkně zaplatil. A nic levného to rozhodně není. :-!